torstai 31. toukokuuta 2018

KATSOKAA, ETTEI KUKAAN TEITÄ EKSYTÄ

Musta hevonen

20.3.2017.
Shalom,
Tänään, sain kaksi kuvaa jotka olivat kyllä vajavaiset ja mietin annanko niitä jakoon, mutta sitten päätin, ettei niitä ole yksin minulle annettu joten koetelkaa kanssani:

Näin mustan hevosen, jonka harjakset ja tukka liehui sen hurjassa vauhdissa ja se kääntyi katsomaan minua .... 5. Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka.


6. Ja minä kuulin ikäänkuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: "Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä."
Ilm.6.

 
...sitten näin toisen kuvan, jossa tummaihoisia ihmisiä kulki sankoin joukoin, he olivat näitä " pakolaisia/maahanmuuttajia" ja heidän kulkuaan näytettiin takaperin, he kulkivat taaksepäin, vaikka kasvot oli eteenpäin, niinkuin filmi olisi laitettu kulkemaan "takaisin".
Jeesuksen mukaan ahdistuksen aika lyhennetään "valittujen tähden".


Evankeliumi Matteuksen mukaan 24
1. Ja Jeesus lähti ulos pyhäköstä ja meni pois; ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä näyttämään hänelle pyhäkön rakennuksia.
2. Niin hän vastasi ja sanoi heille: "Ettekö näe näitä kaikkia? Totisesti minä sanon teille: tähän ei ole jäävä kiveä kiven päälle, maahan jaottamatta."
3. Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?"
4. Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.
5. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
6. Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.
7. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.
8. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.
9. Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.
10. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.
11. Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
12. Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
13. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.
14. Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.
15. Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa - joka tämän lukee, se tarkatkoon -
16. silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille;
17. joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on,
18. ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa.
19. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä!
20. Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.
21. Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.
22. Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.

23. Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
24. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
25. Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
26. Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.
27. Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.
28. Missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat.
29. Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
30. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
31. Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.
32. Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä.
33. Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä.
34. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat.
35. Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa.
36. Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.
37. Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva.
38. Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin,
39. eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva.
40. Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
41. Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
42. Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee.
43. Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä yövartiolla varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan.
44. Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.
45. Kuka siis on se uskollinen ja ymmärtäväinen palvelija, jonka hänen herransa on asettanut pitämään huolta palvelusväestään, antamaan heille ruokaa ajallansa?
46. Autuas se palvelija, jonka hänen herransa tullessaan havaitsee näin tekevän!
47. Totisesti minä sanon teille: hän asettaa hänet kaiken omaisuutensa hoitajaksi.
48. Mutta jos paha palvelija sanoo sydämessään: 'Minun herrani viipyy',
49. ja rupeaa lyömään kanssapalvelijoitaan ja syö ja juo juopuneiden kanssa,
50. niin sen palvelijan herra tulee päivänä, jona hän ei odota, ja hetkenä, jota hän ei arvaa,
51. ja hakkaa hänet kappaleiksi ja määrää hänelle saman osan kuin ulkokullatuille. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys."Tämä hevonen on kuin näkyni musta hevonen, mutta se katsoi ja riehui oikealle kuvassa ...

Kuva


NÄKY; - Valjastettu

2.4.2017.
Shalom! Te kaikki RAKKAAT!

Tänä aamuna näin nopean kuvan, Valkoisesta Hevosesta, joka oli Valjastettu!
Jeesus tulee pian, Ratsu on valmiiksi laitettu!

....Ratsutkin on valjastettu ja tällä oli valjaissa jotain punaisia koristeita. Näky; - Siltatunneli

04 Huhti 2017

Shalom, te kaikki RAKKAAT !!!

Aamusta rukouksessa ollessani ja aivan, juuri aikeissani nousta ylös sain kuvan, jonka näin koko kuvanleveydeltä, kuin itse seisoessani siinä ja katsellen näkyäni. Seisoin, jossakin Siltatunnelissa. Edessäpäin, mihin katsoin, näytti pimeälle, mutta siinä päässä missä seisoin katsellen, oli valoisaa.
Seinillä ja katossa oli valtavasti tukipuita ja pilareita, ristiinrastiin ja siitä ymmärsin sen olevan, Siltatunneli. Tunnelin katon muoto oli kaareva.
Koetelkaa ja tuokaa ajatuksianne mitä mieleen tuo?
Pyysin Herralta, että Hän tämän jotenkin vahvistaisi, joten sinulle nouseva ajatuskin, voi olla tuo vahvistus, sillä meillä on yhteys Herrassa ja näin Hän moasti meitä käyttää ja näyttää ja opttaa meille samalla tuota yhteyttä.
Aikanani sain välillä näitä tunneli näkyjä, mutta nyt onkin ollut pitkään hiljaista näistä. Mietin, olinko tuossa näyssä jo loppupuolella katsellen mennyttä, vai kumminpäin? Vai oliko tuo pimeän puoli tulevaa, mutta sain kuitenkin katsella sitä "VALOSSA"! Kristus Valossa!!!
Amen.

Olkkaatten Kaikki Siunattuja, siskoni ja veljeni! Herra antakoon teille Ilon ja Rauhan! Riemuitkaamme Hänessä ja Hän Rimuitsee ja Iloitsee meistä!
Kiitos Herra, että olet Suojamme ja Turvamme!Voisiko olla maailmassa alkava huonompi jakso? Olin valossa, Jumalan suojelus on mukana, eikä ole syytä pelätä. Siltahan on tietyn mittainen, silloin tuolla synkällä ajalla on selkeä alku ja loppu.
Tällaisia ajatuksia heräsi.
Tuo oli yksi ajatus, mikä vahvana minullakin kävi, sillä kuvassa erottui hyvin juuri tuo valon ja pimeän puoli.
Meillä joilla on Jeesus elämässämme "VALONA", ei ole mitään hätää. 

 EILEN, 30.5.2018. illalla, kun kävin jo maate ja olin Herran kanssa Rukouksessa ja läsnäolossa, näin miehen, tai mieheksi hänet katsoin, ehkä on parempi kertoa, että näin ihmisen, jolla oli kahdet kasvot.  
 
Ihmisten asein?
 
"Me elämme tässä maailmassa mutta emme taistele tämän maailman tavoin. Taisteluaseemme eivät ole ihmisten aseita, vaan niillä on Jumalan antama voima tuhota linnoituksia. Me kaadamme kumoon järjen päätelmät ja kaiken, mikä nousee ylpeänä vastustamaan Jumalan tuntemista. Me vangitsemme kaikki ajatukset kuuliaisiksi Kristukselle ja olemme valmiit rankaisemaan kaikesta tottelemattomuudesta, heti kun te itse olette tulleet täysin kuuliaisiksi." 
2. Kor. 10:3-6 [kr92] [kr38]  LUE LISÄÄ LINKISTA:


http://www.kotisatama.net/fi/raamattujasana/viikonsana/sana.php?paivays=2007-12-27

 Kaksinaamaisuudesta; ketä miellytän tänään? : http://www.brander.name/?p=1642

 Hankalinta kaksinaamaisuus on silloin, kun pitäisi odotat jo saamaasi tukea vaikeassa asian käsittelyssä ja huomaat, että aiemmin kovasti asiansa puolesta puhunut osapuoli pyörtää puheensa tai kääntää takkinsa sitten, kun olisi se tilanne, jossa päätöstä tehdään. Mielipiteen vaihtaminen ei ole ongelma, mutta se, jos mielipide vaihtuu aina sen mukaan, ketä tahdotaan miellyttää. Ikävintä on tietty löytää itsensä syystä tai toisesta tällaisen takinkääntäjän paikalta.

”Te kaikki olette Jumalan lapsia, kun uskotte Kristukseen Jeesukseen. Kaikki te, jotka olette Kristukseen kastettuja, olette pukeneet Kristuksen yllenne. Yhdentekevää, oletko juutalainen vai kreikkalainen, orja vai vapaa, mies vai nainen, sillä Kristuksessa Jeesuksessa te kaikki olette yksi.” (Gal. 3:26-28)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.