keskiviikko 23. toukokuuta 2018

NYT ON VIIMEINEN AIKA ...

 

 
8.1.2017.
Shalom, te rakkaat ...

Tänä aamuna herättyäni sain kaksi kuvaa:

1. Näin miehen rintamusosan ja näin kuinka tämä latasi juuri asettaan. Huomioin, että tuolla miehellä oli vaatteena, sellainen pusero tai takki, jonka kangas oli vaalea pojainen ja siinä oli jotain mustia kuvioita, joista minulle nousi ensin mieleeni sanat "Arafat ja jihad", juuri sen tyyppisiä vaatteita nämä käyttää.
2. Sitten näin kuvan vanhasta kaapista, jonka ovet oli sivuilleen levällään auki ja kaapin sisällä oli täynnä pellavaisia liinoja.

Kerroin miehellenikin nämä näyt ja tuosta kaapista hän sanoi heti:
- "Kapioliinoja, meneeköhän tyttäremme naimisiin ...?"
Vastasin hymyillen:
- " Aivan, näin minäkin ajattelin, että kapioliinoja, mutta ne ovat Karitsan Häihin!"
Mieheni naureskellen ei hyväksynyt tuota vastaustani, vaan yritti väittää vastaan, mutta pidin pääni, sanoen:
- "Ne on Karitsan Häihin!"
Sanoin vielä, että noiden kuvien järjestyskin on oikein, sillä laittomuudenlapsi tulee ensin ja sitten Karitsan Häät.
2Tess. 2:3
Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,

Rinnakkaisviitteet
Matt. 24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
Ef. 5:6 Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla, sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia;
1Tim. 4:1 Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja
1Joh. 2:18 Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.Tuo Efes.5:6, sopii hyvin eliliseen näkyyni, tyhjistä puheista, mikä on Sanomamme?


"Jos olemme panneet toivomme Kristukseen vain tämän elämän ajaksi, olemme säälittävimpiä kaikista ihmisistä.
- - -
Sitten kuulin äänen, joka oli kuin suuren kansanjoukon kohinaa, kuin suurten vesien pauhua ja voimakasta ukkosen jylinää. Se lausui:

- Halleluja! Herra, meidän Jumalamme, Kaikkivaltias, on ottanut kuninkuuden.
Iloitkaamme ja riemuitkaamme, antakaamme hänelle kunnia! Nyt on tullut Karitsan häiden aika. Hänen morsiamensa on valmiina, hänen ylleen on puettu hääpuku, hohtavan valkea pellavapuku. Se pellavapuku tarkoittaa pyhien vanhurskaita tekoja.

Enkeli sanoi minulle: 'Kirjoita: Autuaita ne, jotka on kutsuttu Karitsan hääaterialle.' Ja hän jatkoi: 'Nämä ovat tosia Jumalan sanoja.'"
1. Kor. 15:19; Ilm. 19:6-9


Näky; Astian vahvistaminen
12.1.2017.
Shalom, te siskoni ja veljeni!

Toissa yönä, kun heräsin keskellä yötä ja hetkisen olin siinä hereillä, ennen kuin nukahdin uudelleen, sain näyn; jossa käsi kaapi jonkin astian pohjalta jotakin tahnamaista ainetta sormiinsa. Jostain syystä myös kiinnitin tuon käden sormiin, joissa oli todella hyväkuntoiset ja vaaleat kynnet.
Sitten kuva siirtyi toiseen kuvaan, kuin tuoden toisen astian ylle ja tuo käsi alkoi levittämään tuota tahnamaista ainetta, tuon astian reunoille, kuin vahvistaen sitä. Näiden molempien astioiden olomuoto oli puumainen... tosin en voi sanoa oliko se puuta vaiko savea.


Toinen kirje Timoteukselle 2
1. Vahvistu siis, poikani, siinä armossa, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.
2. Ja minkä olet kuullut minulta ja minkä monet ovat todistaneet, usko se luotettaville miehille, jotka sitten ovat soveliaita muitakin opettamaan.
3. Kärsi vaivaa niinkuin ainakin jalo Kristuksen Jeesuksen sotamies.
4. Ei kukaan, joka sodassa palvelee, sekaannu elatuksen toimiin, sillä hän tahtoo olla mieliksi sille, joka on hänet palkannut.
5. Eihän sitäkään, joka kilpailee, seppelöidä, ellei hän kilpaile sääntöjen mukaisesti.
6. Peltomiehen, joka vaivaa näkee, tulee ennen muita päästä osalliseksi hedelmistä.
7. Tarkkaa, mitä sanon; Herra on antava sinulle ymmärrystä kaikkeen.
8. Muista Jeesusta Kristusta, joka on kuolleista herätetty ja on Daavidin siementä minun evankeliumini mukaan,
9. jonka julistamisessa minä kärsin vaivaa, kahleisiin asti, niinkuin pahantekijä; mutta Jumalan sana ei ole kahlehdittu.
10. Siitä syystä minä kärsin kaikki valittujen tähden, että hekin saavuttaisivat pelastuksen, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, ynnä iankaikkisen kirkkauden.
11. Varma on tämä sana; sillä: jos olemme kuolleet yhdessä hänen kanssaan, saamme myös hänen kanssaan elää;
12. jos kärsimme yhdessä, saamme hänen kanssaan myös hallita; jos kiellämme hänet, on hänkin kieltävä meidät;
13. jos me olemme uskottomat, pysyy kuitenkin hän uskollisena; sillä itseänsä kieltää hän ei saata.
14. Muistuta tästä, ja teroita heille Jumalan edessä, etteivät kiistelisi sanoista, mikä ei ole miksikään hyödyksi, vaan niiden turmioksi, jotka kuulevat.
15. Pyri osoittautumaan Jumalalle semmoiseksi, joka koetukset kestää, työntekijäksi, joka ei työtään häpeä, joka oikein jakelee totuuden sanaa.
16. Mutta pysy erilläsi epäpyhistä ja tyhjistä puheista, sillä niiden puhujat menevät yhä pitemmälle jumalattomuudessa,
17. ja heidän puheensa jäytää ympäristöään niinkuin syöpä. Niitä ovat Hymeneus ja Filetus,
18. jotka ovat totuudesta eksyneet, kun sanovat, että ylösnousemus jo on tapahtunut, ja he turmelevat useiden uskon.
19. Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran nimeä mainitsee".
20. Mutta suuressa talossa ei ole ainoastaan kulta- ja hopea-astioita, vaan myös puu- ja saviastioita, ja toiset ovat jaloa, toiset halpaa käyttöä varten.
21. Jos nyt joku puhdistaa itsensä tämänkaltaisista, tulee hänestä astia jaloa käyttöä varten, pyhitetty, isännälleen hyödyllinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmis.

22. Pakene nuoruuden himoja, harrasta vanhurskautta, uskoa, rakkautta, rauhaa niiden kanssa, jotka huutavat avuksensa Herraa puhtaasta sydämestä.
23. Mutta vältä tyhmiä ja taitamattomia väittelyjä, sillä tiedäthän, että ne synnyttävät riitoja.
24. Mutta Herran palvelijan ei sovi riidellä, vaan hänen tulee olla lempeä kaikkia kohtaan, kyetä opettamaan ja pahaa kärsimään;
25. hänen tulee sävyisästi ojentaa vastustelijoita; ehkäpä Jumala antaa heille mielenmuutoksen, niin että tulevat tuntemaan totuuden
26. ja selviävät perkeleen pauloista, joka on heidät vanginnut tahtoansa tekemään.
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.