torstai 3. toukokuuta 2018

KAIKKI ON JUMALASTA


 
 ...  kaikki on Jumalasta ...

08 Syys 2016
Shalom, rakkaat Ystäväni, olkaat siunatut, Herrassamme, Jeesuksessa Kristuksessa!
Tänä aamuna minut herätettiin. Heräsin siihen kun kuulin kännykkääni tulevan tekstiviesti äänen. En jaksanut nousta, sillä tiesin, että ennenkin niitä olin kuullut, mutta noustuani ei siellä ollut viestä. Katsoin kelloa heti herättyäni ja se näytti aikaa: 04.40.
Kiiton Herraa noista luvuista ja jatkoiuntani. Kun sitten nousin ja tarkastin tilanteen, ei viestiä ollut. Ihmettelin Herralle, mitä tuo tarkoittaa. Ajattelin, että yhteen laskien niistä tulee 8, joka on todella hyvä luku. Ja vielä pieni huomio, tänään on myös 8 pv.

 Sitten muistin aikaisemmat näkyni: Uusi Jerusalem, jossa se kuutio leijaili taivaalla, laskeutuen neliön muotoiseen maa alaan, sekä Jeesus ja neljä ilmansuuntaa. Mieleeni nousi näiden kaikkien tarkoittavan samaa Sanomaa Herralta, Hän herättelee meitä
!Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle!

 9.9.2016.Näky; Jeesus on ovi
Tänä aamuna olin Herran läsnäolossa uninen, höpöttelin Herralle mielessäni, ettei tänään tainnut näkyä tulla, kun samalla mietteitteni keskellä huomasin olevani keskellä näkykuvaa:
 Siinä oli valkoinen ovi ja käsi sen kahvalla, joka vain hieman raotti ovea, mutta myös samalla painoi sen kahvasta kiinni ... Pelästyin ja hätäännyin:
-" Herra ethän sulje ovea edestäni?"
Sitten tyynnyttelin itseäni, että tämä oli kuitenkin yhteiseksi Sanomaksi ja Opiksi, niinkuin Herra oli antanut tähänkin asti. Sillä enhän haluaisi vielä tätä työtäni täällä lopettaa. Mutta tapahtukoon Jumalan tahto! Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle!


2.Kor.5:17. Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.
18. Mutta kaikki on Jumalasta, joka on sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen kautta ja antanut meille sovituksen viran.
19. Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.
20. Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.


Sovitusta ei ole jeesuksen Kristuksen ulkopuolella, ei sielun pelastusta, eikä ikuista elämää.
Tämä kaikki jätetään täysin huomiotta ja yritetään Jumalan luo kuin varas ja ryöväri, se ei onnistu.


1. "Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka ei mene ovesta lammastarhaan, vaan nousee sinne muualta, se on varas ja ryöväri.
7. Niin Jeesus vielä sanoi heille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: minä olen lammasten ovi.
8. Kaikki, jotka ovat tulleet ennen minua, ovat varkaita ja ryöväreitä; mutta lampaat eivät ole heitä kuulleet.
9. Minä olen ovi; jos joku minun kauttani menee sisälle, niin hän pelastuu, ja hän on käyvä sisälle ja käyvä ulos ja löytävä laitumen.
Johanneksen ilmestys 3
1. "Ja Sardeen seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo hän, jolla on ne Jumalan seitsemän henkeä ja ne seitsemän tähteä: Minä tiedän sinun tekosi: sinulla on se nimi, että elät, mutta sinä olet kuollut.
2. Heräjä valvomaan ja vahvista jäljellejääneitä, niitä, jotka ovat olleet kuolemaisillaan; sillä minä en ole havainnut sinun tekojasi täydellisiksi Jumalani edessä.
3. Muista siis, mitä olet saanut ja kuullut, ja ota siitä vaari ja tee parannus. Jos et valvo, niin minä tulen kuin varas, etkä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen.
4. Kuitenkin on sinulla Sardeessa muutamia harvoja nimiä, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan, ja he saavat käyskennellä minun kanssani valkeissa vaatteissa, sillä he ovat siihen arvolliset.
5. Joka voittaa, se näin puetaan valkeihin vaatteisiin, enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta, ja minä olen tunnustava hänen nimensä Isäni edessä ja hänen enkeliensä edessä.
6. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'
7. Ja Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Pyhä, Totinen, jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa:
8. Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.
9. Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.
10. Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.
11. Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.
12. Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni.
13. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'
14. Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku:
15. Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava!
16. Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos.
17. Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston.
18. Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.
19. Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus.
20. Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani.
21. Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa.
22. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'"


Oven kiinni meneminen voisi viitata Jom kippuriin, jolloin Rosh Hashanan aikaan avautunut ovi menee kiinni.
...käsi ensin raotti ovea ja sen jäkeen painoi sen kiinni, eli ovi menee näyn mukaan kiinni ....


7 Ja Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Pyhä, Totinen, jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa:
8 Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.
9 Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.
10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.
11 Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.
Lähellä ollaan.....


Uni; tempauksesta 
Tänään, 10.9.2016.
Shalom, teille rakkaat ystäväni!
Tänään, aamusta näin unta, jossa olin jossakin kaupungin tapaisessa ja ehkä kaupassa. Perheeni oli mukana, kun yhtäkkiä huomasin ikkunoista, että jokapuolella, taivaalla lensi ristiin rastiin "UFOJA". Huusin kovaa ääneen toisille varoitukseksi:
- "UFOJA!"
Katselin monesta ikkunasta kuinka ne etsivt ihmisiä ja näin kuinka yksi nainen temmattiin. Käskin kaikkien pysyä sisällä ja etteivät lähtisi juoksemaan noiden ufojen perään, sillä jos tämä olisi tempaus, se onnistuisi myös sisältä, missä kukin on. Ja kerroin, että jos häviän, heidän tulee tietää ja ymmärtää että minut on temmattu. Näin kuinka kaduillakin alkoi liikkua näiden taivaanjoukkojen omituisia ajoneuvoja, kun pieniä panssari vaunuja. Poikani perheineen ei tuohon liioin uskonut ja he ilmoittivat lähtevänsä kotiin ja me loput jäimme ihmeissämme paikalle, ihmettelemään, mitä tuleman pitää ....
Sitten uni loppui. Mietin oliko unessa olevat ufot taivaallisia sotajoukkoja, jotka noin henkisin silmin näytettiin ja oliko tällä unella edes mitään arvoa, mutta halusin sen kuitenkin teille jakaa....
Siunausta ja Rauhaa Jeesuksessa Kristuksessa!Kerron vielä, että nuo niinsanotut ufot, eivät olleet sellaisia lautasia, kuin meille on aina kuvattu, vaan enemmin kuin oravanpyöriä, vaakatasossa. Ja noilla jotka maassa kulkivat noissa panssarivaunun näköisissä, heillä oli kaikilla päässään kuin jokin lakki, paskerin näköinen ja se oli väriltään ORANSSI...ne olivat jotakuinkin tuon näköisiä, mutta vaakatasossa... Olen ihmetellyt etten pitkään aikaan ole nähnyt unia jotka olisivat jääneet mieleen. Unia toki olen nähnyt ja paljon, mutta yksikään niistä ei ole jäänyt muistiini, ennen kuin tämä tämän aamuinen uneni....TÄNÄÄN, 3.5.2018. herätessäni ja alkaessani rukoukseen näin kuvia, olivatko ne näkyjä, vahvistakoon Herra sen.
1. Näin kuvan jossa oli sydämen muotoinen aukko, kuin avaimen reikä ja sain katsoa siitä sisään ja näin kauniin paikan ja koin sen taivaanvaltakunnaksi.
2. Näin ratsastajan, jolla oli ruskea hevonen ja ratsasti leveää katua pitkin, aivan kadun keskellä ja kadun oikealla puolella näin valtavan korkeita kerrostaloja. Kaupunki oli siis suuri ... mietin oliko tuo "sanansaattaja", vai mitä ...?
3. Sitten näin ristin jonka vaaka ja pysty puuhun oli tehty leveät vaot ja ne oli täytetty ihmisillä. Ihmettelin tuota ja pyysin Herraa vahvistamaan näkemääni ... nousi ajatus: "teidän syntienne tähden".

4. Sitten kuin vahvistukseksi minulle näytettiin hyvin kaunista sormusta, jossa oli reunoilla kultainen ympyrä/rengas ja joka oli keskeltä avoin ja jota yhdisti reunoiltaan risti ja ristin keskellä oli verenpunainen kaunis, pyöreä kivi.
Kiitin Herraa ja olin jo nousemassa aamu askareisiin, kun näin vielä yhden kuvan:
5. Näin valkoisella hevosella tulevan ratsastajan, joka loikkasi sortuneen muurin aukon yli ...

Tule Jeesus pian! Kiitos kunnia ja ylistys Sinulle, Herralleni, Jeesus Kristus Nasaretilainen!!! 
Näystäni käytävää keskustelua myös täällä:
http://www.pelastussanoma.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=4&t=1238 

 

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.