tiistai 1. toukokuuta 2018

Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla

    
   Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla

   8.8.2016. Maanantai. 
   Aamulla herätessäni ja olessani rukous läsnäolossa, näin kuvan kivi ja rautaristeistä ja niistä näytettiin erikseen, niissä olevia laattoja. (muistoristejä/laattoja).
    Nukahdin uudelleen pieneksi hetkeksi ja kun heräsin, noita ristejä näytettiin lisää. Sitten kuulin kuin jostain ohjelmasta selostavan äänen:
   - ”Yksi näistä oli Alavuden risti...”
   Mietin mikä tarkoitus tällä oli? Usein nämä ristit yhdistetään sotaan ja miksi tuo Alavuden risti nostettiin aivan erikseen esille? Kävin paikallisella kirpputorilla, ja löysin sieltä aivan ilmaiseksi hengellistä lukemista ja pari kirjaa kertoi maanalaisista seurakunnista Neuvostoliiton aikaan ja tänäänkin, niissä puhuttiin rautaesiripuista, ihmisistä jotka kärsivät Jeesuksen nimen tähden, jotenkin liitin nämä ristit ja lukemani yhteen. 
    
   9.8. Herran läsnäolossa näin kuvan korkeasta paikasta, jonka maanpinnalla kasvoi jotain matalaa kasvillisuutta. Sitten kuvaa siirrettiin tuon korkeanpaikan reunalle, josta näin alaspäin seuraavalle kielekkeelle, jossa auringossa makaili Leijona, katsellen minua ylöspäin... Tästä minulle nousi heti mieleen Juudaan Leijona.
   Joka sydämen puhtautta rakastaa, jolla on suloiset huulet, sen ystävä on kuningas.
   Sl. 22:11.
   Edellisenä päivänä olin katsellut pilviä, kun olen sellainen pilviin tuijottaja, niin näin niissä aivan kuin ihmisen istumassa maassa ja vierellä makoili suuri Leijona, suurempi kuin tuo ihminen ja se katseli levollisesti tuon ihmisen tekemisiä. Ajattelin että mielikuvitukseni taas vain laukkaa, mutta tämän aamun näky vahvisti sen todeksi.
    Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle!
    


   10.8. Keskiviikko. Olin pitkään Herran läsnäolossa aamulla herätessäni ja ajattelin jo nousta, ettei tänään näkyä tulisi. Mutta sitten yhtäkkiä näin kuvan moottoripyöräilijöistä, jotka ajelivat minua, katsojaa kohti. Heistä suurin osa ajoi pyöräänsä seisaallaan ja heitä oli n. Kymmenkunta. Ymmärsin noiden pyörien olevan heidän hengellisiä kulkuvälineitään ja he olivat melko taitavia niiden kanssa. Olisiko nämä uskovia, jotka ovat käteviä liikkumaan ja hyviä toimimaan armolahjoissaan. He tulivat kuin metsästä.... ( Gospel riders; veljeni liittyi heihin).

   12.8. sitten kuulin uutisen radiosta, joka myös olisi voinut olla vastaus tuohon näkyyn. Uutisissa kerrottiin, että Liperissä, joukko nuoria mopoilijoita, oli pyytänyt kunnalta aluetta, jossa saisivat 100m alueella harjoitella ajoaan, joka olisi kaikkien etu, että heidän ajotaitonsa kehittyisi, eikä tarvitsisi kuunnella moitteita nuoria mopoilijoita kohtaan, jotka ajelevat missä sattuu.
    Hyvä ehdotus näiltä nuorilta. Toivon ja rukoilen hartaasti että tämä toteutuu ja kunta vastaa pikaisesti ja positiivisesti.
    On tärkeää rukoilla tuonkin asian puolesta. Samalla kasvaa päättäjien ja nuorten välille tärkeää luottamusta. Soisin tätä muihinkin kuntiin Suomen maassa.
   Amen!

   11.8. Tämän aamuinen näkyni oli outo kuva, jossa oli tyhjiöpakattu paketti, jossa oli jotain ruskeaa sisällä ja tasaiseksi kakuksi paineltuna. Olisiko viesti valmistautua pahan päivän varalle?
     Tänään, 25.8. kun ajelimme kohti etelää ja kotia, kuulin uutisista että Helsingissä oli saatu kiinni iso huumelasti heroiiniä joka oli harvinaisen vahvaa, näky saattoi kuvastaa myös tätä?

   16.8. Tiistai. Tänä aamuna Herran läsnäolossa sain kuvasarjan, joka hieman oli heikko, mutta koin sen sanoman kauniiksi: Ensin näin jotain punaista väriä, kuin punainen lanka tai jotain? Ymmärsin sen kuitenkin pian vereksi, joka on meidän edestämme vouodatettu. Kun tuo hävisi, ilmestyi kuin savurenkaita, aivan kuin joku näkymätön olisi puhaltanut niitä minua kohti (katsojaa). Ymmärsin sen Jumalan Hengeksi, jonka Hän on meihin puhaltanut. 
    Jeesuskin puhalsi Hengeä opetuslapsiin. Lopuksi näin suuren kirjan avoinna ja tuon kirjan takana istui ”Ihmisen kaltainen” . Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle!

   19.8. Perjantai. Tänään näin kuvan harmaasta puusta, oliko lautaa, en tiedä, kun näytettiin niin läheltä, mutta samanlaista harmmata/ harmaannetuttua puuta kuin mökimme rakennuksissa, jotka kaikki on mieheni rakentanut. Puun pinnalle oli tehty soikea reikä, kuin linnun pönttöön. Reiän ympäri, reunoilla oli kuin taltalla tehtyjä jälkiä, joista tiesi sen olevan käsityötä, ei siis mitääm koristekuviota, vaan taltasta jääneitä hakkuu jälkiä. 
    Ihmisistä puhutaan puina ja tuo puu, jota miehenikin oli käsitellyt, ja ehkä näin saattoi kuvatakkin miestäni ja harmaus samalla hänen ikää, oli nyt Jumalan aitoa käsityötä. Koen että tuolla puu näyllä kuvattiin miestäni. Tuon puun pintaa ei ollut murrettu väkisin, vaan taitavasti työstetty taltalla auki. 
    Tuota kuvaa näytettiin 2x. Ehkä liittyy myös tuohon näkyyn rattaista, joihin syttyi tuo suuri palo, niin paljon olen rukoillut mieheni uskoon tulon puolesta. Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle!

   20.8. Lauantai. Herran läsnäolossa, sain kaksi kuvaa:
   1. Jalka, jossa oli tennari ja tuo jalka oli vielä tuettu, kuin edestä auki olevalla lastalla, joka tuki jalkaa takaa ja pohjasta...
   2. näin valkoisen pikkuauton liikenneympyrässä (risteysalue). Eli jollain on aika valita tiensä suunta... koen näiden kuvien tukevan toisiaan ja ovat ehkä jatkoa edeltäville näyille, lastenrattaista ja tuosta harmaasta puu näystä. Auton valkoinen väri kuvastaa vanhurskautta.
    
   24.8. koko päivän oli kylmää ja pilvistä, mutta illalla kun mieheni oli saunassa ja kuunnellessani mökissä Kajausta, tuli sieltä Lauri Tähkän; Morsian. Innostuin laulamaan mukana, kiitollisena tuonne ylös ja samassa alkoi paistaa aurinko ja sään muuttui kauniiksi ja tunsin valtavaa rakkautta jota Henki vuodatti minuun, ja aloin puhua kielillä, pulputtaen nopeasti, rakkaudessa ja kiitollisuudessa.
   Tässä antini tuolta lomalta, ehkä herättää jollakin ajatuksia?


Näky; Kohti loppua 27 Elo 2016, 

( näitä tällaisia otsikoita kun klikkaa, menee se keskusteluun, Pelastussanomaan, johon olen jakanut näkyni/ uneni) 


Tänä aamuna näin kaksi kuvaa, kun olin Herran läsnäolossa:
1. Näin pylvään, jonka ympärille oli kierretty lippu naruja, sellaisia joita juhlissa ja kilpailuissa käytetään, kolmion muotoisia, mutta nyt ne oli kääritty kasaan tuon pylvään ympärille...
2. Sen jälkeen tuli uusi kuva, joka oli valtavan kaunis luonto kuva, kuin tuolta Kainuun maisemista, joka on ylen kaunista. Kaukana siinsi järvi ja maisema oli kumpuilevaa ja vehreää.
Ajattelin ensin etten näitä noteeraa, mutta tulin toisiin ajatuksiin, kun tuolla erään uskovan siskon kanssa juttelin tästä ajasta. Minulle nousi ajatus että kilpailut on käyneet kohti loppuaan ja uusi ja kaunis maa meitä odottaa...
Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle!
TEMPAUS:

29 Elo 2016

Kun heräsin ja hiljennyin Herran läsnäoloon, tänä aamuna, sain kaksi kuvaa:
1. Ensimmäinen kuva oli heikko, mutta se oli kaunis. Näin Herran Jeesuksen Kristuksen, tulevan pilvessään alas, ja Hänen kirkkautensa levisi odottavien ihmisten ylle pilvienvälistä. Ihmiset seisoivat sankoin joukoin alhaalla, kädet ojennettuina kohti Herraansa.
2. Näin vihreän laatikon kulman hienossa, kuin erämaan hiekassa. Se näytti muoviselta ja tuo vihreä, muistutti armeijan käyttämää vihreää. Kohta näin kuinka tuo kulmakin hautautui tuohon hiekkaan, eikä sitä enää ollut, vain tuota hiekkaa...
 

29 Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
30 Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat
parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
31 Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.
Matt.24.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.