maanantai 30. huhtikuuta 2018

SYÖKÄÄ VAHVAA RAVINTOA, JUMALAN SANAA

Näky; Syökää vahvaa ravintoa, Jumalan Sanaa

( näitä tällaisia otsikoita kun klikkaa, menee se keskusteluun, Pelastussanomaan, johon olen jakanut näkyni/ uneni)21.7.2016.
Tänä aamuna, kun olin Herran läsnäolossa ja olin jo rukoiluni rukoillut, kyselin Herralta, onko sinulla mitään sanomaa?
Kohta näin kuvan soikeasta lautasesta, joka oli kestävän näköistä materiaa, joka kestää hyvin kuumuuden ja sen päällä oli n. kolmisen haarukkaa.
Lautanen kuitenkin oli tyhjä ....
Ymmärsin tuon Sanoman hetiseltään, että meidän tulisi syödä vahvaa ruokaa, eli Jumalan Sanaa. Lautasen tyhjyys kuitenkin kertoo karua kieltään, että niin monelta tuo Raamatun luku jää liian vähiin. Tässä Sananpaikka kyseisestä asiasta:
 

Kirje heprealaisille 5
1. Sillä jokainen ylimmäinen pappi, ollen ihmisten joukosta otettu, asetetaan ihmisten puolesta toimittamaan sitä, mikä Jumalalle tulee, uhraamaan lahjoja ja uhreja syntien edestä,
2. ja hän voi säälien kohdella tietämättömiä ja eksyviä, koska hän itsekin on heikkouden alainen,
3. ja tämän heikkoutensa tähden hänen täytyy, samoinkuin kansan puolesta, niin itsensäkin puolesta uhrata syntien edestä.
4. Eikä kukaan sitä arvoa itselleen ota, vaan Jumala kutsuu hänet niinkuin Aaroninkin.
5. Niinpä Kristuskaan ei itse korottanut itseänsä ylimmäisen papin kunniaan, vaan hän, joka sanoi hänelle: "Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin";
6. niinkuin hän toisessakin paikassa sanoo: "Sinä olet pappi iankaikkisesti Melkisedekin järjestyksen mukaan".
7. Ja lihansa päivinä hän väkevällä huudolla ja kyynelillä uhrasi rukouksia ja anomuksia sille, joka voi hänet kuolemasta pelastaa; ja hänen rukouksensa kuultiin hänen jumalanpelkonsa tähden.
8. Ja niin hän, vaikka oli Poika, oppi siitä, mitä hän kärsi, kuuliaisuuden,
9. ja kun oli täydelliseksi tullut, tuli hän iankaikkisen autuuden aikaansaajaksi kaikille, jotka ovat hänelle kuuliaiset,
10. hän, jota Jumala nimittää "ylimmäiseksi papiksi Melkisedekin järjestyksen mukaan".
11. Tästä meillä on paljon sanottavaa, ja sitä on vaikea selittää, koska olette käyneet hitaiksi kuulemaan.
12. Sillä te, joiden olisi jo aika olla opettajia, olette taas sen tarpeessa, että teille opetetaan Jumalan sanojen ensimmäisiä alkeita; te olette tulleet maitoa tarvitseviksi, ei vahvaa ruokaa.
13. Sillä jokainen, joka vielä nauttii maitoa, on kokematon vanhurskauden sanassa, sillä hän on lapsi;
14. mutta vahva ruoka on täysi-ikäisiä varten, niitä varten, joiden aistit tottumuksesta ovat harjaantuneet erottamaan hyvän pahasta.Tuo kestävä lautanen ja haarukat kertovat juuri sen että kyseessä on vahvan ruuan syönti, ei minkään maitovellin. Vahva ruoka ammentaa Raamatun pohjattomasta aarreaitasta todistusaineistoa sen saman pelastuksen vahvistamiseksi, josta maitojulistuskin kertoo. Sen tarkoitus ei siis olekaan ahdistaa pelastettua napittamaan harmaata nuttua yhä tiukemmalle, vaan kasvattaa hänen uskoaan pitämään kiinni Jeesuksesta kaikissa elämän tilanteissa ja vahvistumaan Hänessä.
Jeesus sanoikin että ei se mitä laitamme suuhumme ole niin pahaa, kuin se mitä päästämme sieltä ulos. Se on kyllä aivan totta. Sanoillamme saatamme saada todella pahaa aikaan. Ylpeys ja kunnianhimo ovat laajalle levinneitä, ja missä niitä suositaan, siellä ne
herättävät kateutta ja vallanhimoa. Näin sielu loittonee Jumalasta ja joutuu tietämättään saatanan polulle. Me päästämme saatanan vaikuttamaan mieleemme, tekemällä synnillisiä halujamme, synti ei enää tunnu synniltä, siksi saarnaaja joka puhuu Jumalan sanaa ja joutuu tuomitsemaan syntimme, saa usein vihat päällensä. Synti tekee meitä haluttomiksi tekemään parannusta, siitä on liikaa vaivaa ja liikaa uhrauksia. Pidämme Jumalan palvelijaa liian ankarana.

Heikkouskoisia ovat uskovat, jotka ovat vajavasti juurtuneet Jumalan Sanaan ja ovat omissatunnoissaan puutteellisesti sen ohjaamia.
He ovat riippuvaisia muiden mielipiteistä ja omista tunteistaan. Sellaisten suhteen kokeneempien uskovien, jotka ovat syvemmin Sanaan juurtuneita, on oltava kärsivällisiä.
Heitä täytyy pyrkiä ohjaamaan syvempään Jumalan Sanan tuntemiseen. Myös varttuneilla uskovilla on heikkoja aikoja uskonsa tiellä. Tänään uskossa vahva ja huomenna heikko ja päinvastoin.. Se joka luulee olevansa uskossa vahva, on syytä muistaa apostolin varoitus: "Joka luulee seisovansa, katsokoon ettei lankea"(1kr.10:12) 
Näky; Tuolit ja kenkä

22.7.2016. Tänä aamuna näin kolme näkykuvaa, kaikki hieman eriaikaan.
1. Ensin näin n. 10:sen puutarhatuolia, jotka olivat sellaisia vanhanajan metallisia tuoleja.
2. Toisena näin kuvan sellaisesta mustasta kengästä, jossa on päällä sidontanarut, vähän samanlainen kuin armeija käyttää, olisiko maihinnousu kenkä.
3. Sitten kyselin Herralta juuri ennen ylösnousuani noista tuoleista, että hän vahvistaisi ne minulle ja samassa näin vanhan, mutta pehmeän nojatuolin, aivan kuin selittämään jotakin ja nyt niitä tässä olen pähkäillyt...

Kiitos Jumalalle, että Hän antaa meille näitä unia ja näkyjä, niitä on mukava pohtia.

Ajattelin, nuo puutarhatuolit, kokoontumista yhteen, levosta käsin, Herran kauniissa puutarhassa ja lepoa osotti tuo noja tuolikin ja jaloissamme nuo alttiuden kengät evankeliumille, jota rauha sydämessämme julistamme.
Yritän tehdä julistuksestani riittävän yksinkertaista, en halua julistaa liian vaikeasti asioita, enkä taitaisi osatakkaan, kaikki mitä teen omassa julistus työssäni, pohjautuu rakkauteen, Jeesuksessa Kistuksessa, se on kutsumukseni.


15. Näin on hamaan siihen asti, kunnes meidän päällemme vuodatetaan Henki korkeudesta. Silloin erämaa muuttuu puutarhaksi,
16. ja puutarha on metsän veroinen. Ja erämaassa asuu oikeus, ja puutarhassa majailee vanhurskaus.
17. Silloin vanhurskauden hedelmä on rauha, vanhurskauden vaikutus lepo ja turvallisuus iankaikkisesti.
18. Ja minun kansani asuu rauhan majoissa, turvallisissa asunnoissa, huolettomissa lepopaikoissa.
Jesaja 32.


Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni harteillenne ja katsokaa minua: minä olen sydämeltäni lempeä ja nöyrä. Näin teidän sielunne löytää levon. Minun ikeeni on hyvä kantaa ja minun kuormani on kevyt.” (Matt. 11: 28-30)


   2.8. Tiistai. Aamulla kun heräsin rukoukseen ja läsnäoloon Herrassa, sain näyn rappusista, jotka ilmestyivät eteeni. Kuvan alalaitaan ilmestyi jokin pyöreähkö läpinäkyvä ”läiskä”, kuin sormenjälki lasissa, josta kuitenkin näkee läpi. Se alkoi liikkua ylöspäin noita rappusia, kuin johdattaen ja ohjaten minua yhä ylemmäs noita rappuja. Ymmärsin, että se oli Henki, joka minua johdatti noissa ylöspäin johdetuissa rapuissa. Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Krsitukselle!
   3.8. keskiviikko. En tiedä oliko tämä näky, mutta kun heräsin hetkeksi aikaisin aamulla, eteeni ilmestyi poliisi tai jokin vastaava virkamies, jolla oli yllään sininen virkaasu, kullanvärisine nappeineen. Hänellä oli jokin laite kädessä, en tiedä mikä, mutta siitä lähti pitkä piiska, kuin anteeni. Sitten tuo kuva hävisi ja jatkoin uniani. 11.8. ehkä sain vastauksen tähän näkyyn. Mökimme ohi ajoi pari paloautoa ja niiden jälkeen, viimeisenä tuli vasta johtoauto, joissa useimmiten on joku palopäälikkö, palomestari, tms. vastaava ja heillä on myös tuollainen asu. Koiramme oikein ulvoi näiden mennessä ohi. Mökissä katselin ikkunasta ja mietin mitä oli tapahtunut, oliko se palo vaiko onnettomuus? Samalla näin silmissäni välähdyksiä, vaikkei autoja mennyt ohi eikä ukkostanut. Ajattelin, että josko minun tulee rukoilla ja niin aloin tehdä. Kun lopetin, silmissä välähti, joten rukoilin aina uudelleen ja tein sen 3x, sitten ne loppuivat. Kuulimme jälkeenpäin, että eräs lähellämme oleva mökki oli palanut yläkerrastaan, mutta onneksi mökki oli tyhjillään.

   5.8. Perjantai. Aamuyöllä hetkeksi herätessäni, näin kuvan edssäni olevasta sormuksesta, jonka kivi oli suorakaiteen muotoinen ja sormus oli kultaa. Sitten nukahdin uudelleen. Juuri ennen ylösnousuani, sain vielä uuden kuvan lastenrattaista, joissa oli kuomu. Näin kuinka rattaissa, joita katselin takaa, syttyi valtava tuli. Ymmärsin, että joku joka ei vielä ota itse uskonaskelia, saa valtavan herätyksen, siitä kertoo nuo rattaat. Samana päivänä, kun saunapolulta kävelin mökin rappusille, näin maassa kalan muotoisen kiven, se jäi vaivaamaan minua ja palasin noutamaan tuon kiven, jolla oli evät ja kaikki, siis aivan selvä kalanmuoto. Josko kertoo tuosta hengellisestä kalan saalista, jossa tapatuu pian muutos, liittynee noihin rattaisiin. Samana päivänä kyläillessämme, talon emäntä kertoi ystävästään, joka oli sairastunut syöpään. Tämän naisen pihassa ei normaalisti kukat olleet erikoisia, mutta tänä kesänä ne olivat erikoisen kauniita ja sitä ihmetellessä, oli ystävä antanut tällaisen vastauksen:
   - ” Jumala ne on luonut ja laittanut ne tänäkesänä kauniisti kukkimaan.”
   Sanoin tästä kertovalle emännälle, että tänä vuonna onkin ollut ihmeellinen kukinta ja kaikki on kukkinut melkein yhtä aikaa. Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle!
   6.8. Lauantai. Joskus aamuyöllä, heräsin tunteeseen, että siinä maatessani vasemmalla kyljelläni, joku koski minun oikeaan olkapäähäni ja alkoi ravistella kuin hereille minua ja se tapahtui 2x, ja totisesti minä heräsin ja katselin ympärilleni, kuka minua herätteli, mieheni nukkui edelleen, eikä ketää muutakaan ollut. En tiedä mitä tapahtui, mutta tunne oli aito ja se sai minut hereille. Mietin uskallanko enää nukkua, mutta sitten muistin Jeesuksen Kristuksen Herrakseni ja sain taas nukuttua. En ymmärrä tämän merkitystä? Muistin kuinka pari vuotta aiemmin tuossa samassa paikassa, jokin herätti minut, kutsuen minua nimelläni: ” Herää, …..” Ja sillonkin heräsin ja nousinkin heti ylös, sillä se oli silloin kotiin lähdön aamu. Tämä on niitä henkimaailman asioita.
   Eräänä päivänä kuuntelin ohjelmaa radio Kajauksesta. Siinä oli nainen, joka oli muuttanut ensin Ouluun, sitten Kajaaniin ja lopulta Hyrynsalmelle. Tuolloin hän ei ollut uskossa ja koki elämänsä hyväksi ja teki paljon vapaaehtois työtä. Hyrynsalmella hän sitten kerran meni Helluntai seurakuntaan ja tuli samalla reissulla uskoon. Hän oli ajatellut, että hänen elämänsä oli ollut hyvää ja ettei mitään tarvinnut muuttaa, mutta uskoon tulessaan hän huomasi, kuinka kaikki muuttui ja kuinka hän oli kuitenkin elänyt vahvasti maailmassa. Oli ajatellut ettei mistään haluaisi luopua ja oli käsittänyt että uskoon tulessa täytyy luopua monesta asiasta, mutta toisin kävi. Hän huomasi ettei mistään tarvinnut luopua, mutta yllätys yllätys, hän itse ei enää halunnut noita maallisia asioita, ne jäi automaattisesti pois hänen elämästään. Hän kertoi että ennen uskoon tuloaan oli kova kiroilemaan, mutta pian huomasi senkin jääneen pois aivan automaattisesti, huomaamatta, eikä sitä tarvinnut opetella. Tämä tarina sai kyyneleet silmiini. Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle!
    
                  (klikkaa kuvaa isommaksi, jos teksti ei näy)

   7.8. Sunnuntai. TÄRKEÄ AJATUS!
   Ketkä ovat Jumalan lapsia? Monesti kuulee sanottavan:
   - ”Me kaikki!”
   Mutta Raamattu puhuu toista kieltä. Jeesus sanoo:
   - ”Jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, myös Ihmisen Poika tunnustaa Jumalan enkelien edessä. Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, se kielletään Jumalan enkelien edssä.
   Luuk.12:8-9.
   ja myös ne jotka lukevat Jumalan Sanaa ja elävät sen mukaan.
   Amen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.