perjantai 6. huhtikuuta 2018

KILVOITTELE HYVÄ USKON KILVOITUS


KILVOITTELE HYVÄ USKON KILVOITUS

29.5.2015. Aamuyöllä kun heräilin tänään ensikerran, sain näyn jossa Rappuset kohosivat kohti taivasta, mutta niillä ei ollut vielä kulkijaa. Nukahdin uudestaan ja kun sitten heräilin myöhemmin aamulla sain vielä kaksi näkykuvaa. Ensin näin junan jossa oli paljon vaunuja ja se kulki valtavalla kiireellä tunnelissa joka kulki suoraan ylöspäin ja samantien näytettiin uutta kuvaa tuosta junasta vaunuineen ja se oli tullut tunnelin suulle josta hohti ulkopuolelta valoa ja näin kuinka vaunuja pääsi määränpäähän, tuonne valonpuolelle, kiire oli kova ja vaunuja paljon ... 
Ei tässä ole selittelemistä, me uskovat ymmärrämme tämän merkityksen, Jeesus Kristus on tulossa pian, on Aika! 
Raamattuni avautui aivan Matteuksen evankeliumin alusta kun pyysin sanaa näkyyni. Ihmettelin sitä tovin, mutta sitten ymmärsin, että on tullut aika niille jotka tämän evankeliumin on ottanut sydämeensä vastaan, uskoen siihen 100%. Herran Rauhaa ja Siunausta, olemmehan valmiita lähtöön?

31.5.Tänään näyssä oli kilpa-auto. Se oli tuollainen formula tyyppinen ja väriltään oranssi, joka on hyvä profetaalinen väri; ylistyksen väri. Tuo auto ajoi liikenne ympyrään ja oli kooltaan normaalia isompi ...
Koin että tämä kehoittaa meitä kilpailemaan omassa uskossamme, henkilökohtaisella tasolla, omassa itsessämme, uskaltamaan ottamaan enemmän ja enemmän noita uskon askelita, mitä enemmän ja ahkerammin näin teemme, kasvaa myös uskomme, se on hyvää kilvoittelua...
Siunausta teille rohkeuteen, ottamaan noita uskon askeleita, Jeesuksen Kristuksen nimeen!
http://www.kotisatama.net/fi/raamattujasana/viikonsana/sana.php?paivays=2003-08-04&printable=1&pagewidth=560
... ps. tuo liikenneympyrä ilmoittaa sen että ihminen joutuu elämässään valintojen eteen, mikä on sinun suuntasi?

1.Kor.9:24. Ettekö tiedä, että jotka kilparadalla juoksevat, ne tosin kaikki juoksevat, mutta yksi saa voittopalkinnon? Juoskaa niinkuin hän, että sen saavuttaisitte.
25. Mutta jokainen kilpailija noudattaa itsensähillitsemistä kaikessa; he saadakseen vain katoavaisen seppeleen, mutta me katoamattoman.
26. Minä en siis juokse umpimähkään, en taistele niinkuin ilmaan hosuen,
27. vaan minä kuritan ruumistani ja masennan sitä, etten minä, joka muille saarnaan, itse ehkä joutuisi hyljättäväksi.
2.Tim.2:1. Vahvistu siis, poikani, siinä armossa, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.
2. Ja minkä olet kuullut minulta ja minkä monet ovat todistaneet, usko se luotettaville miehille, jotka sitten ovat soveliaita muitakin opettamaan.
3. Kärsi vaivaa niinkuin ainakin jalo Kristuksen Jeesuksen sotamies.
4. Ei kukaan, joka sodassa palvelee, sekaannu elatuksen toimiin, sillä hän tahtoo olla mieliksi sille, joka on hänet palkannut.
5. Eihän sitäkään, joka kilpailee, seppelöidä, ellei hän kilpaile sääntöjen mukaisesti.
1.Tim.6:12. Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon olet kutsuttu ja johon hyvällä tunnustuksella olet tunnustautunut monen todistajan edessä.

2.6.2015. näkyni eiliseltä aamulta. Näyssä oli kuin sieniä (sienethän on loiseläjiä) ja kohta näin kun nuo sienet alkoivat avautua torvimaiseksi ja niiden sisin oli kuin kraateri, joka mustan likaisena ammotti ....
Olen miettinyt tuota näkyä, oliko se näky? Koin että nuo sienet edustivat niitä, jumalattomia, jotka alati olivat pilkkaamassa ja pahaa tekemässä, he ovat kuin loiseläjät ja heidän sisinpänsä avautuu mustana kuin synti. Eilen en töiden takia kerinnyt tähän enempiä paneutumaan, mutta tänään pyysin Herralta tähän näkyyn sopivaa sanaa ja Raamattuni rukouksessa avautui Jesaja 33 ja 34. Kun nuo luin koin ne hyvin näkyäni kuvaamaan ja tätä päivää ja tämän päivän ihmistä, ihmistä, joka ei tunne eikä halua tuntea Jumalaa ja tässä on täyttynyt Jumalan mitta.
... tässä kohtaa jokainen voi henkilökohtaisesti miettiä, minkä väriseltä oma sisin näyttää? Hengellisesti?
.. olen muutaman kerran nähnyt sieluni silmin, vaikeiden asioiden tapahtuessa maailmassa ja läheisten elämässä, kuinka pahuus leviää maailmaan, kuin sienirihmasto, joka kasvaa maan alla, tuo rihmasto on mustaa ja sen kasvu valitettavan vahvaa ja nopeaa ja salakavalaa.


3.6. Tänä aamuna kun heräsin, sain näyn, jossa kaksi ihmistä pyöräili kypärät päässään tiellä ja tuo tie oli kovin kumpuileva, se nousi ylös ja laski alas koko ajan ja tullainenhan meidän ihmisten elämän kulkumme on ylä ja alamäkeä. Tien reunassa oli myös matala kaide. Yhtäkkiä toinen pyöräiljöistä näytti kutenkin kuin putoavan tuon kaiteen yli ja näytti että hän putoaa, mutta sitä seuratessa huomasin että tuolla ihmisellä jatkui matka kuin lentäen, maahan putousta ei tullut vaan pyörästä tuli lentokone. Tämän täytyi olla vahva uskossaan ja Jumala antoi hänelle ahtavan lahjan, tämä on tietysti vertauskuvallista, mutta niin Jumala useimmiten kertoo meille asioitaan ja tänään hän näytti meille tämän. Pyysin vahvistusta sanasta ja se avautui Psalmi 19:

PSALMIT 19
1. Veisuunjohtajalle; Daavidin virsi.
2. Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaanvahvuus ilmoittaa hänen kättensä tekoja.
3. Päivä sanoo päivälle, ja yö ilmoittaa yölle.
4. Se ei ole puhetta, se ei ole kieltä, jonka ääni ei kuuluisi.
5. Niiden mittanuora ulottuu yli kaiken maan ja niiden sanat maanpiirin ääriin. Auringolle hän on tehnyt niihin majan.
6. Se on niinkuin ylkä, joka tulee kammiostaan, se riemuitsee kuin sankari rataansa juostessaan.
7. Se nousee taivasten ääristä ja kiertää niiden toisiin ääriin, eikä mikään voi lymytä sen helteeltä.
8. Herran laki on täydellinen; se virvoittaa sielun. Herran todistus on vahva, se tekee tyhmästä viisaan.
9. Herran asetukset ovat oikeat, ne ilahuttavat sydämen. Herran käskyt ovat selkeät, ne valaisevat silmät.
10. Herran pelko on puhdas, se pysyy iäti. Herran oikeudet ovat todet, kaikki tyynni vanhurskaat.
11. Ne ovat kalliimmat kultaa, puhtaan kullan paljoutta, makeammat hunajaa ja mehiläisen mettä.
12. Myös sinun palvelijasi ottaa niistä vaarin, niiden noudattamisesta on suuri palkka.
13. Erhetykset kuka ymmärtää? Anna anteeksi minun salaiset syntini.
14. Myös varjele palvelijasi julkeilta, älä anna heidän minua hallita. Niin minä pysyn nuhteetonna ja olen paljosta synnistä puhdas.
15. Kelvatkoot sinulle minun suuni sanat ja minun sydämeni ajatukset sinun edessäsi, Herra, minun kallioni ja lunastajani.
Nouskaamme kuin kotkat yläilmoihin.
- " mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. he juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy."
Jesaja 40:30 -31.

3.6. illalla olin pitkästä aikaa ihanassa kokouksessa ystäväni kanssa. Olin rukoillut Herralta, että hän vahvasti koskettaisi meitä tuossa kokouksessa. Oli ilo saada olla yhteydessä toisten uskovien kanssa, välittämättä siitä kuka edustaa mitäkin uskontoa, olimme Kristuksen ruumiin jäseniä, ilman rajoja. Rukouspalvelussa, kun olin tiimin rukoiltavana, minulta kysyttiin:
 - " Sain näyn, haluatko kuulla sen?" 
Ja tietysti halusin, halusin kuulla mitä Herra sanoi minulle, toisen ihmisen kautta, ihmisen, joka rukoili puolestani ja näin hän sanoi:
 - " Näen seppeleen, sen seppeleen josta Paavali kertoi..., kertooko se sinulle jotain?""
Voi kuinka olin onnellinen ja iloa täynnä. Kerroin heille että tämä oli juuri puhuttanut minua, se kuinka Paavali kehoitti kilvoittelemaan uskossa, kuin juostessa. Tiesin että tuosta kilvoittelusta oli palkkana tuo seppele, jonka rukoilija nyt näki minulle. 
Olin saanut juuri äskettäin näyn, 31.5. ja se kehoitti kilvoitteluun. Tuo oranssi väri näkyni autossa kertoo ylistyksestä ja nyt on aika ylistää Herraa. Jeesus muutti näkyni todistukseksi tuona iltana. Voinko parempaa rukous vastausta saada? Tuskin....
 Eilinen meni töissä, ja illalla väsyneenä tutkin tätä näkyäni ja saamaani rukous vastausta, ja itkin onnesta .... 
 
LAINAUS:
Kukin saa palkan Jeesukselta

"Silloin kukin saa kiitoksen Jumalalta." (1. Kr. 4:5.)
"Minulla on palkkani mukanani antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan." (Ilm. 22:12.)
"Vähässä olet ollut uskollinen. Minä panen sinut paljon haltijaksi." (Mt. 25:21.)
"Hän sanoi tälle: 'Hyvä on, sinä hyvä palvelija. Koska olet vähimmässä ollut uskollinen, sinä saat hallita kymmentä kaupunkia'." (Lk. 19:17-19.)
"Ettekö tiedä, että kilparadalla tosin kaikki juoksevat, mutta yksi saa voittopalkinnon? Juoskaa kuten hän, että sen saisitte." (1. Kr. 9:24.)
"Kuka hyvänsä antaa yhdelle näistä vähäisistä maljallisen raikasta vettä hänen juodakseen siksi, että hän on opetuslapsi, totisesti minä sanon teille: hän ei jää palkkaansa vaille." (Mt. 10:42.) 
 
Palkka
Raamattu puhuu kruunuista ja seppeleistä: 
 
"Te minun iloni ja kruununi." "Kuka näet on toivomme, ilomme tai kerskauksemme kruunu?" (Fil. 4:1; 1. Tess. 2:19.)
"Tästedes minulle on talletettuna vanhurskauden seppele Herra, vanhurskas Tuomari, on antava sen minulle [tulemisensa] päivänä, eikä vain minulle, vaan myös kaikille, jotka rakastavat hänen ilmestymistään." (2. Tim. 4:8.)
"Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun" " (Ilm. 2:10). "Autuas se ihminen, joka kiusauksen kestää. Kun häntä on koeteltu, on hän saava elämän seppeleen, minkä Herra on luvannut häntä rakastaville." (Jk. 1:12.)
"Älkää herroina hallitko niitä, jotka ovat tulleet osallenne, vaan olkaa laumalle esikuvina, niin te Ylipaimenen ilmestyessä saatte kirkkauden kuihtumattoman seppeleen." (1. Piet. 5:4.) "Hänet, Jeesuksen, joka vähäksi aikaa oli asetettu enkeleitä alemmaksi, me näemme kuolemansa kärsimyksen tähden kirkkaudella ja kunnialla seppelöidyksi, että hän Jumalan armosta olisi kaikkien puolesta maistanut kuolemaa." (Hepr. 2:9.)

Raamattu puhuu myös monenlaisesta kirkkaudesta: "On taivaallisia ruumiita ja maallisia ruumiita. Mutta taivaallisten kirkkaus on toisenlainen kuin maallisten. Auringon kirkkaus on toista kuin kuun kirkkaus, ja toista on tähtien kirkkaus. Myös toinen tähti voittaa toisen kirkkaudessa. Samoin on kuolleitten ylösnousemus - -." (1. Kr. 15:40-42.)
Palkan peruste
Pelastus on uskosta, palkka uskollisuudesta (esim. Mt. 25:14-30).
Tuomion ajankohta

"Sinä olet oleva autuas, koska he eivät voi korvata sinulle. Sinulle maksetaan vanhurskasten ylösnousemuksessa." (Lk. 14:14.) 
 
KUNNIA JA KIITOS JEESUKSELLE KRISTUKSELLE, HERRALLEMME!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti