keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

JOLLA ON KORVAT, SE KUULKOON ...
Jolla on korvat, se kuulkoon ...

6.3.2016. Illalla kävin rukoukseen, ensin osoitin kiitosta ja kunnioitusta Herralle, Jeesukselle Kristukselle ja sitten loput rukoilin kielillä puhuen, että Pyhä Henki saa puhua Jumalalle sen, mikä minulta jää huomaamatta, samassa näin pilvessä tulevan valkoisen hevosen. En nähnyt siitä kuin pään ja sen etumuksen, sillä muu osa oli vielä pilven peitossa. En nähnyt myöskään ratsastajaa, mutta jotenkin koin että tuo rasastaja oli hevosen selässä, mutta pilvi vielä esti sitä näkemästä.
Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle!
Halleluja!Aamen.12.3.Tänä aamuna rukous hetkellä sain näyn valkoisesta paperista joka lenteli ilmassa ja sitten se putosi maahan ja likastui kovin pahasti. Ymmärsin, että näin käy uskovallekkin, kun maailma saa ihmisestä vallan, sillä kaikki sen paha tarttuu ihmiseen, jos suhde Jeesukseen ei ole täysin kunnossa.
Tässä näkyyn liittyvää linkkiä: http://maanpaa.mbnet.fi/sanasinulle11.htm
Raamattu kertoo pahuuden syyn: "... valo on tullut maailmaan, mutta pahojen tekojensa tähden ihmiset ovat valinneet sen asemasta pimeyden." (Joh. 3:19) Maailmaan tullut valo on Jeesus Kristus. Hän haluaa tuoda valoaan jokaisen elämään anteeksi antamalla väärät valintamme. Uskomalla Häneen me siirrymme pimeydestä valkeuteen ja Jumalan lapsen asemaan. Meillä jokaisella on mahdollisuus ottaa Jeesuksen tarjoama anteeksianto vastaan.


15.3.Olen viikon ajan tuskaillut Herralle, mitä minun tulee tehdä, josko on aikani hiljentyä, ettei minun sanota kerskuvani ja ylpeileväni näillä näyilläni ja kirjoituksillani, käyn nyt valtavaa hengellistä taistelua tämän asian kanssa. Illalla ja aamunkin rukouksessa pyysin Herraa näyttämään ja avaamaan tämän asian,profetaalisen unen tai näyn kautta tai jonkin muun eteeni tulevan asian kautta ja aamulla siinä rukoillessa sain tämän näyn: Kuvassa oli vanha ja kovin kulunut ja kolhuja saanut linnun nokka, joka nokkansa välissä jauhoi siementä.
Nousin ylös ja minulle nousi Matt.13:sta sanan paikka:

​ "Mies lähti kylvämään siementä. Kun hän kylvi, osa siemenestä putosi tien laitaan. Siinä jyvät tallautuivat, ja taivaan linnut söivät ne. Osa putosi kalliolle ja lähti kasvuun, mutta oraat kuivettuivat, koska eivät saaneet maasta kosteutta. Osa putosi keskelle ohdakkeita, ja kun oras kasvoi, kasvoivat ohdakkeetkin ja tukahduttivat sen. Mutta osa putosi hyvään maahan, kasvoi ja tuotti satakertaisen sadon." Tämän sanottuaan Jeesus huusi: "Jolla on korvat, se kuulkoon!"

Opetuslapset kysyivät Jeesukselta, mitä vertaus tarkoitti. Hän sanoi:
"Te olette saaneet oppia tuntemaan Jumalan valtakunnan salaisuudet, mutta muille ne esitetään vertauksina, jotta he nähdessäänkään eivät näkisi eivätkä kuullessaankaan ymmärtäisi. Vertaus tarkoittaa tätä: Siemen on Jumalan sana. Tien laitaan pudonnut siemen tarkoittaa ihmisiä, jotka kuulevat sanan mutta joiden sydämestä Paholainen heti tulee ottamaan sen pois, jotta he eivät uskoisi ja pelastuisi. Kalliolle pudonnut siemen tarkoittaa niitä, jotka sanan kuullessaan ottavat sen iloiten vastaan mutta uskovat vain hetken aikaa. Heillä ei ole juurta, ja niin he koetukseen joutuessaan luopuvat. Ohdakkeisiin pudonnut osa tarkoittaa niitä, jotka kuulevat sanan mutta sitten tukahtuvat elämän huoliin, rikkauteen ja nautintoihin. He eivät tuota kypsää satoa. Mutta hyvään maahan pudonnut siemen tarkoittaa niitä, jotka sanan kuultuaan pysyvät siinä puhtain ja ehein sydämin ja kestävinä tuottavat satoa.

21.3. Kävin juuri tv7:llä, ja löysin sieltä tämän tärkeän Profetian:

Profetia: ”Valvokaa, sillä tulen pian!”
profetian kuva16x9

Martin ja Mirjan matkassa -ohjelmassa sunnuntaina 20.3. luettiin profetia, jonka julkaisemme tässä. Profetian oli lähettänyt Healing Rooms Finland ry:n toiminnanjohtaja Susanne Laitinen.

”Olimme lauantaina 5.3. mieheni kanssa kävelyllä ja rukoilimme, jolloin Pyhä Henki sanoi: ’Valvokaa sillä minä tulen pian!’

Ymmärsin, että Pyhä Henki puhui oman sydämen valvomisesta ja että Hän halusi puhua jotain enemmän. Sunnuntaina 6.3. rukoillessani sanoma jatkui:

’Minä suren tätä riitaa keskuudessanne. Minun sieluni on syvästi murheellinen kansastani. Kääntykää ja tehkää parannus. Nyt on aika valvoa – valvoa omaa sydäntä ja murehtia sitä, mitä sieltä löytyy. Älkää murehtiko toisen sydäntä, omassanne on riittävästi tekemistä. Tehkää parannus ja kääntykää. Tehkää niitä ensimmäisiä tekoja, palatkaa ensirakkauteen. Valvokaa rakkaat lapseni, valvokaa – etten löytäisi teitä palatessani alastomana ja paljaana’ (Ilm. 3:18, 16:15).

’Muistakaa tämä sana – minä tulen pian. Muistakaa sana, jonka sanoin. Kun näette oksissa silmut, tiedätte, että kevät on jo lähellä. Kun nämä kaikki tapahtuvat, tiedätte, että aika on jo lähellä. Mutta monen sydän kylmenee, rakkaus vähenee ja veli nousee veljeä vastaan. Veljeä syytetään epäpyhästä sydämestä käsin.

Muistakaa sana, jonka Pyhä Henki puhui: ilman pyhitystä ei kukaan ole näkevä Herraa. Pyhitystä minä haluan – se on sydämen armahtavaisuutta ja laupeutta toisia kohtaan. Niitäkin kohtaan, jotka vaeltavat samaa tietä, mutta matkaavat eri kohdassa ja erilaisen taakkojen rasittamina. Nähkää, että saatana on laittanut heidän selkäänsä taakkoja ja kiviä kompastukseksi, ja heidän vaatteensa ovat tahraantuneet. Olkaa armollisia myös niitä kohtaan, jotka eivät vielä ole tätä tietä löytäneet. Olkaa armahtavaiset, niin saatte itsekin kokea armoa. Muistakaa sana, jonka olen puhunut, että millä mitalla mittaatte, sillä teille mitataan. Teidän tekonne kiertyvät eteenne. Laupeutta minä tahdon, en uhria.’

Sitten katseeni vietiin Saudi-Arabiaan. Siellä oli jotain liikehdintää tapahtumassa, mutta Pyhä Henki ei puhunut muuta kuin näytti maan ja sen, että sieltä lähti pohjoiseen liikettä. Sitten Irak ja Turkki nostettiin keskiöön. Näin, että valtava enkeli oli asettanut jalkansa Eufrat-virran alueelle. Toisen jalan virran eteläpäähän, toisen pohjoiseen.

’Pasuunaan on jo puhallettu, enkelini seisoo jo Eufrat-virran alueella, tuon eteläisen maan yllä. Etelästä lähtee virta liikkeelle’ (Ilm. 9:14).

Näin virran nousevan ja muodostavan aaltoja etelästä pohjoiseen. Aallot huuhtovat laajaa aluetta, aaltoja tuli useita ja ne peittivät kansoja ja maita. Henkeni alkoi täristä, ruumistani heikotti.

’Puhu sinä minkä minä sanon. Älä jätä ainoaakaan sanaa sanomatta. Rukoilkaa lapseni, rukoilkaa kansani puolesta, siunatkaa omaisuuskansaani Israelia. Näiden kaikkien täytyy tapahtua, että kirjoitukset täyttyvät. Pidä kiinni minun sanoistani, sillä ne ovat puhtainta kultaa, ota ne aarteeksesi. Varjele sanaani sydämessäsi ja pidä se silmiesi edessä, niin se suojaa sinut siltä, mitä tuleman pitää.'”


Eilen illalla, 22.3. pidin taas tuon rukousillan, josta muodostui taas vallan ihana ja siellä toisteltiin sitä, kuinka hyvä Henki ilmassa tuntui. Eräätkin sanoivat, että olivat ajatelleet ensin josko tulevat ollenkaan, mutta kertoivat että oli hyvä että tulivat sittenkin, he olivat ensi kertaa mukana ja uskon heistä muodostuvan vakiporukkaa. Eräs vieraistani kertoi nähneesä samoihin aikoihin näyn valkoisesta hevosesta, kuin minä ja siinäkin tuo hevonen näkyi etu osaltaan ja loput oli pilven sisällä ja hänkin tunsi että tuon hevosen päällä oli ratsastaja, vaikka pilvi esti häntäkin näkemästä tätä. Olimme ihmeissämme, kun sain vahvistaa hänen kertomaansa näkyä, omallani, samanmoisella. Mieliala kaikilla oli vahvasti sama; Jeesus on tuleva pian!
Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.