maanantai 23. huhtikuuta 2018

LÄHESTYKÄÄ JUMALAA, NIIN HÄN LÄHESTYY TEITÄ ...


Lähestykää Jumalaa, niin Hän lähestyy teitä ...

5.5. 2016. Helatorstaina kun pidimme "Rukousiltaamme", saimme kuulla kaksi voimakasta Todistusta, kuinka Herra Pelastaa, Parantaa ja Vapauttaa. Kaksi nuorta kertoi kuinka he olivat päässeet irti monenlaisista päihteistä ja huumeista ja nuori tyttö kertoi, kuinka oli lapsuudessaan tullut isänsä hyväksi käyttämäksi ja alkoi vihaamaan miehiä niin paljon että häneen iski homoudenhenki, eikä hän tuntenut enää itsessään olevaa naisellisuutta. Mutta Herra oli erimieltä, ja hän voimallisesti alkoi kasvattamaan tätä nuorta naista ja uskon vahvistuessa syväksi, tuo homous sai väistyä. Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle! Tänään tuo nainen tekee työtään sielunhoitajana.
Meillä oli tuolla illassa nuorin osallistuja 6 viikkoa vanha vauva, joka nukkui kopassaan. Kun tuo nainen sitten kertoi tuon todistuksensa ja vapaudestaan huumeista ja tuosta homoudesta, kiitin ja ylistin käsi käsi ylhäällä: - "Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle!"
Nousi tuolta kopastakin yhtäaikaisesti käsi kohoasentoon, voi mikä ilo ja riemu meillä oli.


11.5. Tänä aamuna sain näky kuvan, jota näytettiin vain hetken, eikä sitä ennen eikä jälkeen tullut muita kuvia, mutta kuva oli selkeä. Taustalla oli kuin kuva New Yorkista ilta valoissa ja tuon kuvan päälle oli asetettu toinen kuva kuin iso tv skriini (en tiedä miten kirjoitetaan ). Ja tuossa tv:ssä oli vaalea, polkkatukkainen nainen, joka oli hyvin laittautunut ja hymeilevä kuvassa ja jokin punainen asuste päällä.
Ensin ajattelin josko tuo näky olikaan ja siksi toin sen tähän ketjuunkin, omituisuutensa takia, enkä halunut tehdä sille omaa ketjua, mutta mitään muuta ei sitten näytetty, se oli kuin vartavasten annettu ja tuon kuvan asetelmakin siitä kieli. Olen pari kertaa aiemminkin saanut kaksi kuvaa New Yorkista ja silloin se esiteltiin logoina joissa luki: New York. Nyt tuota kaupunkia ei mainittu, mutta tuo tausta kuva muistutti sitä suosittua iltakuvaa New Yorkista valoineen. Minulle nousi tästä mieleeni uutisointi jostain isosta tapahtumasta siellä, tiedämmehän että siitä on annettu paljon ennustuksia, joten tätä voi vain jäädä odottamaan, tapahtuuko jotain?
Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle!
Äsken tuossa googletin kuvia New Yorkista ja siellä tuli vastaan tämä kuva, joka herätti ajatuksia: http://img.yle.fi/uutiset/ulkomaat/arti ... linton.png
Se on kuva Hillary Clintonista New Yorkissa vaalikiertueellaan, 17.4.1015. Juuri tuo sama punainen väri hänen asussaan ja vaaleat ja yhtä lyhäiset hiukset. Näkyni naisen ikää en osannut arvioida joten se sopisi kuvaamaan myös Clintonia, josko näyssä esiteltiin USAN seuraava Presidentti? 

13.5. Tänään näin kolme näky kuvaa, joista kaksi ensimmäistä olivat outoja; ensin näin ihmisen jolla ei ollut leukaa vaan leuan tilalla oli tyhjä nahka, tästä nousi mieleeni sana "leuaton". Sitten näin ihmisen jolla oli hyvin teräväluinen ja kapea leuka ja tästä nousi mieleen "väkäleuka". Josko nämä edustavat sitä minkälaisia me ihmiset monesti puheissamme olemme, valitettavasti. Älkäämme siis olko puheissamme kuin "leuattomat" tai yhtä kärkkäitä kuin nuo "väkäleukaiset". Vielä Efesolaiskirjeestä :

Älkää päästäkö suustanne sopimatonta puhetta, vaan puhukaa sitä, mikä kulloinkin on hyvää ja hyödyllistä ja kuulijoille iloksi.
Kolmas näky sitten olikin raamatullisempi; oli kauniin vaaleanpunainen ruusu (morsiusseurakunnan väri) ja näin kuinka tuo hyvvin kaunis ruusu upposi veteen, josta nousi mieleeni "upotuskaste". Tämä onkin asia jota pidän hyvin tärkeänä. Jos et ole sitä vielä tehnyt, ehkä piankin olisi aika tehdä tuo ratkaisu, mutta uskoen.

Joh. 3:3-7: Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: 1) joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa." Nikodeemus sanoi hänelle: "Kuinka voi ihminen vanhana syntyä? Eihän hän voi jälleen mennä äitinsä kohtuun ja syntyä?" Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: 2) jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan. Mikä lihasta on syntynyt, on liha; ja mikä Hengestä on syntynyt, on henki. Älä ihmettele, että minä sanoin sinulle: teidän täytyy syntyä uudesti, ylhäältä.


Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle! Minulle painottui sieltä sanat, että olemme kuin prostutoituja Jumalan edessä, samalla muistin myös Pelastussanomien kirjoituksen tuolla hänen Päivittäistä palstallaan noista neitsyistä. Minulle kohosi tämä ajatus; olemme Uskottomat Jumalalle, kuin huorat ja prostutoidut, koska emme tee hänen tahtonsa mukaan."Te avionrikkojat, ettekö tiedä, että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen." - Jaakob 4:4 Näin petämme morsiamenliiton Hänen kanssaan, eläessämme maailman himoissa ja synneissä, nyt on aika niiden, jotka haluavat Jeesusta seurata, lopettaa tuo leuattomuus, mikä ei ole mitään, vaan puhdistautua kasteella, uskossa ja uskoen, syntyen uudelleen vedestä ja Hengestä.Lopettaa kiivastelu kuin nuo väkäleukaiset ja astua hänen morsiamenaan, Hänen Pyhään Rakkauteensa.
Aamen!

Jaakobin kirje 4
1. Mistä tulevat taistelut ja mistä riidat teidän keskuudessanne? Eikö teidän himoistanne, jotka sotivat jäsenissänne?
2. Te himoitsette, eikä teillä kuitenkaan ole; te tapatte ja kiivailette, ettekä voi saavuttaa; te riitelette ja taistelette. Teillä ei ole, sentähden ettette ano.
3. Te anotte, ettekä saa, sentähden että anotte kelvottomasti, kuluttaaksenne sen himoissanne.
4. Te avionrikkojat, ettekö tiedä, että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen.
5. Vai luuletteko, että Raamattu turhaan sanoo: "Kateuteen asti hän halajaa henkeä, jonka hän on pannut meihin asumaan"?
6. Mutta hän antaa sitä suuremman armon. Sentähden sanotaan: "Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon".
7. Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee.
8. Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, te syntiset, ja tehkää sydämenne puhtaiksi, te kaksimieliset.
9. Tuntekaa kurjuutenne ja murehtikaa ja itkekää; naurunne muuttukoon murheeksi ja ilonne suruksi.
10. Nöyrtykää Herran edessä, niin hän teidät korottaa.
11. Älkää panetelko toisianne, veljet. Joka veljeään panettelee tai veljensä tuomitsee, se panettelee lakia ja tuomitsee lain; mutta jos sinä tuomitset lain, niin et ole lain noudattaja, vaan sen tuomari.
12. Yksi on lainsäätäjä ja tuomari, hän, joka voi pelastaa ja hukuttaa; mutta kuka olet sinä, joka tuomitset lähimmäisesi?
13. Kuulkaa nyt, te, jotka sanotte: "Tänään tai huomenna lähdemme siihen ja siihen kaupunkiin ja viivymme siellä vuoden ja teemme kauppaa ja saamme voittoa" -
14. te, jotka ette tiedä, mitä huomenna tapahtuu; sillä mikä on teidän elämänne? Savu te olette, joka hetkisen näkyy ja sitten haihtuu -
15. sen sijaan, että teidän tulisi sanoa: "Jos Herra tahtoo ja me elämme, niin teemme tämän tai tuon".
16. Mutta nyt te kerskaatte ylvästelyssänne. Kaikki sellainen kerskaaminen on paha.
17. Joka siis ymmärtää tehdä sitä, mikä hyvää on, eikä tee, hänelle se on synniksi.


Tuli tuolla seilaillessani tämä teksti vastaan ja se on niin sopivaa tähän tämänpäivän aiheeseeni, jopa täydellistä:

Facebooki

13.5.2016 12:38

Oletko sinä jo kadottanut elämäsi?

Jeesus tuli pelastamaan kurjat, köyhät ja moninaisten vaivojen vaivaamat pienet ihmiset, mutta nyt uskovista onkin tullut menestyneitä, rikkaita ja onnellisia, jotka rakastavat elämäänsä täällä.

"Joka elämäänsä rakastaa, kadottaa sen; mutta joka vihaa elämäänsä tässä maailmassa, hän on säilyttävä sen iankaikkiseen elämään." - Johannes 12:25

Useille uskoville on ollut iso omakotitalo hyvällä ja rauhallisella alueella, on useita uusia autoja, hyvä palkka ja suurimmat vaikeudet on valita mitä kanavaa tänään katselisi tai minkälaisen hienon gourmee ruuan valmistaisi. Ja mielessä on tietenkin kesälomamatka ja viikonloput kesämökillä.

Voiko elämä olla rakastettavampaa, kun Jumala näin siunaa ja oman elämän haaveet toteutuvat silmien alla?

Minulla on sinulle huono uutinen. Sinä olet eksytetty rakas ystävä. Maailman henki on lumonnut sinut ja vienyt pois ensirakkaudesta ja ensimmäisistä uskon teoista. Raamattu varoittaa juuri tästä meidän ajassamme.

"Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta." - 2. Timoteus 3:1-5

Nämä jakeet puhuivat minulle jo ennen kuin tunsin Herraa ja senkin jälkeen ajattelin niiden kuvaavan noitia syntisiä uskottomia, mutta ne kuvaavatkin uskovia! Noita itserakkaita, rahananeita ja kerskailijoita viimeisinä päivinä.

Mitä farisealaisuutta onkaan sanoa Herralle: "Onneksi en ole tuollainen", sillä juuri niillä sanoilla sinä tuomitset itsesi tuollaiseksi, jolla on jumalisuuden ulkokuori, mutta joka rakastaa hekumaa eli nautinnollisia mukavia maailman asioita enemmän kuin Jumalaa.

"Te avionrikkojat, ettekö tiedä, että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen." - Jaakob 4:4

Sinä rakas ystävä, jos maailma on vienyt mennessään, niin kadu sitä ja palaa takaisin köyhäksi ja kurjaksi Jeesuksen seuraajaksi. Lopeta kerääminen ja jakelee omastasi, niin sinulla on aarre taivaassa. Lakkaa rakastamasta elämääsi, niin sinä löydät todellisen Jumalan rakkauden.

Tule, Herra Jeesus kutsuu sinua takaisin ensirakkauteen, jossa ilosi ei tuloa ulkoapäin pumppaamalla, vaan sisältä rakkaudesta Herraan. Tule siihen ainoaan tarpeelliseen Jeesuksen jalkojen juureen. Hymiö smile

"Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä." - Jaakob 4:8

M.Mattila.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.