sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

KAIKKEA VAIN MÄÄRÄNSÄ KAIKKEA VAIN MÄÄRÄNSÄ

8.3.2015. Eilen aloitin ja tänään olen jatkanut, Herralta saadun näkyni mukaisesti, joka tosin saattoi olla vertauskuvallinen, niistä kangaasta ommelluista, täytetyistä risteistä ja sitten ne sanat kaikuivat milloin missäkin korviini; SE ON TÄYTETTY"
Nyt olen kuuliaasti noita ristejä ommellut ja täyttänyt, niitä on nyt 9 kpl. Miestäni nauratti tekemiseni ( ei uskova) mutta hyvätahtoisesti hän on seurannut toimiani. Sanoin hänelle, että tulee olla kuuliainen sille mitä Jumala viestittää, en tiedä mitä noilla risteillä tehdä, mutta jos tarkoitettu on, sekin pian selviää... :)
Olkaamme kuuliaisia Herralle ja sille mitä hän meille antaa, teoissaan ja sanoissaan, älkäämme tuijottako omiin haluihin ja tuntemuksiin niin kuin Jeremias, vaan eletään Jumalan tahdon ja sanan mukaan, näin hän meidät iloisesti yllättää:


10.3. Tänään saan taas todistaa teille kuinka Jeesus Kristus vaikuttaa ja toimii elämässäni ja niin monen teidänkin elämässänne ...
Eilen, aamuyöllä heräsin ja vasemman käden ranteeni oli todella kipeä, ajattelin että onkohan minusta töihinkään, pystyykö sillä tekemään mitään ja kantamaan painavaa? 
Jatkoin uniani ja heräsin vähän ennen kellon soittoa. Käsi oli edelleen kipeä ja mietin että kun nousen täytyy ottaa Buranaa, josko olisi apua? Kun uni ei enää tuntunut tulevan, aloin hiljaa mielessäni rukoilemaan, nukkuva mieheni vierellä. Sitten pyysin Jeesusta että hän parantaisi käteni, laskin sormeni irti ristiotteesta ja laskin oikean käteni kipeän ranteen päälle:
- Jeesus Kristus, paranna sinä tuo ranteeni, ettei minun tarvitse ottaa tuota Buranaa, sinä olet parempi lääke siihen ja parempi lääkäri kuin kukaan, paranna. Kiitos Herra että sinä parannat ja kuulet rukoukseni. Kiitos, kiitos, kiitos ja kunnia sinulle Herra Sebaot, kaikki maa laulaa sinun kunniaasi, Sinä Israelin Jumala ja siunattu maasi Israel!"
Näin rukoilin ja kiitin ja tuota kiitosta jatkoin mielessäni pitkään. Kello soi ja nousimme ylös, huomasin että ranteeni ei enää ollut kipeä, minun ei tarvinnut ottaa sitä Buranaa. Kerroin siitä iloisena miehellenikin joka hämmästyneenä ja hiljaa otti tuon viestini vastaan.
Töissä sitten näin nuo kolme mummoa taas omassa pöydässään ja pyysivät minua luokseen ja minä menin, ei heillä asiaa ollut, halusivat minut vain lähelleen ja kerroin heillekkin mitä aamulla oli tapahtunut, että käteni parani ja mummot katsoivat minuun ihmeissään:
- Se oli ihme, se oli todella ihme!"
Näitä ihmeitä saamme todistaa kun otamme Jeesuksen elämäämme ja mitä vahvemmin teemme tilaa Jeesukselle sydämeemme, poistaen vanhoja intohimojamme ja paheitamme, jotka ei ole Jumalan mielen mukaisia, sitä vahvemmin Jeesuskin pääsee toimimaan meissä.
Jeesuksen Kristuksen nimessä olkaat Siunatut!
ps. tänä aamuna sain näyn suklaa kääretortusta, ihmettelin miksi, miksi tuo näky? Pyysin Herralta näkyä ystävälleni joka tänään, 10.3. täyttää 67 vuotta ja samalla kun olin tuon pyynnön tehnyt, ymmärsin että Jeesus oli ennakoinut pyyntöni, se oli onnittelu näky ystävälleni, uskovalle ystävälleni joka rakastaa SUKLAATA! Onnea sinne mäen taakse!

11.3. Tänään, näin näyn jota olen nyt ihmetellyt. Kuva oli hyvin tumman puhuva joten oli vaikea tunnistaa näkemäänsä ja outoa se olikin. Näin kuinka maasta nousi jokin kaareva pystyyn, luulin ensin että näin kuinka kenkien päälle nousi muutama kaareva remmi, kyselin Herralta mitä tämä kuva tarkoittaa. Sitten huomasin ja näytettiin että noita kaaria nousi enemmänkin pystyyn, vieri viereen ja ne muodostivat jonkin tuki verkoston/kaaren ja silloin huomasin olevani jossakin tunnelin tapaisessa, mutta nuo tuki kaaret ei ylettyneet kattoon asti eikä aivan tunnelin suulle ja tuota tunnelin suuta minulle näytettiin vähän pitempään ja sieltä loisti valo. Avasin raamattua mutta koin ensin ettei paikka kuvastanut tuota tapahtumaa, tuo kohta oli Jesaja 37. Sitten yksi kohta herätti mielenkiintoni ja se jäi vaivaamaan minua vielä kun laitoin Raamatun kiinni, se kuului näin:

Jesaja 37:3:
3.Ja he sanoivat hänelle: Näin sanoo Hiskia: Hädän, kurituksen ja häväistyksen päivä on tämä päivä, sillä lapset ovat tulleet kohdun suulle saakka, mutta ei ole voimaa synnyttää.

Todentotta, maailma on synnytys tuskissaan, muttei ole voimaa synnyttää. Tuon voiman saamme Jeesukselta Kristukselta hänen tullessaan takaisin.
Aamen.
Olkaat siunattuja Herramme, Jeesuksen Kristuksen nimeen, hän on voimamme!
Sekö teitä askarruttaa, että sanoin: ’Vielä vähän aikaa, ettekä te näe minua, taas vähän aikaa ja te näette minut jälleen?’ Totisesti, totisesti: te saatte itkeä ja valittaa, mutta maailma iloitsee. Te joudutte murehtimaan, mutta tuskanne muuttuu iloksi.
Nainen, joka synnyttää, tuntee tuskaa kun hänen hetkensä koittaa, mutta kun lapsi on syntynyt, äiti ei enää muista kipujaan vaan iloitsee siitä, että ihminen on syntynyt maailmaan. Tekin tunnette nyt tuskaa, mutta minä näen teidät vielä uudelleen, ja silloin teidän sydämenne täyttää ilo, jota ei kukaan voi teiltä riistää. Sinä päivänä te ette kysy minulta mitään.” (Joh. 16:19-23)


PS: Veljeni, joka opiskelee sielunhoitajaksi käväisi eilen kylässä. Esittelin innostuneena hänelle noita "se on täytetty" ommeltuja ristejäni ja kerroin niiden tarinan, että ne on näyssä annetut, veljeni innostui niistä kovin ja vei koko nipun mukaansa tuonne kouluun ja ensimmäiset on jo myyty, kaitpa niille oli jokin tilaus, .... :) 
 
14.1.2015.Aamuyöllä näin tällaista unta: Löysin hylätyn vauva ikäisen lapsen, makaamassa nurmi alueella huovan päällä. (Vauva saattaa unessa tarkoittaa jotain uuden alkamista) Lapsi oli yltäpäältä omassa ulosteessaan (uloste unessa tarkoittaa rahaa). Olin sillä hetkellä jossakin työssä ja kukaan muu ei halunnut koskeakkaan lapseen, mutta minä tartuin häneen heti ja halusin pelastaa tämän pienen nyytin. En oikein tiennyt mistä alkaisi tätä lasta hoitaa, sillä jos laskisin hänet johonkin, tarttuisi uloste hänestä joka paikkaan, omat käteni olivat jo likaantuneet. 
Paikalle tuli vieraita ja heillä oli mukanaan lahjaksi astioita, koska he ajattelivat että siellä työssämme niitä kyllä kuluu kun asiakkaat saa raivareita ja astioitakin siinä nujakassa rikkoutuu. ( Tästä ymmärsin että työskentelin unessa vammaisten parissa) 
Näin kun läheisellä maantiellä, ylämäkeen kulki linja-auto ja jäin sitä seuraamaan, mihin suuntaan se kääntyisi, sillä tiesin että minulla alkaisi jokin uusi työ ja auto oli menossa sinne päin. Linja-auto kääntyi vasemmalle mäen päällä ja arvelin että tämä olisi se auto jossa voisin kulkea uudentyön matkani. Sitten uni päättyi. 
Tunsin että unella on jokin merkitys, siitä löytyi sybolisia elementtejä enneunelle. Koin että tämä tulee olemaan jotain henkilökohtaisella tasolla, mitä lie, sen aika näyttää.

15.3.2015. Tänään aamuyöllä näin unta karhuista: Ne tallustivat eräällä metsä tömpyrällä ja siellä oli myös pari lehmää. Mieheni sukulainen kielsi minua menemästä lehmien luo sillä silloin karhut huomaavat minutkin, sillä ne tarkkaavat noita lehmiä saaliinaan.
Ihmettelin miksi noita karhuja oli tullut, eihän niitä ollut pitkään aikaan ja muistin että täällähän oli ollut koirat vahdissa ja nyt kun niitä ei enää ole on karhutkin uskaltautuneet taas maisemiin...
Että tällaista unta. Karhu koetaan usein vihollisena ja nuo lehmät voivat olla epäjumaliamme. Ne oli hyvä kuntoisia lehmiä ... ehkä tämä ei tarkoita mitään, muta kuka tietää ...???
Eilen katselin ja lueskelin tuolta ennustusta Helsingistä, että siellä alkaisi suuri herätys ja ihmisiä parantuisi paljon ... aloin rukoilemaan Helsingin puolesta, että tuo todella tapahtuisi. Meidän syntinen, hylätty lapsemme, joka pieahtaroi omassa ulosteessaan, kuin tuo uneni ja siksi otin hoitaakseni tuota lasta, rukouksen kautta, yhtykää tuohon rukoukseen, että Helsingistä alkaa Suomeen suuri herätys.
Aamen.

Laitan tuon profetian tähänkin selventämään kirjoitustani:
D.R.Owuor 12.3.2015 Profetia
armoinfo
14.3.2015 17:27
Poimin muutamia kohtia sanomasta jonka Jumala antoi Profeetta D.R.Owuorille.
Tuolla profetia kokonaisuudessaan suomennos Profetiasta 12.3.2015. Profeetta Dr Owuor
Herra on puhunut kanssani tänään. – Kokouksesta, joka on pian tulossa Suomeen. Hän alkoi näyttämään minulle tuota kokousta jälleen ja Hän näytti minulle sen massiivisen parantumisvoitelun, joka tulee laskeutumaan alas tuossa Herran kokouksessa Euroopassa, kokouksessa, joka tulee tapahtumaan Helsingissä, Suomessa. Näen ne valtavat Herran parantumiset, joita tulee tapahtumaan Suomessa, Helsingissä, Suomen kansakunnan pääkaupungissa.
Herra puhui myös äänen kuultavalla äänellä ja sanoi: ”Katso, ihmiset ovat jo alkaneet paranemaan, jopa ennen kuin olet rukoillut.” Joten näen paljon parantumisia, jotka tulevat alkamaan jo aiemmin.
Joten, on tulossa valtava herätys.
Herra on pääasiallisesti puhumassa merkittävästä merkittävästä vierailusta Euroopan maanosaan tänä vuonna. Herra puhuu Hänen rakkautensa ihmeellisestä asennosta Euroopan seurakuntaa kohtaan. Hän puhuu, että tänä vuonna Hän tulee muistamaan seurakuntaa Euroopassa ja elvyttämään sen ja auttamaan sitä. Herra pääasiallisesti sanoo, että tämä on se vuosi, jona Hän tulee aloittamaan herätyksen halki Euroopan. Joten, ne jotka tulevat olemaan valmiita, vastaanottavaisia. Joten, näen valtavan Parantumiskokouksen, joka tulee tapahtumaan Helsingissä. Näen ylistysryhmän ylistämässä Herraa kaavuissa, kuten he ylistävät. Olen jo nähnyt colosseum-hallin sisäosan, joka on suljettu stadion. Näen heidän ylistävän etäältä, Herra vei minut ylös taivaalle ja Hän vei minut Helsinkiin ja näin heidät, siellä on valoa ja siellä on siistiä, koska se on suljettu stadion, se on colosseum-halli. Näen heidän ylistävän, he ylistivät, en tiedä, olivatko he sinertävissä kaavuissa, mutta näen heidän ylistävän.
Joten, Herra pääasiallisesti sanoo, että hetki, jonka Raamattu lupasi, seurakunnan Herätyksen hetki, on nyt.
Alkuperäinen lähde englanninkielinen PROPHECY OF MAJOR REVIVAL COMING TO FINLAND & EUROPE – PROPHET DR. OWUOR.

16.3.Tänä aamuna sain kolmen kuvan sarjan näkyjä; ensin näin kuinka maa halkeili ja kohta huomasin pelästyen kuinka maan kuori nousi ylös, tiesin olevan kyse maanjäristyksestä, toisessa kuvassa, pienen hetken päästä, näytettiin lumisadetta ja kolmas kuva olikin kaunis, eteeni tarjottiin vaaleanpunaisia ruusuja ja tuo väri, on morsiusseurakunnan väri. Pian siis tulee tapahtumaan jotain suurta jonka perään heti Jeesus tulee hakemaan omansa. Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle, Herrallemme, Herra, Herra Sebaotille, kaikki maa laulaa hänen kunniaansa, Israelin Jumalalle.
Aamen.


Eilen. 19.3.2015. näyssä, aamulla, näin juomakannun / astian ja siitä kaadettiin vettä, mutta vain määränsä, sillä kannu nostettiin ylös tai pystyasentoon....
Mieleeni kohosi sanat "kaikkea vain määränsä".
Noilla sanoilla laitoin haun ja eteeni tuli tämä Raamatun löytö, jossa viestitään juuri tuota asiaa...

http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Luuk.12.html
Mitä Raamattu opettaa rahasta

*** Petri Pelkonen 24.2.08
Onko ihan sama, miten suhtaudumme rahaan? Onko rikkauksien tavoittelussa mitään järkeä, tai köyhyyslupauksessa?
Jeesus asettaa suhteemme rahaan hyvin vaaralliseksi uhkaksi Jumalan todelliselle palvelemiselle sanoessaan:
Mat 6:24 Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa. (=rahaa)
Jos me murehdimme toimeentulostamme, kiinnittää se meidät väärällä tavalla rahaan. Silloin me koemme olevamme riippuvaisia rahasta, emmekä Jumalasta. Siksi Jeesus sanoo meille, ettei elämämme ole maallisesta kiinni.
Mat 6:31-34 Älkää siis murehtiko sanoen: 'Mitä me syömme?' tahi: 'Mitä me juomme?' tahi: 'Millä me itsemme vaatetamme?'
Sillä tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne kyllä tietää teidän kaikkea tätä tarvitsevan.
Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan.
Älkää siis murehtiko huomisesta päivästä, sillä huominen päivä pitää murheen itsestään. Riittää kullekin päivälle oma vaivansa."
Tämä huolenpito toimii niin hyvin, ettei vanhurskaan tarvitse kerjätä milloinkaan.
Ps 37:25 Olen ollut nuori ja olen vanhaksi tullut, mutta en ole nähnyt vanhurskasta hyljättynä enkä hänen lastensa kerjäävän leipää.
Rikkauden tavoittelu on myöskin turhaa sanoo Saarnaaja.
Saarn 5:10-12,15 Joka rakastaa rahaa, ei saa rahaa kylläksensä, eikä voittoa se, joka rakastaa tavaran paljoutta. Sekin on turhuutta.
Omaisuuden karttuessa karttuvat sen syöjätkin; ja mitä muuta etua siitä on haltijallensa, kuin että silmillään sen näkee?
Työntekijän uni on makea, söipä hän vähän tai paljon; mutta rikkaan ei hänen yltäkylläisyytensä salli nukkua.
Niinkuin hän tuli äitinsä kohdusta, niin on hänen alastonna jälleen mentävä pois, samoin kuin tulikin; eikä hän vaivannäöstänsä saa mitään, minkä veisi täältä kädessänsä.
Edelliset saarnaajan jakeet antavat vihjeen siitä, että jopa säästäminen on turhaa, sillä kun vauraus kasvaa, kasvaa sen syöjätkin. Myös Jeesus alla olevassa vertauksessaan kuvaa säästämisen mielettömyyttä. Meille ihmisille tämä on vaikea käsittää ja hyväksyä. Mutta Jumala tahtoo, ettei turvamme ole säästöissämme, vaan Hänessä.
Luuk 12:16-21 Ja hän puhui heille vertauksen sanoen: "Rikkaan miehen maa kasvoi hyvin.
Niin hän mietti mielessään ja sanoi: 'Mitä minä teen, kun ei minulla ole, mihin viljani kokoaisin?'
Ja hän sanoi: 'Tämän minä teen: minä revin maahan aittani ja rakennan suuremmat ja kokoan niihin kaiken eloni ja hyvyyteni;
ja sanon sielulleni: sielu, sinulla on paljon hyvää tallessa moneksi vuodeksi; nauti lepoa, syö, juo ja iloitse'.
Mutta Jumala sanoi hänelle: 'Sinä mieletön, tänä yönä sinun sielusi vaaditaan sinulta pois; kenelle sitten joutuu se, minkä sinä olet hankkinut?'
Näin käy sen, joka kokoaa aarteita itselleen, mutta jolla ei ole rikkautta Jumalan tykönä."
Jeesus sanoo, ettei elämämme ole omaisuutemme määrästä kiinni. Ja antaa ymmärtää, että omaisuuden kartuttaminen on ahneutta.
Luuk 12-15 Ja hän sanoi heille: "Katsokaa eteenne ja kavahtakaa kaikkea ahneutta, sillä ei ihmisen elämä riipu hänen omaisuudestaan, vaikka sitä ylenpalttisesti olisi".
Raamatussa on myös ohjeita oikeaan rahan käyttöön.
Ensimmäiseksi: Kaikesta saamastamme tulisi meidän antaa kymmenykset Jumalalle. Kymmenys viittaa kymmeneen prosenttiin kaikista tuloista, mutta ei Paavalin mukaan ole niinkään sidottu rahan määrään, vaan asenteeseen, jolla raha annetaan.
2Kor 9:7 Antakoon kukin, niinkuin hänen sydämensä vaatii, ei surkeillen eikä pakosta; sillä iloista antajaa Jumala rakastaa.
3Moos 27:30 Kaikki maan kymmenykset, sekä pellon viljasta että puiden hedelmistä, ovat Herran omat, pyhä lahja Herralle.
Kymmenykset Jumala on määrännyt meille omaksi siunaukseksemme. Kymmenysten maksaminen siunaa työmme tuoton.
Mal 3:10-11 Tuokaa täydet kymmenykset varastohuoneeseen, että minun huoneessani olisi ravintoa, ja siten koetelkaa minua, sanoo Herra Sebaot: totisesti minä avaan teille taivaan akkunat ja vuodatan teille siunausta ylenpalttisesti.
Ja minä karkoitan nuhtelullani teiltä syöjäsirkat turmelemasta teidän maanne hedelmää, eikä teidän viiniköynnöksenne kedolla ole hedelmätön, sanoo Herra Sebaot.
Uskoon tullessani tuloni olivat 4kk:n ajan 60€/kk. Päätin maksaa kymmenykset niistäkin. Vuokranantajalleni sanoin, etten pysty nyt maksamaan vuokraa, enkä tiedä milloin saan rahaa. Hän sanoi luottavansa minuun ja että maksan, kun voin. Samaan aikaan hän laittoi kämppikseni oikeuteen maksamattomien vuokrien takia ja itse lainasi rahaa vanhemmiltaan tullakseen toimeen. Laskuja minulla oli useamman sadan edestä kuukaudessa, mutta silti yksikään laskunmaksu ei ollut päivääkään myöhässä tuona aikana. Ruokaan minulla ei ollut rahaa, mutta joka päivä tiesin mitä syön sinä päivänä ja seuraavanakin. Jumala piti huolen kaikista tarpeistani koko 4kk ajan, eikä minun tarvinnut murehtia maallisesta. Tulovajeeni johtui siitä, että kela ja työttömyyskassa pompottelivat papereitani edestakaisin. Murehtimattomuuteni toimi todistuksena myös tutulle kelan virkailijalle. Kun hän kuuli tilanteeni, pomppasi hän pystyyn ja sanoi lähtevänsä selvittämään asian. Pyysin hänet istumaan ja sanoin ettei minulla ole hätää, vaan Jumala pitää minusta huolen. Jumalan antama varmuus ja huolenpito teki syvän vaikutuksen tuohon naiseen ja uudisti hänen uskonelämäänsä. Kukaan ei kuulema ollut käyttäytynyt vastaavassa tilanteessa niin rauhallisesti. 4kk rahattomuuden jälkeen sain rahat takautuvasti ja maksoin vuokravelkani.
Seuraava psalmin sana tuli minulle eläväksi.
Ps 37:18-19 Herra tuntee nuhteettomain päivät, ja heidän perintönsä pysyy iankaikkisesti. Pahana aikana he eivät joudu häpeään, ja nälän päivinä heillä on kyllin syötävää.
Toiseksi: Tuloistamme tulisi maksaa myös verot ja näin kunnioittaa esivaltaa. Sillä ei kenelläkään olisi valtaa, ellei Jumala olisi sitä antanut.
Tätä ei lienee tarvitse enempää selittää. Jeesuksen sanat ovat selkeät.
Mat 22:17,21 Sano siis meille: miten arvelet? Onko luvallista antaa keisarille veroa vai ei?"
hän sanoi heille: "Antakaa siis keisarille, mikä keisarin on, ja Jumalalle, mikä Jumalan on".
Kolmanneksi: Jos meillä on enemmän, kuin omaksi tarpeeksi, tulisi meidän antaa niille, joilla ei ole tarpeeksi. Tämän voi käsitykseni mukaan rinnastaa kymmenysten maksamiseen.
Luuk 3:11 Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Jolla on kaksi ihokasta, antakoon toisen sille, joka on ilman; ja jolla on ruokaa, tehköön samoin".
Itse olen huomannut antamisesta olevan enemmän iloa, kuin itselle tavaran ostamisesta. Puutettakaan ei ole tarvinnut kärsiä vaikka olisi paljonkin antanut. Kerran koin antaa koko kuun palkan eräälle tarvitsevalle. Tein sen, ja Jumala piti minusta hyvin pitkälle samalla tavalla huolen kuin edellisessä esimerkissä. Sillä erolla kuitenkin, ettei edes vuokrani jäänyt tilanteessa rästiin. Kumpanakaan köyhyyden hetkenäni ei minun tarvinnut pyytää koskaan mitään keneltäkään. Joskus Jumalan kehoituksesta joku antoi rahaa, toiset toivat ruokaa tai kutsuivat luokseen syömään, vaikka en ollut kertonut kenellekään tilanteestani. Minun ei tarvinnut murehtia mitä söisin tai mitä päälleni pukisin, minulla oli kaikkea yllin kyllin.
Monta kertaa olen itse saanut olla vastaanottavana osapuolena ja saanut kokea Jumalan huolenpitoa niiden kautta, jotka ovat olleet Hänelle kuuliaisia antamisessa.
Raha turmelee nopeasti ja saa ihmisen palvomaan rahaa. Siksi Jeesus sanoikin:
Luuk 18:25 "Helpompi on kamelin käydä neulansilmän läpi kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan."
Rikkauksien tavoittelu ei ole vain hengellisesti vaarallista, vaan myös turhaa.
Snl 23:4-5 Älä näe vaivaa rikastuaksesi, lakkaa käyttämästä ymmärrystäsi siihen.
Kun silmäsi siihen lentävät, on rikkaus mennyttä; sillä se saa siivet kuin kotka, joka lentää taivaalle.
Jumalan tahto ei kuitenkaan ole, että me kärsisimme köyhyydestä, vaan elämä on Jumalan antama lahja josta meidän tulisi nauttia. Siksi Jumala onkin luvannut antaa meille kaiken tarvitsemamme.
Saarn 5:18 Katso, minkä minä olen tullut näkemään, on hyvää ja kaunista syödä ja juoda ja nauttia hyvää kaiken vaivannäkönsä ohessa, jolla ihminen itseänsä vaivaa auringon alla lyhyinä elämänsä päivinä, jotka Jumala on hänelle antanut; sillä se on hänen osansa.
Toisinaan Jumala sallii myös nauttia varallisuudesta elämämme päivina. Silloin rikkaus ei ole kompastukseksi. Vaan on ikään kuin keidas erämään keskellä. Tällaisesta siunauksesta sai nauttia mm Job ennen ja jälkeen koettelemustensa.
Saarn 5:19-20 Sekin on Jumalan lahja, jos Jumala kenelle ihmiselle antaa rikkautta ja tavaraa ja sallii hänen syödä siitä ja saada osansa ja iloita vaivannäkönsä ohessa.
Sillä hän ei tule niin paljon ajatelleeksi elämänsä päiviä, kun Jumala suostuu hänen sydämensä iloon.
Tästä voimme siis päätellä, ettei rikkaus ole synti. Mutta kuten olen aiemmin jo maininnut, saa rikkaus ihmisen helposti lankeamaan.
Maksakaa siis veronne kuuliaisesti ja antakaa Herralle iloiten. Älkää murehtiko tulevista ja nauttikaa niistä runsauden päivistä, mitä Herra teille suo. Kaikki mitä meillä on on Herran lahja meille, jopa köyhyys voi olla Jumalan siunaus ihmiselle.
Päätän tämän tähän Sananlaskujen viisauteen, jonka mukaisen asenteen olen pyrkinyt elämässäni omaksumaan.
Snl 30:8,9 ...Älä köyhyyttä, älä rikkautta minulle anna; anna minulle ravinnoksi määräosani leipää,
etten kylläisenä tulisi kieltäjäksi ja sanoisi: "Kuka on Herra?" ja etten köyhtyneenä varastaisi ja rikkoisi Jumalani nimeä vastaan.
Petri Pelkonen ***

1.4.2018.
Nyt kerron jotain vallan ihmeellistä, joka on tapahtunut n. pari viikkoa sitten. En kerro nimiä, sillä tapahtuma paikka on eräs palvelutalo, jossa asustaa vammaisia ja mielenterveys potilaita. Tämän kertoi minulle, rakas, uskova ystäväni, joka on tuolla töissä ja joka todisti tätä iltavuorossaan.
Eräs asukas oli valittanut huonoa oloaan koko päivän ja ystäväni sanoi että seuraillaan.
Illemmalla, ystäväni meni tämän kyseisen asukkaan huoneen ohi ja huomasi tämän sängellä, höpöttävän jotain ihmeellistä, mistä ei saanut selvää.
Jonkun verran aiemmin, oli eräs asukki, joutunut sairaalaan ja kuoli, mutta asukkaille ei oltu kerrottu tuon ihmisen kuolemasta.
Hän oli uskova, joten kerron hänestä nyt vaikka nimellä "Veli".
Ystävä kysyi siis tuolta huoneessaan olevalta, että mikä sinua vaivaa? Onko vielä huono olo? Tarvitko jotain?
Tämä vastasi iloisena, että kaikki on hyvin. Minä harjoittelen kielillä puhumista.
- "MITÄ?"
Ystäväni kysyi ja hänelle kerrottiin lisää, että Veli oli juuri käynyt kylässä ja oli puhunut kielillä ja nyt hänkin sitä harjoitteli. Olihan Raamatussakin kerrottu kuinka Pyhä Henki laskeutui opetuslasten ylle, näin hän innokkaasti kertoi.
- " Miten niin, olitko varma että se oli Veli? Minkä näköinen hän oli ja mistä hän tuli?" Kysyi ystäväni.
- "no, tosta ovesta se kai tuli ... ja oli se aivan Veljen näköinen, Sillä oli valkoinen paita päällä. Se puhui kielillä, etten saanut selvää."
- " Saitko mitään selvää, mitä puhui?"
- "Sain sen verran, että kertoi että kaikki on hyvin."
Ystäväni olisi halunnut kertoa, että Veli oli kuollut, mutta oli hiljaa. Sitten asukas jatkoi:
- " Avaa nuo ikkuna verhot, niin saatat nähdä kun Veli menee pois."
Ei siellä kuitenkaan mitään näkynyt ja asukas kyseli moneen kertaan onko hän hullu, kun kuolleitten kanssa ei saa jutella.
- "Et sinä ole hullu .." sanoi ystäväni.Sitten asukas jatkoi kielillä puhumisen harjoittelua. Ystäväni meni seuraavan asukkaan luo ja siellä tämä istui pelästyneen näköisenä sängyllään.
- Mikä hätänä, tarvitsetko apua?" Ystäväni kysyi.
- " Ei, mutta näin juuri kummituksen." Ystäväni ihmetteli että miten niin, kun tämä jatkoi:
- "Se oli Veli ja se oli kirkkaassa läpinäkyvässä vaatteessa." Asukas oli todella pelästynyt, toisin kuin tuo ensimmäinen, Veljen nähnyt.
Ystäväni kävi vielä yhden asukkaan huoneessa, mutta siellä nukuttiin sikeästi. Huoneesta kuitenkin kuului outoa ääntä, mutta ketään ei ollut missään.
Sitten ystäväni meni tämän ekan asukkaan luo ja tälle oli tullut uudelleen paha olo ja sanoi:
- "Tulisi se Veli takaisin, niin tulisi taas hyvä olo .." Jatkaen kielillä puhumista.
Ystäväni soitti minulle tästä muutamia päivijä myöhemmin ja ihmetteli, mitä siellä oli tapahtunut? Itsekkin olin aluksi todella hämmentynyt että mitä tuo oli, mutta sitten ymmärsin.
Asukas puhui kielillä ja sitä hän ei voinut ymmärtää, sillä se tuli Pyhältä Henkeltä. Hän ei nähnyt demoneita eikä kuolleita, vaan Pyhä Henki oli välittänyt tämän viestin Veljeltä. Hän näki veljen näkynä, niinkuin tuo toinenkin asukas, mutta kenellekkään ei oltu kerrottu Veljen kuolemasta, eikä ole kerrottu vieläkään ... Sanoin terveiset ystäväni kautta tuolle asukkaalle, että jatkaa kielillä puhumista aivan kaikessa rauhassa ja että hän osaa sen jo.

Toivottavasi muistin tämän suurin piirtein oikein, ole tätä tässä päiviä sulatellut ja nyt toin jakoon, kun sain siihen luvan ja ystävänikin toivoi että tästä kerrottaisiin, mutta ilman nimiä. Ja tämä todistus on TOSI !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.