maanantai 2. huhtikuuta 2018

TEHKÄÄ TYÖNNE VIISAUDESSA JA RAKKAUDESSA


 TEHKÄÄ TYÖNNE VIISAUDESSA JA RAKKAUDESSA

22.3.2015. Aamulla tuli näky sormesta ja sen kynnessä oli tummaa lakkaa, sitä katseltuani, tuo lakka hävisi tuosta kynnestä ja kynnen luonnollinen väri tuli esiin ...
Näin Herra haluaa meidän olevan, ei keskittyä turhuuksien turhuuksiin, vaan olkaamme sitä miksi Jumala on meidät luonnut, me kelpaamme hänelle juuri sellaisena kuin olemme.

LAINAUS:
Ketä varten kaunistaudumme?
Otan esiin muutamia asioita, jotka voivat tulla esteeksi sille, että todella rakastamme Jeesusta.
Raamattu sanoo, että morsian kaunistaa itsensä ylkää varten. Morsian on seurakunta ja Jeesus on ylkä. Kaunistaako seurakunta itsensä yljälle vai vaan itsensä takia?
Haluamme tietysti elää uskossamme oikein ja hyvin ja olla moitteettomia. Haluamme, että meistä näkyisi, miten palavia olemme. Mutta pyrimmekö siihen seurakunnan, itsemme tai jonkun muun kuin Jeesuksen takia? Tähän kysymykseen joudumme jokainen vastaamaan.
Minäkin haluaisin olla synnitön ja kiillottelen mielelläni itseäni. Ei meidän toki tarvitse paljastaa kaikkia heikkouksiamme, mutta hengeltämme meidän tulisi olla sellaisia, että teemme kaiken Jeesukselle ja hänen vuokseen. Ja jos on tarpeen, astumme myös toisten eteen juuri niin vajavaisina ihmisinä kuin olemme. Meidäthän on armahdettu.
Jumala sallii joskus, että joudumme tilanteisiin, joissa meistä tulee syntisiä julkisesti. Hän myös haluaa, että olemme syntisiä hänen edessään – syntiä ei tarvitse piilotella. Tietoisuus siitä, että olet hengeltäsi syntinen ja annat Jumalan rakastaa ja antaa anteeksi, synnyttää rakkauden häntä kohtaan.
Tämä tietynlainen riisuutuminen Jumalan edessä on valtavan tärkeä asia. 
 
24.3. Tänä aamuna tuli neljä näkykuvaa:
1. Puuroannos johon osoitettiin valokeila; huomioikaa mitä on ravintonne.
2. Isoa hallin lattiaa lakaistiin roskista ja pölystä, tomusta; siivotkaa perustanne, se mille olette elämänne rakentaneet.
3. Isoilla kärryillä työnnettiin sinisiä säkkejä jotka oli jotain tavaraa täynnä; puhdistautukaa kaikesta turhasta maallisesta.
4.Aidanteella olevien puiden juurella oli isoja maakasoja, erinlaisin aineksin; Ravitkaa henginen kasvunne.
Herran Rauhaa ja Siunausta, nyt on kevät siivouksen aika, aloitetaan itsestämme.

27.3.aamulla näyssä oli kuva siskoni pojasta, joka on jo aikuinen mies. Häntä näytettiin seisomassa sivuttain minuun päin, sitten huomasin kun hän alkoi itkeä ja se muuttui todella katkeraksi itkuksi. Ajattelin että mitä Herra tällä tahdot sanoa? Tiesin että tällä pojalla oli ollut paljon ongelmia elämänsä aikana ja ymmärsin että tämä vittaa niihin ja minun ja meidän tulisi rukoilla hänen puolestaan. - ” Herra ole hänelle armollinen, anna hänelle Pelastus, Parannus ja Vapahda hänet.”

29.3. Aamuyöstä näin unta jossa olin rakennuksissa jossa oli paljon ihmisiä. Joku nainen piti poikaani piilossa, eikä halunnut luovuttaa häntä minulle. Minä näin tämän naisen tyttären ja otin hänet vastineeksi pojastani, eli hän ei saa tytärtään jos minä en saa poikaani, mutta väkeä oli niin paljon että minua tönittiin ja menetin otteeni tuosta tytöstä ja hetkessä tämä hävisi väen paljouteen. 
Näin kuinka kaupungin yllä lenteli sotilas koneita, etenkin suurten rakennusten ja tornien ympärillä ja rakennusten katoilla oli sotilaita. Välillä olin kuin mökillä kainuussa, ja vihollis koneita lensi mökkimme yllä. Sitten tuli pommistusta ja painauduin kanssa olijoiden kanssa matalaksi maahan. Painoin tiukasti silmäni kiinni ja ajattelin osuisiko meihin ja hetkessä tilanne oli ohi.
 Näin edessämme olevien puiden kaatuavan ja eteen ilmestyi valtava aukko kun puut oli nurin maassa, mutta huomasin kuitenkin jotain muuta, jotain mielestäni tärkeämpää ja sanoin muille:
- ” Näettekö, tuon kaatuneen metsän takaa ilmestyi sellainen näkymä, jota koskaan ennen emme olleet nähnyt. Siinä on kaunis pyöreä ja iso kallio, jonka ympärillä kasvaa kauniisti puita...”
(tuon uneni, nimesin myöhemmin: "ARMON KALLIO".)
Sitten uni loppui tai en enempää muista, mutta tässä päivemmällä sitä mietittyäni, että oliko siinä sanomaa, koin että oli, se oli tuo sota, oliko se maallinen vaara josta meille ilmoitetaan, vai hengellinen sodankäynti, mutta kaikenkaikkiaan lopussa, hädänkeskellä saamme nähdä tuon armonkallion, joka on Jeesus Kristus!Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle, joka meidät on Vapauttava, kunhan otamme tuon vapauden vastaan.” 
 
3.4.2015. aamulla, juuri kun heräsin, kuulin laulua: -” … se on valkoinen talo, se on valkoinen talo, ….” Laulu loppui ja eteeni tuli samassa kuva valkoisesta talosta ja sen edessä näin kuin pienoismallin tuosta valkoisesta talosta, nähtäväksi jää mitä tällä näyllä halutaa sanoa?

5.4. Ensimmäinen Pääsiäis aamu ja sain näyn Jeesuksen Kristuksen, Herrani kasvoista ja hänen päässään oli kaunis kultainen kruunu, joka kertoo hänen iankaikkisesta Kuninkuudestaan. Kiitos ja Kunnia Herralle! Kevät sateen aika on tullut ja tuo sade puhdistaa pois elämästämme kaiken turhan, mikä on maailmasta ja saamme ottaa vastaan uuden elämän, elämän, jonka Jeesus on meille lunastanut, murtamalla kuoleman portin. VOITTO, VOITTO on meidän, ottakaa se iloiten vastaan.

Evankeliumi Matteuksen mukaan 28
1. Ja kun sapatti oli päättynyt ja viikon ensimmäisen päivän aamu koitti, tulivat Maria Magdaleena ja se toinen Maria katsomaan hautaa.
2. Ja katso, tapahtui suuri maanjäristys, sillä Herran enkeli astui alas taivaasta, tuli ja vieritti kiven pois ja istui sille.
3. Hän oli näöltään niinkuin salama, ja hänen vaatteensa olivat valkeat kuin lumi.
4. Ja häntä peljästyen vartijat vapisivat ja kävivät ikäänkuin kuolleiksi.
5. Mutta enkeli puhutteli naisia ja sanoi heille: "Älkää te peljätkö; sillä minä tiedän teidän etsivän Jeesusta, joka oli ristiinnaulittu.
6. Ei hän ole täällä, sillä hän on noussut ylös, niinkuin hän sanoi. Tulkaa, katsokaa paikkaa, jossa hän on maannut.
7. Ja menkää kiiruusti ja sanokaa hänen opetuslapsillensa, että hän on noussut kuolleista. Ja katso, hän menee teidän edellänne Galileaan; siellä te saatte hänet nähdä. Katso, minä olen sen teille sanonut."
8. Ja he menivät kiiruusti haudalta peloissaan ja suuresti iloiten ja juoksivat viemään sanaa hänen opetuslapsillensa.
9. Mutta katso, Jeesus tuli heitä vastaan ja sanoi: "Terve teille!" Ja he menivät hänen tykönsä, syleilivät hänen jalkojaan ja kumartaen rukoilivat häntä.
10. Silloin Jeesus sanoi heille: "Älkää peljätkö; menkää ja viekää sana minun veljilleni, että he menisivät Galileaan: siellä he saavat minut nähdä".
11. Mutta heidän mennessään, katso, muutamat vartijaväestä tulivat kaupunkiin ja ilmoittivat ylipapeille kaikki, mitä oli tapahtunut.
12. Ja nämä kokoontuivat vanhinten kanssa ja pitivät neuvoa ja antoivat sotamiehille runsaat rahat
13. ja sanoivat: "Sanokaa, että hänen opetuslapsensa tulivat yöllä ja veivät hänet varkain meidän nukkuessamme.
14. Ja jos tämä tulee maaherran korviin, niin me lepytämme hänet ja toimitamme niin, että saatte olla huoletta."
15. Niin he ottivat rahat ja tekivät, niinkuin heitä oli neuvottu. Ja tätä puhetta on levitetty juutalaisten kesken, ja sitä kerrotaan vielä tänäkin päivänä.
16. Ja ne yksitoista opetuslasta vaelsivat Galileaan sille vuorelle, jonne Jeesus oli käskenyt heidän mennä.
17. Ja kun he näkivät hänet, niin he kumartaen rukoilivat häntä, mutta muutamat epäilivät.
18. Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.
19. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen
20. ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

7.4. eilen, aamuyöllä näin unta. Unesta en juuri muuten muista mitään, mutta tämä kohta jäi mieleen ja sitä olen tässä mutustellut mielessäni. Odotin lasta Putinille, en pitänyt tilanteesta, mutta ei ollut mitään pelkoakaan. Päälläni oli jokin ulkotakki, jota yritin kaksin käsin pidellä kiinni. Sitten Putin tuli katsomaan meitä Suomeen ja hän tuli luokseni ja avasi takkini, tyytyväisen virallinen hymy kasvoillaan, kun näki vauva vatsani ....
Koin tämän unen vertauskuvallisena, jossa meille avautuu uusi huomen, jossa olemme vieraan vallan alla. Muutama vuosi sitten näin unen (2010), jossa olin myös raskaana ja siinä minulle ilmoitettiin että laskettuaikani olisi 25.5. Tuo jäi vahvasti mieleeni, vuosiluvusta ei kerrottu mitään, vain tuo päivämäärä ja sitä olen sen jälkeen tarkkaillut, tulisiko se kertomaan mitään?
Herra olkoon meille armollinen, sinulle, minulle ja koko Suomen kansalle.
Aamen.


Synnintunnustus
Laupias Jumala, rakas taivaallinen Isä.
Me tunnustamme sinulle syntimme,
joilla olemme ansainneet vihasi ja rangaistuksesi.
Katso armollisesti meihin
ja anna meille syntimme anteeksi rakkaan Poikasi,
Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen tähden.
Aamen.


Sillä näin sanoo Herra: "Etsikää minua niin saatte elää."


SANANLASKUT 4
1. Kuulkaa, lapset, isän kuritusta ja kuunnelkaa oppiaksenne ymmärrystä.
2. Sillä minä annan teille hyvän neuvon, älkää hyljätkö minun opetustani.
3. Olinhan minäkin isäni poika, hento ja äitini ainokainen.
4. Ja isä minua opetti ja sanoi minulle: "Pitäköön sydämesi minun sanoistani kiinni, noudata minun käskyjäni, niin sinä saat elää.
5. Hanki viisautta, hanki ymmärrystä, älä sitä unhota, älä väisty pois minun suuni sanoista.
6. Älä sitä hylkää, niin se varjelee sinua; rakasta sitä, niin se sinua suojaa.
7. Viisauden alku on: hanki viisautta, ja kaikella muulla hankkimallasi hanki ymmärrystä.
8. Anna sille korkea arvo, niin se sinut korottaa, se kunnioittaa sinua, jos sen syliisi suljet;
9. se panee päähäsi ihanan seppeleen ja lahjoittaa sinulle kauniin kruunun."
10. Kuule, poikani, ja ota sanani varteen, niin elämäsi vuodet enentyvät.
11. Minä neuvon sinut viisauden tielle, ohjaan sinut oikeille teille.
12. Käydessäsi eivät askeleesi ahtaalle joudu; juostessasi et kompastu.
13. Tartu kiinni kuritukseen äläkä hellitä; säilytä se, sillä se on sinun elämäsi.
14. Älä lähde jumalattomien polulle, älä astu pahojen tielle.
15. Anna sen olla, älä mene sille, poikkea pois ja mene ohitse.
16. Sillä eivät he saa nukkua, elleivät pahaa tee; se riistää heiltä unen, elleivät ole ketään kaataneet.
17. Niin he syövät leipänään jumalattomuutta, juovat viininään väkivallan tekoja.
18. Mutta vanhurskasten polku on kuin aamurusko, joka kirkastuu kirkastumistaan sydänpäivään saakka.
19. Jumalattomain tie on kuin pimeys: eivät he tiedä, mihin kompastuvat.
20. Poikani, kuuntele minun puhettani, kallista korvasi minun sanoilleni.
21. Älkööt ne väistykö silmistäsi, kätke ne sydämesi sisimpään;
22. sillä ne ovat elämä sille, joka ne löytää, ja lääke koko hänen ruumiillensa.
23. Yli kaiken varottavan varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee.
24. Poista itsestäsi suun kavaluus, ja karkoita luotasi huulten vääryys.
25. Katsokoot sinun silmäsi suoraan, eteenpäin olkoon katseesi luotu.
26. Tasoita polku jaloillesi, ja kaikki sinun tiesi olkoot vakaat.
27. Älä poikkea oikeaan, älä vasempaan, väistä jalkasi pahasta.


... avaan vielä vähän tuota unta. Raskaus siis kertoo tuosta uudesta, tulevasta ja Putin edustaa siinä tuota vierasta valtaa, joka oli riistänyt raskauden myötä minulta / meiltä vallan, mutta tärkeää on se, että muistamme että tuo on vain maallinen valta ja se ei tule koskettamaan uskovaa joka on antanut itsensä Jeesukselle, siksi en kokenut unessa pelkoa vaikken tilanteesta pitänytkään.
Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle.
Aamen.

12.4. Tänä aamuna näyssä näin ensin otsikon : UUSI TYÖMIES. Sitten näytettiin kuin oppikirjan sivulta kuvaa tuosta työmiehestä jolla oli yllään täysi suojavarustus, kypärä päässä, liivi päällä ja turvakengät jalassa. Sitten näytettiin vielä kuin tv ruudussa juoksevia otsikoita joista en kerinnyt lukemaan kuin yhden ja siinä luki: KUUDES KANNELTA. Tämä ei ole vielä auennut, mutta tuo työmies on selvä asia, heitä tarvitaan ja mies suojavarustuksineen kuvastaa Efes.6. kohtaa, käynpä hakemassa ....

Kirje galatalaisille 6
1. Veljet, jos joku tavataan jostakin rikkomuksesta, niin ojentakaa te, hengelliset, häntä sävyisyyden hengessä; ja ole varuillasi, ettet sinäkin joutuisi kiusaukseen.
2. Kantakaa toistenne kuormia, ja niin te täytätte Kristuksen lain.
3. Sillä jos joku luulee jotakin olevansa, vaikka ei ole mitään, niin hän pettää itsensä.
4. Mutta tutkikoon kukin omat tekonsa, ja silloin hänen kerskaamisensa on vain siinä, mitä hän itse on, ei siinä, mitä toinen on;
5. sillä kunkin on kannettava oma taakkansa.
6. Jolle sanaa opetetaan, se jakakoon kaikkea hyvää opettajallensa.
7. Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää.
8. Joka lihaansa kylvää, se lihasta turmeluksen niittää; mutta joka Henkeen kylvää, se Hengestä iankaikkisen elämän niittää.
9. Ja kun hyvää teemme, älkäämme lannistuko, sillä me saamme ajan tullen niittää, jos emme väsy.
10. Sentähden, kun meillä vielä aikaa on, tehkäämme hyvää kaikille, mutta varsinkin uskonveljille.
11. Katsokaa, kuinka suurilla kirjaimilla minä omakätisesti teille kirjoitan!
12. Kaikki, jotka pyrkivät lihassa olemaan mieliksi, ne pakottavat teitä ympärileikkauttamaan itsenne vain siksi, ettei heitä Kristuksen ristin tähden vainottaisi.
13. Eiväthän nekään, jotka ympärileikkauttavat itsensä, itse noudata lakia, vaan he tahtovat teitä ympärileikkauttamaan itsenne saadakseen kerskata teidän lihastanne.
14. Mutta pois se minusta, että minä muusta kerskaisin kuin meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen rististä, jonka kautta maailma on ristiinnaulittu minulle, ja minä maailmalle!
15. Sillä ei ympärileikkaus ole mitään eikä ympärileikkaamattomuus, vaan uusi luomus.
16.Ja kaikille, jotka tämän säännön mukaan vaeltavat, kaikille heille rauha ja laupeus, ja Jumalan Israelille! 17. Älköön tästedes kukaan minulle vaivoja tuottako; sillä minä kannan Jeesuksen arvet ruumiissani.
18. Meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen armo olkoon teidän henkenne kanssa, veljet. Amen.


TÄNÄÄN, 2.4.2018:
Tänään herätessäni, näin kuvan/ näyn puolesta rappuharjasta; jossa luki, SMART - WORK - LOVE.
Nuo sanat oli kirjoitettu valkoisella.
SMART oli vasemmalla. WORK luki keskellä. LOVE luki oikealla.
Ehkä meidän tulee viisaudella tehdä ja siivota asioita elämässä, mutta myös rakkaudella. Mitä teemmekään, tehdään se rakkaudessa ja viisaudessa.

Olkoon tämä meille ohjeeksi.
Näin myös kuvan kännykästä jonka näytön oikeassa reunassa luki jotain, hyvin pienellä, etten saanut selvää, mutta tuo sana oli kirjoitettu PUNAISELLA, kuin varoitus.Kirje kolossalaisille 3

1. Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella.
2. Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä.
3. Sillä te olette kuolleet, ja teidän elämänne on kätkettynä Kristuksen kanssa Jumalassa;
4. kun Kristus, meidän elämämme, ilmestyy, silloin tekin hänen kanssaan ilmestytte kirkkaudessa.
5. Kuolettakaa siis maalliset jäsenenne: haureus, saastaisuus, kiihko, paha himo ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta,
6. sillä niiden tähden tulee Jumalan viha,
7. ja niissä tekin ennen vaelsitte, kun niissä elitte.
8. Mutta nyt pankaa tekin pois ne kaikki: viha, kiivastus, pahuus, herjaus ja häpeällinen puhe suustanne.
9. Älkää puhuko valhetta toisistanne, te, jotka olette riisuneet pois vanhan ihmisen tekoinensa
10. ja pukeutuneet uuteen, joka uudistuu tietoon, Luojansa kuvan mukaan.
11. Ja tässä ei ole kreikkalaista eikä juutalaista, ei ympärileikkausta eikä ympärileikkaamattomuutta, ei barbaaria, ei skyyttalaista, ei orjaa, ei vapaata, vaan kaikki ja kaikissa on Kristus.
12. Pukeutukaa siis te, jotka olette Jumalan valituita, pyhiä ja rakkaita, sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, sävyisyyteen, pitkämielisyyteen,
13. kärsikää toinen toistanne ja antakaa toisillenne anteeksi, jos kenellä on moitetta toista vastaan. Niinkuin Herrakin on antanut teille anteeksi, niin myös te antakaa.
14. Mutta kaiken tämän lisäksi pukeutukaa rakkauteen, mikä on täydellisyyden side.
15. Ja vallitkoon teidän sydämissänne Kristuksen rauha, johon te olette kutsututkin yhdessä ruumiissa, ja olkaa kiitolliset.
16. Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne.
17. Ja kaikki, minkä teette sanalla tai työllä, kaikki tehkää Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen Isää Jumalaa hänen kauttansa.
18. Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.
19. Miehet, rakastakaa vaimojanne, älkääkä olko heitä kohtaan katkerat.
20. Lapset, olkaa vanhemmillenne kuuliaiset kaikessa, sillä se on otollista Herrassa.
21. Isät, älkää kiihoittako lapsianne, etteivät he kävisi aroiksi.
22. Palvelijat, olkaa maallisille isännillenne kaikessa kuuliaiset, ei silmänpalvelijoina, ihmisille mieliksi, vaan sydämen yksinkertaisuudessa peljäten Herraa.
23. Kaikki, mitä teette, se tehkää sydämestänne, niinkuin Herralle eikä ihmisille,
24. tietäen, että te saatte Herralta palkaksi perinnön; te palvelette Herraa Kristusta.
25. Sillä se, joka tekee väärin, on saava takaisin, mitä on väärin tehnyt; ja henkilöön ei katsota.
Siunausta päiväänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.