lauantai 7. huhtikuuta 2018

USKON JA EPÄILYKSEN VERTAAMINEN

 USKON JA EPÄILYKSEN VERTAAMINEN

5.6.2015. Tämän aamuisessa näyssä näin kuinka katepillari raivasi maata tasaiseksi, kuin tehdäkseen tietä ... ja totisesti näin on Herra meitä kehoittanut:

Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme! Jes. 40:3

9.6. Eilen aamuisessa näyssäni näin naisen, jolla oli pitkät, tummat hiukset ponihannällä ja hän kulki tietä ylöspäin ... tuo tie oli keskellä kuvaa ja tänään näyssä näin ihmisen jonka yllä oli kypärä ja huomioliivit ja hän kulki jossakin tunneli tiellä, vasenta reunaa, suoraan alaspäin, tunnelin syvyyksiin, tuo näky kuva näytettiin hyvin kaukaa ja tuo pyöräilevä oli näin ollen pieni silmissäni ... mietin niiden sanomaa ja pyysin Herraa niitä avaamaan, josko ovat näkyjä, ehkä viestejä joillekkin muille .....
 
17.6. Pari päivää sitten, näin näyn, jossa lähteeseen upotettiin vesiastia, jollaisia Raamatun ajoilla käytettiin, se oli sellainen pyöreän muotoinen, pitkäkaulainen, pullomainen astia ja saven värinen... ihmettelin tuota näkyä ja nyt se avautui minulle ja ymmärrän että se tarkoittaa upotuskastetta ja uskoon tullut ihminen on tuo vesiastia, joka alkulähteeseen upotetaan.
Herra on tämän näyttänyt nyt ainakin kolme kertaa minulle näkynä, ja olen ne aina tänne tuonut, vaikka tiedänkin aiheen vaikeaksi, mutta minä teen kuuliaisena niin kuin Herra tahtoo, en niinkuin ihminen tahtoo. Ymmärrän että tämä upotuskaste asia on nyt hyvin tärkeä, koska se on nyt kolmasti näytetty.
Tänä aamuna herätessäni, en saanut näkyä, mutta kuulin äänen sanovan:
- "Tämä äiti on Herran käytössä."
Ja totisesti olen Herrani käytössä oleva astia, joka myös on upotettu, ja tahdon kuuliaisesti tehdä sitä mitä Herrani tahtoo. 
 
LAINAUS:
Joh. 3:3-7: Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: 1) joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa." Nikodeemus sanoi hänelle: "Kuinka voi ihminen vanhana syntyä? Eihän hän voi jälleen mennä äitinsä kohtuun ja syntyä?" Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: 2) jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan. Mikä lihasta on syntynyt, on liha; ja mikä Hengestä on syntynyt, on henki. Älä ihmettele, että minä sanoin sinulle: teidän täytyy syntyä uudesti, ylhäältä.

Jeesus antoi tässä Nikodeemukselle yksinkertaisen perusopetuksen ihmisen pääsemisestä Jumalan valtakuntaan. Askeleet tähän ovat 1) uudestisyntyminen, 2) upottaminen Jeesuksen nimeen ja 3) jatkuva täyttyminen Pyhällä Hengellä. Ensimmäinen ja ratkaiseva askel on syntyä uudesti ylhäältä. Tämä tapahtuu Jeesuksen vastaanottamisessa. Silloin ihmisen henki saa jälleen yhteyden Jumalaan ja "tulee eläväksi". Uudestisyntynyt ihminen kykenee näkemään Jumalan valtakuntaan ja vastaanottamaan Hänen Sanaansa ja Henkeään. Silloin Pyhä Henki on tullut häneen sisäisesti ja sinetöinyt hänet Jumalan omaisuudeksi.
Uudestisyntymisen jälkeen alkaa uskon kilvoitus päästä sisälle elämäntapaan, jossa Pyhä Henki ja Jumalan Sana hallitsevat elämässämme. Elämä Jumalan valtakunnassa tarkoittaa yksinkertaisesti Pyhän Hengen johdattamaa ja täyttämää elämää ja palvelutyötä.
 Tie Pyhän Hengen pilven alla elämiseen on luonnollisen mielen/ajattelun ja lihallisen ruumiin kautta tulevien synnin vaikutusten kuolettaminen ja asettaminen uskovan hengelle alamaiseksi Pyhässä Hengessä.
 Upotuskaste on uskon teko, julistus ja samaistuminen Jeesuksen esimerkkiin ja opetukseen ylösnousemusvoiman vastaanottamiseksi omassa elämässä. Tie ylösnousemusvoimaan on lihassa olevan synnin sekä luonnollisen mielen kuolettaminen, jotta Pyhän Hengen vaikuttama Jumalan elämä, ajattelutapa ja voimavaikutukset pääsevät ilmi.
Jeesuksen pelastustyön päämäärä oli Pyhän Hengen vuodatus seurakunnan ylle, jotta se kykenee jatkamaan Jeesuksen aloittamaa Jumalan valtakunnan julistustyötä. 
Uskovan tulee tehdä lihansa kuolettamisen päätös omassa sydämessään ja tahdossaan. Sen jälkeen Pyhä Henki voi tulla ja aloittaa loppumattoman työn uskovan elämän uudistamiseksi ja muuttamiseksi kohti Jeesuksen koko kirkkautta.

Ap. t. 2:38-39: Niin Pietari sanoi heille: "Ajatelkaa toisin (metanoia = mielenmuutos) ja ottakoon kukin teistä upotuskasteen Jeesuksen Voidellun nimeen, syntien poissiirtämiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan, sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme kutsuu. (Youngin käännös)

Juhannuksen jälkeisenä aamuna näin unta, jossa olin mieheni kanssa ja meidän luoksemme tuli kaksi miestä, jotka olivat mielestään koviksia ja heidän elämäntyylinsä oli väkivaltaista pelon lietsontaa. He uhoilivat meille, mutta päätin etten siitä hätkähdä. Aloin kertomaan kuinka Jeesus on elämässäni ja hän on minun Herrani ja voimani. Toinen miehistä hiljeni ja hiljaa poistui paikalta, mutta toinen vielä jäi, seisoen mieheni edessä uhmakkaana. Mieheni ei tehnyt elettäkään puolustautuekseen, vaan seisoi hiljaa paikoillaan. Menin miesten väliin, silläkin uhalla että minut hakattaisiin pahoin ja toin sen julki myös hyökkäävälle osapuolelle
 - ”Vaikka minut hakkaisit pahoin, en tästä väisty, sillä Jeesus on Herrani ja voimani, Jeesuksen Kristuksen nimeen ….”
En kerinnyt muuta sanoa kun mies kaatui edessäni, täydellisen suorin vartaloin, kuin tukki …
 Uni loppui ja ymmärsin että Jeesuksen Kristuksen nimeen pahakin väistyy, joten emme saa pelätä, hän on meidän voimamme ja vaikka pahoin kävisikin, pääsisimme taivaan kotiin voittajina.
 Olin jo hereillä kun sain vielä kaksi näkyä, ensin näin kuin jonkin käynnistys nappulan joita on koneissa ja tuo nappula oli pyöreä ja punaisella värillä, mutta kohta sen päälle iskettiin uusi nappula joka oli pyöreä ja väriltään sinivalkoinen.
 Ihmettelin tuota näkyä ja kyselin sen tarkoitusta ja kohta minulle näytettiin uutta kuvaa jossa morsian kauniissa puvussaan otti vastaan sulhasen, joka tuli hänen luokseen, noutaen morsiammensa, tarttuen häntä kädestä ja he menivät korkean ja laajan kallion päälle. Minulle näytettiin juuri sulhasta, ei Jeesusta, vaan miestä sulhasen vaatteissa, jotta ymmärtäisin olevan kyseessä juuri sana ”sulhanen”.
 Ymmärsin että nyt on aika kun Herra tulee sulhasena hakemaan morsiantaan, Kristus kalliolle, Siionin vuorelle.
Uni kertoi hyvin siitä rukous taistelusta jota olen pitkään käynyt mieheni puolesta että hänkin jonain päivänä tulisi uskoon ja ehkäpä se on lähellä sillä unessakin paha väistyi ja kaatui. Aamen.
Luin Kristian Sandin kirjaa; Elävän veden virrat, ja koin tämän kohdan tärkeäksi.

USKON JA EPÄILYKSEN VERTAAMINEN

Usko kunnioittaa Jumalaa ja pitää Hänen Sanaansa totena – epäilys häpäisee Jumalan kyseenalaistamalla Hänen sanansa.
Usko uskoo juuri sen, mitä Jumala on sanonut – epäilys esittää komentteja, jotka ovat ristiriidassa Jumalan sanan kanssa.
Usko nojaa Sanaan – epäilys pyörii rauhattomana Sanan kieltämisen ja kyseenalaistamisen ympärillä.
Usko nostaa katseesi ongelmasta - epäilys kiinnittää katseesi ongelmaan.
Usko antaa sinun liikkua eteen-ja ylöspäin – epäilys jäädyttää sinut paikoillesi.
Usko osoittaa ulospääsyn – epäilys sanoo, ettei ole olemassa tietä ulos.
Usko sanoo: ”Se on helppoa – epäilys sanoo: ”Se on todella vaikeaa.”
Usko sanoo: ”Pystyn siihen” - epäilys sanoo: ”En pysty siihen.”
Usko sanoo: ”Jumala pitää huolen” - epäilys sanoo: ”Olen aivan yksin tässä asiassa”.
Usko sanoo: ”Jeesus teki sen kaiken Golgatalla” - epäilys sanoo: ”Vain minä voin ratkaista asian”.
Usko sanoo: ”Jumala valloittaa” - epäilys sanoo: ”Minut on valloitettu”.
Usko sanoo: ”Jumala on niin suuri” - epäilys sanoo: ”Ongelma on niin suuri.”
Usko on hedelmä, joka kasvaa Pyhän Hengen yhteydessä – epäilys on hedelmä, joka kasvaa epäilyksen, pelon, petoksen ja Jumalan vastustuksen hengen petollisessa ja ongelmallisessa yhteydessä.

*****************

Muutama vuosi sitten näin unen jossa uin todella sinisessä vedessä tai paremminkin sukelsin. Näin valtavan jäävuoren sukeltaessani ja se oli todella iso pinnan alla. Uin kuitenkin kohti tuota jäävuorta ja aina vain syvemmälle. Se oli kaunista ja pelottavaa yhtäaikaa. Jäisen sininen vesi ja tuo valtava jäävuori. Aika ajoin tuon unen muistan ja olen usein miettinyt sen tarkotusta, mutta nyt kun luin tuota Kristian Sandin kirjaa tuli sen sivuilta jotain vastaan , joka laittoi miettimään taas tuota unta. Koin että sen kautta Jumala puhui minulle, se oli aikoja kun aloin kasvaa ja syventymään uskossani. Tämä oli avaavaa tekstiä tuohon uneeni Kristianin kirjasta:

JÄÄVUORIVERTAUS: 
Näemme jäävuorista vain 10%. Loput 90% on piilossa pinnan alla. Kylmä vesi symboloi paholaisen kylmiä ja särkeviä töitä. Jäävuori puolestaan symboloi sydäntä ja elämää, jotka ovat olleet niin kauan pahojen henkien vaivaama, että ne on jäätyneet, toisin sanoen niiden liike ja virtaavuus on kadonnut. Sydän ja mieli eivät enää ole lämpimiä, vapaita, pehmeitä, nestemäisiä ja rentoja, kylmiä, kovia ja jäykkiä. Niiden elämää hallitseva tekijä ei ole veden pinnalla näkyvä vaan se, mikä pinnan alla on. 90% niiden ongelmista ja siitä, mikä niitä hallitsee, on piilossa pinnan alla. Ihmiset, joiden sydän ja mieli ovat jäässä, eivät voi nähdä vastauksia tarpeisiinsa ennen kuin henkien erottamisen lahja alkaa paljastaa noita syvällä piilossa olevia aiheita.

28.6.aamuyöllä näin unta jossa olin jossakin seurakunnan kokouksessa. Ihmettelin heidän tekemisiään. Ehtoollista jaettiin kuin kojusta, kuka vain milloinkin sitä kävi pyytämässä ja siellä oli paljon erinlaista ohjelmaa, etten heti kerinnyt ehtoollista nauttimaan ja ajattelinkin, että käyn ennen pois lähtöäni. Näin siellä jonkin kumman pöydän/ lavan, jonka pinta oli karhea ja se oli kuin jokin kärsimyspöytä. En hyväksynyt kaikkea toimintaa siellä. Ajattelin pian lähteä pois, mutta ennen sitä pitäisi käydä siellä ehtoollisella ja kävelin tuohon pisteeseen, mutta en enää ehtoollista saanut. Nostin siitä kovan haloon ja päätin etten lähde ennenkuin ehtoollisen saan, mutta sitä ei silti annettu. Olin vihainen ja aloin paheksumaan ääneen heidän toimintaansa että se oli monin kohdin Jumalan sanan vastaista, Aloin julistamaan kovaan ääneen, ihmiset ympärilläni ja tuo julistus muuttui profetiaksi, joka otettiin vahvasti vastaan:
-” Puhdistautukaa kaikkesta synnistä ja epäjumalan palvonnasta ja alkakaa tehdä ja elää niin kuin Jumala Raamatun sanassaan meitä opettaa, puhdistakaa seurakunta Jumalan tahdon mukaiseksi!”
Ihmiset innostuivat kanssani uudistamaan tuota seurakuntaa, tarkkaillen mikä heillä ei ollut Jumalan tahdon mukaista ja se poistettiin ja pyrittiin uuteen ja parempaan. Uni loppui.

30.6. Eilen aamulla, kun olin rukouksessa, herättyäni ennen kellon soittoa, kesken rukouksen huomasin että minulla oli yhtä aikaa näky päällä, vaikka mieleni työsti rukousta, huomasin saavani yhtä aikaa näyn, jossa oli silälasit, ja nehän symbolivat hengellistä näkökykyä, .... Tätä olen paljon rukoillut itselleni ja Pirkko Vesavaara minulle sitä kerran profetoikin että näkökykyni hengellisesti tulisi lisääntymään ja se sopii minulle, sen haluan ottaa vastaan.


TÄNÄÄN, 7.4.2018.
Näin herätessäni kuvan/ näyn  jonkin astian / altaan tai jonkin reunasta, joka näytti kiviseltä ja sen reunan yli virtasi koko ajan, pulputen, kirkasta vettä.

Tuo näky on hyvä näky, koska saamme tuon hengellisen juomamme Kristukselta ja Hänen Sanansa kautta ja on hyvä, jos se on ylitse vuotavaa, emmekä elä hengellisesti kuivuudessa.
Kiitos Jeesus!

 Muistan, kun kerrankin, 2010, makasin sairaalassa kuoleman kielissä, mutta näin monena yönä unta tai näkyä, virvoittavasta lähteestä, joka oli jossakin kallio luolassa. Sen vesi oli kauniin turkoosin sinistä ja näin kuinka ylhäältä putosi hiljakseen vettä pisaroina alas veden pintaan. Siitä lähti rauhoittava ääni.
Sain levätä alku lähteellä ... niin koin.
Kun pääsin kotiin, mieheni ihmetteli aamulla, että yöllä kuuli, kun minusta kuului kummallinen ääni; kuin vettä olisi tippunut.
Ilostuen, sain kertoa ja todistaa tuosta unestani ....
Mieheni todisti sen minulle todeksi, että todella sain levätä siellä.
Kiitos Jeesus!


 Ps.... tuo vesi oli saman sinistä, kuin vesi Israelissa!

 5.Mooseksen kirja:
32:1 "Kuunnelkaa, te taivaat, kun minä puhun, ja kuulkoon maa minun suuni sanat!
32:2 Sateena pisaroikoon minun opetukseni, kasteena valukoon puheeni niinkuin vihma vihannalle, niinkuin sadekuuro ruohikolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti