Sanoma Rakkaalleni; osa 2
Aloitan Sanoma Rakkaalleni; osa 2.

Herra on Siunannut veljeämme monilla Sanomilla. Tänne haluan koota vielä nämä kaikki Sanomat samaan sivustoon. 

Autuas se mies, joka kiusauksen kestää, sillä kun hänet on koeteltu, on hän saava elämän kruunun jonka Herra on luvannut niille, jotka häntä rakastavat!

 Jaakobin kirje  1:12.  (33/38 )


💖 Rakkaan, uskovan veljen saamia Sanomia; Sanoma sinulle, Rakkaani! Sanoma 253. Veljen saama Sanoma Herralta; 22.2.2024.

Älä murehdi sitä että en sinua enää haluaisi yhteyteeni. Tiedätkö että olen Jumala joka on armosta ja laupeudesta ja anteeksiannosta rikas. Saat aina tulla minun tyköni rukouksen kautta ja kun lähestyt minua minä varmasti myös lähestyn sinua. Henkeni tekee työtä sinussa kun olet rehellinen minulle kaikesta siitä mitä teet. Tuo hankkeesi minulle niin menestyt teilläsi. Älä jätä pieniäkään syntejä minulle kertomatta sillä vain niin voit puhdistua ja lopulta vapautua ja löytää todellisen elämän tien. Saatana hän on sinun vihollisesi joskus on aika sinun hyökätä sitä vastaan kun se on linnoittatunut sinun vastaan. Annan aseet sen voimien tuhoamiseksi. Minä tulin tuhoamaan perkeleen teot ja teen sen sinun kauttasi koska Jumalan valtakunta on sisäisesti sinussa. Mitä enemmän seurakuntani asettuu vihollista vastaan sitä enemmän sen valtakunta pienenee ja synnin valta vähenee. Niinkuin oli Sodomassa niin on tänäänkin jos siellä olisi ollut enemmän kuin 10 vanhurskasta sitä ei olisi hävitetty. Asetu taistelemaan Jumalan valtakunnan ja Sanani tähden!

Amen 


Sanoma 254.  Veljen saama Sanoma Herralta; 24.2.2024.

Taivaan valohon varmaan vie kaita elämän tie! Tässä on lupaus myös sinulle. Et tiedä kuinka ihana paikka taivas on jonne olet matkalla. Rauha siellä on täydellinen eikä se häiriinny. Sydämesi saa kokea rauhaa jo täällä ajassa. Sille ei vedä vertoja mikään tässä maailmassa. maailma sanoo tarjoavansa paljon mutta lopulta se pistää sinua kuin myrkkykäärme. Siksi vetäydy pois asioista ja ihmisistä jotka tuovat tämän myrkyn elämääsi. Niin voit varjella itsesi ja koko elämäsi. Miksi enää tuhlaisit aikaasi. Anna sen olla älä mene pahojen poluille, sieltä et saa kuin tuhon sielullesi. Nosta katseesi kohti Jumalaa, kohota kätesi minun puoleeni ja saat kokea että totisesti Kaikkivaltias on sinun apusi. Sinua en ole kutsunut mutkaisille poluille vaan kulkemaan tasoitettua tietä jolla et kompastu olen sen itse sinua varten tasoittanut. Elämän puu, se on sinua varten valmistu siis syömään siitä!

Amen. Sanoma 255. Veljen saama Sanoma Herralta, 25.2.2024.

Etsi minua niin myös saat löytää minut! Kaikella voimallasi pyri yhteyteeni vain niin voit saada sen mitä kaipaat todellisen yhteyden Kaikkivaltiaaseen. Olethan maailmallekin aikaasi antanut monia vuosia ja etsinyt saatanan valtakuntaa synnin kautta. Ann siis myös aikaasi minulle hae ja etsi Jumalan valtakuntaa yhtä halukkaasti kuin syntiretkiäsi. Odota kärsivällisesi sillä synnin ruumis joka sinulla on haluaa vastustaa kaikin voimin sinun etsintääsi Jumalan puoleen. Jeesus tuo ikuinen Kuningas on sinun kanssasi kun vain antaudut Hänelle ja rehellisesti sydämesi Hänelle vuodatat. Ole kirkas ,nouse ylös, kohota kätesi Hänen puoleensa ja varmasti näkee ja vastaa. Hänellä on siunaus myös sinulle, älä sitä epäile ja anna epäuskolle valtaa. Muista että rakkaus murtaa kaiken vastustuksen niin Jumalaa kuin lähimmäistäsi kohtaan. Siitä maailma tuntee teidät minun opetuslapsikseni kun te rakastatte toisianne. Rakkaus ei ole vain sana se on ennen kaikkea teko. Ole valmis maksamaan hintaa tehtävästäsi sillä se että olet Jumalan armoittama saa saatanan raivoihinsa. Älä Saatanaa pelkää vaan vastusta häntä niin se pakenee.

Amen. 


Sanoma 256.   Veljen saama Sanoma Herralta, 27.2.2024.

Rakas lapseni. Sinulla ei ole hätää vaikka vihollisen joukot sinua yrittävät saartaa. Tiedätkö sanani sanoo että älkää peljätkö niitä jotka tappavat ruumiin mutta eivät voi enempää tehdä. Minä olen sinun kanssasi silloinkin kun pelkäät että sekoat ja luhistut kaikkeen siihen uhkakuvaan mitä vihollinen sinulle yrittää tehdä. Kaipaus joka on sydämessäsi sen minä täytän taivaan aarreaitalla se on minun sanani ja Henkeni läsnäolo sinun elämässä. Jatka edelleen suoraa tietä jonka olen sinulle viitoittanut. Jaksa vielä sillä aina kun otat uskonaskeleen sinä vahvistut ja kannat hedelmää taivasten valtakuntaan. Jokainen minun omani tietää että valmiiksi et tule muulloin kun päästessäsi taivasten valtakuntaan siellä kaikki on täydellistä eikä tuskaa eikä kipua eikä sairautta ole enää oleva. Opetan sinulle taivaan tietä ja avaimet jotka annan sinulle avaavat lukitu ovet monen ihmisen elämässä. Kaipaa siis sitä joka koskettaa ihmistä täällä maan päällä että voisit olla siunauksena.

Amen. Sanoma 257.  Veljen saama Sanoma Herralta; 29.2.2024. (karkausvuosi)

Ken on mi sydämet puhdistaa voi... Minä se olen! Ei kukaan muu voi antaa sinulle puhdasta sydäntä kuin Herrasi Jeesus Kristus. Hän kun tulee elämääsi kaikki muuttuu. Siksi pidä kiinni minun kädestäni ja luota siihen että et enää koskaan ole yksin. Valheen tie ei ole sinun tiesi sillä vanhurskauteen olet kutsuttu. Minun nimeni on Jeesus minä olen sinun apusi ja turvasi älä pelkää. Heitä pois kaikki mikä sinua painaa sillä taivaan valtakunta kun on sinun sydämessäsi silloin kaikki murhe on poissa sillä vain yksi valtakunta voi olla sydämessäsi kerrallaan ei kahta valtakuntaa. Palvele Herraasi ilolla ja sydämen halulla. Jokainen saa tulla ketään en heitä pois. Tule siis minun eteeni avoimin mielin ja sydämin vain kun olet rehellinen sydämesi tilasta silloin voit saada avun. Avun joka kestää eikä koskaan järky.

Amen. 


258.  Veljen saama Sanoma Herralta; 17.3.2024.

Joka päivä luon uutta elämässäsi. Kaiken minkä vihollinen on punonut sinulle ansaksi, sen teen tyhjäksi koska olet minun omani. Olet valinnut oikein sydämeni iloitsee sinusta kallis ja arvokas lapseni. Levitä toivon sanomaa hukkuville.Et ole elämän lahjaa minulta saanut vain itseäsi varten,Jumalan rakkaus vaatii meitä. Jumalan poika Jeesus on sydämesi Herra. Hänen Herrautensa kestää tulisetkin testit.Et pala vaikka tulen läpi kävelisit. Sinä olet minun kaiken olen tehnyt sinulle valmiiksi.Nuo iskut ja haavat jotka ovat sielussasi umpeutuvat minunnvereni voimasta.Älä revi niitä auki uudelleen vaan jätä taaksesi se jonka olen heittänyt merten syvyyteen. Kaikki on mahdollisista sille joka uskoo.

Amen. 

259.  Veljen saama Sanoma Herralta; 24.3.2024.

Olen sinulle osoittanut rakkauteni.Tiedätkö se on loppumaton, älä sitä hylkää niin se varjelee sinut. Voit tämän kertoa kaikille niille jotka ovat ilman toivoa tässä maailmassa.Tarkoituksen elämään löydät vain minun kauttani. Rakasta niitä jotka ovat yksin ja hylättyjä niin minäkin tein, seuraa vain minun tekojani. Lepratautinenkin oli kaikkien hylkäämä mutta minä tahdoin häntä koskettaa ja hän sai vastaanottaa terveyden. Sanon sanassani menkää kaikkeen maailmaan ..tee niinkuin minä olen kehottanut. Kun täytyt minun rakkaudellani et vain itseäsi varten vaan lähimmäistäsi varten silloin annan armolahjojani sinulle koska ne ovat palvelua varten toisten hyväksi. Älä annan synnin enää pettää itseäsi kuinka voisit kuulla minun ääneni jos vaellat kahta tietä se on minulle kauhistus Vaella vankeudessa niin näet aina edessäsi tien.

Amen260.  Veljen saama Sanoma Herralta; 2.4.2024.

Ei minulle ole mikään mahdotonta. Kun olet mahdottomuuden edessä ja näet vain korkean vuoren joka on estämässä sinua liikkumasta eteenpäin, muista että aivan niinkuin punainen meri siirtyi sivuun kansani Israelin tieltä kun he lähtivät uskossa sitä kohti se siirtyi pois. Samoin tämä vihollisen eteen tuomasi muuri siirtyy kun kuljet sitä kohti uskossa. Älä rukoile pois vaikeuksia sillä ne juuri juurruttavat sinua juuresi syvälle Kristus maaperään ja valmistavat sinua viemään eteenpäin sinun tehtävääsi Jumalan valtakunnassa. Vaino vain lisää sinun uskallustasi Jumalassa. Mitä enenmmän kohtaat vainoa ja vaikeuksia sitä enemmän minun valtakuntani ilmestyy kauttasi. Ole luja ja rohkea. Voit olla pelkuri mutta kun uskossa rukoilet ja menet kohti sitä vihollisen lähettämää pelkoa minä tulen avuksesi ja sinä saat kokea kuinka minä jälleen tulin avuksesi. Herran pelko on olevaa Siionin aarre.

Amen. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti