torstai 12. huhtikuuta 2018

AUTA, HERRA ....




AUTA, HERRA ...

2.10.2015 12:41
Tässä alkuviikolla, kävimme ystäväni kanssa tapaamassa erästä vanhaa pappaa terveyskeskuksessa. Hänen elämäntiensä saattaa olla jo lopputaipaleella ja hänellä oli vaikean sairautensa lisäksi masennusta ja pelkoa.
 Hän kertoi että on hyviä ja pahoja hoitajia ja yöt ovat pahimpia jos sattuu laskemaan alleen. Hän kokee että hän saa rankaistuksen siitä. Hänen on vaikeaa hyväksyä että hänen elämäänsä on astuneet nuo "vaipat". Ymmärrän että siinä ihmis arvo murenee. Me saimme rukoilla hänen puolestaan, että tuo masennus ja pelko myös väistyisivät, Jeesuksen Kristuksen nimessä ja sain jättää myös hänelle, tuon "se on täytetty" ristin ja hän otti sen hyvillään vastaan.
 Eilen, kun tulimme mieheni kanssa töistä ja olimme juuri menossa sisälle, tuli tämän papparaisen poika, pyöräillen pihaamme, kun huomasi meidät ja hän kertoi kuulleensa että olimme ystävämme kanssa käyneet pappaa katsomassa ja rukoilleet hänen puolestaan. 
Poika sanoi etteihän tuosta haittaakaan ole ja kertoi että tämä pappa olisi nyt paljon pirteämpi ja masennus olisi tiessään. Kiitin Herraa sillä tuotahan me pyysimme, että masennus ja pelko väistyisi. Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle.


. Eikö Jeesus itse opettanut meille, että pelastuksen tie on kaita, siis kapea. Hän sanoi:

 ”Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.” (Matt. 7:13-14).


3.10.2015
Shalom, ystäväni!
Illalla nukkumaan käydessä, rukouksessa Herralleni juttelin ja samassa sain nopean näyn, jossa käsi, siis kämmen osa, mutta sen selkä puolta näytettiin ja tuo käsi teki liikkeen, alhaalta ylösspäin ja liike tuli kaaren muodossa, ei siis suoraan ylös vaan kaartuen ylös ... Ymmärsin tuon käden olevan Herran käsi ... kuin kutsuen; Tulkaa ...!"
Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle!
"Jumalan pelastustarjous koskee jokaista ihmistä. niin kuin hän antaa auringon nousta sekä hyville että pahoille ihmisille, niin hän on antaa syntiselle ihmiselle kyvyn vastata myönteisesti kutsuunsa. Hän kunnioittaa ihmisen tahtoa, ja antaa jokaisen tehdäitse oman päätöksensä. Pelastus on valmis, siihen ei ole mitään lisättävää, se vain tulee ottaa vastaan. Jeesuksen sovituskuolema on tarkoitettu kaikille, mutta se on voimassa vain niiden kohdalla, jotka sen ottavat vastaan. Jumala ojentaa kätensä sinulle, on sinun päätöksesi, haluatko tarttua siihen.
Miten tarttua Jumalan käteen? Jeesus kehotti ihmisiä kääntymään pois synnistä Jumalan puoleen, tekemään parannuksen ja uskomaan häneen. Tämä on ihmisen osuus pelastuksessa. Siinä ei ole mitään ansiota, sillä Jumala on hankkinut kaiken, mitä pelastukseen tarvitaan.
 Kun me uskomme Jeesuksen kuolleen meidän puolestamme, me vastaanotamme pelastuksen lahjan. Siinä ei katsota ansioihin, ei tekoihin -- päinvastoin. Uskomalla me vain ojennamme kätemme kuin kerjäläinen lanttia anoessaan. 

"Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi, kaikille, jotka uskovat häneen." Joh. 1:12

Kun ihminen kokee oman syyllisyytensä ja katuu pahoja tekojaan, hän tuntee tarvitsevansa Jeesuksen sovitusta niiden hyvittämiseksi, hän tunnustaa voimattomuutensa Jumalalle ja tahtoo kääntyä pois pahoilta teiltään. Omin voimin kukaan ei itseään nosta, vaan meidän tulee kääntyä Jumalan puoleen uskomalla Jeesukseen ja luottamalla täysin häneen. 
Jos tahdot vapaaksi synnistä, hän meidät kyllä vapauttaa sinut.
Mitä uskominen tarkoittaa? 
Raamattu puhuu elävästä eli pelastavasta uskosta vastakohtana kuolleelle, älylliselle uskolle. Elävä usko tarkoittaa uskomista, johon liittyy tieto, sen hyväksyminen ja luottamus. 
Voimme uskoa tiedon todeksi koskaan hyväksymättä sitä. Voimme myös hyväksyä tiedon koskaan siihen luottamatta. Mutta elävä usko uskoo todeksi Jeesuksen ilmoituksen, hyväksyy Jeesuksen Herraksi henkilökohtaisesti ja panee kaiken toivonsa häneen tahtoen seurata häntä. 
Usein ihmisen usko on kovin heikko ja loppuu jo alkumetreillä, mutta onneksi Jumala vahvistaa uskoamme, kun me sitä häneltä anomme. Tärkeintä ei ole uskon määrä, vaan se mihin uskot."





4.10. Tänä aamuna, ennen kuin nousin ylös, olin rukouksessa Jeesuksen puoleen. Kesken rukouksen sain näyn ruusuista ja niitä oli eri värisiä ja paljon, olin rukoillut, mitä tekisin tämän keskustelunkin kanssa, joka niin yksinäiseksi on käynyt? Onko jo aika sanoa näkemiin, vai mitä? Samassa näin noita ruusuja ja niitä vilautettiin pariin otteeseen.
 Ymmärsin, että Herra kuvasi ruusuilla teitä, teitä jotka Häneen uskotte. Eri värit kertoivat meidän ihmisten erilaisuudesta, että kaikki olemme yksilöitä. Jää siis nähtäväksi, mitä tapahtuu, mutta pyysin selkyyttä tähän tilanteeseen....
Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle!


"2:2 Niinkuin ruusu orjantappuroissa, niin on armaani tytärten seassa."
Raamattu 1776. Korkia Veisu 2 luku.

6.10. Aamuyöllä herätessäni, sain näyn jossa ensin näytettiin Raamatun tekstiä, Jumalan Sanaa ja heti sen perään näytettiin kuvaa taapero ikäisestä vauvasta ja niitähän me olemme Herramme edessä, Taivaan Isän lapsia ja kun tuo kuva hävisi, mieleeni nousi tai nostettiin heti virren sanat: "Ystävä sä lapsien..."
Joten jaan ne teillekkin. Tuttu lastenvirsi meille kaikille:

492Ystävä sä lapsien
Ivar Widéen 1919

1.
Ystävä sä lapsien,
katso minuun pienehen.
Minne käynkin maailmassa,
sinä olet hoitamassa.
Onni täällä vaihtelee,
taivaan Isä suojelee.
2.
Ota, Jeesus rakkahin,
suojaas koti kallehin.
Siunaa äitiä ja isää,
heille elinpäivää lisää.
Ystävä sä lapsien,
pientäs auta holhoten.
3.
Pidä meitä turvissas,
Jeesus, armohelmassas.
Suojaas sulje isänmaamme,
sulta kaiken lahjaks saamme.
Johda, Jeesus rakkahin,
meidät taivaan kotihin.

Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle. Herran Rauhaa ja Siunausta teille.
Herra, todella missä me kuljemmekaan ja mitä teemmekään, niin suojele ja hoida meitä.
Herra, suojaa meidän Suomalaisten koteja, älä anna niiden rikkoutua, tämän kurimuksen keskellä, joka tulee vielä ehkä syvenemään. Anna koteihimme rakkautta, vaikka maallista turvaa puuttuisikin, että oppisimme luottamaan toisiimme, vaikka kurjuuskin koettelee.
Herra, ole armollinen tälle Suomen kansalle ja turvaa meitä, anna meille siipiesi suoja koko Isänmaalle ja auta meitä ymmärtämään että kaikki tämä on sinulta lahjaa, rakkaudessasi meitä kohtaan. Opeta tämä kansa taas tuntemaan sinut, Isämme, niin, että voit johdattaa meidät sinne taivaan kotiin.
Herra tätä me odotamme - TULE PIAN!
Aamen.

13.10. Tänä aamuna näyssä oli puinen pyörä ja sen pyöriessä, sen alta ilmaantui aivan littanaksi mennyt iso käärme, en tiedä oliko se elävä, mutta litteä se kovin oli ja käärme symboloi pahuutta ...
Avasin Raamattuni umpimähkään ja tämä sananpaikka puhutteli:

PSALMIT 12
1. Veisuunjohtajalle; matalassa äänialassa; Daavidin virsi.
2. Auta, Herra, sillä hurskaat ovat hävinneet, uskolliset ovat kadonneet ihmislasten joukosta.
3. He puhuvat valhetta toinen toisellensa, puhuvat liukkain huulin, kaksimielisin sydämin.
4. Hävittäköön Herra kaikki liukkaat huulet, kielen, joka kerskuen puhuu,
5. ne, jotka sanovat: "Kielemme voimalla me olemme väkevät; huulemme ovat meidän tukemme; kuka on meille herra?"
6. "Kurjien sorron tähden, köyhien huokausten tähden minä nyt nousen", sanoo Herra, "tuon pelastuksen sille, joka sitä huoaten ikävöitsee".
7. Herran sanat ovat selkeitä sanoja, hopeata, joka kirkkaana valuu sulattimesta maahan, seitsenkertaisesti puhdistettua.
8. Sinä, Herra, varjelet heitä, suojelet hänet iäti tältä sukukunnalta.
9. Yltympäri jumalattomat rehentelevät, kun kataluus pääsee valtaan ihmislasten seassa. 
 
Käykäämme Herran kasvojen eteen ja jättäkäämme pahuutemme hänen ristinsä juurelle. Alkakaamme tehdä kaikkea hyvää, mitä haluamme itsellemmekin tehtävän ja annetaan ANTEEKSI, oikealla sydämen asenteella. Tämä päivä olkoon tästä eteenpäin parannuksen päivää. Herran Rauhaa teille, ottakaa vastaan kaiken maallisen pahan sijaan, Herramme Jeesuksen Kristuksen RAKKAUS, syvälle sydämiin.
... ps. tuo littana käärme, oli kiertynyt tuon renkaan ympärille (selvennykseksi).

9. Yltympäri jumalattomat rehentelevät, kun kataluus pääsee valtaan ihmislasten seassa. 
 
Tuo sana "Yltympäri ..." puhutteli minua. Tuo käärme oli kiertynyt tuohon puiseen renkaaseen yltymäri..., mutta kovin se oli litteä, ehkäpä tuo litteys kuvaakin sitä ettei tuollaisessa pahassa voi olla " Henkeä".
"Kirottu on jokainen, joka on puuhun ripustettu" Gal.3:13 Pyörähän näyssäsi oli puuta.
onpa osuva Raamatun jae tuohon eiliseen näkyyni. Totisesti on kirottu "se" mikä oli kiertyneenä tuohon puiseen pyörään.

14.10. Yön ja aamun aikana sain kolme näkyä. Joskus yöllä kun heräilin hetkeksi, näin avoimen oven, mutten kerinnyt nähdä mitä siellä oli sisällä, sillä kuvakulmaa muutettiin, ovi pysyi kuitenkin lattiasta kattoon avoinna. Sitten näin jonkin pinnan, huokoisen pinnan, josta tiukui valkoisia pisaroita, kuin maitoa... Aamulla kun heräsin ja olin rukouksessa sain himmeän näyn samalla ja siinä näkyi kuinka jokin lukko alkoi avautua ....

PSALMIT 133
1. Matkalaulu; Daavidin virsi. Katso, kuinka hyvää ja suloista on, että
veljekset sovussa asuvat!
2. Se on niinkuin kallis öljy pään päällä, jota tiukkuu partaan - Aaronin partaan, jota tiukkuu hänen viittansa liepeille.
3. Se on niinkuin Hermonin kaste, joka tiukkuu Siionin vuorille. Sillä sinne on Herra säätänyt siunauksen, elämän, ikuisiksi ajoiksi.

Tämä Psalmi nousi yöllä mieleeni, kun näin tuon yhden yöllisen näkyni: -" Sitten näin jonkin pinnan, huokoisen pinnan, josta tiukui valkoisia pisaroita, kuin maitoa... "

Shalom!
18.10. Illalla nukkumaan käydessä sain näyn puusta pudonneista lehdistä ja aamulla herätessäni näin kahden ihmisen hahmon yhdessä työntävän puisia kärryjä...
Mietin pitkään josko nuo näkyjä olivat, mutta Jumalanpalvelusta kuunnelessa pappi puhui:
- " ..kuin puusta pudonneet lehdet ja keväällä puu kukkii uudelleen..."
Tämä vahvisti minulle että ne olivat näkyjä ja puhuitteli näin:


18. Kun hän varhain aamulla palasi kaupunkiin, oli hänen nälkä.
19. Ja nähdessään tien vieressä viikunapuun hän meni sen luo, mutta ei löytänyt siitä muuta kuin pelkkiä lehtiä; ja hän sanoi sille: "Älköön sinusta ikinä enää hedelmää kasvako". Ja kohta viikunapuu kuivettui.
20. Kun opetuslapset tämän näkivät, ihmettelivät he ja sanoivat: "Kuinka viikunapuu niin äkisti kuivettui?"
21. Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Totisesti minä sanon teille: jos teillä olisi uskoa ettekä epäilisi, niin ette ainoastaan voisi tehdä sitä, mikä viikunapuussa tapahtui, vaan vieläpä, jos sanoisitte tälle vuorelle: 'Kohoa ja heittäydy mereen', niin se tapahtuisi.
22. Ja kaiken, mitä te anotte rukouksessa, uskoen, te saatte."
Matt.21.


Älkäämme antako uskomme kuivettua, ravitkaamme itseämme Jumalan totuuden Sanalla ja vahvistukaamme siitä. Herran Rauhaa ja Siunausta.
Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti