sunnuntai 27. toukokuuta 2018

TAHDON SANOA SINULLE ...

Näky; KYLLÄ!
23.1.2017.

Tänään aikaisin aamulla, kun heräsin hetkeksi, sain kuvan cd-levyn takakannesta ja siinä olevista kappaleista.
Yleis silmäystä tehdessäni, huomasin niiden olevan Häälauluja.
Sitten äkkiä kuvaa zoomattiin, levyn keskellä olevaan kappaleeseen, en varmasti voi sanoa monesko se oli, mutta ehkä nro.6?
Tuon kappaleen nimi yksinkertaisuudessaan oli: KYLLÄ!
Sen edeltävä kappale kertoi myös Häistä, sillä näin tämän Hää sanan, mutta kappaleen nimi oli pitkä ja siinä oli paljon sanoja.
Enkä voinut eritellä sitä nimeksi asti.
Tuo kappale: KYLLÄ" , oli se tärkein asia tässä Sanomassa ja voimme hyvinkin ymmärtää sen tarkoitus perän.
Totisesti, Rakas, Jeesus Kristus, Herrani, tahdon sanoa sinulle täydestä ja rakastavasta syämestäni sinulle: KYLLÄ!
Tahdotko sinä vastata Jeesukselle kyllä? : http://www.sinuntahtesi.com/rakkaus4.html

Tiedän, että moni meistä RIEMULLA tuon Sanan Jeesukselle sanoo. Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle! Pian on Karitsan Häät alkava!


Rakastan Sua:  https://www.youtube.com/watch?v=JedwySwqOwc

Tänään 30.1.2017. yritän avata noita eilisiä tuntemuksiani, kun en pystynyt liioin kirjoittamaan.
Kaikki alkaa 28.1. lauantaista.
Näin tuona aamuna kuvan; jossa oli linnun pesä ja siinä oli monta munaa, jotka eivät vielä olleet kuoriutuneet.

Illalla meillä oli yhteinen Rukousyhteys hetki joka muodostui todella hengeväksi. Kun rukoilimme toistemme puolesta, olimme kaikki Pyhää Hengeä täynnä. Minuakin aivan huimasi välillä, kun kielillä rukoilin. Saimme ihania näkyjä. Veljeni vaimo näki Jeesuksen kädet ojennettuina ja käsiltä lensi perhosia lentoon ja sitte hän näki Jeesuksen käsillä kauniita koruja, aarteita... kun hän rukoili minulle hän näki ylläni VALKOISEN KYYHKYN lepattavan siivillään ja sehän tarkoittaa Pyhää Hengeä! Samalla saimme iloa öljyä ja aloin nauramaan, ettei siitä meinannut tulla loppua, mutta voi kuinka hyvältä se tuntui.
Tunsin sydämessäni mielyttävää pyörimisliikettä, kuin joku olisi kutitellut minua siellä.

Veljeäni rukoillessamme, hän näki suuren torven.
Veljeni nousi tuolilta ja sanoi, että nyt otetaan uskonaskeleita. Ihmettelimme mitä hän aikoo. Menimme olohuoneen pöydän ympärille piiriin ja vertauskuvallisesti ajattelimme siinä olevan Jerikon muurin ja me kiersimme sen 7 x laulaen: TULE PYHÄ HENKI!!!
Me mursimme näin itsemme, läheistemme ja paikkakuntamme yltä pahuutta ja kuivuutta!
Ilta oli täydellinen.
Kerroin kaikille, että koin siinä toistemme yllä rukoillessa, että olimme kuin tuossa aamullisessa näyssäni,linnun pesässä.
Odotimme uuden tuloa, kuin nuo munat kuoriutumistaan ja sitten veljen vaimo näki nuo Jeesuksen kädestä lähtevät perhoset, jotka myös tarkoittavat uutta ja ne olivat jo kuoriutuneet toukka tasostaan.
Koimme kaikki vahvasti, että Herra todellakin haluaa, että pukeudumme uuteen, kaikki oli jo aiemmin kokeneet tämän ja alkaneet toimiakkin tämän eteen. Veljeni kertoi monen uskovan ystävänsäkin kokeneen tätä. Herra haluaa uudistaa meitä, tehdä meistä vahvoja sotureita, sillä ajat pahenee ... ja evankeliumia on vielä vietävä eteenpäin!
Amen!

Seuraavana päivänä, eli eilen, olisi ollut jokin tapahtuma jossa olisi ollut juuri kyse Pyhästä Hengestä, mutta emme ystäväni kanssa päässeet lähtemään, vaikka kovin olisi minun mieleni tehnyt.
Näin aamusta kaksi kuvaa; tumma leivän joka kuvaa vahvaa ruokaa ja moottoripyörän joka oli iso ja vahva pyörä ja sen selässä, oli hyvin varustautunut ihminen, päässään valkoinen kypärä. Näin tuon hengelliseksi kulkuneuvoksi, joka on nopea ja ketterä työkalu.
Iltapäivällä sitten yhtäkkiä, minulle nousi Pyhä Heki ylleni. Koko päivän olin mielessäni laulellut Pyhän Kosketusta. Taas minua aivan huimasi ja en kyennyt tekemään liioin mitään, oloni oli kyllä hyvä. Tuo hetki kesti aika kauan, miltei koko illan.
En kyennyt järjestelemään näitä saamia asioita kerrottaviksi, Pyhä Henki piti niin vahvasti otteessaan.

Tänä aamuna kun heräsin sain ihmeellisen kuvan; Valkoinen sormikas, jota koristi kultaiset terenauhat. Vain yksi sormikas, mitä se tarkoittaa? Muinoin miehet, kun heittivät hansikkaansa, se tarkoitti HAASTETTA, voisiko olla kyse sellaisesta?

... niin tällainen pieni maininta vielä, että ennen tuota rukous iltaa, ystäväni kysyi, ottaisiko mukaan Israelista tuomansa Sofarin, sillä koki niin.
Sanoin, että aivan hyvin sen voi ottaa mukaan. No, se jäi sitten tuomatta kuitenkin. Uskon että sillä olisi ollut paikkansa, sillä veljeni näki häntä rukoillessa tuon torven. Olisimme voineet soittaa VOITTO,VOITTO, VOITTO, töräyksiä!

Laitoin viestiä uskovalle ystävälleni ja keskustelimme näin:

Ystäväni:

-”Minulla on kaapissa yksi sormikas joka on valkoinen.
Job 17:9 Mutta hurskas pysyy tiellänsä ja se jolla on puhtaat kädet kasvaa voimassa.
henkilökohtaisesti minulle tämä antaa rohkaisun ei heittää pois vaan pukea käteeni valkoinen hansikas joka merkitsee sitä että en elä enää minä vaan Kristus minussa myös käsieni kautta. Käteni ovat puhtaat koska olen sovituksen ottanut vastaan ja teen sen joka päivä valitsen elämän tien.”Minä:


-”Amen! Ehkä tämä olikin juuri sinulle, kun se sinua näin puhutteli, tuon yhden, valkoisen sormikkaasi kautta.
.... hei, totisesti, eilenhän Rukoilin sinulle, tuota vihan poistumista, josta olet puhnut, kun olin tuon Vahvan Pyhän Hengen vallassa! Ehkä tuo vastaus annettiin juuri näin!”
Keskiviikkona, 1.2.2017. kävimme taas lukemassa noille vanhuksille ja jatkoimme edelleen noilla hengellisillä runoilla. Ne tuntuvat olevan kovin pidettyjä ja nostaa tunteet ja kyyneleet vanhan ihmisen silmiin.
Kun olimme pois lähtöä tekemässä, näin ja kuulin yhden vanhan mummon rukoilevan, käsi kohotettuna ylös:
."Herra, anna kaiken mennä hyvin! ...."
Tätä hän pyysi ja kun minulla oli hetkinen aikaa, menin hänen luokseen ja kerroin että kuulin hänen rukouksensa siunasin hänet ja kerroin, että tuolta ylhäältä käsin meistä pidetään hyvää huolta. Mummon silmät kirkastuivat ja hän kiitteli myös minua ...
Jeesus osoitti minulle tuon mummon ... Kiitos Jeesus Kristus!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.