lauantai 19. toukokuuta 2018

TULKAA MINUN ISÄNI SIUNATUT ...

Näky: Raivaustraktori 15 Joulu 2016.
Shalom, te kaikki rakkaat sisareni, perheenjäsenet!
Kun heräsin aamusta, sain nopean kuvan, kulkuneuvosta, jossa oli vilkkuvalot päällä. Se ei ollut Paloauto, jonka muutaman kerran olen nähnyt vaan kuin jokin Raivaustraktori.
Kuvaa näytettiin niin vähän aikaa, joten meinasin sen hylätä. Nuo vilkkuvalot, näkyi kuitenkin siinä hyvin vahvana.
Äsken, kun vastailin tuolla sähköpostia masentuneelle sisarelle, nousi tämä kuva uuteen arvoon mielessäni.
Nyt alkaa henkimaailman puolella, raivaustyöt, jollakin alueella ja joidenkin elämässä, suurta muutosta on tulossa.
Raivataan esteet pois sydämistämme ja tehdään tilaa sinne Jeesukselle ja vain yksinomaan JEESUKSELLE!
Amen.JESAJA 35
1. Erämaa ja hietikko iloitsee, aromaa riemuitsee ja kukoistaa kuin
lilja.
2. Se kauniisti kukoistaa ja iloitsee ilolla ja riemulla. Sille annetaan Libanonin kunnia, Karmelin ja Saaronin ihanuus. He saavat nähdä Herran kunnian, meidän Jumalamme ihanuuden.
3. Vahvistakaa hervonneet kädet, voimistakaa horjuvat polvet.
4. Sanokaa hätääntyneille sydämille: "Olkaa lujat, älkää peljätkö. Katso, teidän Jumalanne! Kosto tulee, Jumalan rangaistus. Hän tulee ja pelastaa teidät."
5. Silloin avautuvat sokeain silmät ja kuurojen korvat aukenevat.
6. Silloin rampa hyppii niinkuin peura ja mykän kieli riemuun ratkeaa; sillä vedet puhkeavat erämaahan ja aromaahan purot.
7. Hehkuva hiekka tulee lammikoiksi ja kuiva maa vesilähteiksi. Aavikkosutten asunnossa, missä ne makasivat, kasvaa ruoho ynnä ruoko ja kaisla.
8. Ja siellä on oleva valtatie, ja sen nimi on "pyhä tie": sitä ei kulje saastainen; se on heitä itseänsä varten. Joka sitä tietä kulkee, ei eksy - eivät hullutkaan.
9. Ei ole siellä leijonaa, ei nouse sinne raateleva peto; ei sellaista siellä tavata: lunastetut sitä kulkevat.
10. Niin Herran vapahdetut palajavat ja tulevat Siioniin riemuiten, päänsä päällä iankaikkinen ilo. Riemu ja ilo saavuttavat heidät, mutta murhe ja huokaus pakenevat.


Kuva
JESAJA 40
1. "Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani", sanoo teidän Jumalanne.

2. "Puhukaa suloisesti Jerusalemille ja julistakaa sille, että sen vaivanaika on päättynyt, että sen velka on sovitettu, sillä se on saanut Herran kädestä kaksinkertaisesti kaikista synneistänsä."
3. Huutavan ääni kuuluu: "Valmistakaa Herralle tie erämaahan, tehkää arolle tasaiset polut meidän Jumalallemme.
4. Kaikki laaksot korotettakoon, kaikki vuoret ja kukkulat alennettakoon; koleikot tulkoot tasangoksi ja kalliolouhut lakeaksi maaksi.
5. Herran kunnia ilmestyy: kaikki liha saa sen nähdä. Sillä Herran suu on puhunut."
6. Ääni sanoo: "Julista!" Toinen vastaa: "Mitä minun pitää julistaman?" Kaikki liha on kuin ruoho, ja kaikki sen kauneus kuin kedon kukkanen:
7. ruoho kuivuu, kukkanen lakastuu, kun Herran henkäys puhaltaa siihen. Totisesti, ruohoa on kansa.
8. Ruoho kuivuu, kukkanen lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iankaikkisesti.
9. Nouse korkealle vuorelle, Siion, sinä ilosanoman tuoja; korota voimakkaasti äänesi, Jerusalem, sinä ilosanoman tuoja. Korota, älä pelkää, sano Juudan kaupungeille: "Katso, teidän Jumalanne!"
10. Katso, Herra, Herra tulee voimallisena, hänen käsivartensa vallitsee. Katso, hänen palkkansa on hänen mukanansa, hänen työnsä ansio käy hänen edellänsä.
11. Niinkuin paimen hän kaitsee laumaansa, kokoaa karitsat käsivarrellensa ja kantaa niitä sylissään, johdattelee imettäviä lampaita.
12. Kuka on kourallaan mitannut vedet ja vaaksalla määrännyt taivaitten mitat? Kuka on kolmannesmittaan mahduttanut maan tomun, puntarilla punninnut vuoret, vaa'alla kukkulat?
13. Kuka on Herran Henkeä ohjannut, ollut hänen neuvonantajansa ja opettajansa?
14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, joka olisi hänelle ymmärrystä antanut ja opettanut oikean polun, opettanut hänelle tiedon ja osoittanut hänelle ymmärryksen tien?
15. Katso, kansakunnat ovat kuin pisara vesisangon uurteessa, ovat kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Katso, merensaaret hän nostaa kuin hiekkajyvän.
16. Ei Libanon riittäisi polttopuiksi eikä sen riista polttouhriksi.
17. Kaikki kansakunnat ovat niinkuin ei mitään hänen edessään, ne ovat hänelle kuin olematon ja tyhjä.
18. Keneenkä siis te vertaatte Jumalan, ja minkä muotoiseksi te hänet teette?
19. Jumalankuvanko? - Sen valaa valaja, ja kultaseppä kullalla päällystää, sepittää sille hopeaketjut.
20. Kenellä ei ole varaa sellaiseen antimeen, se valitsee puun, joka ei lahoa, hakee taitavan tekijän pystyttämään jumalankuvan, joka ei horju.
21. Ettekö te tiedä, ettekö kuule, eikö teille ole alusta asti ilmoitettu, ettekö ole maan perustuksista vaaria ottaneet?
22. Hän istuu korkealla maanpiirin päällä, kuin heinäsirkkoja ovat sen asukkaat; hän levittää taivaan niinkuin harson, pingoittaa sen niinkuin teltan asuttavaksi.
23. Hän tekee ruhtinaat olemattomiksi, saattaa maan tuomarit tyhjän veroisiksi.
24. Tuskin he ovat istutetut, tuskin kylvetyt, tuskin on heidän vartensa juurtunut maahan, niin hän puhaltaa heihin, ja he kuivettuvat; myrsky vie heidät kuin oljenkorret.
25. "Keneenkä siis te vertaatte minut, jonka kaltainen minä olisin", sanoo Pyhä.
26. Nostakaa silmänne korkeuteen ja katsokaa: kuka on nämä luonut? Hän, joka johdattaa esiin niitten joukot täysilukuisina, joka nimeltä kutsuu ne kaikki; suuri on hänen voimansa ja valtainen hänen väkensä: ei yksikään jää häneltä pois.
27. Miksi sinä, Jaakob, sanot ja sinä, Israel, puhut: "Minun tieni on Herralta salassa, minun oikeuteni on joutunut pois minun Jumalani huomasta"?
28. Etkö tiedä, etkö ole kuullut: Herra on iankaikkinen Jumala, joka on luonut maan ääret? Ei hän väsy eikä näänny, hänen ymmärryksensä on tutkimaton.
29. Hän antaa väsyneelle väkeä ja voimattomalle voimaa yltäkyllin.
30. Nuorukaiset väsyvät ja nääntyvät, nuoret miehet kompastuvat ja kaatuvat;
31. mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy.
Näky; Valkopukuiset.16 Joulu 2016.

Shalomia, teille kaikille Rakkailleni!
Tänä aamuna, sain kuvan Valkopukuisista. Nämä oli jollain avaralla paikalla/tilassa. He käyskentelivät, toistensa lähellä, ristiin rastiin, hitaasti, aivan kuin odotellen jotakin...

Ja näinhän se, täällä meilläkin on. Herraa me odotamme alati, että Hän saapuisi, tässä ja nyt. Kun nousin tätä kirjoittamaan, nousi, minulle vahvana tämä laulu ja lauloin sitä ääneen koneelle tullessani, joten hain sen teillekkin kuultavaksi ja laulettavaksi. Siinä korvamatoa meille kaikille täksi päiväksi; Vie vuorille tää viesti.


he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä..” (Ilm. 7:14). Kysymyksessä on se suuri valkopukuisten joukko (Ilm. 7:9), joka pian kuulee Jeesuksen siunaavan sanan: ”Tulkaa minun Isäni siunatut ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti” (Matt.25:34).


[Kirkkoraamattu 1933/38 otsikoilla: Ap. t. 1:6-14]

6. Jeesus otetaan taivaaseen
Niin he ollessansa koolla kysyivät häneltä sanoen: "Herra, tälläkö ajalla sinä jälleen rakennat Israelille valtakunnan?"
7. Hän sanoi heille: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut,
8. vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka."
9. Kun hän oli tämän sanonut, kohotettiin hänet ylös heidän nähtensä, ja pilvi vei hänet pois heidän näkyvistään.
10. Ja kun he katselivat taivaalle hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa;
11. ja nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän."
12. Silloin he palasivat Jerusalemiin vuorelta, jota kutsutaan Öljymäeksi ja joka on lähellä Jerusalemia, sapatinmatkan päässä.
13. Ja kun he olivat tulleet kaupunkiin, menivät he siihen yläsaliin, jossa he tavallisesti oleskelivat: Pietari ja Johannes ja Jaakob ja Andreas, Filippus ja Tuomas, Bartolomeus ja Matteus, Jaakob Alfeuksen poika ja Simon, kiivailija, ja Juudas Jaakobin poika.
14. Nämä kaikki pysyivät yksimielisesti rukouksessa vaimojen kanssa ja Marian, Jeesuksen äidin, kanssa ja Jeesuksen veljien kanssa.


Uninäky; loppukirjoitus 19 Joulu 2016.

Shalom! Herran Rauhaa Teille!
Viime yönä näin unta, josta muistin, että olin nähnyt aiemminkin jotain vastaavaa ja muistin, että se oli tämän ketun aloituksessa.
En tiedä, onko tällä mitään merkitystä, mutta koska olen nähnyt ja tuonut vastaavaa ennenkin, laitan sen jatkoksi, kuin samaan asiaan liittyen.
Unessani kerrottiin minusta, Sinettisormuksena.
Kerrottiin kuinka olin tehnyt työtä Herran eteen ja vienyt Hänen sanomaansa eteenpäin, tuo oli kaikki omassa osiossaan ja toisessa osioissa kerrottiin Sinettisormuksesta, mutta kukaan ei tiennyt, kuka tuon nimimerkin takana oleva ihminen oli. Vain Sinettisormus jäi elämään, tästä työstä....
Ihmeellinen uni... Näin vastaavanlaisen unen 2.11.2016.

... ehkä todellakin, kohta saamme jättää tämän kaiken ja Herra saapuu hakemaan meidät ja meistä jää jäljelle nämä tekstit, ja voimme hetkisen miettiä, mitä jätämme tänne itsestämme perinnöksi. Tuossa unessa kerrottiin, että olin kertonut Jeesuksesta, mutta kukaan ei tuntenut minua, kuin Sinettisormuksena .... Amen.


Valoa Sydämiin
24.12.2016.
Olin aamulla keittämässä Joulupuuroa, kun sivu silmällä näin kirkkaan valon, ja meinasin sanoa jo miehelleni, että sammuta se taskulamppu. Luulin että hän tekee taas pientä kiusaa, mutta hän olikin omassa huoneessaan, eikä valon tulo suunnassa ollut ketään.
Ymmärsin se jonkilaiseksi viestiksi tuolta jostain.
Kristus Valoa kaikkien sydämiin!
Olkaa Siunatut!


Kuva


"Te olette maan suola. Mutta jos suola menettää makunsa, millä se saadaan suolaiseksi? Ei se kelpaa enää mihinkään: se heitetään menemään, ja ihmiset tallaavat sen jalkoihinsa".

"Te olette maailman valo. Ei kaupunki voi pysyä kätkössä, jos se on ylhäällä vuorella. Eikä lamppua, kun se sytytetään, panna vakan alle, vaan lampunjalkaan. Siitä sen valo loistaa kaikille huoneessa oleville.

Näin loistakoon teidänkin valonne ihmisille, jotta he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät Isäänne, joka on taivaissa."
Matt. 5:13-16 [kr92] [kr38]


Valo loistaa pimeydessä

”Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon – – Herran kirkkaus ympäröi heidät – –Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valo. Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.”
Jes.9:1, Luuk. 2:9 ja Joh. 1:4–5


Rukoilemme
Sinä olet valo,
valaiset jokaisen sopukan
minun sisimmässäni.
Sinun valosi polttaa
minusta kaiken pimeän.
Armahda minua,
peitä minut sovituksen viitalla,

etten pakenisi valoasi,
etten palaisi aivan tuhkaksi
sen edessä.
Suloinen on valo,
ihana sen lämpö,
ihmeellistä se,
että aina minua armahdat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.