torstai 17. toukokuuta 2018

JUMALA ON RAKKAUS

                                 (klikkaa kuvaa niin näet lukea ...)

2.12.2016. Näky; Valkopukuinen kirkkaudessaan


Tänä aamuna kun olin aloittamassa rukous hetkeäni, näin kuvan, jossa ensin tuli valtava kirkkaus ja kohta, sain nähdä Valkopukuisen, lasketuvan, tuossa kirkkaudessaan, tänne alas, pimeyteen …
Tule Herra Jeesus, tule! Maranata!


Näky; Uskon siemenet

4.12.2016.
Shalom!

Näin mustan ämpärin, joka oli täynnä kirkasta vettä. Sitten näin kädet, jotka tulivat ämpärin yläpuolelle. Käsissä oli pieni, pyöreä, valkoinen rasia, jossa oli kuin jotain raetta. Kädet ravistelivat tuon rasian tyhjäksi, tuonne veteen.

Mietin, mitä tuo tarkoitti ja mitö nuo rakeet oli? Kun sitten tuli ajatus, että ne saattoivat olla siemeniä ja ne laitettiin turpoamaan/ likoamaan, tuohon vesi ämpäriin, väljään veteen, jotta niillä on tilaa turvota ja kasvaa. Tässä oli kyse uskon siemenistä ja niiden kasvattamisesta.
Näin tuon näkyni koin.Kuva

5.12.2016.
Aamulla herätessäni, sain näky kuvan leipä viipaleesta, jonka sivuun, oli levitetty, nokare jotakin valkoista, se näytti aivan kermavaahdolta, mutta olisiko ollut nokare voita …
Tiesin että leivässä oli kyse Jumalan sanasta, joka on voimaa antavaa ja meitä kasvattavaa.
Illalla oli kotonani Rukousyhteys hetki, jossa saimme kokoontua uskovina siskoina ja veljinä. Tuo valkoinen tuossa leivän päällä, edusti jotain erityistä ja illan kuluessa teemaksi alkoi muodostua Pyhä Henki.
Meillä kaikilla, joilla oli sanomaa jaettavana, tuli Pyhän Hengen ilmoitusta, jotka nivoutuivat toinen toisiinsa, todistaen Hengen läsnäolosta.
Veljeni oli saanut matkalla kokoukseen sanat: ”Olet Rakas!”
Hän ymmärsi, että nuo sanat oli Herralta, joka kehoitti ne jakamaan kaikille kokouksessa ja hän myös toteutti sen ja voi, kuinka se tuntuikaan meistä kaikilta hyvältä. Olimme saaneet ihanan viestin Herralta, kera halauksen.
Kun ilta teki loppuaan ja ystäväni alkoivat tehdä lähtöä, halasin kaikki noilla samoilla sanoilla: ”Olet Rakas siskoni, Olet Rakas veljeni, Olet Rakas mieheni ...”
Sanoin, että koska Herra halusi tämän jaettavaksi kaikille, oli se varmaan myös meille esimerkisi meille, että mekin voimme jakaa tätä samaa toisillemme, kuin myös sinulle, lukijani: ”Olet Rakas!”

Näky; Rauhaisa Puisto

7.12.2016.
Shalom!
Tuon tänne aikaisin aamulla saadun kuvan; Näin kauniin ja rauhaisan puiston, jossa puro, tai pieni joki virtasi rauhallisesti ja sen vierellä kulki pieni metsätie tai polku. Vasemmassa alakulmassa (kuvassa) näin enkelipatsaan. Tuo oli hyvin kaunis ja rauhallinen kuva.


8.12.2016.
"Juuri siinä Jumalan rakkaus ilmestyi meidän keskuuteemme, että hän lähetti ainoan Poikansa maailmaan, antamaan meille elämän. Siinä on rakkaus -- ei siinä, että me olemme rakastaneet Jumalaa, vaan siinä, että hän on rakastanut meitä ja lähettänyt Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi. Rakkaat ystävät! Kun Jumala on meitä näin rakastanut, tulee meidänkin rakastaa toisiamme.
. . .
Me olemme oppineet tuntemaan Jumalan rakkauden kaikkia meitä kohtaan ja uskomme siihen. Jumala on rakkaus. Se, joka pysyy rakkaudessa, pysyy Jumalassa, ja Jumala pysyy hänessä. Jumalan rakkaus on saavuttanut meissä täyttymyksensä, kun me tuomion päivänä astumme rohkeasti esiin. Sellainen kuin Jeesus on, sellaisia olemme mekin tässä maailmassa. Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkottaa pelon. Pelossahan on jo rangaistusta; se, joka pelkää, ei ole tullut täydelliseksi rakkaudessa.

Me rakastamme, koska Jumala on ensin rakastanut meitä."
1. Joh. 4:9-11, 16-19 [kr92] [kr38]


Eilen, työpäiväni jälkeen, kävin eräässä kahvilassa, jota työkeskus, jossa työskentelen, pitää. Oli juuri sulkemis aika ja juuri ja juuri kerkisin saada kahvit, jotka olikin maistuvat.
Tuttu ohjaaja, joka kahvilaa oli sulkemassa, kutsui minut keittiön puolelle, kun olin saanut juotua. Tämä ohjaaja on myös uskova, ja hyvin rakas siskoni. Olin kutsunut hänetkin rukous iltaani, mutta hän ei päässyt tulemaan. Saimme hetkisen keskustella näitä henkeviä asioitamme ja hän iloitsi, että saimme näin tavata ja saada samalla hetken keskusteluun. Lähtiessäni, muistin nuo veljeni saamat sanat: "Olet Rakas".
Sanoin hänelle että minulla on vielä sinulle jotain jaettavaa ja kerroin, mitä veljeni oli saanut, mutta jätin viimeiseksi nuo sanat, sillä halusin myös hänelle ne konkreettisesti lahjoittaa, kuin lähtijäisiksi.
Halasin häntä ja sanoin: "Olet Rakas".
Hän oli aivan yllättynyt, iloisesti: "Voi kuinka ihanaa, tuntuipa hyvältä...".
Kerroin, että koin, että tämä oli esimerkiksikin annettu ja voimme jakaa tätä sanomaa, myös toinen toisillemme.TÄNÄÄN, 17.5.2018. Näin herättyäni kuvan/näyn, jossa katselin jostain korkeammalta tietä, kapeaa polkua, joka kulki hyvin jyrkkänä alas. Tuo tie tuolta ylhäältä näytettiin minulle irallisena kaikesta muusta, oli vain  tuo kapea tie tai polku, jonka reunoilla näin kasvavan nurmea. Se oli hiekkatie. Mutta mietin, miksi näytettiin tuota tietä tuolta ylhäältä alaspäin?
Herra haluaa sanoa tällä jotain ja jos tämä avautuu avaan sitä teille lisää .
Herra olkoon meille armollinen. 
TÄMÄN KOIN SELITYKSEKSI:


https://www.kotimaa24.fi/blogit/ahdas-j ... levea-tie/

"Jeesus puhuu ahtaasta ja avarasta portista. Toinen vie elämään ja toinen vie kadotukseen.

Meillä Suomessa portteja käytetään pihapiirin erottamiseen muusta ympäristöstä. Jeesuksen aikana porttien tehtävänä oli mm. kaupunkien turvaaminen yöaikaan, kun ihmiset nukkuivat.

Puhuessaan leveästä tiestä ja avarasta portista kapean tien ja ahtaan portin vastakohtana Jeesus käytti liioittelun tyylikeinoa. Iso tehtiin liioitellun isoksi, jotta ajatus korostuisi.

Leveä tie oli kuivana kautena kuiva joenuoma ja lavea portti oli kahden vuoren välinen sola. Kuivana kautena niistä oli mahdollista kävellä kuin tietä pitkin. Tällainen reitinvalinta kuitenkin saattoi johtaa keskelle tyhjää autiomaata. Siellä kaikki oli kuollutta. Vesi puuttui ja sen mukana kaikki muukin elämä.

Kapea tie oli vuoren rinteellä luikerteleva tie. Se johti vuoren laella olevaan kaupunkiin. Kaupungin portti oli kapea, jotta sitä oli helpompi puolustaa. Portin sisäpuolella oli kaupungin kaupan ja hallinnon keskus. Siellä oli tori. Torilla kauppiaat myivät tavaroitaan. Torilla myös pidettiin kaikki ne kokoukset missä kaupungin asioista päätettiin. (Tämä on ollut yleinen käytäntö koko Orientissa. Niinpä islamilaisesta valtiosta ja sen hallinnosta saatettiin käyttää esim. nimitystä "Kultainen portti".)

Se joka kulki kapeaa tietä ja astui sisälle ahtaasta portista saapui kaupungin kuhinaa keskelle mitä vilkkainta elämää.

Jeesus opetti että on tärkeätä käydä sisälle Taivasten valtakuntaan. Vaikka taivaan tie vaikuttaa kapealta ja vaivalloiselta kulkea niin se kuitenkin vie todelliseen elämään, Jumalan kansan yhteyteen.

Sunnuntaina 6.8.2017

Evankeliumi on

Matt. 7: 13-14

Jeesus sanoo:
Menkää sisään ahtaasta portista. Monet menevät avarasta portista ja laveaa tietä, mutta se vie kadotukseen. Miten ahdas onkaan se portti ja kapea se tie, joka vie elämään, ja vain harvat löytävät sen!"

AHDAS PORTTI: http://www.lampaille.com/opetukset.php?id=2

AMEN! JA ITSE SAIN KATSELLA TUOTA TIETÄ, JO TUOLTA YLHÄÄLTÄ KÄSIN! 
 Kun näin tuon tien edessäni, oli helppo ymmärtää, kuinka helppoa on siltä tieltä, liukua alas ikuiseen kadotukseen, ei tarvitse astua paljoa väärin, kun huomaa kadottaneensa tuon oikean tien ikuiseen elämään.

 Evankeliumi Matteuksen mukaan 7
1. "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi;
2. sillä millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan; ja millä mitalla te mittaatte, sillä teille mitataan.
3. Kuinka näet rikan, joka on veljesi silmässä, mutta et huomaa malkaa omassa silmässäsi?
4. Taikka kuinka saatat sanoa veljellesi: 'Annas, minä otan rikan silmästäsi', ja katso, malka on omassa silmässäsi?
5. Sinä ulkokullattu, ota ensin malka omasta silmästäsi, ja sitten sinä näet ottaa rikan veljesi silmästä.
6. Älkää antako pyhää koirille, älkääkä heittäkö helmiänne sikojen eteen, etteivät ne tallaisi niitä jalkoihinsa ja kääntyisi ja repisi teitä.
7. Anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan.
8. Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan.
9. Vai kuka teistä on se ihminen, joka antaa pojallensa kiven, kun tämä pyytää häneltä leipää,
10. taikka, kun hän pyytää kalaa, antaa hänelle käärmeen?
11. Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin teidän Isänne, joka on taivaissa, antaa sitä, mikä hyvää on, niille, jotka sitä häneltä anovat!
12. Sentähden, kaikki, mitä te tahdotte ihmisten teille tekevän, tehkää myös te samoin heille; sillä tämä on laki ja profeetat.
13. Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät;
14. mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.
15. Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia.
16. Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita?
17. Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä.
18. Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä.
19. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen.
20. Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään.
21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.
24. Sentähden on jokainen, joka kuulee nämä minun sanani ja tekee niiden mukaan, verrattava ymmärtäväiseen mieheen, joka huoneensa kalliolle rakensi.
25. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksyivät sitä huonetta vastaan, mutta se ei sortunut, sillä se oli kalliolle perustettu.
26. Ja jokainen, joka kuulee nämä minun sanani eikä tee niiden mukaan, on verrattava tyhmään mieheen, joka huoneensa hiekalle rakensi.
27. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksähtivät sitä huonetta vastaan, ja se sortui, ja sen sortuminen oli suuri."
28. Ja kun Jeesus lopetti nämä puheet, olivat kansanjoukot hämmästyksissään hänen opetuksestansa,
29. sillä hän opetti heitä niinkuin se, jolla valta on, eikä niinkuin heidän kirjanoppineensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti