lauantai 26. toukokuuta 2018

PUKEUTUKAA UUTEEN!

Näky; Pukeutukaa uuteen

20.1.2017.
Kirje kolossalaisille 3
1. Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella.
2. Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä.
3. Sillä te olette kuolleet, ja teidän elämänne on kätkettynä Kristuksen kanssa Jumalassa;
4. kun Kristus, meidän elämämme, ilmestyy, silloin tekin hänen kanssaan ilmestytte kirkkaudessa.
5. Kuolettakaa siis maalliset jäsenenne: haureus, saastaisuus, kiihko, paha himo ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta,
6. sillä niiden tähden tulee Jumalan viha,
7. ja niissä tekin ennen vaelsitte, kun niissä elitte.
8. Mutta nyt pankaa tekin pois ne kaikki: viha, kiivastus, pahuus, herjaus ja häpeällinen puhe suustanne.
9. Älkää puhuko valhetta toisistanne, te, jotka olette riisuneet pois vanhan ihmisen tekoinensa
10. ja pukeutuneet uuteen, joka uudistuu tietoon, Luojansa kuvan mukaan.
11. Ja tässä ei ole kreikkalaista eikä juutalaista, ei ympärileikkausta eikä ympärileikkaamattomuutta, ei barbaaria, ei skyyttalaista, ei orjaa, ei vapaata, vaan kaikki ja kaikissa on Kristus.
12. Pukeutukaa siis te, jotka olette Jumalan valituita, pyhiä ja rakkaita, sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, sävyisyyteen, pitkämielisyyteen,
13. kärsikää toinen toistanne ja antakaa toisillenne anteeksi, jos kenellä on moitetta toista vastaan. Niinkuin Herrakin on antanut teille anteeksi, niin myös te antakaa.
14. Mutta kaiken tämän lisäksi pukeutukaa rakkauteen, mikä on täydellisyyden side.

15. Ja vallitkoon teidän sydämissänne Kristuksen rauha, johon te olette kutsututkin yhdessä ruumiissa, ja olkaa kiitolliset.
16. Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne.
17. Ja kaikki, minkä teette sanalla tai työllä, kaikki tehkää Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen Isää Jumalaa hänen kauttansa.
18. Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.
19. Miehet, rakastakaa vaimojanne, älkääkä olko heitä kohtaan katkerat.
20. Lapset, olkaa vanhemmillenne kuuliaiset kaikessa, sillä se on otollista Herrassa.
21. Isät, älkää kiihoittako lapsianne, etteivät he kävisi aroiksi.
22. Palvelijat, olkaa maallisille isännillenne kaikessa kuuliaiset, ei silmänpalvelijoina, ihmisille mieliksi, vaan sydämen yksinkertaisuudessa peljäten Herraa.
23. Kaikki, mitä teette, se tehkää sydämestänne, niinkuin Herralle eikä ihmisille,
24. tietäen, että te saatte Herralta palkaksi perinnön; te palvelette Herraa Kristusta.
25. Sillä se, joka tekee väärin, on saava takaisin, mitä on väärin tehnyt; ja henkilöön ei katsota.


Tänään, sain kuvan jossa näytettiin ihmisen keskivartalon osaa, joka oli verhoiltu johonkin ruskeaan vaatteeseen. Ajattelin ettei tässä kuva näyssä tapahdu mitään. Sitten tuo vaatteen väri avasi ja kertoi minulle, aivan kuin tuossa tuomassani Sanassa; Pukeutukaa uuteen!Tämä kuva tuli vähän aika sitten vastaan ja tuossa kuvassa Joosef pitää Jeesusta sylissään:  
 http://media.lily.fi/sites/lily/files/styles/wide/public/user/4397/2014/12/guido_reni_-_st_joseph_with_the_infant_jesus_-_wga19304_0.jpg

Tuo Vaate oli väriltään samaa ruskeaa kuin näyssäni aamulla oli ja koin, että siinä on sittenkin sanomaa. Jonkin ajan jälkeen tuosta kuvasta, etteni tuli tuo Raamatun sana, jonka toin aloitukseen ja sen Sanomaksi koen tuon alleviivatun; Pukeutukaa uuteen!


Nyt tuo Jeesus lapsi alkoi puhuttelemaan minua, tuossa Joosefin sylissä ja nuo Raamatun sanat; Pukeutukaa uuteen! Jeesus on tuossa kuvassa vielä aivan pieni lapsi, vauva. Uusi ihminen, uusi Jumalan luomus, ja Joosef kannattelee tuota Uutta ihmisen alkua käsivarsillaan. Ottaen tuon UUDEN VASTAAN!Näky; Symbolit

24 Tammi 2017, 13:55

Tänään sain kuvan, jossa oli paljon erilaisia symboli kuvia. En antanut ylösnoustessani aamulla tuolle mitään arvoa, mutta nyt kun tässä olen käynyt selailemassa erilaisia videoita, noista numeroista, esim. 777. Huomasin, että todellakin, tänä vuonna 2017 - 5777, me tulemme saamaan paljon erilaisia merkkejä Herramme, Jeesuksen Kristuksen tulemisesta. Nuo symbolit siis tarkoittivat noita merkkejä, joten minun tuli kuitenkin tämä jakaa ...

Kuva

Tämän kuvan symbolit on vain esimerkiksi tähän laitettu. En muista mitä symboleja tuossa näky kuvassani oli, mutta uskon että se tarkoitti yleisesti ottaen symboleja eli merkkejä meille tänä vuonna.
Näin sen koin ....
Symboleja käytetään esineellisinä, kuvallisina ja sanallisina merkkeinä lähes kaikilla inhimillisen elämän piiriin kuuluvilla aloilla. Henkisen ja hengellisen elämän aloilla symbolien käyttö on erityisen laajaa. Vanhan testamentin julistus rakentuu monimutkaisten vertauskuvien varaan, esimerkkinä psalmi 18:3;" Herra on minun kallioni, linnani ja pelastajani, minun Jumalani, vuoreni, jonka turviin minä pakenen, minun kilpeni, autuuteni sarvi ja varustukseni."


Rukoillaan, erään uskovan veljeni lähettämin rukous sanoin:

" Hyvä Jumala, minä tunnustan olevani syntinen ja tarvitsevani Pelastusta. Tiedän, että syntieni palkka on kuolema, lopullinen ero Sinusta iankaikkisuudessa. Herra, minä kadun syntejäni ja pyydän Sinulta anteeksiantoa. Ei ole mitään, mitä voisin itse tehdä tämän asian eteen, sillä Armo on Sinun lahjasi meille uskon kautta.

Kiitän Sinua siitä, että lähetit Poikasi Jeesuksen maailmaan, jotta me voisimme Pelastua. Uskon, että Hän kuoli ristillä, ja maksoi kalliilla verellään minun syntieni velkataakan, sekä meidän kaikkien. Uskon sydämessäni, että Sinä herätit Hänet kuolleista ja nostit luoksesi Kirkkauteen, voittoon kuolemasta. Tunnustan suullani Hänet minun Herrakseni, ja pyydän, pelasta minut ja tule minun elämääni, annan sen Sinulle kokonaan. Käytä minua niin, että Sinun Tahtosi toteutuisi minun elämässäni.

Kiitos, että kutsuit minua ja herätit minut elämään Sinun kanssasi. Nosta meidät luoksesi, että voisimme olla Yhdessä aina ja iankaikkisesti. Aamen."


Rukouksen lainaus:  https://herrannimessa.blogspot.fi/2018/05/rukous.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.