keskiviikko 30. toukokuuta 2018

TURHA ON JUMALATTOMAN TOIVO


Näky - Hämähäkki 04 Maalis 2017

Tänään, aikaisin aamulla hetkeksi herätessäni näin kuvan, jossa vankka hämähäkki, käveli, jotakin luudan vartta pitkin alaspäin.
Mietin tuon tarkoitusta ja löysinkin tällaisen selityksen, kun googlasin hakusanalla: Raamatussa hämähäkki.

Hämähäkki
http://riittaahvonen.blogspot.fi/

Hämähäkkiä on yleisessä symboliikassa pidetty ilkeyden vertauskuvana, se kun imee uhrinsa kuiviin. Hämähäkin verkkoa on Raamatussa pidetty valesuojan ja valeturvan
vertauskuvana:


Niin käy kaikkien, jotka unohtavat Jumalan. Turha on jumalattoman toivo. Hän panee turvansa lukinlankaan, etsii tukea hämähäkinverkosta: seittiä on hänen talonsa seinä, se pettää, kun hän siihen nojaa. (Job 8 : 13-15)
Myrkkykäärmeen munia he hautovat, hämähäkinseittejä kutovat. Jos niitä munia joku syö, hän kuolee. Jos niistä jokin särkyy, siitä kuoriutuu kyy. Ei tule vaatetta heidän seiteistään, eivät he voi pukeutua kättensä töihin. Heidän työnsä ovat turmion töitä, heidän kätensä ovat väkivaltaa täynnä. (Jes 59:5-6)

Koraanissa sanotaan :" Hämähäkin pesä on pienin rakennetuista taloista-

Legendojen puolelta löytyy kertomus Joosefin ja Marian ja Jeesus-lapsen paosta Egyptiin: Perhe piiloutui luolaan takaa-ajajiaan, Tuli hämähäkki, joka nopeasti kutoi verkon luolan suulle. Kun takaa-ajajat kohta tulivat etsimään heitä siltä suunnalta,
he totesivat etteivät pakolaiset ole voineet mennä ainakaan siihen luolaan, eihän siellä ole kukaan käynyt pitkään aikaan, kun aukon suulla on niin vahva hämähäkin seitti ja jättivät luolan tarkastamatta. Näin pyhä perhe pelastui hämähäkin ansiosta.Jes 59:
1 Katso, ei Herran käsi ole liian lyhyt auttamaan, eikä hänen korvansa kuuro kuulemaan:
2 vaan teidän pahat tekonne erottavat teidät Jumalastanne, ja teidän syntinne peittävät teiltä hänen kasvonsa, niin ettei hän kuule.
3 Sillä teidän kätenne ovat tahratut verellä ja sormenne vääryydellä; teidän huulenne puhuvat valhetta, teidän kielenne latelee petosta.
4 Ei kukaan vaadi oikeuteen vanhurskaasti, eikä kukaan käräjöi rehellisesti. He turvautuvat tyhjään ja puhuvat vilppiä, kantavat kohdussaan tuhoa ja synnyttävät turmion.
5 Myrkkyliskon munia he hautovat, hämähäkin verkkoja he kutovat; joka niitä munia syö, se kuolee, rikkipoljetusta puhkeaa kyykäärme.
6 Heidän verkkonsa eivät kelpaa vaatteeksi, heidän tekemäänsä ei voi verhoutua; heidän työnsä ovat vääryyden töitä, ja heidän kätensä ovat täynnä väkivallan tekoa.
7 Heidän jalkansa juoksevat pahuuteen, kiiruhtavat vuodattamaan viatonta verta; heidän ajatuksensa ovat vääryyden ajatuksia, tuho (suntrimma) ja turmio on heidän teillänsä.
8 Rauhan tietä he eivät tunne, oikeutta ei ole heidän askeleissansa; polkunsa he tekevät mutkaisiksi, ei kukaan, joka niitä käy, tunne rauhaa.


Pahuus maailmassa

10.3.2017.
Viime yönä näin unta, jossa olin jonkun seurueen kanssa jossakin maailmalla matkoilla. Kiertelimme paikallisia "nähtävyyksiä" ja ostospaikkoja ja joka puolella, missä kuljimme, oli maassa kaiken kokoisia ja näköisiä ja värisiä käärmeitä. Jotkut olivat niin isoja, että olisivat helposti viieneet ihmisen mennessään jos varovaisuus olisi herpaantunut, niitä oli paljon ja kaikkialla. Maa aivan vilisi niistä.
Yksikään niistä ei osunut minuun, mutta väistellä sai kokoajan ja olla tarkkaavainen ...
Tämä kertoo hyvin maailman tilanteesta ja siitä kuinka pahuus sikiää valtavaa vauhtia.

Herätessäni näin vielä nopean kuvan, jossa näin kuinka oikealta, ylhäältä kaarti jotakin, jonka kuitenkin tulkitsin heti lentokoneeksi ja kun se lähti kaartamaan alaspäin ja kohti, näin sen olevan kuin läpinäkyvää muovia tai jotain läpinäkyvää ainesta ...
Tiesin, että se oli henkivaltojen lentokone, tuo läpinäkyvyys sen minulle ilmoitti, kuin vertauskuvallisesti.

Kaikesta huolimatta, me saamme asustaa Rauhassa Herrassa, vaikka nuolet viuhuisivatkin ympärillämme. Psalmi 91.
Siunausta ja Rauhaa elämäänne, Jeesus on VOITTANUT kuoleman!
Amen.
Uni; Identiteetti
13.3.2017.
Shalom, teille RAKKAT ystäväni, siskoni ja veljeni! Te, jotka joskus ehkä tämän luette ….
Tänään, aamuyöstä näin unta, jossa olin Pelastussanomien "hoitokodissa". Näin kun joku  veljistäni, nojaili Infotiskillä. Tämä oli pieni tummahko mies, eikä enää niin kovin nuori, ehkä n. 50-60?
Ajattelin mielessäni, että kukahan tuo teistä on? Kiitosvirsi, katso7 ... jne?
Menin hänen luokseen ja aloin juttelemaan hänelle, mutta huomasin hänen olevan sokea, niinpä uskaltauduin esittelemään itseni tällä nimimerkilläni, että olen Sinettisormus, eli tuttavallisesti sinetti vaan. Kyselin mieheltä, muistaako hän mitä olen kertonut itsestäni? En saanut vastausta, mutta mainitsin ensimmäisenä pitkät hiukseni. Mies tuli lähemmäksi ja tunnusteli hiuksiani sokeilla silmillään. Mies muuttui tästä kovin iloiseksi ja otti minut riemulla vastaan.
Mietin hänelle ääneen, että pian olisi Pelastussanomien haastattelu/paneeli keskustelu tilaisuus ja minut oli kutsuttu siihen, mutta en ollut vielä vastannut ja jos menisinkin, minun varmaan täytyisi pukea ylleni aurinkolasit ja jokin hattu tai liina päähän, ettei minua tunnistettaisi, kerroin tämän miehelle leikkisästi hymyillen .
Sitten uni loppui, mutta siihen loppuun näytettiin kuvaa, jossa seisoi kaksi ihmistä vieretysten, mutta sen enempää heistä ei tiedetty.
Koin tämän unen liittyvän jotenkin identiteettiimme, mitä meistä tiedetään?
Herättääkö ajatuksia?


Uskovan todellinen identiteetti Raamatun mukaan (Pelastus kuin linnoitettu kaupunki -opetuslapseuskirja)
•Luotu Jumalan kuvaksi I Moos 1; 26 – 27.
Ja Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja taivaan linnut ja karjaeläimet ja koko maan ja kaikki matelijat, jotka maassa matelevat." Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.
II Kor 3; 18.
Mutta me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niin kuin muuttaa Herra, joka on Henki.

Pyhästä Hengestä uudesti syntynyt Jumalan lapsi, etuoikeuksineen
Room 8; 14 – 17.
Sillä kaikki, joita Jumalan Henki kuljettaa, ovat Jumalan lapsia. Sillä te ette ole saaneet orjuuden henkeä ollaksenne jälleen pelossa, vaan te olette
saaneet lapseuden hengen, jossa me huudamme: "Abba! Isä!"
Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että me olemme Jumalan lapsia. Mutta jos olemme lapsia, niin olemme myöskin perillisiä, Jumalan perillisiä ja Kristuksen kanssaperillisiä, jos kerran yhdessä hänen kanssaan
kärsimme, että me yhdessä myös kirkastuisimme.

Jumalan perillinen
Gal 4; 4 – 7.
Mutta kun aika oli täytetty, lähetti Jumala Poikansa, vaimosta syntyneen, lain alaiseksi syntyneen, lunastamaan lain alaiset, että me pääsisimme lapsen asemaan. Ja koska te olette lapsia, on Jumala lähettänyt meidän sydämeemme Poikansa Hengen, joka huutaa: "Abba! Isä!" Niinpä sinä et siis enää ole orja, vaan lapsi; mutta jos olet lapsi, olet myös perillinen Jumalan kautta.

Jumalan lupausten ja siunausten omistaja
Gal 3; 14.
että Aabrahamin siunaus tulisi Jeesuksessa Kristuksessa pakanain osaksi ja me niin uskon kautta saisimme luvatun Hengen.
29.
Mutta jos te olette Kristuksen omat, niin te siis olette Aabrahamin siementä, perillisiä lupauksen mukaan.

Pyhän Hengen temppeli
I Kor 3; 16.
Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä?

Nykyinen Jumalan palvelija ja tuleva hallitsija Kristuksen kanssa
I Tim 1; 12.
Minä kiitän häntä, joka minulle on voimaa antanut, Kristusta Jeesusta, meidän Herraamme, siitä, että hän katsoi minut uskolliseksi ja asetti palvelukseensa
Ilm 20; 4.
Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.
6. Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.

Jumalan liittoystävänä Hänen rakastama ja suojelema
Joh 15; 14 – 15.
Te olette minun ystäväni, jos teette, mitä minä käsken teidän tehdä. En minä enää sano teitä palvelijoiksi, sillä palvelija ei tiedä, mitä hänen herransa tekee; vaan ystäviksi minä sanon teitä, sillä minä olen ilmoittanut teille kaikki, mitä minä olen kuullut Isältäni.
Jaak 2; 23.
ja niin toteutui Raamatun sana: "Aabraham uskoi Jumalaa, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi", ja häntä sanottiin Jumalan ystäväksi.

Seurakunnan - Kristuksen ruumiin jäsen
I Kor 12; 12 – 13.
Sillä niin kuin ruumis on yksi ja siinä on monta jäsentä, mutta kaikki ruumiin jäsenet, vaikka niitä on monta, ovat yksi ruumis, niin on Kristuskin; sillä me olemme kaikki yhdessä Hengessä kastetut yhdeksi ruumiiksi, olimmepa juutalaisia tai kreikkalaisia, orjia tai vapaita, ja kaikki olemme saaneet juoda samaa Henkeä.

Kristuksen nykyinen morsian ja tuleva vaimo
II Kor 11; 2.
2. Sillä minä kiivailen teidän puolestanne Jumalan kiivaudella; minähän olen kihlannut teidät miehelle, yhdelle ainoalle, asettaakseni Kristuksen eteen puhtaan neitsyen
Ilm 19; 7 – 9.
Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut. Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen:
se liina on pyhien vanhurskautus." Ja hän sanoi minulle: "Kirjoita: Autuaat ne, jotka ovat kutsutut Karitsan
hääaterialle!" Vielä hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat totiset Jumalan sanat."

Jeesuksen, universumin kuningasten Kuninkaan, motiivi kuolla
Ilm 1; 5.
ja Jeesukselta Kristukselta, uskolliselta todistajalta, häneltä, joka on kuolleitten esikoinen ja maankuningasten hallitsija! Hänelle, joka meitä rakastaa ja on päästänyt meidät synneistämme verellänsä.14.3.2017.
Äsken olin rukouksessa, ennen ylösnousuani ja ihmettelin Herralle, mitä on tapahtumassa, kun näkyjenkin suhteen, on taas kovin hiljaista, onko minulle tapahtumassa jokin muutos, johon minua koulutetaan, vai miksi tämä hiljaisuus? Sitten vielä kysyen totesin lopuksi, vai takoittaako tämä sitä, että näyt on näytetty, että sinä Herra tulet pian hakemaan meidät omasi, Hääjuhlaan? Samassa aivan yläpuolellani, kävi kuin valtava tuulen puhallus? Vai oliko se iso enkeli, joka siipensä levitti ja siitä tuli tuo puhallus ääni? Vaiko näin Herra ilmoitti tulevasta tempauksesta, joka pyyhkäisee ylitsemme kuin tuuli, temmaten meidät mukaamme?
Katsoin vielä ettei lattialle pudonnut mitään peittoa, että se olisi kahahtanut, eikä ulkonakaan niin paljoa tuullut, että se olisi talon nurkassa noin puhaltanut, EI, ei mitään niistä ollut tapahtunut!
Mutta tuo puhallus kävi aivan yläpuolellani, miltei se olisi voinut koskettaa minua, niin läheltä sen kuulin. Ehkä se oli kuitenkin vastaus tuohon viimeiseen kysymykseeni: Koska tulet hakemaan meidät omasi? Tule pian!
Siunausta ja Rauhaa teidän kaikkien päivään!


Joh. 3.
8. Tuuli puhaltaa, missä tahtoo, ja sinä kuulet sen huminan, mutta et tiedä, mistä se tulee ja minne se menee; niin on jokaisen, joka on Hengestä syntynyt."

 
Amen, Herrani! Tuo jae on niin täydellinen vastaus kokemaani, Amen!30.5.2018. 
Tänään, aikaisin aamulla, kun hetkeksi heräsin, näin taas kuvan jossa oli sormus. Kuva oli hieman hämärä, enkä voi tarkkaa kuvausta sormuksesta antaa, mutta siinä oli pyöreä kivi. Herrani haluaa puhua minulle noiden sormusten kautta, niin usein Hän niitä minulle tarjoaa ...

Eilen kun nousin siihen päivään, pyysin Herralta vahvaa johdatusta ja ohjausta, ja että Hän antaisi päivän aikana jonkin ihmeensä. Normaalista poiketen minulla oli työpäivä, joka sujui kaikkinensa hyvin. Näin siellä erään, "minulle" uuden ihmisen, naisen, joka näytti hiljaiselle, mutta hän aina hymyili minulle.
Kun työpäivä päättyi, menin odottelemaan minulle luvattua kyytiä kotiin. ( minulla kun ei ole ajokorttia). Siinä odotellessa, tämä päivän aikana näkemäni nainen tuli siihen vierelleni, ja aloimme keskustelemaan siinä odotellessani. Kyytini oli hieman myöhässä, joka kuului Jumalan suunnitelmaan.
Hän kertoi ex miehestään, jota sai pelätä vieläkin. Mies oli ollut väkivaltainen ja nainen kärsi vieläkin valtavaa masennusta.
Hän syö masennus lääkkeitä. Sitten kyytikin tuli ja nainen sanoikin:
- "nyt kyytisi tulee .."
Hämmästyin, että hän tiesi jo ennen kuin auto kääntyi pihaan, että se oli kyytini. Osoittautui, että hän tunsi entuudestaan tämän ystäväni. Juttelimme vielä kaikki siinä yhdessä ja naisen tausta alkoi avautua enemmän minullekkin. Olimme kaikki melkein samasta kylästä. Hän kertoi ongelmistaan ja hänellä oli ollut todella vaikeaa. Uskaltauduin kysymään:
- "uskotko sinä?"
Hän nyökkäsi hiljaa ja alkoi kertomaan, kuinka suojelusenkelit olivat olleet hänen matkassaan. Ex-mies oli kuristanut häntä niin, että häneltä oli mennyt taju ja taisipa olla likellä kuoleman porttia, kun oli saanut raja kokemuksen.
Hänen jo kuollut iso-isänsä, oli tullut häntä siellä vastaan ja sanonut:
- "ei ole vielä sinun vuorosi, TAISTELE".
Kun tämän kaiken kuulin, kutsuin häntä meidän Rukousyhteyteen, likoamaan ja eheytymään sillä olevan Rakkauden äärelle. Uskon, että Herra halusi meidät hänen taistelu avukseen.   Hän ei kieltänyt muttei myöntänytkään, hiljaa nyökkäsi ja näytti että hän taisteli kyyneliä vastaan. Hän kertoi että hänen omaisetkaan ei juuri liioin välitä hänestä, eikä vaivaudu edes kysymään:
- "mitä sinulle kuuluu, kuinka sinä jaksat ..."
Ei edes omat siskot ja veljet. Ystäväni kanssa innoissamme lupasimme, että jos vain suinkin haluaa ottaa kutsumme vastaan, hän varmasti saa lisää siskoja ja veljiä jotka välittävät hänestä ja me, ystäväni kanssa olimme jo sitä ja lupasimme rukoilla hänen puolestaan.
Nyt jää nähtäväksi, miten tätä asiaa jatkossa johdatetaan, mutta tässä näkyi vahva johdatus ja tarkoitus, mitä aamulla Herralta pyysinkin ja sen sain. Rukoilkaa tämän asian puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.