perjantai 18. toukokuuta 2018

PIDETÄÄN VALOA YLLÄ!


11.12.2016. Sunnuntai.
Näin unta, jossa oli sekasortoinen tilanne, täällä Suomessa. Ihmiset olivat aivan hukassa ja heikkoja sairauksista, eivätkä kyenneet hoitamaan itseään, eikä asioitaan.
Hoin koko ajan ihmisille:
  • pitäkää kiinni hyvistä asioista ja arvoista, älkää unhotako niitä …!”
Oli vain muutama vahva, joka jaksoi auttaa, itse olin mukana tässä joukossa. Edesmennyt äitinikin oli unessa ja yritin kaikin tavoin hoitaa myös häntä ja hänen asioitaan.
Eräs nainen jatkuvasti yritti antaa omia ohjeitaan ja komenteli kaikkia, kunnes lopulta hermostuin hänelle totaalisesti:
  • Painu h............!!! Olet kokoajan neuvomassa ja komentelemassa, mutta et itse tee asioille mitään, et kohota kättäsi auttamaan, auvot vain suutasi!”
Nainen oli hiljaa ja poistui paikalta. Yritin edelleen painottaa ihmisiä pitämään kiinni hyvistä asioista, ettei saisi vajota synkkyyteen. Sitten olin äitini kanssa jossain kadulla, jossa oli alamäkeä, ja yhtäkkiä lähdimme liusumaan tuota katua alas kovaa vauhtia ja pitelin äitiäni kovassa otteessa sylissäni ja käsilläni ja jaloillani yritin ohjata menoamme, ettemme joutuisi vaaraan. Sain kuin sainkin hallittua tilanteen.
Pankit olivat myös vaikeuksissa ja olivat menettäneet luottamuksensa. Istuskelin pankin palveluluukun edessä, kun virkailija kysyi minulta, voisiko auttaa? Vastasin hänelle väsyneesti hymyillen:
  • Anna 10.000 e, … ei vaan oikeasti, anna 100e, katsotaan kuinka pitkälle se riittää?”
Nuo olivat äitini rahoja, joita nostin äitini auttamiseen. Tiesin että sinne jäin vielä tuon 100e:n jälkeenkin jotain rahaa, mutta en tiennyt kuinka paljon?
Edelleen hoin tuota, että pitäkää hyvistä asioista kiinni, tuntui että se oli teemana tämän avuttomuuden, sekasorron ja välinpitämättömyyden keskellä.
Koen että tätä kaikkea tapahtuu jo tässä ajassa, ja meidän todellakin pitää pitää noista hyvistä asioista kiinni. Toisten auttamisesta, niinkuin Matt.25. Meitä kehoittaa ja Jumalan sanasta saamme sitä tarvittavaa voimaa ja toistemme yhteydestä, että olemme toinen toisillemme voimavaroina.

Näky; Ruusu ja Kynttilä 13 Joulu 2016
Shalom, teille kaikille!
Tänä aamuna rukouksessani pyysin Herralta Sanomaa meille, lohdutukseksi, sillä niin kovin Häntä odotamme.
Ja Hän vastasi minulle kauniilla kuvalla:
- " Näin kauniin vaaleanpunaisen Ruusun, kirkkaassa lasissa ja sen vierellä oli Valkoinen Kynttilä, johon sytytettiin tuli. Tuo kynttilä oli myös samanlaisessa kirkkaassa lasissa."

Minulle vaaleanpunainen Ruusu, on aina edustanut morsianta, morsius seurakuntaa ja tuo Valkoinen Kynttilä jossa on Valo, on Kristus itse, Sulhanen!
Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle! Pidetään Valoa Yllä!


"Jos olemme panneet toivomme Kristukseen vain tämän elämän ajaksi, olemme säälittävimpiä kaikista ihmisistä.
- - -
Sitten kuulin äänen, joka oli kuin suuren kansanjoukon kohinaa, kuin suurten vesien pauhua ja voimakasta ukkosen jylinää. Se lausui:

- Halleluja! Herra, meidän Jumalamme, Kaikkivaltias, on ottanut kuninkuuden.
Iloitkaamme ja riemuitkaamme, antakaamme hänelle kunnia! Nyt on tullut Karitsan häiden aika. Hänen morsiamensa on valmiina, hänen ylleen on puettu hääpuku, hohtavan valkea pellavapuku. Se pellavapuku tarkoittaa pyhien vanhurskaita tekoja.

Enkeli sanoi minulle: 'Kirjoita: Autuaita ne, jotka on kutsuttu Karitsan hääaterialle.' Ja hän jatkoi: 'Nämä ovat tosia Jumalan sanoja.'"
1. Kor. 15:19; Ilm. 19:6-9 [kr92] [kr38]


Korostettava seikka: Hän tulee ensiksi vain niitä varten, jotka odottavat Häntä. Jos elät kun Hän saapuu - näet ylösnousemusruumissa olevan Herrasi ja muutut Hänen kaltaisekseen.


-Olemme lähempänä Jeesuksen tuloa kuin eilen.
-Puhutaan sodista, ennustetaan sotia, kysellään tuleeko sotia? Sanotaan, aina on on ollut sotia.
-On maanjäsristyksiä? Sanotaan, on aina ollut ja tulee aina olemaan.
-Tuleeko maailman loppu? Milloin se tulee, vai tuleeko koskaan?
-Pelätään jotain tapahtuvaksi yleisesti tänäpäivänä, pelko on kasvanut maailman laajuiseksi.
-Jokainen tajuaa ja aavistaa, että jotain pian tapahtuu? Mitä, sitä ei suuri maailman kansojen paljous tiedä, eikä voikkaan tietää.

-Se, mitä pian tapahtuu, on se, että JEESUS TULEE! Sitä ei haluta uskoa, ei edes kaikki uskovat ole valmiita uskomaan Jeesuksen pikaiseen tulemiseen!
-Jeesus tulee ennen suuria sotia, Hän tulee ennen antikristuksen ilmestymistä, ennen vihan aikaa, Hän on ensimmäinen tapahtuma siinä suuressa Jumalan kaiken uudelleen asettamisen prosessissa.

-13. Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole.
14. Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan.
15. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet.
16. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
17. sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
18. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla."
-Jeesuksen tulosta alkaa vyörymään suuret tapahtumat maanpäällä, sellaisia mitä ei koskaan ole ollut, eikä senjälkeen koskaan enää tule
1.Tess.4.


Kristus on maailman valo. Tämä valo voittaa synnin, pahan ja kuoleman pimeyden.


"Te olette maailman valo. Ei kaupunki voi pysyä kätkössä, jos se on ylhäällä vuorella. Eikä lamppua, kun se sytytetään, panna vakan alle, vaan lampunjalkaan. Siitä sen valo loistaa kaikille huoneessa oleville.

Näin loistakoon teidänkin valonne ihmisille, jotta he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät Isäänne, joka on taivaissa.”
- - -
"Tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka julistamme teille: Jumala on valo, hänessä ei ole pimeyden häivää. Jos sanomme elävämme hänen yhteydessään mutta vaellamme pimeässä, me valehtelemme emmekä seuraa totuutta.

Mutta jos me vaellamme valossa, niin kuin hän itse on valossa, meillä on yhteys toisiimme ja Jeesuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä."
Matt. 5:14-16; 1. Joh. 1:5-7 [kr92] [kr38]


Tänään, 18.5.2018, herättyäni, näin kuvan, liekkö ollut näky, mene ja tiedä?
Näin laivan puisella kannella kaksi kilpikonnaa. Niiden vatsat oli niin pyöreät, ettei niiden jalat ylettynyt maahan. Ne pomppivat eteenpäin, mutta yllättävän nopeasti.
Ihmisiä oli siinä niiden ympärillä. Mietin, mitä tämä kuva voi tarkoittaa?
Kilpikonnat on tunnetusti hitaita eläimiä. Oliko tuo jokin kalastusalus ja olivat saaneet nuo kipparit kalastettua ja nyt sitten leikittelivät niillä ja kilpailuttivat niitä keskenään. Näin koin.
Oliko kyse kilvoituksesta? Kun meidän pitäisi uskovina kilvoitella henkilökohtaisella tasolla, itsemme kanssa, kilvoittelemme ulkoisilla asioilla, toistemme kanssa? Näin tämän koin.
Herra haluaa muistuttaa tuosta oman uskon elämän kilvoittelusta.
Herran siunausta ja armoa meille kaikille!


 Palaaminen kilvoitteluun; David Wilkerson:  http://www.tscpulpitseries.org/finnish/ts931025.htm
"Uskon, että Jumala antoi minulle tämän sanan välitettäväksi sinulle juuri tänä päivänä: Jumala kutsuu sinua tänään irrottaakseen katseesi kaikista ulkoisista olosuhteista. Älä tuomitse mitään nykyisen tilanteesi perusteella. Älä yritä miettiä asiaa loppuun asti. Älä anna pelon kaataa sinua. Jumala kohtaa sinut rukouksessa! Hän antaa sinulle pian sanansa. Hän ei pidä sinua pimeydessä. Hän tietää, että olet kuuliainen Hänelle."
Amen! "Ulkoiset olosuhteet", niinhän tulkitsin näkyäni, aivan kuin Wilkerson tekstiään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.