perjantai 25. toukokuuta 2018

JERULI ...!!!

16.1.2017. Näky; koirasta

Tänä aamuna herätessäni, sain kuvan koira eläimestä, joka ryömi ulos jostakin tunnelin tapaisesta, ulos, VAPAUTEEN!

Koen, että ihmisissä on paljon sellaisia, jotka ovat sulkeutuneet johonkin omaan maailmaan. He kyyristelevät piiloissaan, kuin tuo koira tuolla kolossaan, eläen pelossa.
Mutta on niin hyvä tietää, että Kristus, Herramme ja Jumalamme, voi meidät tuosta VAPUTTAA!
Meidän ei tarvitse enää elää maailman orjuudessa ja pelossa kun saamme Jeesuksen Kristuksen uskon elämäämme. Tiedän, että maailman pahuus silti hyökkää, mutta orjuuden kahleet ovat irronneet, eikä orjuuden hengellä ole enää valtaa uskovaan. Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle!
Amen.

... join tuossa äsken aamukahviani ja samalla katselin ulos.
Näin pellolla jonkin liikahtavan; mikä se oli? Jänis? Jäin tujottamaan tuota tummaa möykkyä pellolla ja sitten se alkoi liikkua; Se oli kettu!
Hymyilin Herralle, eipä mikään ole sattumaa, sillä tuokin eläin on niin aiheeseen sopiva, kolossaan asuva eläin.Kuva


Tuollainen koira, joka on saanut luottamuksen isäntäänsä, on hyvin uskollinen isännälleen. Näin myös on ihmisen laita, kun hän vapautuu tuosta vanhasta elämästään, on hän hyvin uskollinen Jumalalle, ehkä joskus liiaksikin asti, sillä ihmisessä itsessään ei voimaa ole, vaan se tulee Herraltamme, ja siinä voimassa on hyvä työskennellä, luottaen että Herra meitä ohjaa ja johdattaa, aivan kuin koirat isännällään, ovat ohjauksessa, silloin kun on hyvä ja huolta pitävä isäntä. Tottelevainen ja kuuliainen koira on jaloyksilö ja näin myös ihmisellä Herraansa nähden.


"Olimme olleet kaupungissa jo useita päiviä, kun sinne saapui Juudeasta Agabos-niminen profeetta. Hän tuli luoksemme, otti Paavalilta vyön, sitoi sillä jalkansa ja kätensä ja julisti: 'Näin sanoo Pyhä Henki: tällä tavoin juutalaiset Jerusalemissa sitovat sen miehen, jonka vyö tämä on, ja luovuttavat hänet pakanoiden käsiin'
Tämän kuultuamme me yhdessä Kesarean uskovien kanssa pyysimme, ettei Paavali menisi Jerusalemiin. Mutta Paavali sanoi: 'Miksi te tuollaista puhutte, miksi itkette ja raastatte minun sydäntäni? Minä olen valmis kahleisiin ja kuolemaankin Jerusalemissa Herran Jeesuksen nimen tähden.'- - -
Tämän vuoksi, kuningas Agrippa, en voinut olla tottelematta taivaallista näkyä."
Ap. t. 21:10-13; Ap. t. 26:19

1. Sam. 15.22: Silloin Samuel sanoi: "Haluaako Herra polttouhreja ja teurasuhreja yhtä hyvin kuin kuuliaisuutta Herran äänelle? Katso, kuuliaisuus on parempi kuin uhri ja tottelevaisuus parempi kuin oinasten rasva".


"Laupeus ja uskollisuus älkööt hyljätkö sinua. Sido ne kaulaasi, kirjoita ne sydämesi tauluun, niin saat armon ja hyvän ymmärryksen Jumalan ja ihmisten silmien edessä. Turvaa Herraan kaikesta sydämestäsi äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi."
Sananl. 3:3-5"Jeesus tuli Nasaretiin, missä hän oli kasvanut, ja meni sapattina tapansa mukaan synagogaan. Hän nousi lukemaan, ja hänelle ojennettiin profeetta Jesajan kirja. Hän avasi kirjakäärön ja löysi sen kohdan, jossa sanotaan:

-- Herran henki on minun ylläni, sillä hän on voidellut minut. Hän on lähettänyt minut ilmoittamaan köyhille hyvän sanoman, julistamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen ja julistamaan Herran riemuvuotta.
Hän kääri kirjan kokoon, antoi sen avustajalle ja istuutui. Kaikki, jotka synagogassa olivat, katsoivat tarkkaavasti häneen. Hän alkoi puhua heille: 'Tänään, teidän kuultenne, on tämä kirjoitus käynyt toteen.'

Kaikki kiittelivät häntä ja ihmettelivät niitä armon sanoja, joita hänen huuliltaan lähti. Kuitenkin he sanoivat: 'Eikö tuo ole Joosefin poika?'"
Luuk. 4:18-22Näky; ...Jeruli...
19.1.2017.
Shalom! Huomenta tähän päivään!

Illalla ja aamulla rukoilin niin monen asian edestä, mutta etenkin lohdutusta ja voimaa jaksaa Odottaa Herramme tulemusta! Herra näkee meidän Odotuksemme!
Sitten tuossa aamulla kun odottelin Sanomaa Herralta Hänen läsnäolossaan, rukouksen jälkeen, juuri ennen ylösnousua, alkoi tapahtua:
Näin sellaisen vanhan kellarin tai kammion, se oli kivestä rakennettu ja hämyisä ja rauhallinen paikka, jossa muutama kynttilä antoi valoaan.
Tästä nousi Herran kehoitus mieleeni; Kun rukoilette, menkää kammioihinne ..."
Sitten heti, tuon kuvan jälkeen kuulin mies äänen sanovan sanan, jota en tiedä mitä se tarkoittaa ja mitä kieltä se on, mutta kun kuulin tuon miehen sen ääntävän, voisi hyvinkin kuvitella siinä olevan jotain Hebrean tyylistä ääntämistä, mutta hieman pelästyin tuon äänen niin nopeasti sen kuvan jälkeen sanovan; ... Jeruli...!
En ole aivan varma kuulinko sen oikein ja oliko siinä 1 vai 2 iitä? Mutta kirjoitin sen niin kuin kuulin.
Sitten aivan heti tuon sanan jälkeen tuli vielä yksi kuva, jossa oli Jeesus, kuin kuva joka oli otettu Hänestä röntgenillä tai sitten se esitti Jeesusta Hengen muodossa, sillä Hänen kuvansa muodostui siihen eteeni kuin pienistä harmaista pilvistä, ei lihasta.
Ja tämänkin ajattelin liittyvän niin hyvin tuohon kammiohuoneeseen, sillä Jeesus asuu sydämissämme tuon Hengen muodossa ja näin Hän tietää joka ajatuksemme, ne salatuimmatkin.
Hän aivan kuin ROHKAISI meitä odottavia näin, että Hän ON KANSSAMME ALATI, kunhan käymme vain tuonne sydäntemme kammioihin Häntä kuulemaan!
Eikö olekkin lohduttavaa? Mutta mitä tarkoittaa tuo sana; Jeruli? 

 
KuvaSitten minulle tuli mieleen taivaallinen Jerusalem, mitä se sitten voisi tarkoittaa, en tiedä?! Hän on lähellä!
Jerusalemia minä olen koko aamun tuosta Jerulista muodostaa, mutta en voi varmaksi sanoa, jotain sinne päin, ehkä ...


6. Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.
7. Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan.
8. Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennenkuin häneltä anottekaan.
9. Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi;
10. tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa;
11. anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme;
12. ja anna meille meidän velkamme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme;
13. äläkä saata meitä kiusaukseen; vaan päästä meidät pahasta,
14. Sillä jos te annatte anteeksi ihmisille heidän rikkomuksensa, niin teidän taivaallinen Isänne myös antaa teille anteeksi;
15. mutta jos te ette anna ihmisille anteeksi, niin ei myöskään teidän Isänne anna anteeksi teidän rikkomuksianne.
Matt.6.


13. Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin taivaallinen Isä antaa Pyhän Hengen niille, jotka sitä häneltä anovat!"
Luuk.11.Pitäs kai jostain hebrealaisesta sanastosta etsiä koska Jerusalem saattaa olla sanan pituudenkin vuoksi kahta merkitystä tarkoittava sana eli nimi, koska Salem, on jo seurakunta ja sana "Jeru" merkitsee jotain mikä varmasti liittyy Jumalan ja ihmisen väliseen suhteeseen. Näin veikkaan.
... koko aamun olen sitä yrittänyt googlettaa, mutta kun ei löydy, eikä taitokaan nyt tunnu riittävän... uskoisin sen kuitenkin olevan hebreaa tai arameaa, niin vain koen ... sillä sen ääntämys oli niin pehmeää .
... jotenkin vain sisälläni koen, en siis tiedä, että tuohon sanaan liittyy jotenkin myös Henki, hengellisyys .... sydän sanoo ...
Olen hokenut, tuota sanaa ääneen, silmät kiinni, anoen että Herra avaisi sen minulle... Jeruli... Jeruli .... Jeruli ! Kaunis sana, Jeruli! Aivan kuin Jerusalem, Uusi Jerusalem, jossa Herran Henki viihtyy ja Hän ilmoittaisi, että on pian tuleva! Sydämeni kokee tuon noin .... Tule Jeesus, tule PIAN!!!


Tuolla edelleen tehneenä erilaisia hakuja tuosta sanasta, laitoin juuri hauksi; Jerusalemilainen. Eteeni tuli tällainen kuva, jossa on kaksi passia ja mieleeni nousi kaksi kuvaa, jotka jossakin univaiheessa olin tänään nähnyt. Herätessäni olin ne jo unohtanut, mutta tämä kuva palautti ne mieleeni.
Näin myös tuossa uninäyssä", kaksi passia ja molemissa luki jotkin lyhykäiset sanat, ne olivat jotain vierasta kieltä, mutta niitä en muista.
Tämä kuva passeista tuli mustuttamaan minua, tuosta näystä:

( valitettavasti ei suostunut antamaan, tuota passi kuvaa, jossa oli passit juuri JERULIIN !!!)


Tässä puhutaan Jerulin projektista. Ilmeisesti jokin taitelija joka tuntee hyvin Berliinin ja Jerusalemin. Hän puhui tuossa, että molemmat kaupungit ovat tai ovat olleet jaettuja ja siten ne kaupungit muistuttavat toisiaan. Tästä hänelle tule mieleen projekti, minkä nimi on Jerulin. Hän ilmeisesti tekee tauluja noista kaupungeista. Voisiko siis Jerulin sana viitata siihen, että Jerusalem tulee vielä yhdistymään yhdeksi kaupungiksi?

https://en.qantara.de/content/interview ... in-process


.. hei, tuolla sivustollakin oli kuva passista, jossa luki tuo Jerulin! Lähdemme pian Uuteen Jerusalemiin,... kotiin...!
Jeruli passi, jaetun kaupungin passi.
Toisaalta oli tuo Berliini yhteys, mikä taas tarkoittaa, että lopussa käy hyvin!

TÄNÄÄN, 25.5.2018. Olin jo hereillä ja sain rukoitua Herralleni, Jeesukselle Kristukselle. Odottelin siinä, josko Herralta tulisi jotakin Sanomaa tälle päivälle.
Yhtäkkiä näin liikkuvaa kuvaa, jossa nainen hääräsi huoneessa, aivan kuin pakaten vaatteita. Sitten hän katsoi minuun ja sanoi:
- " Nyt ylös, lähdetään Häämatkalle!!!"
Ja minulle se sopii, nousin kiittäen ja pyysin tapani mukaan johdatusta ja ohjausta tälle päivälle, kiitin että Jeesus oli alati lähelläni.
Muistin myös että muutama vuosi sitten, olisiko ollut 2010 keväällä, näin unen jossa olin raskaana. Työkaverini teki minulle tutkimuksen sanoen:
- " Onneksi olkoon, olet raskaana ja synnytät 25.5."
Vuotta hän ei sanonut ja aina tuon päivän lähestyessä odotan, joko tänään.
Ja tämän aamun näky herätykseni, tuolle Häämatkalle, osui juuri tälle 25.5. päivälle.
Katsotaan, mitä päivä tuo tullessaan?
Kiitos, kunnia ja ylistys Jeesukselle Kristukselle! Joko vihdoin, saamme ylittää tuon sillan loppuun? Hauskaa myös, että tämän päivän näky, osui tuohon tämän päivän jakamaani tekstiin, Jerulista ... onhan passit valmiina?
Rauhoittelin itseäni, etten taas liikaa innostu:

- " Joka päivä, on armo uus ja joka ikinen päivä, käymme yhdessä Häämatkaa, usko tietämme, kunnes tulee se päivä, jolloin saavumme perille .."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.