sunnuntai 6. toukokuuta 2018

PELASTUS JA KUNNIA JA VOIMA ON JUMALAN ...

Näky; Jeesuksen tuleminen valkoisella ratsullaan 25 Syys 2016,

Tänä aamuna, ollessani Herran läsnäolossa, sain kauniin näky kuvan; Jeesus tuli aivan lähellä, ilmoissa ratsastaen, valkoisella ratsullaan, perässään taivaallista sotajoukkoa. Jeesuksella oli päässään kultainen kruunu ja kädessään kuninkaan valtikka!
Tule Jeesus! Tule! Maranata!


Johanneksen ilmestys 19
1. Sen jälkeen minä kuulin ikäänkuin kansan paljouden suuren äänen taivaassa sanovan: "Halleluja! Pelastus ja kunnia ja voima on Jumalan, meidän Jumalamme.
2. Sillä totiset ja vanhurskaat ovat hänen tuomionsa; sillä hän on tuominnut sen suuren porton, joka turmeli maan haureudellaan, ja on kostanut ja on vaatinut hänen kädestänsä palvelijainsa veren."
3. Ja he sanoivat toistamiseen: "Halleluja!" Ja hänen savunsa nousee aina ja iankaikkisesti.
4. Ja ne kaksikymmentä neljä vanhinta ja neljä olentoa lankesivat maahan ja kumartaen rukoilivat Jumalaa, joka valtaistuimella istuu, ja sanoivat: "Amen, halleluja!"
5. Ja valtaistuimelta lähti ääni, joka sanoi: "Ylistäkää meidän Jumalaamme, kaikki hänen palvelijansa, te, jotka häntä pelkäätte, sekä pienet että suuret".
6. Ja minä kuulin ikäänkuin kansan paljouden äänen ja ikäänkuin paljojen vetten pauhinan ja ikäänkuin suuren ukkosenjylinän sanovan: "Halleluja! Sillä Herra, meidän Jumalamme, Kaikkivaltias, on ottanut hallituksen.
7. Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut.
8. Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen: se liina on pyhien vanhurskautus."
9. Ja hän sanoi minulle: "Kirjoita: Autuaat ne, jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!" Vielä hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat totiset Jumalan sanat".
10. Ja minä lankesin hänen jalkojensa juureen, kumartaen rukoillakseni häntä. Mutta hän sanoi minulle: "Varo, ettet sitä tee; minä olen sinun ja sinun veljiesi kanssapalvelija, niiden, joilla on Jeesuksen todistus; kumarra ja rukoile Jumalaa. Sillä Jeesuksen todistus on profetian henki."
11. Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa.
12. Ja hänen silmänsä olivat niinkuin tulen liekit, ja hänen päässään oli monta kruunua, ja hänellä oli kirjoitettuna nimi, jota ei tiedä kukaan muu kuin hän itse,
13. ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa, ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana.
14. Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen.
15. Ja hänen suustaan lähtee terävä miekka, että hän sillä löisi kansoja. Ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, ja hän polkee kaikkivaltiaan Jumalan vihan kiivauden viinikuurnan.
16. Ja hänellä on vaipassa kupeellaan kirjoitettuna nimi: "Kuningasten Kuningas ja herrain Herra".
17. Ja minä näin enkelin seisovan auringossa, ja hän huusi suurella äänellä sanoen kaikille keskitaivaalla lentäville linnuille: "Tulkaa, kokoontukaa Jumalan suurelle aterialle
18. syömään kuningasten lihaa ja sotapäällikköjen lihaa ja väkevien lihaa ja hevosten sekä niiden selässä istuvien lihaa ja kaikkien vapaitten ja orjien lihaa, sekä pienten että suurten".
19. Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan.
20. Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.
21. Ja ne muut saivat surmansa hevosen selässä istuvan miekasta, joka lähti hänen suustaan; ja kaikki linnut tulivat ravituiksi heidän lihastansa.



Näin tämän näkyni juuri tällä, Ilm.19 kuvatulla tavalla. Jeesus tuli ensimmäisenä valkoisella ratsullaan, kruunuineen ja valtikkoineen, josta tiesi että kyseessä oli juuri Kuningasten Kuningas ja Hänen perässään tuleva joukko ratsasti myös valkoisilla ratsuilla, niin kuin sanassakin ilmoitetaan.

Näky; Puhdistukaa! 29 Syys 2016,
On mielenkiintoista, kuinka Herra usein antaa näkykuvissaan, joita minulle antaa, selviä kehoituksia, joihin meidän tulee kiinnittää huomiota. Niin tänänkin aamuna.
Näin kuvan putkesta, joka pursusi "saastaa" sisältään ja sitä tuli paljon, niin kuin sanotaan, putken täydeltä. Sitten tuo kuva tuotiin lähemmäksi, kun putkesta ei enää tullut mitään ja minulle näytettiin tuon putken suun kautta, tuon astian, tai mikä se olikaan, sisälle ja sain nähdä että se oli täysin tyhjennetty. Sen kirkkaat seinämät olivat tulleet esiin ja aivan vähän jossain vielä näkyi siivouksen jäljiltä kuratahroja, mutta se kaikkein pahin saasta oli saatu ulos ...
Eipä tämä kuva selityksiä kaipaa, kun ymmärtää mistä tässä on kyse. Minulle nousi heti mieleeni Raamatusta kehoitus: Puhdistakaa astianne jaloa käyttöä varten! Ja muistan, ettei tämä ole ensimmäinen näkyni, jossa Herra vahvasti meitä tähän kehoittaa. Siis, ottakaamme tämä kaikella vakavuudella vastaan. Jokainen voi kartoittaa omaa elämäänsä, onko siellä jotain poistettavaa, jolla voisi edelleen pyhittää omaa astiaa jalompaa käyttöä varten.
Siunausta ja Rauhaa teille kaikille, rakkaat siskoni ja veljeni! Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle!


Toinen kirje Timoteukselle 2
1. Vahvistu siis, poikani, siinä armossa, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.
2. Ja minkä olet kuullut minulta ja minkä monet ovat todistaneet, usko se luotettaville miehille, jotka sitten ovat soveliaita muitakin opettamaan.
3. Kärsi vaivaa niinkuin ainakin jalo Kristuksen Jeesuksen sotamies.
4. Ei kukaan, joka sodassa palvelee, sekaannu elatuksen toimiin, sillä hän tahtoo olla mieliksi sille, joka on hänet palkannut.
5. Eihän sitäkään, joka kilpailee, seppelöidä, ellei hän kilpaile sääntöjen mukaisesti.
6. Peltomiehen, joka vaivaa näkee, tulee ennen muita päästä osalliseksi hedelmistä.
7. Tarkkaa, mitä sanon; Herra on antava sinulle ymmärrystä kaikkeen.
8. Muista Jeesusta Kristusta, joka on kuolleista herätetty ja on Daavidin siementä minun evankeliumini mukaan,
9. jonka julistamisessa minä kärsin vaivaa, kahleisiin asti, niinkuin pahantekijä; mutta Jumalan sana ei ole kahlehdittu.
10. Siitä syystä minä kärsin kaikki valittujen tähden, että hekin saavuttaisivat pelastuksen, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, ynnä iankaikkisen kirkkauden.
11. Varma on tämä sana; sillä: jos olemme kuolleet yhdessä hänen kanssaan, saamme myös hänen kanssaan elää;
12. jos kärsimme yhdessä, saamme hänen kanssaan myös hallita; jos kiellämme hänet, on hänkin kieltävä meidät;
13. jos me olemme uskottomat, pysyy kuitenkin hän uskollisena; sillä itseänsä kieltää hän ei saata.
14. Muistuta tästä, ja teroita heille Jumalan edessä, etteivät kiistelisi sanoista, mikä ei ole miksikään hyödyksi, vaan niiden turmioksi, jotka kuulevat.
15. Pyri osoittautumaan Jumalalle semmoiseksi, joka koetukset kestää, työntekijäksi, joka ei työtään häpeä, joka oikein jakelee totuuden sanaa.
16. Mutta pysy erilläsi epäpyhistä ja tyhjistä puheista, sillä niiden puhujat menevät yhä pitemmälle jumalattomuudessa,
17. ja heidän puheensa jäytää ympäristöään niinkuin syöpä. Niitä ovat Hymeneus ja Filetus,
18. jotka ovat totuudesta eksyneet, kun sanovat, että ylösnousemus jo on tapahtunut, ja he turmelevat useiden uskon.
19. Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran nimeä mainitsee".
20. Mutta suuressa talossa ei ole ainoastaan kulta- ja hopea-astioita, vaan myös puu- ja saviastioita, ja toiset ovat jaloa, toiset halpaa käyttöä varten.
21. Jos nyt joku puhdistaa itsensä tämänkaltaisista, tulee hänestä astia jaloa käyttöä varten, pyhitetty, isännälleen hyödyllinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmis.
22. Pakene nuoruuden himoja, harrasta vanhurskautta, uskoa, rakkautta, rauhaa niiden kanssa, jotka huutavat avuksensa Herraa puhtaasta sydämestä.
23. Mutta vältä tyhmiä ja taitamattomia väittelyjä, sillä tiedäthän, että ne synnyttävät riitoja.
24. Mutta Herran palvelijan ei sovi riidellä, vaan hänen tulee olla lempeä kaikkia kohtaan, kyetä opettamaan ja pahaa kärsimään;
25. hänen tulee sävyisästi ojentaa vastustelijoita; ehkäpä Jumala antaa heille mielenmuutoksen, niin että tulevat tuntemaan totuuden
26. ja selviävät perkeleen pauloista, joka on heidät vanginnut tahtoansa tekemään.


Jaak. 4:6-8: Mutta hän antaa sitä suuremman armon. Sentähden sanotaan: "Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon." OLKAA SIIS JUMALALLE ALAMAISET; MUTTA VASTUSTAKAA PERKELETTÄ, NIIN SE TEISTÄ PAKENEE. Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, te syntiset, ja tehkää sydämenne puhtaiksi, te kaksimieliset.


Joh. 16:13-14: Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa. HÄN ON MINUT KIRKASTAVA, SILLÄ HÄN OTTAA MINUN OMASTANI JA JULISTAA TEILLE.

Kaikki rukous on yhteyttä Jumalan kanssa ylistyksessä, palvonnassa, hiljentymisessä, anomisessa ja antautumisessa. Jumala haluaa täyttää kaikki tarpeemme ja Hän tekee sen, kun me anomme Häneltä uskossa. Itse asiassa Jeesus oikein kehottaa anomaan tarpeisiimme, joten se on hyvin otollista ja siunattua.


Näky; Hengellinen Kohtaaminen 03 Loka 2016,

Tänä aamuna, ollessani rukouksessa ja Herran läsnäolossa, ensin näytti ettei tänäänkään tule kuvaa, mutta vähän ennen, kuin päätin nousta ylös, eteeni ilmestyi kuva, jonka voisin luokitella näyksi.

Katselin maantien, risteys alueella ja näin 2 autoa tulevaksi vasemmalta. Mielsin ensimmäisen henkilöauton valkoiseksi (vanhurskaus) jossa oli iloisia ihmisiä sisällä. He katselivat minua kun ajoivat suoraan oikealle. Heidän perässään tuli tuo toinen henkilöauto, josta minulle jäi vaikutelma, että se oli punainen. Punaisen noissa autoissa olen yhdistänyt pelastukseen. Tuon auton sisällä näytti, että siellä oli n. 4 ihmistä ja hekin näyttivät iloisilta, mutta he eivät ajaneetkaan suoraan oikealle, ensimmäisen auton perässä, vaan ajoivat aivan minun eteeni, pysähtyen siihen, sitten näky hävisi. Ajattelin, että tämä voisi kuvastaa kohtaamista, uskovien ja niiden kohdalla, jotka ei vielä usko, mutta etsivät pelastusta.
Herra sanoo: Sanokaa hätääntyneille sydämille: "Olkaa lujat, älkää peljätkö. Katso, teidän Jumalanne! Kosto tulee, Jumalan rangaistus. Hän tulee ja pelastaa teidät."
Pyysin Herralta Sanastaan vahvistusta näylle, kunhan nousen ylös ja menen Raamatun aukaisuun. Kiittäen nousin ylös, avaamaan Raamatun sanaa, siitä kohdasta, josta Herra tahtoi sen aukaista ja eteeni tuli Jesaja 35:

JESAJA 35
1. Erämaa ja hietikko iloitsee, aromaa riemuitsee ja kukoistaa kuin
lilja.
2. Se kauniisti kukoistaa ja iloitsee ilolla ja riemulla. Sille annetaan Libanonin kunnia, Karmelin ja Saaronin ihanuus. He saavat nähdä Herran kunnian, meidän Jumalamme ihanuuden.
3. Vahvistakaa hervonneet kädet, voimistakaa horjuvat polvet.
4. Sanokaa hätääntyneille sydämille: "Olkaa lujat, älkää peljätkö. Katso, teidän Jumalanne! Kosto tulee, Jumalan rangaistus. Hän tulee ja pelastaa teidät."
5. Silloin avautuvat sokeain silmät ja kuurojen korvat aukenevat.
6. Silloin rampa hyppii niinkuin peura ja mykän kieli riemuun ratkeaa; sillä vedet puhkeavat erämaahan ja aromaahan purot.
7. Hehkuva hiekka tulee lammikoiksi ja kuiva maa vesilähteiksi. Aavikkosutten asunnossa, missä ne makasivat, kasvaa ruoho ynnä ruoko ja kaisla.
8. Ja siellä on oleva valtatie, ja sen nimi on "pyhä tie": sitä ei kulje saastainen; se on heitä itseänsä varten. Joka sitä tietä kulkee, ei eksy - eivät hullutkaan.
9. Ei ole siellä leijonaa, ei nouse sinne raateleva peto; ei sellaista siellä tavata: lunastetut sitä kulkevat.
10. Niin Herran vapahdetut palajavat ja tulevat Siioniin riemuiten, päänsä päällä iankaikkinen ilo. Riemu ja ilo saavuttavat heidät, mutta murhe ja huokaus pakenevat. 

 
Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle, meidän Herralle, jota malttamattomana täällä odotamme! Tule Jeesus, Tule! Maranata!


Illalla, 5.5.2018. kun kävin nukkumaan ja rukoukseen, näin rukoillessa kauniin "sorjan" ruusun ja sitten tulen lieskan, joka kohosi korkeuksiin. Koin nämä edelleen Julialle! Amen! Julia on Herran oma!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.