sunnuntai 20. toukokuuta 2018

MINUN HUONEENI ON OLEVA RUKOUSHUONE

25.12.2016.
Shalom!
Jo syttyi Jouluntähti...
Tänään, Joulupäivänä, sain pitkästä aikaa kolme näkykuvaa, jotka kertovat kyllä puolestaan.


  1. Näin Taivaisiin kohoavat rappuset ja lähdin niitä kuin kulkemaan, yhä nopenevampaan tahtiin...
  2. Näin kapean tunnelin, josta näki, alusta lopussa olevaan tunnelin suulle, josta näkyi kuin kaunis puutarha, odottaen.. Lähdin kulkemaan sitä, mutta se oli hieman pidempi kuin lähtiessä näytti, mutta tuo puutarha kokoajan oli jo näkyvissä.
  3. Näin muutamia ihmisiä kokoontuneena ja kuulin kehoittavan äänen sanovan: ”Pukekaa yllenne Valkoinen paita!”

26.12.2016. Tapaninpäivä.
Näky; Lapsi ja Sormus

Näin aamulla heräillessäni kaksi kuvaa.
Ensin näin pienen lapsen istuvan maassa, mustat, pitkät housut jalassaan. Sitten näin kädet, jotka ojentautuivat lasta kohti ja vetivät nuo mustat housut lapselta pois... sitten oli hetken tauko, kunnes näin vielä toisen kuvan, jossa oli sydämen muotoinen, kaunis sormus, joka oli täynnä kirkkaita jalokiviä.

Ymmärsin tuon lapsen, Jumalan lapseksi, joka oli ehkä pyytänyt syntejään anteeksi, joista nuo mustat housut kertoivat. Jumala oli kuullut armossaan tuon pyynnön ja poisti tuon mustan vaatteen tuon ihmispoloisen yltä.
Tilalle ei tullut vielä uutta vaatetta, sillä ihmisen tulee tavoitella noita valkoisia vaatteita ylleen, Vanhurskautta, koska se ei ole meissä, vaan Vanhurskaus tulee Jumalalta.
Tuo sormus taas kertoo Rakkaudesta, jota Jumala osoittaa sen saajaa kohtaan.
Amen.

27.12.2016. Näky; vain muutama...”

Kun heräsin ja olin jo rukoukseni tehnyt, jättäytyen Herran läsnäoloon, kysellen, josko Hänellä on mitään Sanomaa, näin kohta synkän kuvan, jossa oli ihmisä paljon ja näytti että he juhlivat... samassa tuli Sanoma: ”Vain muutama päivä tätä maallista helvettiä...”
Ennekuin kuva hävisi, sen oikeaan yläkulmaan tuli sininen, paksunnettu numero 5-. Tuon numeron perässä oli siis vielä tuo miinus merkki.
Jää nähtäväksi, onko tällä Sanomalla mitään merkitystä?
Laskin, mihin tuo osuisi, niin se olisi juuri Uuden Vuoden aatto. Sinänsä kuvaavaa...

30.12.2016. Näky; Seisahtuneisuudesta ja menneeseen vilkuiluista.

Tänä aamuna, heräilin vähän aikaisemmin hetkeksi ja näin kuvan jossa nainen istui keskellä Taivaaseen johtavia portaita, pää painnuksissa ja kädet yhdessä polvienvälissään, … Koin, että tässä oli jonkinlaista väsymystä ja seisahtuneisuutta. Nainen kyllä oli uskova ja odotti Jeesusta saapuvaksi, mutta hänen oma matkansa kohti taivaan kotia oli seisahtunut.
Meidän tulisi edetä uskontiellä loppuun asti, ottaen uskonaskelia ja sitä kautta saamme uskossamme kasvaa, sillä se ei lopu, niin kauan kuin olemme täällä maailmassa.
Nukahdin vielä uudestaan ja kun heräsin ja rukoilin Herran puoleen, näin vielä toisen kuvan, jossa mies, tummissa vaatteissaan, käveli jossakin kadulla, se näytti satama alueelta, en tiedä... Miehen kävely oli hyvin rentoa ja pitkin askelin hän kulki eteenpäin, mutta aina välillä vilkaisten taakseen …
Kun kuljemme elämämme matkaa, uskossa Jeesukseen ja olemme saaneet entisen elämämme synnit anteeksi, ei meidän tarvitse vilkuilla enää menneitä, vaan saamme elää tässä hetkessä.
Amen.

31.1.2016.
Shalom!
Tänä aamuna sain näyn joka ei tunnu aukenevan, oliko tuo siis edes näky? Ajattelin ensin, että en sitä tuo, mutta sitten ajattelin, josko tuo kuitenkin kertoo jollekkin muulle, tarkoitetulle, enemmän?
Näin avoimen huoneen. Kohta tuo huone siirrettiin kuin pyöreään lasiseen kapseliin ja näytti samanlaiselta kuin olisi katsellut sitä ovisilmän läpi. Huone muuttui tuon lasin läpi katseltuna pyöreäksi, sen seinät ja lattia ja katto, kaartuivat, tuon lasin läpi katsottuna ...

Olen ihmetellyt tämän merkitystä, ei ole vielä avautunut, mutta ehkä yhdessä tuota voimme miettiä, tai sitten jättää tämä vain omaan arvoonsa.
Pyysin Herralta, että Hän avaisi tämän jotenkin, jos tämä on näky. Kuvana se oli selkeä.

Siunausta päiväänne ja loppu vuoteenne, 2016!


"Kirjoitettu on: 'Minun huoneeni on oleva rukoushuone',
Luuk.19


5. Ja kun rukoilette, älkää olko niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellään seisovat ja rukoilevat synagoogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
6. Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.
7. Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan.
8. Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennenkuin häneltä anottekaan.
9. Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi;
10. tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa;
11. anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme;
12. ja anna meille meidän velkamme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme;
13. äläkä saata meitä kiusaukseen; vaan päästä meidät pahasta,
14. Sillä jos te annatte anteeksi ihmisille heidän rikkomuksensa, niin teidän taivaallinen Isänne myös antaa teille anteeksi;
15. mutta jos te ette anna ihmisille anteeksi, niin ei myöskään teidän Isänne anna anteeksi teidän rikkomuksianne.
Matt.6


. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa?
3. Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.
4. Ja mihin minä menen - tien sinne te tiedätte."
5. Tuomas sanoi hänelle: "Herra, me emme tiedä, mihin sinä menet; kuinka sitten tietäisimme tien?"
6. Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.
7. Jos te olisitte tunteneet minut, niin te tuntisitte myös minun Isäni; tästälähin te tunnette hänet, ja te olette nähneet hänet."
Joh.
14.


Kuva


Tuli vastaan oma vanha uneni, joka myös kertoo tuosta huoneesta, joten ajattelin sen tähän liittää:

Älkää koskaan luopuko Raamatun Sanasta

9.2.2016 9:56
Eilen,8.2. näin unta, jossa oli vähäisessä valossa oleva huone ja sen huoneen nurkassa oli piano jota mieheni soitti. Se oli hiljaista sävelmää ja näin että mieheni oli jostain hyvin harmistunut. Menin hänen luokseen arkana, sillä en tienyt miten hän reagoi. Mieheni oli saanut kutsun johonkin palaveriin johon meidän tulisi mennä ja molemmille piti tulla kutsut, mutta minä ilmoitin, etten ollut saanut kutsua, joten en voi ilman sitä lähteäkkään. Lohdutin kuitenkin miestäni, että olin saanut ajatuksen että meidän tulee alkaa vähentämään elämästämme kaikkea maallista ja turhaa ja niin me aloimme tekemään, me kuorimme sitä pois kuin jotakin kirjan sivuja ja sitten syvemmältä alkoi tulla esiin Raamatun Sanaa. Silloin sain taas mieleeni ajatuksen, joka sanoi minulle ja minä esitin sen myös miehelleni:
-" Vaikka joutuisimme luopumaan kaikesta muusta, Raamatun Sanasta ei saa luopua koskaan!" .... ..... ......
Tämä oli se unen sanoma, jonka koin hyvin tärkeäksi, ehkä on tulossa aika, jolloin joudumme luopumaan monestakin maallisesta asiasta, mutta Raamatun Sanasta tulee pitää kiinni kynsin ja hampain, enkä usko että viesti on vain minulle ja miehelleni, vaan myös kaikille ihmisille.
Kiitos ja Kunnia Herralle Jeesukselle Kristukselle, Herra, Hera Sebaotille,
Kiitos olkoon Yeshua Hamashiach Adonai!
Aamen!Kuva


      1.1.2017. Uuden Vuoden Päivä
...jatkoa edellisen päivän näkyyni:
Tänään, näin nopean kuvan tuosta huoneesta, joka oli tuon lasin sisällä ja tuon huoneen ulkopuolella, aivan kiinni siinä, oli ruskea hevonen.


4. Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka.
Ilm.6.

Matt. 24:6-7 Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.
7. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.


Ajattelin, oliko tuo huone, kuin suurennuslasin alla, niin kuin ennustaja katsoo tulevaan? Onko tuo Huone =Israel?


2.1.2017. Huoneen selitys avautuu

Raamatun mukaan ”ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta sen jälkeen tulee tuomio” (Hepr.9:27). Jeesuksen tullessa pelastettujen kohtalo on ratkaistu. Taivaallisessa oikeudenkäynnissä vapauttava tuomio on jo julistettu. ”Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta; mutta jos se alkaa ensiksi meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole evankeliumille kuuliaiset?” (1Piet.4:17). Jumala on säätänyt ajan, jolloin Jumalan kansan tuomio alkaa, jolloin taivaallinen pyhäkkö puhdistetaan hänen kansansa synneistä. Tämä viimeinen vaihe Jeesuksen välittäjäntehtävässä, hänen ylimmäispapillisessa tehtävässään taivaallisessa pyhäkössä, alkoi v. 1844, jolloin toteutui ennustus ”kahtatuhatta kolmeasataa iltaa ja aamua; sitten pyhäkkö asetetaan jälleen oikeuteensa” (Dan.8:14). Ketkä ovat Jumalan huonetta, josta tuomio alkaa? Ne, joiden nimet ovat elämän kirjassa (Luuk.10:20; Fil.4:3; Ilm.3:5). Vain ne pelastuvat, joiden nimi on Karitsan elämän kirjassa (Ilm.21:27). Jokaisen nimi, joka kerran on ottanut Jumalan armokutsun vastaan, kirjoitetaan elämän kirjaan, mutta nimi voidaan myös pyyhkiä sieltä pois (2 Moos.32:3). Kaikki meidän tekomme kirjoitetaan taivaalliseen muistokirjaan. Kaikki teot ja kaikki turhat sanatkin tulevat kerran tuomiolle (Saarn.12:13,14; Matt.12:36). Tahallisia syntejä, joita ei pyydetä anteeksi, joita ei kaduta ja joista ei edes pyritä tekemään parannusta, ei soviteta eikä pyyhitä pois. ”Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä” (Hepr.10:26).


Me, joiden nimet on Elämän kirjassa, ovat Jumalan huonetta. Mitä olemmekaan kasanneet näihin huoneisiimme, siellä voi olla hyödyllistä, mutta myös noita "tummia huonekaluja", jotka eivät ole hyödyksi,sillä ne ovat kovin maallisia. Halleluja!!!
Kylläpä Herra tänään avaa ja vahvistaa.
Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle!

Minulle näytettiin ensin kuvaa huoneesta joka oli avoin, näin voimme olla avoimia myös toisillemme, kun kuljemme luottamuksessa Jeesukseen. Tuo lasinen kapseli", jonka sisässä näytettiin myös huonetta, kuvastaa hyvin juuri sitä, että tuo Jumalan huone, löytyy juuri sisimmästämme, sydämestä. Ja olen kiitollinen, että seuraavana päivänä näytettiin taas tuota sisintä, jonka ulkopuolella oli tuo ruskeahevonen.
Nyt täytyy alkaa katsomaan, mitä olemme varastoineet tuonne Jumalan huoneeseen, sisimpäämme. Meidän tulee pitää suursiivous, sillä Häät on tulossa ja huoneen tulee olla PUHDAS!
Eikös tämä ollutkin ymmärettävää, sitten Kun Herra alkoi sitä kauttamme avata? Kiitos Jeesus!

Koska tämä huone näky, avautui täydellisesti vasta Uuden Vuoden puolella (2017), on hyvä lopettaa 2016 vuosi tähän ja aloittaa Vuosi 2017 puhtaalta pöydältä. Herra olkoon kanssamme!
(Kirje 2016 päättyi tähän.)


TÄNÄÄN, 20.5.2018. Olen huokaillut viimeiset pariviikkoa hyvin väsyneenä Herrani puoleen. Maailma on minut väsyttänyt, odotan vain että Herra noutaisi meidät omansa hyvin pian. Olen huutanut vahvistusta, jos vielä joudumme hetken Häntä odottamaan.
Mutta tänä aamuna kun heräsin näin kuvan jota en heti noteeranut, mutta sitte aivan säpsähdin ja ymmärsin että kyllä sillä on Sanomaa jota Jeesus haluaa meille väsyneille jakaa.
Kuvassa näin kauniin sohvatyynyn ja tuossa tyynyssä oli kuva rannasta jossa oli vene rannalla ja aurinko oli laskussaan. Se oli hyvin seesteinen kuva.
Herra lupasi tuon tyynyn kautta, että pian pääsemme lepoon, sillä ilta on jo käsillä!
Amen. 

 Sain ihanan viestin uskovalta ystävältäni, liittyen tähän tyyny näkyyni.:
"Rauhantervehdys. Juuri samana päivänä 20.5.2018 kun menin kokoukseen erään ystäväni kanssa,kävimme hakemassa tälle ystävälleni sohvatyynyjä jotka hän sai ilmaiseksi jonkin ryhmän kautta.Nainen joka ne antoi oli muuttamassa ja niinpä menimme kokoukseen mukanamme 5 sohvatyynyä.Tyynyt ovat nyt ystävälläni.Ei tämän nyt tarvitse mitään merkitä,mutta ajattelin kirjoittaa siitä sinulle.. ...Siunausta Sinulle rakas sisareni Herrassa."
Vastasin hänelle:
"Shalom!
Kiitos ihanasta viestistäsi. Ja ennen kaikkea oli ihanaa kuulla taas sinusta. Olet ollut minulle hyvin tärkeä ja rakas.
Ei tuo liioin mitään nostanut, mutta kyllä sillä on vahvistava merkitys tyyny näkyyni.
Äsken tuolla selailin Tyynestä asioita ja vastaani tuli sanonta: " Hyvä omatunto on paras tyyny".
Taitaapa olla hyvinkin totta. Tuo että ystäväsi sai ne samana päivänä kuin minä näkyni on vahvistavaa ja tuo että tyynyjen entinen omistaja muuttaa, voisi vahvistaa häämatkaa/ muuttoa. (Morsiamen). Tyynyjä oli viisi joten se on armon luku ja Herran armon kautta, olemme Hänen omat. Ylkä hakekoot omansa! Sitä niin odotan ja toivon tapahtuvaksi pian..

Ps.(viisi tyynyä)

Messiaaseen lyötiin ristillä viisi haavaa. Messiaan
viisi salaisuutta: ihmiseksitulonsa (inkarnaatio),
kärsimyksensä (passio), ylösnousemuksensa,
taivaaseenastumisensa ja toinen tulemisensa.
Messiaalta uskova oppii viisi oikean elämäntavan
ohjenuoraa: ikävän Jumalan puoleen, uskon, toivon,
nöyryyden ja rakkauden.

... vielä vähän  ... itselleni tyyny edustaa lepoa ja löysin vielä tuolta, että tyyny unessa/ näyssä, on hyvä enne, voi tarkoittaa palkankorotusta! No ... meille uskoville tuo palkka maksetaan taivaan kodissa, jonne tässä on kova ikävä, toivottavasti on jo tuo palkanmaksu hetki! Tässä olikin paljon ajattelemisen aihetta."


PSALMIT 23

1. Daavidin virsi. Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu.

2. Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa.
3. Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden.
4. Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat.
5. Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen.
6. Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani; ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti. 


Herra On Minun Paimeneni: https://www.youtube.com/watch?v=zsgZ843lXGk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.