lauantai 5. toukokuuta 2018

KIRJOITETTU ON ....

Näky; Ristin Voitto maailmasta

15.9.2016.
Tänä aamuna kun heräilin Herran läsnäoloon ja rukoukseen, näin kuvan joka oli aivan täynnä kaikenlaisia maallisia, virallisia papereita ja kuitteja. Niissä ei itsessään ollut mitään kaunista eikä lohduttavaa, mutta se mitä oli niiden päällä, toi lohduttavan mielen. Tuon "kuittikasan" päällä, kaiken sen keskellä, kaulakoru risti.
Ymmärsin sen Sanoman, että Jeesus Kristus on voittanut tämän ahneen maailman. Hänen kauttaan meilläkin on mahdollisuus ottaa voitto, tuosta ahneus maailmasta, selättää se Jeesuksen Kristuksen avulla. Tämäkin on täytetty Jeesuksessa Kristuksessa!
Amen!Mieleeni tuli myös tuosta kuittikassasta, että jokaikinen meistä on ostettu ja maksettu Kristuksen kautta. Meidät kaikki on lunastettu. Nyt vain odotamme että Hän tulee noutamaan ostoksensa. Hänellä on jokaisesta meistä kuitti näyttää, että olemme Hänen omaisuuttaan.
Minä näin aamusta myös outoa unta. En tiedä tarkoittaneeko mitään. Näin erään "seurakunnan" lähestyvän minua ja miestäni. He lauloivat ja etsivät kokoontumispaikkaa, sillä heillä ei ollut sellaista. Joka paikassa ovet sulkeutuivat heidän edessään. He olivat jokin"veljesyhteisö".

Sitten joku virkanainen tuli ja aukaisi heille tilan jossa saivat pitää kokoustaan.
Sanoin miehelleni, että mennään mekin kuuntelemman, keitä he ovat? Mieheni vastusteluistaan huolimatta tuli mukaan. Se oli hyvin vakava seurakunta ja heillä oli aivan omat säännöt.

Jossain kohtaa tuli kutsu myös, että halukkaat pääsi saunomaan ja minähän menin. Mutta kun tulin pois saunasta oli vaatteeni varastettu. Olin hyvin vihainen, oli minulla jotakin ylläni, mutta omat vaatteeni olivat possa ja ne olivat melko uudet. Naiset selittivät, että olivat silläaikaa vahingossa laittaneet ne erääseen pesukoneeseen ja ne olivat sulaneet siellä veden mukana viemäriin.
En halunnut uskoa heitä. Tiesin että minua petkutettiin. Vaadin uusia vaatteita, jos omia ei löydy, mutta mitään ei tapahtunut. Sitten vaadin että he korvaavat ne rahalla seurakunnan rahoista ja heidän pappinsa toikin minulle rahat "kolikkoina". Tyydyin kuitenkin hetkesi niihin, kunnes huomasin että minua taas yritettiin pettää. Nuo kolikot muuttuivat muovisiksi.

Kutsuin poliisitkin paikalle, mutta he eivät voineet näille mitään. Kertoivat että näiden keskuudessa on ennenkin tapahtunut samaa, mutta ei voinut mitään todistaa. Minulle oli tarjottu myös sellaista uutta Marttojen sinivalkoista paitaa johon sanoin että se kelpaa, mutta rahaa täytyy tulla lisäksi.
Mutta se ei onnistunut.

Kun kaikki alkoi mennä pieleen, pyysin että he antaisivat minulle kaksi Martta paitaa, niin se riittää minulle. Eräs nainen lähti hakemaan paitoja, mutta heillä ei niitä ollut ... sitten uni loppui ja olin siitä tyytyväinen sillä unessa ei ollut hyvää energiaa ....

.. ehkä tuo uni oli alustusta myös tuolle näylle …                                (lkikkaa kuvaa jos haluat nähdä isompana)

Näky, Hengenravint 16 Syys 2016,

Shalom, te kaikki rakkaat siskot ja veljet!
Tänä aamuna sain kuvan, jota tässä olen pihtaillut, mutta nyt ajattelin sen kuitenkin jakaa, että voimme sitä yhteisesti purkaa:

Näin kuinka kädet toivat ruokaannoksen ja se pläjäytettiin kerralla lautaselle, sen enempiä sitä asettelematta, vaan kaikki oli siinä yhtenä möykkynä ja lautasen reunalla oli jokin pieni pussi josta minulle tuli mieleeni heti, lisäravinne...

Meidän varmasti tulisi miettiä miten syömme? Tämä oli ensimmäinen ajatukseni, ettemme joutuisi käyttämään noita niin maallisia lisäaineita, joiden hyödyistä ei ole niin varmaa. Sitten ajatukseni lähtivät Jumalan Sanaan, joka on meille sitä parasta hengellistä ravintoa ja sitä voimme nauttia niin paljon kuin sielusietää ja siinä on kaikki meille tärkeä tallella.
Olkaat siunatut Jeesuksessa Kristuksessa!


Jos ihminen lopettaisi kaiken maallisen viihteen ja alkaisi lukea Raamattua, niin alkaisi Jumalan Pyhä Henki tehdä hänessä työtään sanan kautta, mutta sielunvihollinen pyrkii kaikin keinoin estämään ettei ihminen vain avaisi tuota kirjaa tai jos avaisikin niin hän tahtoisi olla tulkitsijana.

 Matt.4:4: " Mutta hän vastasi ja sanoi: "Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee'."" Joh.6:63: "Henki on se, joka eläväksi tekee; ei liha mitään hyödytä. Ne sanat, jotka minä olen teille puhunut, ovat henki ja ovat elämä."


Näky; yksityisviestejä 18 Syys 2016,

Shalom, rakkaat siskot ja veljet!
Tänä aamuna Herran läsnäolossa, näin paljon kuvia ja ne liityivät jotenkin tänne keskusteluihin, en tiedä voinko niitä sanoa näyiksi, mutta jaan vähän tässä teille, kaikkia kuvia en muista.
Näin tuon etusivulla olevan kohdan, ylhäällä, jossa lukee ilmoituksia ja yksityisviestijä. Yksityisviesteissä näkyi numero 7. Sitten edessäni oli avoin pöytälaatikko ja näin siellä abloy avaimen ja kun aloin tavoittelemaan sitä, se muuttui sellaiseksi vanhanajan avaimeksi ....
Illalla rukoillessani Herralle, pyysin taas, niinkuin jo monasti, että Hän alkaisi availemaan asioita, Hänen tuloonsa liittyen, ehkä tuo avain laatikossa liittyy juuri siihen ja tuo viesti numero viittaa Herraan itseensä. Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle! Olkaat siunatut Hänen nimeensä.
Amen.


Luku 7 kuvaa hengellistä täydellisyyttä, pyhitystä ja
puhdistusta. Luku 7 on Raamatun perusluku. Jumala
lepäsi seitsemäntenä päivänä ja pyhitti sen (1Moos
2:1-3). Joka seitsemäs vuosi oli sapattivuosi (3Moos
25:1-4). Joka 7. vuosi tuli vapauttaa orjat ja antaa
vapautus veloista (5Moos 15:1-15). Herran kunniaksi
tuli viettää 7 erilaista vuosijuhlaa: pääsiäinen,
happamattoman leivän juhla, ensihedelmän juhla,
helluntai, pasunajuhla, suuri sovituspäivä ja lehtimajan
juhla (3Moos 23:1-44).
Ilm.3 :

Jakeessa 7 Jeesuksen sanotaan olevan Daavidin avaimen haltija. Jesajan kirjassa kerrotaan kuningas Hiskian virkamiehestä, joka sai tehtäväkseen pitää huolta Daavidin palatsista. Uskollisella virkamiehellä oli oikeus avata ja sulkea kaikki palatsin huoneet ja varastot. Tästä muistutuksena oli virkamiehen olalle ripustettu avain (Jes 22,22). Jeesuksella on vielä suurempi valta. Hänellä on kuoleman ja tuonelan avaimet (Ilm 1,18). Hänellä on valta päästää taivaaseen ja tuomita kadotukseen. Kenelle hän avaa taivaan portin, siltä sitä ei kukaan sulje. Keneltä hän portin sulkee, sille sitä ei kukaan voi avata.

Matt. 16:19
Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet, ja minkä sinä sidot maan päällä, se on oleva sidottu taivaissa, ja minkä sinä päästät maan päällä, se on oleva päästetty taivaissa."

Näky; Ennekuva juuri sinulle 23 Syys 2016,
Tämän aamun näky oli taas ihmeellinen. Koen että tämä todella on henkilökohtainen näky/ennenäky, jollekkin.
Tässä tuodaan parannuksen paikkaa sinun eteesi. Tai ehkä tämä on joku läheisesi, joka saa tehdä parannusta.
Kuvassa näin tuollaisen ruskean olutpullon, sitten näin kuinka käsi tarttui siihen ja alkoi kaataa sitä viemäriin.
Kohta käsi käänsi tuota pulloa sen verran että näin sen pullon suun toiselta sivulta olevan rikki.
Se että tuota rikkinäistä kohtaa näytettiin, oli se varmaankin henkilökohtainen merkki sinulle, joka tämän otat vastaan.
Sitten käsi jatkoi kaatamista loppuun asti ja pullo tyhjeni....
Ehkä kohta huomaat, että sinun ei tee mieli enää pisaraakaan ja siitä saat kiittää Herraa, sillä Hän on ottanut
tuon halusi pois.... näin minulle tänään näytettiin. 
Siunausta ja rauhaa teidän kaikkien päivään ja elämään, nyt on parannuksen tekojen aika!
Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle!
Amen.Matt. 16:19
Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet, ja minkä sinä sidot maan päällä, se on oleva sidottu taivaissa, ja minkä sinä päästät maan päällä, se on oleva päästetty taivaissa."


Koska olemme saaneet näin valtavan lupauksen ja avaimen, käytämme sitä myös tähän näkyyn, kenelle/ keille sitten onkaa tarkoittu? Tuo rikkinäinen pullonsuu, kertoo tuon näyn henkilökohtaisuuden. Nyt me nyt sidotaan henkivallat sinun maallisesta halustasi ja annamme teille vapauden, aidon totuuden ja rakkauden, Jeesuksessa Kristuksessa.
Amen.

Tiedän, että aihe on vaikea, mutta tämä minulle näytettiin ja mikä minä olen bannaamaan Herralta saatua, sillä ymmärrän myös, ettei itse vihulainen tällaista kehoitusta antaisi, vaan päinvastoin ... 


JES61:1-3

Herran, Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut
julistamaan ilosanomaa nöyrille, lähettänyt minut sitomaan särjettyjä sydämiä, julistamaan vangituille vapautusta ja kahlituille kirvoitusta,
2. julistamaan Herran otollista vuotta ja meidän Jumalamme kostonpäivää, lohduttamaan kaikkia murheellisia,
3. panemaan Siionin murheellisten päähän – antamaan heille – juhlapäähineen tuhkan sijaan, iloöljyä murheen sijaan, ylistyksen vaipan masentuneen hengen sijaan; ja heidän nimensä on oleva ”vanhurskauden tammet”, ”Herran istutus”, hänen kirkkautensa ilmoitukseksi.

HERRA JEESUS ON TULLUT JULISTAMAAN VANGITUILLE VAPAUTUSTA…HÄN ON TULLUT AUTTAMAAN IHMISIÄ HEIDÄN ONGELMISSAAN…HERRA JEESUS TOIMII SEURAKUNTANSA KAUTTA TÄSSÄ TEHTÄVÄSSÄ…ELI JEESUKSEEN USKOVIEN IHMISTEN KAUTTA…

1AIK16:8

”Kiittäkää Herraa, julistakaa hänen nimeänsä, tehkää hänen suuret tekonsa tiettäviksi kansojen keskuudessa.


Jos koet että tämä on juuri sinulle, niin ala kiittää Herraa, Jeesusta Kristusta ja ilmoita Hänelle ääneen, että otat vastaan tämän vapautuksen ja paranemisen, ilmoita se kuuluvasti ääneen, että henkivallatkin sen joutuvat suustasi kuulemaan ja ilmoita kuka on sinun Herrasi!


Tuossa nousi myös mieleen tämmöinen näkökulma tuosta rikkinäisestä pullon suusta, että kun se on rikki/ rikottu, ei siitä enää voi juoda, se on estetty.

2. Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa.
3. Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden.
Psalmi 23.
TÄNÄÄN; 5.5.2018. Herätessäni näin tekstiä ja kuulin äänen, jotka kertoivat samaa Sanomaa minulle: " Laske kätesi Julian ylle."
En tunne tuota Juliaa ja jää nähtäväksi tuleeko Julia minua vastaan, että voin olla kuuliainen tuolle kehoitukselle, mutta rukoilin ja siunasin jo siinä vuoteellani tätä Juliaa. Herra johdattaa ja ohjaa.
Kerron, jos kohtasimme tämän Julian kanssa ... 


 Tämä Julia löytyi, ainakin niin toivon!
Rukoilin hänen puolestaan vieden hänet Herran armoistuimen eteen.
Hän on tytär, joka on käynyt uskon kasteella, mutta silti edelleen kulkee omia polkujaan.
Hänestä on oltu huolissaan.
Kiitos Jeesus että Sinä kuitenkin pidät huolen omistasi ja kannat meitä rakkaudella!

Julia otti Herran Sanoman vastaan ja lupasi parantaa tapansa. Halleluja! JEESUS ON HERRA!!!
Enkä tiennyt tästä Juliasta ennemmin mitään, mutta Herra toi hänet sanomansa kautta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.