tiistai 8. toukokuuta 2018

"SINÄ, HERRA, OLET MINUN TURVANI"

Uninäyt: 3 silmäinen ja valkoinen hevonen13 Loka 2016,

Mieheni lähtiessä töihin, jäin vielä hetkeksi nukkumaan. Siinä uneni loppupuolella, ennen heräämistä, näin unen keskellä kaksi kuvaa, niin kuin näyt näytetään ja ne olivat irrallaan unesta, siihen mitenkään liittyen.
Ensin näytettiin ihmisen kasvoja, en tiedä oliko hän mies vaiko nainen, mutta näin hänellä 3 silmää ja tuo kolmas oli aivan noiden kahden välissä, juuri nenän yläpuolella.
Sitten näin komean valkoisen hevosen, joka juoksi minua kohti (kuvan katsojaa kohti) valtavaa vauhtia, nostaen ympärilleen valkoisen pölypilven ...

Ymmärsin tuon ihmisen olevan näkijä, hänellä oli hengellinen näkijän/profetaalinen armolahja ja tuon valkoisen hevosen koin tarkoittavan Kristuksen todella PIKAISTA saapumista!

Viime viikolla, kun laittelin teille noita ylistyslauluja. Kun laitoin tuon kappaleen; El Shaddai ja aloin kuuntelemaan sitä, minut valtasi valtava itku ja minun piti puhua Herralle kielillä. Laitoin silmäni kiinni kyynelteni keskellä ja näin kuinka Kristus ratsuineen ja joukkoineen jo seisoi aivan edssäni. He olivat jo perillä, vieressäni. Tuon näin siinä silmät kiinni, itkiessäni ja kuunnellessani tuota kappaletta.
Uskon vakaasti että Herra tulee PIAN!
Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle!

El Shaddai: https://www.youtube.com/watch?v=IhLIkD7VF5YNoista silmistä vielä, että ne ei olleet, niinkuin esim. Newages opeissa opetetaan, että tuo kolmas silmä on ylempänä noita kahta normaalia silmää, vaan nuo silmät olivat aivan samassa rivissä. Ja minusta näytti että tuo keskimmäinen silmä oli aivan kuin kuvattu "heittomerkkien" sisään. Profetaalinen näkökyky.

 

Näky; Vartiopaikka14 Loka 2016,

Kävin juuri tuolla päivittäistä sivustolla, lukemassa Pelastussanomien uusinta tekstiä ja samalla muistin, että jossain unen rajamailla, tänä aamuna, näin kuvan vartiopaikasta, tuollaisen jossa sotilas seisoo aloillaan, olisiko se jokin vartiokoppi, pienellä katoksella. Tuo kuvani koppi oli valkoinen, punaisella katoksella.
Tämä kohta Pelastussanomien tekstistä nosti tuon vartiopaikkani kuvan näkyviin:

Luukas 12:35-36 Olkoot teidän kupeenne vyötetyt ja lamppunne palamassa; ja olkaa te niiden ihmisten kaltaiset, jotka herraansa odottavat, milloin hän palajaa häistä, että he hänen tullessaan ja kolkuttaessaan heti avaisivat hänelle.
Tämä sanoma koskee kaikkia uskovia kaikkina aikoina, joka päättyy siihen selvään tietoon että armoa on loppuun asti, aina siihen hetkeen kun Jeesus tulee näkyvällä tavalla. Tämän saman asian kertoo myös Danielin 12. luvun loppujakeet. Kun Jeesus palaa häistään, hän kokoaa omansa kuin kanaemo heidät siipiensä suojaan.

Luukas 12:37 Autuaat ne palvelijat, jotka heidän herransa tullessaan tapaa valvomasta! Totisesti minä sanon teille: hän vyöttäytyy ja asettaa heidät aterioimaan ja menee ja palvelee heitä.
 Mutta entäpä jos lähdetään heti perään ruotimaan nämä vartiovuorot, jolloin ensimmäinen kysymys kuuluu, miksi niitä on selkeästi kolme? ...ja puhutaan Jeesuksen paluusta näkyvällä tavalla, niin ei kysytä edes tuleeko tämä ensimmäisellä, vaan äärettömän viisas lauserakenne paljastaa että Jeesus tulee vasta kolmannella vartiovuorolla. Miksi näin? Katso:

Luukas 12:38 Ja jos hän tulee toisella yövartiolla tai kolmannella ja havaitsee heidän näin tekevän, niin autuaat ovat ne palvelijat.

 
Tässä kohtaa täytyy oikeaan aikaan teroittaa, keitä ovat nämä vartioivat ihmiset? No sehän selvisi jo edellisistä jakeista. He ovat niitä jotka palavasti kupeet vyötettyinä odottavat.
No mitä ovat nämä vartiovuorot? Vertauskuvassa vartioiva vuoro lopettaa vartioimasta seuraavan vuoron vapauttamalla tämä vuorostaan. No mutta kun kyse on Jeesuksen paluun odottamisesta, niin ei vartija lakkaa odottamasta, ellei se pääty siihen että vartija vapautetaan ylhäältä.
No jos ylipäätään puhutaan yhdestä Jeesuksen näkyvästä paluusta, niin nämä jakeethan suoraan paljastavat että paluu on kolmannella vuorolla ja samalla se paljastaa sen että vuoroja on tietysti myös kolme.

Luukas 12:39 Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä hetkellä varas tulee, hän ei sallisi taloonsa murtauduttavan.

 
Raamattu ei siis ole tässäkään kohtaa tehnyt mitään typeriä vartiovuoroja vain siksi että joku saa niitä ihmetellä, vaan kyllä nämä on meille tarkoitettu vihjeeksi, mitä tuleman pitää. Vartiovuoroja on kolme, jossa morsian vartioi ensin, sitten jää viisaat neitsyet vartioimaan toista vuoroa ja tyhmät neitsyet jäävät kupeet vyötettyinä odottamaan loppuun saakka. Näin kaikilla vartiovuoroilla on selvä merkityksensä, eikä sana valu kiville.

Luukas 12:40 Niin olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.

Nyt ei soinut puhelin, eikä tullut tekstiviestiä, mutta ovikello soi läpi uneni, niin että heräsin. Eikä unessa ollut mitään tuollaista menossa. Meidän ovikello on sellainen leijonanpää kolkutin, mutta ovikello joka minut herätti, sanoi: PIM POM! 

Luukas 12:35-36 Olkoot teidän kupeenne vyötetyt ja lamppunne palamassa; ja olkaa te niiden ihmisten kaltaiset, jotka herraansa odottavat, milloin hän palajaa häistä, että he hänen tullessaan ja kolkuttaessaan heti avaisivat hänelle.
 
Minulle nousi tuosta ovikellosta, juuri tuo sama sananpaikka. Ajattelin, että Herra käytti nyt ovikelloa, kun niin monella se nykyään on. Ehkä vain täällä maalla vielä kolkutellaan.

Meheni eilen katseli Tv:stä biljardia, minua se ei liioin kiinnosta, enkä siitä ymmärrä, mutta katseeni kiinnittyi tuohon alueeseen missä ilmoitettiin heidän pisteet ja niiden välissä oli suluissa näin; (7).

Tuntuu siltä että olemme tässä kohtaan! Herran kansaa kootaan.

Ilm 3:20 Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani.
4:1 Sen jälkeen minä näin, ja katso: taivaassa oli ovi avoinna, ja ensimmäinen ääni, jonka minä olin kuullut ikäänkuin pasunan puhuvan minulle, sanoi: "Nouse ylös tänne, niin minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva."


1. Minä seison vartiopaikallani, asetun varustukseen ja tähystän,
nähdäkseni, mitä hän minulle puhuu, mitä hän valitukseeni vastaa.
2. Ja Herra vastasi minulle ja sanoi: "Kirjoita näky ja piirrä selvästi tauluihin, niin että sen voi juostessa lukea".
3. Sillä näky odottaa vielä aikaansa, mutta se rientää määränsä päähän, eikä se petä. Jos se viipyy, odota sitä; sillä varmasti se toteutuu, eikä se myöhästy.
Habakuk 2.


Eikö Rukoilu ole Vartiointia parhaimmillaan?


Isä meidän

Isä meidän, joka olet taivaissa.
Pyhitetty olkoon sinun nimesi.
Tulkoon sinun valtakuntasi.
Tapahtukoon sinun tahtosi,
myös maan päällä niin kuin taivaassa.
Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme.
Ja anna meille meidän syntimme anteeksi,
niin kuin mekin anteeksi annamme niille,
jotka ovat meitä vastaan rikkoneet.
Äläkä saata meitä kiusaukseen,
vaan päästä meidät pahasta.
Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Aamen.

Näky; Helsingin Tuomiokirkko 15 Loka 2016,

Tänä aamuna heräillessäni, näin näkykuvan Helsingin Tuomiokirkosta ja tämänhän me ymmärrämme, mitä tuo kuva tarkoittaa.
Valitettavasti, jo pitkään olen saanut olla murheissani siitä, ettei Valtion kirkko ole noudattanut enää pitkiin aikoihin Jumalan Sanaa ja sellainen tulee kostautumaan. Se on vain ajan kysymys. 


Tänäänkin minut herätettiin, klo: 5.32. Kuulin kuinka puhelimeeni tuli tekstiviesti, mutta kun nousin herättyäni myöhemmin, ei siellä ollut mitään viestiä. Tuota kirkkoa minulle näytettiin, kuin valokuvana, joka oli otettu juuri noin edestäpäin.

Herra, Jeesus Kristus, Rakas Jumalani, Tapahtukoon sinun tahtosi tässäkin asiassa, eikä ihmisen lihallinen tahto!
Amen.

"Sinä, Herra, olet minun turvani"
"Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni."
Psalmi 91:9 ja 14

Jumala on murheellinen tästä asiasta ja on odotettavissa vastaus tähän toimintaan, voi Suomi parkaa, kun ei näe
mikä on pyhää ja mikä epäpyhää.
Tämä toiminta siis alkaa keväällä, pakko päästä pois..........
Tule Herra Jeesus....PIAN!!
Tiedän, että Jumala on tästä murheellinen, voin nähdä Hänen itkevän tämän asian vuoksi, sillä kirkko ei enää osoita Hänelle Rakkautta, vaan lihallisuudelle. Jumala tulee tekemään tämän asian eteen jotain, siksi Hän näytti minulle tuon kuvan kirkosta, Hän aivan kuin kehoittaa: "TARKATKAA ..."
Jos kaikki olisi hyvin, en tuota kuvaa olisi saanut, ...


TÄNÄÄN, 8.5.2018. Herätessäni, näin kuvan, kuin Havajilaisesta, tummasta naisesta, joka kukka hameessaan, iloitsi rannalla aurinkon paisteessa. Hänen kätensä oli kohotettuna korkeuksiin.
Tiedän, että juuri tällä hetkellä Havajilla tulivuori purkautuu .... 

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005671301.html 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.