keskiviikko 16. toukokuuta 2018

VAHVISTUKAA HERRASSA ...Näky; Hengellinen taistelu 29 Marras 2016
Shalom te rakkaat ystäväni!
Herra on ollut hiljaa muutaman päivän ja on ollut sellainen pysähtyneisyyden olo. Tuntuu ettei ole motivaatiota mihinkään.
Tänä aamuna Herran läsnäolossa, minulle ilmoitettiin syykin.
Näin pari kulkuneuvoa, jotka olivat kuin jotakin sota-aseistusta. Ensimmäinen oli suorakiteen muotoinen rautalaatikko, joka aivan kuin täydessä vimmassaan olisi yrittänyt jahdata minua, siinä onnistumatta ja sitten näin vielä toisen kuvan, jossa oli aivan auton näköinen vehje, mutta sen eteen oli viritetty, valtava neliön muotoinen rautakaide, jolla se puski kaikkea tieltään...
Ymmärsin, että on käynnissä hengellinen taistelu/sota. Siitä johtuu tämä pysähtyneisyyskin.
Kiitin Herraa ja ilmoitin aivan ääneen, että Jeesus Kristus on minun Herrani, että henkivallatkin sen kuulee.
Pyysin Jeesuksen verensuojaa ja Taivaallista sota-asua, niin kuin teen joka aamu.
Tehkää samoin, pukekaa koko Taivaallinen sota-asunne ylle.

10. Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa.
11. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
12. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.
13. Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.
14. Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska,
15. ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille.
16. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet,
17. ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana.


Näky; Ranskan lilja 30 Marras 2016
Heräsin tänään jo klo 5 ja olin Herrani läsnäolossa ja rukouksessa.
Sain kuva näyn, jossa oli kuvattuna savesta tai jostain vastaavasta materiasta tehty Ranskan lilja, mutta se oli rikki ja vain puolet siitä jäljellä ... voi hyvin ymmärtää mitä tämä voi kuvastaa, joten jään kuuntelemaan lähiaikojen uutisia ...
Kävin tämän tässä nopeasti laittamassa tänne, sillä työt kutusuu tälle päivälle.

Kuva


Näky, Henki joka meissä asuu

1.12.2016.
Kirje roomalaisille 8
1. Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat.
2. Sillä elämän hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista.
3. Sillä mikä laille oli mahdotonta, koska se oli lihan kautta heikoksi tullut, sen Jumala teki, lähettämällä oman Poikansa syntisen lihan kaltaisuudessa ja synnin tähden ja tuomitsemalla synnin lihassa,
4. että lain vanhurskaus täytettäisiin meissä, jotka emme vaella lihan mukaan, vaan Hengen.
5. Sillä niillä, jotka elävät lihan mukaan, on lihan mieli, mutta niillä, jotka elävät Hengen mukaan, on Hengen mieli.
6. Sillä lihan mieli on kuolema, mutta hengen mieli on elämä ja rauha;
7. sentähden että lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan.
8. Jotka lihan vallassa ovat, ne eivät voi olla Jumalalle otolliset.
9. Mutta te ette ole lihan vallassa, vaan Hengen, jos kerran Jumalan Henki teissä asuu. Mutta jolla ei ole Kristuksen Henkeä, se ei ole hänen omansa.
10. Mutta jos Kristus on teissä, niin ruumis tosin on kuollut synnin tähden, mutta henki on elämä vanhurskauden tähden.
11. Jos nyt hänen Henkensä, hänen, joka herätti Jeesuksen kuolleista, asuu teissä, niin hän, joka herätti kuolleista Kristuksen Jeesuksen, on eläväksitekevä myös teidän kuolevaiset ruumiinne Henkensä kautta, joka teissä asuu.
12. Niin me siis, veljet, olemme velassa, mutta emme lihalle, lihan mukaan elääksemme.
13. Sillä jos te lihan mukaan elätte, pitää teidän kuoleman; mutta jos te Hengellä kuoletatte ruumiin teot, niin saatte elää.
14. Sillä kaikki, joita Jumalan Henki kuljettaa, ovat Jumalan lapsia.
15. Sillä te ette ole saaneet orjuuden henkeä ollaksenne jälleen pelossa, vaan te olette saaneet lapseuden hengen, jossa me huudamme: "Abba! Isä!"
16. Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että me olemme Jumalan lapsia.
17. Mutta jos olemme lapsia, niin olemme myöskin perillisiä, Jumalan perillisiä ja Kristuksen kanssaperillisiä, jos kerran yhdessä hänen kanssaan kärsimme, että me yhdessä myös kirkastuisimme.

18. Sillä minä päätän, että tämän nykyisen ajan kärsimykset eivät ole verrattavat siihen kirkkauteen, joka on ilmestyvä meihin.
19. Sillä luomakunnan harras ikävöitseminen odottaa Jumalan lasten ilmestymistä.
20. Sillä luomakunta on alistettu katoavaisuuden alle - ei omasta tahdostaan, vaan alistajan - kuitenkin toivon varaan,
21. koska itse luomakuntakin on tuleva vapautetuksi turmeluksen orjuudesta Jumalan lasten kirkkauden vapauteen.
22. Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti;
23. eikä ainoastaan se, vaan myös me, joilla on Hengen esikoislahja, mekin huokaamme sisimmässämme, odottaen lapseksi-ottamista, meidän ruumiimme lunastusta.
24. Sillä toivossa me olemme pelastetut, mutta toivo, jonka näkee täyttyneen, ei ole mikään toivo; kuinka kukaan sitä toivoo, minkä näkee?
25. Mutta jos toivomme, mitä emme näe, niin me odotamme sitä kärsivällisyydellä.
26. Samoin myös Henki auttaa meidän heikkouttamme. Sillä me emme tiedä, mitä meidän pitää rukoileman, niinkuin rukoilla tulisi, mutta Henki itse rukoilee meidän puolestamme sanomattomilla huokauksilla.
27. Mutta sydänten tutkija tietää, mikä Hengen mieli on, sillä Henki rukoilee Jumalan tahdon mukaan pyhien edestä.
28. Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut.
29. Sillä ne, jotka hän on edeltätuntenut, hän on myös edeltämäärännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa;
30. mutta jotka hän on edeltämäärännyt, ne hän on myös kutsunut; ja jotka hän on kutsunut, ne hän on myös vanhurskauttanut; mutta jotka hän on vanhurskauttanut, ne hän on myös kirkastanut.
31. Mitä me siis tähän sanomme? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?
32. Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?
33. Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa.
34. Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus Jeesus on se, joka on kuollut, onpa vielä herätettykin, ja hän on Jumalan oikealla puolella, ja hän myös rukoilee meidän edestämme.
35. Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka?
36. Niinkuin kirjoitettu on: "Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken päivää; meitä pidetään teuraslampaina".
37. Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut.
38. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat,
39. ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.


Kuvan jonka tänään sain, mutta meinasin sen jättää kertomatta. Mutta tämän Sanan myötä, joka tuli eteeni, ymmärsin sen olevan tarkoitetusti annettu kuvanäky; Näin pienen ja kauniin vauvan, joka istui pöydän ääressa(Jeesus on kattanut pöydän eteemme) ja vauvan suusta tuli tai meni vauvaan, kuin näkyvää Hengeä. (tietenkään en nähnyt tuon Hengen kulku suuntaa) Tuo Henki tuli kuin ylhäältä päin vauvan suuhun ja se oli ohutta, juuri silmin näkyvää ... imetään ja sisäistetään tämä Raamatun Sanoma itseemme.


14. Sillä kaikki, joita Jumalan Henki kuljettaa, ovat Jumalan lapsia.
15. Sillä te ette ole saaneet orjuuden henkeä ollaksenne jälleen pelossa, vaan te olette saaneet lapseuden hengen, jossa me huudamme: "Abba! Isä!"Kuva


Kävin hakemassa tuolta Uskon kilpi sivustolta päivän rukouksen, http://www.uskonkilpi.net/vanha/PR127.htm ja kuinkas sattuikaan, se on juuri sopivaa tähän Sanomaan, jota Herra tänään meille jakaa:

Päivän rukous

To 1.12.2016

Rukoilemme tänään yhdessä Pyhän Hengen vuodattamisen puolesta.
Kiitos, rakas Taivaan Isä, siitä että olet Pojassasi Jeesuksessa ilmestynyt meille pelastajaksi. Kiitos, Jeesus, rakas Vapahtajamme, että olet lupauksesi mukaan lähettänyt meille toisen Puolustajan, Pyhän Hengen, olemaan meidän kanssamme.


Mutta minä sanon teille totuuden: teille on hyödyksi, että minä menen pois. Ellen mene, ei Puolustaja voi tulla luoksenne. Mutta mentyäni pois minä lähetän hänet luoksenne, ja hän tulee ja paljastaa, että maailma on väärässä, hän paljastaa, mitä on synti, mitä vanhurskaus ja mitä tuomio. Joh.16:7-8.

Kiitos, että sinä olet lähettänyt hänet ja hän on tullut seurakunnan keskelle. Auta meitä, että emme murehduta häntä. Tule, Pyhä Henki, tule ja asu meissä. Istu Kristuksen vallan valtaistuimella meidän elämässämme ja hallitse meitä. Anna minulle, Pyhä Henki, sinun ihana läsnäolosi tähän päivään. Vaella minun kanssani, johdata minua. Ota Kristuksen omasta ja jaa minulle hänen täyteydestänsä kaikkea taivaallista rikkautta ja viisautta. Anna Kristuksen elävä ja voideltu sana minulle ja auta, että se uskossa sulautuu minuun. Tule, Pyhä Henki, tule, rakkauden henki:
 

Jumala on vuodattanut rakkautensa meidän sydämiimme antamalla meille Pyhän Hengen. Room.5:5.

Minä vetoan sinun sanaasi: anna Jumalan rakkauden hengen asua minussa ja toimia kauttani. Auta minua, Herra, vaeltamaan hengessä, elämään rakkauden mukaan. Kiitos, että olet luvannut profetian kautta antaa tälle maalle herätyksen, jonka kautta seurakuntien erilaiset nimikyltit puretaan pois ja niiden tilalle kirjoitetaan tulikirjaimin "Jumala on rakkaus". Tee tämä todella tämän kansan keskellä. Vuodata rakkauden henki sinun omiesi keskuuteen ja anna voimakas hengen yhteys eri kirkkokunnista ja herätysliikkeistä tulevien ihmisten välille, niin että sinun Henkesi karkottaa pois keskuudestamme kaiken korkeakirkollisuuden ja korkealahkolaisuuden ja me alamme puhaltaa yhteen hiileen, rukoilla samassa hengessä ja antaa yhteisestä sydämestä yksimielisen ylistyksen sinulle, joka valtaistuimella istut! Aamen, totisesti! Kunnia Jumalalle, kunnia Karitsalle!

Tule, Pyhä Henki, puhalla Jumalan tuuli. Tuo hengen sateet tämän kansan keskuuteen, meidän sydäntemme maailmaan. Anna sen elävän veden virran, joka kirkkaana kuin kristalli juoksee Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta, ulottaa haaransa meihin asti, puhkaista lähteitä meidän sydäntemme maaperään! Anna sen virvoittaa meidän sisäinen ihmisemme, tuoda meihin Jumalan elämä ja tehdä meistä hedelmää kantavia oksia Kristus-viinipuuhun. Auta meitä, Pyhä Henki, kantamaan hedelmää Jumalalle. Voitele meidät palvelustyöhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen. Tee meidät kykeneviksi olemaan uuden liiton palvelijoita, ei kirjaimen, vaan hengen. Omasta voimastamme emme kykene, mutta sinussa me olemme väkevät. Viritä meissä palaviksi kaikki hengen lahjat ja jaa meille tahtosi mukaan erilaisia hengellisiä varustuksia ja tehtäviä sekä armolahjojasi.

Pyhä Henki, Jumalan Henki, pue meidät voimalla sotaan. Pue meidät Jumalan koko taisteluvarustukseen ja opeta meidät sotimaan. Tee meistä elävän Jumalan taistelurivien jäseniä. Anna meidän käteemme ne Jumalan sota-aseet, jotka ovat voimalliset tuhoamaan linnoituksia. Opeta meitä käyttämään noita aseita, opeta meitä vastustamaan Perkelettä ja sen joukkoja, työntämään takaisin vihollisen sotajoukot. Vahvista meitä, että olemme kykeneviä seisomaan pahanakin päivänä pystyssä. Kulje, Herra, sinä meidän edellämme, murra meille tietä, raivaa meille polku eteenpäin, kuljeta aina voittosaatossa Kristuksessa. Sinua me ylistämme, sinua Herra, sinä olet suuri ja väkevä, voimallinen sodassa. Ole meille kilpi ja suojamuuri, ole vuorilinna, johon meidät pelastat, kallio, jonka suojiin kätket meidät! Halleluja!

Kun kutsun Herraa, ylistettyä, saan avun vihollisiani vastaan. Ps.18:4.

Herra, me odotamme sinua. Me odotamme, että sinun Pyhän Henkesi vuodatus tämän kansan päälle alkaa jälleen uudella voimalla, niin kuin alkavat kevätsateet ja syyssateet ajallaan. Tule, Herra, virvoita meidät, uudista meidät, sytytä meidät palaviksi Hengen tulesta!

Hyvä, kun jaksoit rukoilla kanssamme, sillä Jumala kuulee rukoukset. Me odotamme sitä tosi helluntaita sydämeemme, joka tulee niin kuin ennen:


 Yhtäkkiä kuului taivaalta kohahdus, kuin olisi käynyt raju tuulenpuuska, ja se täytti koko sen talon, jossa he olivat. He näkivät tulenlieskoja, kuin kieliä, jotka jakautuivat ja laskeutuivat itse kunkin päälle. He tulivat täyteen Pyhää Henkeä ja alkoivat puhua eri kielillä sitä mitä Henki antoi heille puhuttavaksi. Apt.2:2-4.


Tiistaina, 29.11.2016. kävimme erään uskovan ystäväni kanssa, tuolla Myrskylässä, kuuntelemassa Evankelista, Anne Pohtamo-Hietasta. Minulla oli ollut valtava pysähtyneisyyden hetki, mutta Annen lausumat sanat ja Sanoma oli kuin virkistävä lähde, väsyneelle ihmiselle.
Anne kertoi uskoon tulostaan ja vaikeuksista lapsiensa kanssa, mutta joka kohdassa Jumala häntä kantoi, vaikka ensin näytti, että tuli tilanteita, joista ei voinut enää selvityä, mutta niissä kohdin tuli Jumalan Suuruus ja tarpeellisuus esiin.
Anne kertoi kuinka oli etsikko ajallaan vain ahmimalla lukenut Raamattua, ei vain kyennyt lopettamaan sitä, vaikka mieskin välillä ihmetteli, oliko tarpeen lukea sitä noin paljon?
Anne selitti että siellä oli niin paljon hyvää joka todella kasvatti häntä. Kerran Anne sitten kysyi , että Herra, onko tämä sanasi todellakin kaikki totta, vastaa minulle ja kun hän avasi Raamatun, sain hän Herralta vastauksen, joka piirtyi hänen mieleensä pysyvästi:

PSALMIT 111
1. Halleluja! Minä kiitän Herraa kaikesta sydämestäni hurskasten
kokouksessa ja seurakunnassa.
2. Suuret ovat Herran teot, kaikkien niiden tutkisteltavat, jotka niitä rakastavat.
3. Kunnialliset ja korkeat ovat hänen työnsä, ja hänen vanhurskautensa pysyy iankaikkisesti.
4. Hän on säätänyt ihmeellisten tekojensa muiston; armollinen ja laupias on Herra.
5. Hän antaa ruuan pelkääväisillensä, hän muistaa liittonsa iankaikkisesti.
6. Hän ilmoitti kansallensa tekojensa voiman, hän antoi heille pakanain perintöosan.
7. Hänen kättensä teot ovat totiset ja oikeat; luotettavat ovat kaikki hänen asetuksensa.
8. Ne pysyvät järkkymättä aina ja iankaikkisesti; ne ovat tehdyt totuudessa ja oikeudessa.
9. Hän lähetti kansallensa lunastuksen, sääti liittonsa ikuisiksi ajoiksi; pyhä ja peljättävä on hänen nimensä.
10. Herran pelko on viisauden alku, hyvä ymmärrys kaikille, jotka sitä noudattavat. Hänen ylistyksensä pysyy iankaikkisesti.


Voiko parempaa vastausta odottaa? Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle!
... en tiedä, mitä tunteita tämä tämän aamuinen sanoma Herralta on teissä herättänyt, mutta tämän yksin puhelun edetessä, ole tuntenut Herran kosketuksen Hänen Henkgensä kautta ja kyyneleet vierinneet poskilleni ... kosketa, kosketa, oi Herrani!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti