torstai 24. toukokuuta 2018

PELKOA EI RAKKAUDESSA OLE ...

Näky; Valkopartainen

13.1.2017.
Shalom!

Illalla kun kävin rukoukseen ja nukkumaan, uni pakeni minusta. Koko iltapäivä ja ilta, olin Jumalan lumoissa. Siionin vuorella, Isän, Jumalan, joka on Abrahamin, Iisakin ja Jakobin Jumala. Mooses oli myös mielessäni, miten Jumala teki vahvaa työtään hänessä. Mooses on oiva esimerkki meille Jumalan voimasta ihmisessä.


Kun sitten yritin nukkua, en pystynyt. Jollain tasolla koin väsymystä, mutta sydämeni ILOITSI! Olin kuin matkaan lähdössä, mieli oli malttamaton ja iloinen.Kiittelin Herraa, kuinka Hän oli valmistanut huoneen minullekkin ja pian pääsisin sinne. Mielessäni soi: Pyhän kosketus!
Pari tuntia kai siinä meni, ennenkuin uni pääsi voitolle.

Aamulla sitten heräsin edelleen omalta vuoteeltani. Ja näin kuvan, jossa Valkopartainen ja hiuksinen mies seisoi Vuorella, jonka rinteeseen oli tehty tai kallioon, kiviset portaat ylös ja tuo valkopartainen, valkoisissa vaatteissaan seisoi niillä, viittoen käsillään rappusia ylöspäin...


Nukahdin kuitenkin vielä hetkeksi, yön valvominen oli ottanut veronsa.
Kun heräsin sitten uudelleen, sain samaisen kuvan, mutta rappusilla seisoi nyt mies jolla oli yllään mielestäni valkoinen vaate alla ja punainen viitta sen yllä ja päässään hänellä oli tuollainen liina ... hänkin viittoi noita rappuja ylöspäin.
Ajattelin, että jos hän oli Jeesus, oli ihmeellistä nähdä hänen päässään tuo pääliina? En ole koskaan nähnyt Jeesuksesta sellaista kuvaa, mutta hän Mooses tai vaikka Abraham?
Kun olin siinä vuoteellani rukoillen ja kuunnellen, mielessäni soi kokoajan: Siunattu varmuus! https://www.youtube.com/watch?v=6nT6xlFiMpE


... ja tuo iltayöstä oleva tunne, minä siis RIEMUITSIN! Oli vaikeaa olla paikallaan kun vierellä oli kuorsaava mieheni, joka aamusta oli töihin lähdössä. Olisin halunnut nousta ylös ja tanssia ja ylistää, sillä koin, että olin aivan juuri lähdössä!


Muutama vuosi sitten olin eräässä kokouksessa. Tuolloin en ollut vielä käynyt kasteella.
Menin rukoiltavaksi ja tämän rukoilijan rukoillessa, sanoi hän lopuksi, yllätyksekseni: "Sinä tunnet kyllä hyvin Jeesuksen, mutta Jumala sinulta on unohtunut..."
Koin sen tuolloin hienoisena loukkauksena, sillä tunsinhan minä mielestäni myös Jumalan, Taivaan Isäni. Mutta ihminen kyllä voi helposti muuttua Jeesus keskeiseksi, että Jumala hyvinkin jää taka alalle. Eilen tuo asia oikeastaan avautui täysin. Ymmärsin, että minun tulee myös pitää Jumala kaikessa etualalla, Poikansa Jeesuksen kanssa. Kehotankin, että nostatte myös Jumalan sieltä takaa, nostamaan Hänet aivan etulinjaan. Olemme ehkä liian Jeesus keskeisiä, mikä on sinällään hyvä jos Jumala ei unohdu johonkin kauas taakse. Toivottavasti ymmärsitte ajatukseni?

"Minä olen sinun isäsi Jumala, Aabrahamin Jumala, Iisakin Jumala ja Jaakobin Jumala".
Pyhän kosketus: https://www.youtube.com/watch?v=QP1nyXxpHzQ
Ensimmäinen Johanneksen kirje 4
1. Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan.
2. Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta;
3. ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa.
4. Lapsukaiset, te olette Jumalasta ja olette voittaneet heidät; sillä hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa.
5. He ovat maailmasta; sentähden he puhuvat, niinkuin maailma puhuu, ja maailma kuulee heitä.
6. Me olemme Jumalasta. Joka tuntee Jumalan, se kuulee meitä; joka ei ole Jumalasta, se ei kuule meitä. Siitä me tunnemme totuuden hengen ja eksytyksen hengen.
7. Rakkaani, rakastakaamme toinen toistamme, sillä rakkaus on Jumalasta; ja jokainen, joka rakastaa, on Jumalasta syntynyt ja tuntee Jumalan.
8. Joka ei rakasta, se ei tunne Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus.
9. Siinä ilmestyi meille Jumalan rakkaus, että Jumala lähetti ainokaisen Poikansa maailmaan, että me eläisimme hänen kauttansa.
10. Siinä on rakkaus - ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että hän rakasti meitä ja lähetti Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi.
11. Rakkaani, jos Jumala on näin meitä rakastanut, niin mekin olemme velvolliset rakastamaan toinen toistamme.
12. Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. Jos me rakastamme toinen toistamme, niin Jumala pysyy meissä, ja hänen rakkautensa on tullut täydelliseksi meissä.
13. Siitä me tiedämme pysyvämme hänessä ja hänen pysyvän meissä, että hän on antanut meille Henkeänsä.
14. Ja me olemme nähneet ja todistamme, että Isä on lähettänyt Poikansa maailman Vapahtajaksi.
15. Joka tunnustaa, että Jeesus on Jumalan Poika, hänessä Jumala pysyy, ja hän Jumalassa.
16. Ja me olemme oppineet tuntemaan ja me uskomme sen rakkauden, mikä Jumalalla on meihin. Jumala on rakkaus, ja joka pysyy rakkaudessa, se pysyy Jumalassa, ja Jumala pysyy hänessä.
17. Näin on rakkaus tullut täydelliseksi meissä, että meillä olisi turva tuomiopäivänä; sillä sellainen kuin hän on, sellaisia mekin olemme tässä maailmassa.
18. Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon, sillä pelossa on rangaistusta; ja joka pelkää, se ei ole päässyt täydelliseksi rakkaudessa.
19. Me rakastamme, sillä hän on ensin rakastanut meitä.
20. Jos joku sanoo: "Minä rakastan Jumalaa", mutta vihaa veljeänsä, niin hän on valhettelija. Sillä joka ei rakasta veljeänsä, jonka hän on nähnyt, se ei voi rakastaa Jumalaa, jota hän ei ole nähnyt.
21. Ja tämä käsky meillä on häneltä, että joka rakastaa Jumalaa, se rakastakoon myös veljeänsä.
Näky; Jeesus - Paimen
15.1.2017.
Shalom teille ja Siunattu olkoon tämä päivä kaikille!

Herätessäni näin kuvan, jossa oli Paimen istumassa kedolla, näytti että oli jo ilta hämärä. Sitten tämä Paimen kallisti hieman itseään lepoasentoon, takanaan olevaan mättääseen tai johonkin vastaavaan ...
"'Totisesti, totisesti: se, joka ei mene lammastarhaan portista vaan kiipeää sinne muualta, on varas ja rosvo. Se, joka menee portista, on lampaiden paimen

Hänelle vartija avaa portin, ja lampaat kuuntelevat hänen ääntään. Hän kutsuu lampaitaan nimeltä ja vie ne laitumelle. Laskettuaan ulos kaikki lampaansa hän kulkee niiden edellä, ja lampaat seuraavat häntä, koska ne tuntevat hänen äänensä. Vierasta ne eivät lähde seuraamaan vaan karkaavat hänen luotaan, sillä ne eivät tunne vieraan ääntä.'
. . .
'Minä olen hyvä paimen, oikea paimen, joka panee henkensä alttiiksi lampaiden puolesta. Palkkarenki ei ole oikea paimen eivätkä lampaat hänen omiaan, ja niinpä hän nähdessään suden tulevan jättää lauman ja pakenee. Susi saa lampaat saaliikseen ja hajottaa lauman,koska palkkapaimen ei välitä lampaista.

'Minä olen hyvä paimen. Minä tunnen lampaani ja ne tuntevat minut, niin kuin Isä tuntee minut ja minä Isän. Minä panen henkeni alttiiksi lampaiden puolesta.

Minulla on myös muita lampaita, sellaisia, jotka eivät ole tästä tarhasta, ja niitäkin minun tulee paimentaa. Ne kuulevat minun ääneni, ja niin on oleva yksi lauma ja yksi paimen."
Joh. 10:1-5, 11-16."Kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa…" Näin on. Hyvä Paimen, Jeesus, on voittanut ristinkuolemansa kautta kolme vihollisvaltaa, joiden edessä me olemme voimattomia: kuoleman, synnin ja sielunvihollisen vallan. Kun tämän muistamme, niin kuva Jeesuksesta paimenena, joka kulkee edellä ja lampaista, jotka seuraavat, voi avautua uudella tavalla. On siis sellainen Hyvä Paimen, Jeesus, jota seuraten saa kulkea perille asti, yli kuolemankin rajan, taivaaseen. On Hyvä Paimen, joka antaa synnit anteeksi, armosta. On Hyvä Paimen, joka ei tahdo yhdenkään joutuvan kadotukseen, vaan etsii uskon tieltä pois eksyneitä. Usko sinäkin Jeesukseen. Hän tahtoo johdattaa sinunkin elämääsi oikeaa tietä.TÄNÄÄN, 24.5.2018. kun heräsin hetkeksi, aikaisin aamulla, katsoin kelloa ja se näytti: 05:55. Kiitin iloisena Herraa ja jatkoin vielä hetkisen untani. Armon lukuja Hän hyvyydessään näytti .... 
Herätessäni, näin kuvan, liekkö ollut näky, mene ja tiedä, mutta tuota kuvaa olen tässä ihmetellyt ja märehtinyt ...
Näin haudan, jossa oli harmaat, leveät reunakivet. Ja reunakivien jatkona makasi samasta kivestä tehty risti. Se ei ollut pystyssä, enkä kokenut että sitä oltiin kaadettu, vaan se oli tarkoituksella aseteltu reunakivien jatkoksi. Näin kuvan vasemmassa reunassa ristin vierellä pienen hautakivenkin, jossa normaalisti lukee vainajan tiedot. Mutta en nähnyt lukea sitä sillä kuvaa näytettiin minulle takaa päin ...
Koin tuon maahan makaamaan asetetun ristin kertovan sanomaa: " Tässä lepää ... uskova .."
 Mietin, liittyykö tämä tämän aamun näkyni, Äitienpäivänä näkemääni puu näkyyn:

TÄNÄÄN; ÄITIENPÄIVÄNÄ, 13.5.2018.Näin pitkästä aikaa kuvan/ näyn, jossa kaatui puu. Se kaatui minusta pois päin ja suuri juurakko jäi näkyviin. Aurinko paistoi, oli valoisaa ...
Nämä näyt, ovat tienneet AINA, AINA minulle, jonkin lähisukulaisen kuolemaa ... tämä jää nähtäväksi, ja ehkä hyvinkin pian. Olisiko yli 90 vuotiaan tätini vuoro ...

Tämä jää nähtäväksi ....  
 Näyssä ei ollut pelkoa, vaan valtavaa rauhaa, seesteisyyttä ...
Herra ole meille armollinen. Siunaa ja anna meille Sinun ikuinen Rauha! 
Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.