perjantai 11. toukokuuta 2018

JEESUS RUKOILEE PUOLESTAMME03 Marras 2016
 
Näin siinä ennen heräämistäni edesmenneestä anopistani unta. Siistin hänen puutarhaansa, kun hän tuli sanomaan minulle, aivan kuin väheksyen tekemisiäni (näin oli hänen eläessäänkin), että voisiko tulla vähän sisälle siivoamaan ja pyyhkimään pölyjä, osoittaen sormella keittiön pöydälle, ettei kuitenkaan noihin pulliin tarvinnut koskea.
Sanoin hänelle että kyllä tulen, kunhan saan sen pihatyön valmiiksi, jota hän ei edes noteeranut.

 Sitten anoppini alkoi kiukuttelemaan, ettei mistään saa enää minkäänlaisia ristejä, eikä niitä taida edes enää saada käyttää. Sanoin, että kyllä niitä on vielä monella ja lupasin hankkia hänelle seinälle laitettavan ristin, sillä siellä se ei vie liikoja tiloja.
 Siinä talon seinustalla näin valtavan pitkän, valkoisen käärmeen ja osoitin sitä pojan pojillenikin, varoittaen siitä, kun ei tiennyt sen myrkyllisyyttä. Käärme osoittautui kuitenkin myrkyttömäksi ja se yritti saada ihmisiltä ystävällisyyttä.
Minä kuitenkin nappasin sitä hännästä ja viskasin sen niin pitkälle kuin sain. Vielä se yritti sieltä luikerrella, mutta näin maassa jonkun puulevyn, jonka asetin itseni ja käärmeen välille, ettei se minua näkisi, sitten kuuluikin ja tuntui nuo 2 iskua patjani päätyyn. Oli sopiva hetki herätä tuollaisesta unesta...


Näky; Jeesus rukoilee puolestamme 04 Marras 2016.
Shalom, Ystäväiseni!
Aamulla kun heräilin, sain nähdä kauniin näky kuvan:
Näin aivan lähikuvan Jeesuksesta, Hän istui valkoinen puku yllään ja kultainen kruunu päässään, pöydän ääressä. Hänen päänsä oli painuksissa alas, aivan kuin Hän olisi ollut rukouksessa, mutta Hänen kädet olivat vapaina pöydän päällä, eikä niitä ollut ristitty..
Herran Rauhaa ja Siunausta teille, Olemme Jeesuksen rukouksen ja armon alla.


Kuva

Huomasin juuri, että Jeesus oli näyssäni melko samallalailla, kuin tuossa kuvassa, mutta näyssäni hän istui pöydän ääressä, kädet vapaina kuin tuossa kuvassa ja asentonsa juuri samaan suuntaan, sivuttain. Eli tuosta löytämästäni kuvasta puuttuu pöytä, mutta se tilalla, olemme me, Jumalan lapset.
Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle!


Isä meidän

Isä meidän, joka olet taivaissa.
Pyhitetty olkoon sinun nimesi.
Tulkoon sinun valtakuntasi.
Tapahtukoon sinun tahtosi,
myös maan päällä niin kuin taivaassa.
Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme.
Ja anna meille meidän syntimme anteeksi,
niin kuin mekin anteeksi annamme niille,
jotka ovat meitä vastaan rikkoneet.
Äläkä saata meitä kiusaukseen,
vaan päästä meidät pahasta.
Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Aamen.

Herra siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä.
Herra kirkastakoon kasvonsa teille ja olkoon
teille armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa
teidän puoleenne ja antakoon teille rauhan.
Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.
Aamen.
(4. Moos.6:24–26)


Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan sitä tuomitsemaan, vaan pelastamaan sen" (Joh 3:15-17). Jumala on rakkaus (1 Joh 4:8). "Juuri siinä Jumalan rakkaus ilmestyi meidän keskuuteemme, että hän lähetti ainoan Poikansa maailmaan, antamaan meille elämän. Siinä on rakkaus - ei siinä, että me olemme rakastaneet Jumalaa, vaan siinä, että hän on rakastanut meitä ja lähettänyt Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi. Jumala on meitä näin rakastanut" (4:11).
"Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt" (4:12). "Me olemme nähneet, että Isä on lähettänyt Poikansa maailmaan pelastajaksi, ja siitä me todistamme" (4:14). "Me olemme oppineet tuntemaan Jumalan rakkauden kaikkia meitä kohtaan ja uskomme siihen" (4:16). "Jumalan rakkaus on saavuttanut meissä täyttymyksensä, kun me tuomion päivänä astumme rohkeasti esiin. Sellainen kuin Jeesus on, sellaisia olemme mekin tässä maailmassa. Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkottaa pelon. Pelossahan on jo rangaistusta; se, joka pelkää, ei ole tullut täydelliseksi rakkaudessa" (4:17-18). "Me rakastamme, koska Jumala on ensin rakastanut meitä" (4:19).


Kuva
 

Näky; Vanha soutuvene 05 Marras 2016

Tänään kun olin nousemassa ylös Herrani läsnäolosta, ajatellen ettei tänään näkyä tainnut tulla, samassa näin kuitenkin vanhan soutuveneen, jossa oli perämoottori ja näin kuinka se läksi liikkeelle laiturilta, tummaan ja syvään veteen ...

Koetellaan sitä ensin näin ...Samassa veneessä

"Samana päivänä illan tultua Jeesus sanoi opetuslapsilleen: 'Nyt lähdemme vastarannalle.' Opetuslapset lähettivät väen pois ja nousivat veneeseen, jossa Jeesus jo istui. Muitakin veneitä lähti hänen mukaansa.

Äkkiä nousi kova myrskytuuli ja aallot löivät veneeseen, niin että se oli täyttymäisillään. Mutta Jeesus vain nukkui veneen perässä nojaten päänaluseen. Opetuslapset herättivät hänet ja sanoivat:


 'Opettaja, etkö näe, me hukumme!'
Silloin hän nousi, nuhteli tuulta ja käski merta: 'Vaikene, ole hiljaa!' Tuuli asettui, ja tuli aivan tyven. Jeesus sanoi heille: 'Miksi te noin pelkäätte? Eikö teillä vieläkään ole uskoa?'

Silloin suuri pelko valtasi heidät ja he kyselivät toisiltaan: 'Mikä mies tämä oikein on? Häntähän tottelevat tuuli ja aallotkin.'"
Mark. 4:35-41 [kr92] [kr38] 

 
Vene tai sen 'isoveli' laiva symboloivat 'samassa veneessä' matkaa tekevää Kristuksen kirkkoa peräsimessä Kristus itse. Symboliikka tulee esiin esimerkiksi romaanisessa ja goottilaisessa kirkkoarkkitehtuurissa, jossa alttarille johtavaa keskikäytävää kutsutaan laivaksi. Seurakunta on tällöin kokoontunut yhteen 'samaan veneeseen' katse suunnattuna alttarille kapteeni Kristukseen.


Ihmettelin aamulla tuota näkyäni, jota näytettiin minulle ylhäältä päin. Tuota kuvaa näytettiin kahdessa osassa. Ensimmäisessä kuvassa näytti että joku ihminen astui veneeseen moottorinviereen istumaan ja kohta kuvaa näytettiin uudelleen, eikä veneessä ollut ketään, mutta se lähti omassa voimassaan liikkeelle. Veneen perässä oli moottori, joka on Kristus itse!
Äsken tuon sitten ymmärsin, kun ajattelin tuota venettä seurakuntana, jotka omassa voimssaan yrittävät saada asiat toimimaan, mutta kun seurakunta luovuttaa luottaen uskossa johdon Kristukselle, se lähtee toimimaan kuin itsestään, ilman mitään meille näkyvää. Muistakaamme Rukouksissamme tuo nöyryys, sillä itsessämme emme ole mitään, emmekä mitään voi. Ajankohtaista asiaa Herra taas jakaa.
Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle! 

Näky; Mustasta hevosesta 6.11.2016.

Rukoilin illalla ja nyt aamulla, teidän kaikkien puolesta.
Kun olin rukoillut kaikki nämä ja rukoilin viimeisenä Isä meidän rukousta, sen viimeisiä sanoja; Päästä meidät pahasta ... Näin kuinka aivan vierelleni asteli musta hevonen, mutta se oli ohjaksissa. Sitten se kääntyi siinä edessäni ja lähti takaisin siihen suuntaan, mistä oli tullutkin. Ohjastajaa en nähnyt, mutta näin että se oli ohjastettu...

Siunausta ja Rauhaa teidän kaikkien päivään ja tästä eteenpäin. Tuo hevonen varmaankin kuvasti olosuhteita meidän elämässämme ja kovin oli tumma hevoinen, peräti musta, mutta vaikken nähnyt sen ohjastajaa, tiedän että se oli Kristus, joka oli ottanut nuo asiat ohjaukseensa, siis uskokaa myös näin, ottaen sen vastaan. Tapahtukoon Herran Tahto meidän kaikkien elämässä, Hän tietää, miten meidät ohjastaa.
Amen.Kuva


... uskon vahvasti tuon näyn, juuri näihin rukouksiin ... Pitää kertoa, että näin itsekin tänään pienen kuvan ollessani vielä sängyssä. Näin kyyhkysen, joka poikkeuksellisesti pyristeli ilmassa paikallaan ja sen pyrstöstä pöllysi ilmaan valkoista pulveria, kuin lunta.. tämä taivaallinen pulveri ikäänkuin vaatetti joitakin ihmisiä valkoiseen, jopa rakennuksenkin.
... jos sinäkin uskot, annathan elämäsi Herran ohjaukseen, yksinkertaisesti sanomalla Hänelle: Tapahtukoon elämässäni sinun tahtosi, ohjaa minua sinun hyvän tahtosi mukaan, sillä sinä tiedät paremmin kuin minä, mikä minulle on hyväksi."
Sitten vain teet niitä Herran tahdonmukaisia asioita, joita Hän tuo eteesi, sillä usko totisesti, Hän kyllä tietää!

Minä koen aina mustan hevosen oikeuden punnitsijaksi, "koiniks mitta nisuja denarin ja puoli koiniksia ohria...jne." Musta hevonen on siis oikeutemme puntari ja tuli tuomitsemaan meitä mutta meitä kaikkia hallitsee kristuksen veri, joten meissä ei jää sille punnittavaa. Siksi se kääntyy pois.
Eräs uskon sisareni laittoi minulle sähköpostia:

-”Pitää kertoa, että näin itsekin tänään pienen kuvan ollessani vielä sängyssä. Näin kyyhkysen, joka poikkeuksellisesti pyristeli ilmassa paikallaan ja sen pyrstöstä pöllysi ilmaan valkoista pulveria, kuin lunta.. tämä taivaallinen pulveri ikäänkuin vaatetti joitakin ihmisiä valkoiseen, jopa rakennuksenkin.
Pakko kertoa. Aamuisessa näkykuvassani verhoiltiin joitain ihmisiä ja yksi rakennus kuin taivaallisella puuterilla, joka kuitenkin näyttäytyi jälkeen heidän päällään valkeana vaatteena.. no, sain äsken tekstiviestin, kuvan, jossa tämä samainen rakennus, joka oli unessani oli nyt kuvattuna lumen alla! On Herra ihmeellinen.
Tämä rakennus ei ole Suomessa vaan jonkin verran etelämmässä.
Siunausta teidän/ meidän kaikkien sunnuntaipäivään!”


Vastasin hänelle:

Kiitos ja kunnia Jeesukselle Kristukselle, joka on aivan ylenihmeellinen!
Täällä tapahtuu nyt jatkuvasti ihania Herran ihmeitä!

Sanoit: ”verhoiltiin joitain ihmisiä ja yksi rakennus kuin taivaallisella puuterilla, joka kuitenkin näyttäytyi jälkeen heidän päällään valkeana vaatteena.. no, sain äsken tekstiviestin, kuvan, jossa tämä samainen rakennus, joka oli unessani oli nyt kuvattuna lumen alla!”
Äsken mietin tuota ja mnulle nousi tämä, kun tuo rakennuskin on saanut tuon valkoisen peitteen päälleen ja aivan oikeasti, ehkä mekin saamme samoihin aikoihin tuon valkoisen vaatteen, eli hyvinkin pian... Tule pian Jeesus, Tule! Maranata!!!”
Kävin lukemassa erästä profetia sivustoa netistä ja löysin tämän ja koin, että olisi hyvä tallentaa, joten toin sen tänne kirjoituksiinikin:

Onko aika lähellä?

pitkäänhellari

6.11.2016 21:12
Sain päivällä tekstiviestin, jota pyydettiin lähettämään eteenpäin.
Näin viime yönä merkillisen unen. Yhtäkkiä taivaalle ilmestyi enkeleitä, suuria, valkoisia, jotka huusivat: Jeesus tulee! Hän tuli pilvissä, ja ihmeellinen Valo täytti koko maan ... Kaikki tuntui hyvältä ja kauniilta --- En olisi halunnut herätä, kun kännykkä soi. T. Arja

Kopioin viestin välimerkkeineen juuri sellaisena kuin sain sen puhelimeeni.
Tutkikaa ja arvioikaa! Viesti ei ainakaan ole ristiriidassa Raamatun ilmoituksen kanssa. Meitä muistutetaan.


Herran tuleminen takaisin, hakemaan meitä omiaan, voi olla lähempänä kuin arvaammekaan!


TÄNÄÄN, 11.5.2018. Heräsin aikaisin aamusta ja kävin hieman kävelemässä ja istahdin hetkeksi, toisessa huoneessa. Laitoin silmäni kiinni ja samassa näin kuvia hopeisista sormuksista.  Niitä oli muutama, n. 3-5. Ne olivat leveitä sormuksia, ei kovin arvokkaan näköisiä, mutta ei halpojakaan.
Niiden keskelle oli juotettu koristeeksi kultainen renkas ja sen päällä oli pieni kivi. Ne olivat kaikki hieman väritykseltään/ sävyltään hiukan erilaisia.
Sitten näytettiin vielä yhtä sormusta joka oli samanmoinen, mutta todella pahasti rikki, siitä puuttui todella suuri pala. Huolestuin ja aloin rukoilemaan näiden sormusten omistajien puolesta. Sillä tuo hopea ja niiden leveys, kuvasti jotenkin, näiden ylpeyttä ja omahyväisyyttä, mutta etenkin tuon sormuksen puolesta, joka oli todella pahoin särkynyt. Hänen uskon tiehen oli tullut ammottava aukko. Koin, että Herra halusi jostain syystä näille sormuksien kantajille ja Hän kyllä heidät tuntee.
Rukoilin ja palasin vuoteelleni, jatkaen uniani. 
Kun uudelleen heräsin ja aloitin rukoukseni, ennen ylösnousua, sain vielä kuvan, jollaista en ole aikoihin saanut.
Näin, kuinka sotilaita oli kentällä harjoittelemassa. Heillä oli vihreät lippalakit päässä ja kaikilla oli aseet käsissä. He pyörähtivät ilmassa erisuuntiin, aseet ojossa, kuin osoittaen vihollista, harjoitellen vihollisen tuloa joka suunnasta.
Ajattelin, että oliko tuo varoitusta siitä, mitä maailmalla pian on alkamassa. Kuvassa siihen jo valmistauduttiin. 

 "-- Minä, Herra, panin sinut {Jeremian} tutkimaan kansaani niin kuin jaloa metallia tutkitaan. Sinun piti koetella sitä, ottaa selville, miten minun kansani elää. Kaikki ovat paatuneita niskureita, he kuljeksivat panettelemassa toisiaan, totisesti, kelvottomia he ovat, pelkkää kuparia ja rautaa.

Palkeet puhaltavat, mutta tulesta valuu vain lyijyä. Turhaa on ollut koko sulatus, kuona ei erkane. Hylkyhopeaksi heitä sanotaan. Minä, Herra, olen heidät hylännyt.
- - -
Kuka voi kestää sen päivän, jolloin hän tulee, kuka voi seistä horjumatta, kun hän ilmestyy? Sillä hän on kuin ahjon hehku, hän puhdistaa kuin vahvin lipeä {kr38: pesijäin saippua}.

Silloin Herra toimii kuin metallinsulattaja ja hopeankiillottaja. Hän puhdistaa leeviläiset, ja he tulevat puhtaiksi kuin kulta ja hopea, joista kuona on poltettu pois. He uhraavat jälleen Herralle virheettömät uhrit, säädösten mukaan."
Jer. 5:27-30, Mal. 3:2-3 [kr92] [kr38]

 Sananlaskut; 22:
Jae 1: ”Nimi on kalliimpi suurta rikkautta, suosio hopeata ja kultaa parempi.” Tämä koskee jokaista, koska nimi edustaa häntä itseään. Se, että nimi saattaa tosiaan olla hopeaa ja kultaa kalliimpi toteutui silmin nähden, kun Pietari sanoi rammalle: "Hopeaa ja kultaa ei minulla ole, mutta mitä minulla on, sitä minä sinulle annan: Jeesuksen Kristuksen, Nasaretilaisen, nimessä, nouse ja käy." Jos on turmellut oman nimensä voi aina turvautua tähän Nimeen, sillä: ”Sille, joka voittaa, minä annan …uuden nimen, jota ei tiedä kukaan muu kuin sen saaja.” Ilm. 2:17. Se on se salainen nimi, jolla Herra lähestyy sinua ja sanoo: ”Sinä NN olet minun rakas poikani/tyttäreni, johon Minä olen mielistynyt.”Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.