tiistai 22. toukokuuta 2018

MINÄ SEISON OVELLA JA KOLKUTAN ...3.1.2017.
Shalom!
Kun tänään heräsin, huonosti nukutun yön jälkeen, näin kuvan Valkoisesta ovenkolkuttimesta. Se oli rakennettu "pitsimäiseksi" ja sen liikkuva kolkutin osa oli Sydämen muotoinen.
Herra kolkuttaa meidän sydämiimme ja kutsuu meitä seuraamaan ja julistamaan Hänen evankeliumiaan.
Siunausta kaikille Herramme, Jeesuksen Kristuksen nimeen!"Jokaista, jota rakastan, minä nuhtelen ja kuritan. Tee siis parannus, luovu penseydestäsi!

Minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen hänen luokseen, ja me aterioimme yhdessä, minä ja hän."
Ilm. 3:19-20


Kerron yhden kokemukseni parin vuoden takaa ja tämän koen PARHAIMMAKSI kokemukseksi, ikinä, elämässäni:

Eräänä iltana kun olin Rukouksessa, pyysin taas Herralta, ties kuinka monetta kertaa, että saisin nähdä Hänet. Olin lukenut ja kuullut monia kertomuksia, kuinka ihmiset olivat saaneet kokea Jeesuksen lähelleen.
Tätä pyysin ja vahvasti sitä anoin. Sitten tapahtui jotain, en tiedä mitä kello oli ja olinko unessa vai missä, mutta kokemus oli hyvin todellinen.
Makasin siinä vuoteellani silmät kiinni ja koin että nyt on joku huoneessa. Sitten tunsin että joku pitää minua käsistäni kiinni (kämmenistä).
Silmiäni en saanut auki, mutta puristin niitä tiukempaan kuin näkien tarkemmin, mitä huoneessa tapahtuu?
Kuva alkoi muuttua sumuiseksi ja kohta se kirkastui ja näin Jeesuksen siinä vuoteeni vierellä, pidellen molempia käsiään omissani.
Hänellä oli tuo valkoinen vaate päällään. Kyselin Jeesukselta paljon asioita, mutta hämmästyin, kun en ymmärtänyt omaa puhettani ja noita kysymyksiä.
Jeesus vain hymyili minulle, mutta en saanut vastauksia. Sitten tuo hetki loppui ja nukuin rauhallisesti aamuun.
Aamulla mustin tuon kaiken. Se oli niin TODELLISTA! Sydämeni oli iloa täynnä ja on edelleen, kun sitä muistelen.
Olen monesti sen jälkeenkin kutsunut Jeesusta, että vielä saisin kokea tuon samaisen.
Kiitos Jeesus! Kiitos ja Kunnia On Yksin Sinun!


KuvaNäky, Mikä on Sanomamme?
7.1.2017.


Tänä aamuna herätessäni sain hauskan kuvan, jonka sanoma on kuitenkin tärkeää ja mietittävää.
Näin kuin sarjakuvan kuvan, jossa oli mies ja hänestä nousivat kaksi puhekuplaa, jotka kuitenkin olivat aivan tyhjiä. Sitten tuli kysymys; Oletko puheissasi ”suurisuinen”? Eli puhummeko kaikkea tyhjää? Onko puheemme palturia? Pysymmekö totuudessa?
Tämä oli tämän aamuisen kuvani Sanoma, tuo sarjakuva, jonka puhekuplat olivat tyhjät ….
Siinä miettimistä, itsekullekkin henkilökohtaisesti...


Kuva


Monesta Raamatun Sana tuntuu kovalta ja rajulta. Itsekin sitä monesti miettinyt ja se johtuu siitä, että Jumala ei voi valehdella. Hän toivoo meiltä sitä samaa. On usein hyvin vakeaa puhua totta, varsinkin kun tietää toisen osapuolen loukkaantuvan. Moni Herran palvelija onkin luopunut Sanan julistamisesta Totuudessa ihmispelon vuoksi.


Niin en usko että raamattu turhaan sanoo että Jumalan sana on terävmpi kuin mikään kaksiteräien miekka... Ei kaikki minkä omatunto todistaa sydämessämme vääräksi ole suinkaan saatanan syytös vaan parannuksen teon paikka. Wilkerson David joskus puhui että kun hän oli saarnannut ja ihmiset olivat tulleet synnintuntoon ja halusivat tehdä parannuksen toinen saarnaaja tuli heti saarnastuoliin hänen jälkeensä vesittämään koko saarnan että elämme armon aikaa. Aivan kuin meidän uskovienkin ja muiden ei tarvitsisi tehdä katuen parannusta.
Jumalamme on kuluttavainen tuli.Kasvua ei voi tapahtua ilman kipua.
Minä teen sanani sinun suussasi tuleksi ja tämän kansan polttopuiksi. Leonard Ravenhill sanoi nämä nykyajan saarnat eivät tavoita ja vapauta tämän meidän maailmanajan himokkaita ihmisiä.
Jos loukkaannumme pelkästä Jumalan sanasta miten käy sitten kun itse Juudan jalopeura ilmestyy!


Jumalan Sanan luova voima tulee mahtavasti esille Raamatun alussa: "Ja Jumala sanoi: 'Tulkoon valkeus.' Ja valkeus tuli" (1 Moos. 1:3). Tässä yhteydessä käytetyssä heprean sanoa -verbissä on käskemisen vivahde. Kaiken on toteltava Jumalan sanaa.

Tähän Jumalan Sanaan on aina yhdistynyt Jumalan Henki. "Ja maa oli autio ja tyhjä, ja pimeys oli syvyyden päällä, ja Jumalan Henki liikkui vetten päällä" (1 Moos. 1:2). Ps. 33:6-11 kerrotaan Jumalan Sanan luovasta voimasta. Siinä yhteydessä todetaan: "Herran neuvo pysyy iankaikkisesti, hänen sydämensä aivoitukset suvusta sukuun."

Näin on nytkin. Jumala on pysynyt muuttumattomana ja myös Hänen Sanansa on sama. Se on uutta luova Sana, joka sisältää jumalallisen käskijän arvovallan kaiken muun ylitse. Siinä on edelleen mukana Jumalan Pyhä Henki. Ihmisen tehtävänä ei siis ole tehdä Sana eläväksi. Elävä Sana tekee ihmisen eläväksi, koska siinä on eläväksi tekevä Jumalan Henki. Tämä Sana on aina uutta luova, mutta se pysyy iankaikkisesti.
Raamatun mukaan rakkaus totuuteen on oleellisen tärkeä etenkin niille, jotka tunnustautuvat uskoviksi. 2.Tess. 2.luku on avautunut minulle uudella tavalla. Tai oikeammin sanottuna asia avautui siitä käsin mitä tuossa luvussa ei sanota. Luvussa sanotaan, että Jumala lähettää väkevän eksytyksen niille, joilla ei ole rakkautta totuuteen. Siinä ei sanota, että Jumala lähettää eksytyksen vain niille, joilla ei totuutta ole. Ratkaisevaa näyttää olevan se, onko ihmisellä rakkaus totuuteen eikä se, kuinka pitkällä hän on totuudessa ja siihen pyrkimisessä.


Toinen kirje tessalonikalaisille 2
1. Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet,
2. ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.
3. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
4. tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
5. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?
6. Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.
7. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
8. niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
9. tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
10. ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
11. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
12. että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.
13. Mutta me olemme velvolliset aina kiittämään Jumalaa teidän tähtenne, veljet, te Herran rakastetut, sentähden että Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen.
14. Siihen hän on myös kutsunut teidät meidän evankeliumimme kautta, omistamaan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kirkkauden.
15. Niin seisokaa siis, veljet, lujina ja pitäkää kiinni niistä opetuksista, joita olette oppineet joko meidän puheestamme tai kirjeestämme.
16. Ja meidän Herramme Jeesus Kristus itse ja Jumala, meidän Isämme, joka on rakastanut meitä ja armossa antanut meille iankaikkisen lohdutuksen ja hyvän toivon,
17. lohduttakoon teidän sydämiänne ja vahvistakoon teitä kaikessa hyvässä työssä ja puheessa.TÄNÄÄN, 22.5.2018.
Näin aamulla, herätessäni, kuin mustan, tv kuvaruudun ja siinä keskellä oli tekstiä, kuin lopuusanat, jollekkin ... en pystynyt lukemaan niitä.
Joko olisi aika loppusanoille?
Kiitos Jeesus, Sinua odotetaan! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.