perjantai 1. kesäkuuta 2018

TEHKÄÄ KAIKKI KANSAT OPETUSLAPSIKSENI ..Näky; Ruukkukasvi ja Kaste

6.4.2017.
Shalom, Te Ihanaiset Rakkaani!
Vähän ennen ylösnousuani, sain kaksi kuvaa, jotka meinasin sivuuttaa, mutta äsken niitä tutkiessani ja googlettaessani siihen avuksi, sain eteeni heti, tekstin, joka niin kuvasi noita kuviani.
Siis minä jaan ne nyt tänne:
Ensin näin kuvan, jossa oli Ruukkuun istutettu, pieni kasvi, kuin pieni pyöreä pensas. Sitä näytettiin minulle pariin otteeseen ja ensin se näytti huono voivalta, mutta sitten se jostain syystä virkistyi ... toisessa kuvassa, oli varmaankin tuo virkistymisen syy, sillä näin vedenpinnan, johon hiljakseen putoili pisaroita ja ne saivat veden pinnan kauniisti väräjämään ... Se oli kuin kastetta ...

Ja niin saan näkyni sopimaan tähän eteeni tulleeseen tekstiin, joka löytyi suomi24 sivulta. http://keskustelu.suomi24.fi/t/4706607/ ... inen-kaste

Kristillisen kasteen asemaa ja olemusta voidaan kuvata ruukkukasvilla. Multa jossa kasvi kasvaa on usko Jeesukseen. Ruukku on kristillinen kaste. Kasteluvesi kuvaa taas raamattua ja kristillistä opetusta johon kasvin tulee yhä uudestaan ja uudestaan kastautua jotta se ei kuolisi ja pystyisi nauttimaan ruukun ja mullan antamasta voimasta eikä siis näivettyisi ja kuivuisi. Itse elossa oleva kasvi kuvaa luonnollisesti uudestisyntynyttä ja taivaaseen menossa olevaa ihmistä.

Kristillinen kaste ruukkuna pitää koossa kasvin kasvua ja tukee sitä etenkin kuivina aikoina. Ilman ruukkua juuret kasvaisivat sinne tänne ja olisivat alttiita haavoille ja vaurioille. Ilman ruukkua myös vesi haihtuisi juurista nopeammin ja olisi vaarassa että kasvin juuret kärsisivät todennäköisemmin nopeammin pysyviä vaurioita ja kuivuisivat.

Ilman multaa taas ruukku on turha eikä se hyödytä kasvia, mutta mullan ja kasteluveden kanssa se luo yhdessä kasville mitä parhaimmat edellytykset kasvaa. Ilman ruukkua taas mullan on vaara levitä sinne tänne kun kasvia kastellaan ja näin kasvi on vaarassa kuolla. Luonnollista on myös että ilman kasteluvettä kasvi todennäköisesti kuolee jo alkuunsa koska se olisi tällöin satunnaisen sateen varassa varsinkin jos kyseessä on jokin etelän sitruspuu. Tässä tapauksessa kasvin elossa pysyminen riippuisi siis paljolti siitä minkälainen kasvi on kyseessä.

"tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni kastamalla heitä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen Nimeen JA opettakaa heitä pitämään kaikki minkä minä olen käskenyt teidän pitää"

******************


" ME", todellakin tarvitsemme, tuon kasteen, täydessä ymmärryksessä, se ottakaamme vastaan! Se saa meidät virkoamaan, Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa!

Herrassa me teemme kaiken ja saamme kaiken, itse en voi mitään, edes vähässäkään. Siksi kai Hän näin hiljaisuudellaan välillä muistuttaa, että jos Hän, ei tee mitään kauttamme, ei myös mitään tapahdu. Nämä hetket on hyvä käyttää lepoon, Hänen kanssaan, tuolla venheessä leväten.
Nyt kun nuo aamuiset kuvat alkoivat avautua, tuntuu niinkuin joku, eli Jeesus itse, olisi kastellut minunkin juuriani ja ne alkaavat taas heräämään.
Kiitos Jeesus! Olet RAKKAIN!!!


Kasteesta keskusteluani ja kokemuksiani, myös tuolta Pelastussanomasta; Kaste: http://www.pelastussanoma.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=5&t=77


Jeesus on myös minulle se kaikkein ylivertaisin ja tärkein elämässä. Se on kuin henki ja lihasydän joka minut laittaa hengittämään ja viemään happea aivoihin. Ei ilman toista.
.... ja nyt .... aivan kuin kaiken Kruunuksi, aurinkokin alkoi paistamaan, sade päivien jälkeen!


Morning has broken: https://www.youtube.com/watch?v=e0TInLOJuUM

Aamu Sarastaa. Heräämme ....

Kuva


Tuosta kukkaruukusta ja siinä olevasta kasvista, nousi mieleeni, kun nuoruudessani, minun piti tehdä hakemus, jossa hain erääseen hoitopaikkaan töihin. Kurssilla oli opetettu, että hakemuksessa tulee olla jotain omaa, josta erottuu muista hakijoista.
Muistan, kuinka kirjoitin peusteluina, kuinka vanhuksia pitää kunnioittaa ja hellästi hoivata, kuin kukkaa, jonka vanhoja ja hauraita juuria, hellästi rapsuttelen ... Tuo kuvaus jäi elävästi mieleeni ja halusipa sitä muutama aikanaan minulta "lainatakkin".
Tänään, näen täällä myös monia hauraita ja heikkoja ihmisiä, joita tulee lähimmäisenä kunnioittaa, ja hellävaroen rapsutella niitä hauraita juuria, ehkä auttaa hieman uuden mullankin vaihdossa, mullan jossa on Herralta saatua ravinnetta.
Tämä tuli kuin muistutuksena, että tuo hoiva käy edelleen, tänäänkin, ei vain vanhuksille, vaan kaikille lähimmäisille, jotka tarvitsevat tukea ja välittämistä ja rakastamista. Sitä ei ole tässä maailmassa koskaan liikaa.
Tietäkää, että olette minulle OIKEASTI RAKKAITA, en huutele ja heittele tuosta asiasta mitään feikkiä. Noin koen ja tunnen, onhan minulla Kristuksen Rakkaus sydämessäni!


Kuva


Shalom!

Tänään, 7.4.2017. kun heräsin ja olin siinä vielä silmät kiinni, sisäinen pimeys ympärilläni, aloin yhtäkkiä nähdä edessäni valoa ja tuo valo muuttui Vanhaksi Kaari-ikkunaksi, jossa oli ristikko. Se oli kuin Ikkuna, noissa vanhoissa kirkoissa tai temppeleissä. Ajttelin, josko se oli minun sisäisen temppelini Ikkuna, josta tulvi valoa? Ja tuo Valonlähde, on Herrani, Jeesus Kristus!

Siunausta ja Herran Kirkkautta ja Valoa Päiväänne! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti