lauantai 23. kesäkuuta 2018

MINUN PELASTUKSENI PYSYY IÄTI ...

 

 
 
   Ilmestyskirjan 7. luku kertoo 144 000 sinetöinnistä, joka on erittäin ajankohtainen totuus meille, jotka elämme juuri Jeesuksen takaisintulon ...

  Mutta, ensin tuo näky kärpäsestä ...

NÄKY ; Kärpänen

30 Syys 2017.

Shalom!

Tänä aamuna Rukouksessa ollessani, näin samanaikaisesti silmieni edessä kuvaa kärpäsestä, joka oli aivan edessäni. Silmäni olivat kiinni tuon kuvan ilmestyessä eteeni.
Siinä se käveli elävänä, aivan silmieni edessä.
Koen, että tuo ei tiedä hyvää .... oliko edes näky, vaiko häirintää .. rukous hetkeeni?
Koetelkaa ... nouseeko jotain mieleenne?
En voi sanoa tätä hyväksi viestiksi ..


Kärpästenkin Herra :
 http://personal.inet.fi/koti/kauker/vii ... rpanen.htm

 Kohottakaa katseenne taivasta kohden, katselkaa alhaalla leviävää maata! Taivas hajoaa kuin savu ja maa ratkeaa kuin kulunut vaate, sen asukkaat kuolevat kuin kärpäset. Mutta minun pelastukseni pysyy iäti eikä minun vanhurskauteni murene. Jes. 51:3-6.


Saatanaa nimitetään Belsebubiksi (Matt.12:24). Tämä sana merkitsee kirjaimellisesti "kärpästen herra", joka voidaan ymmärtää myös "saastan herraksi". Paholainen turmelee kaiken mihin koskee.


Kärpäset

Hobby-kärpänen taitaa olla ainut kärpänen joka ilahduttaa, muulloin ne koetaan
kiusallisiksi kavereiksi. Yksikin kärpänen koetaan epämiellyttäväksi, jos he kesäyönä häiritsee nukkumista jatkuvalla pörinällä ja sitkeästi lentämällä kasvojen seutuun.
Mutta eivät ne kauan ole yksinäisiä, sillä ne lisääntyvät helposti . Banaanikärpästä, sitä pientä siivellistä joka äkkiä ilmaantuu kodin hedelmiin, jos ne ovat lämpimässä
ja ilman suojaa, käytetään tieteessä perinnöllisyyden tutkimiseen juuri sen helpon ja nopean lisääntymisen vuoksi. Jo kolmen viikon päästä uusi sukupolvi on lentokykyinen, vaikka sillä on muna, toukka ja kotelo, kaikki muodonmuutoksen vaiheet. Kuolleet kärpäset ja niiden jätöspilkut ovat tuttu jokakeväinen siivouksen kohde. Kärpästen mieluisia talvehtimispaikkoja ovat ikkunan välit. Ei se itse ole mitenkään siivoushullu vaan menee yhtä iloisesti sontakasaan tai muihin jätöksiin ja raatoihin munimaan tai ruokaa etsimään ja kohta samoilla karvaisilla jaloillaan pyörii ihmisten ruoan kimpussa, levittäen mitä erilaisempia bakteereja.
Fariseukset väittivät epäuskossaan, että Jeesus teki voimatekoja Beelsebulin eli pää- paholaisen voimalla. Beelsebulin arvellaan olevan sanaväännös sanasta Baal-Sebub, "kärpästen herra". Jos b vaihdetaan l.ksi sana saa merkityksen "sontakasan herra". Baal-sebub oli filistealaisen kaupungin Ekronin epäjumala, joka hallitsi lääkintätaitoa

Sananlaskujen sepittäjä on saanut kärpäsestä aiheen viisauteen :


Yksi erehdys saattaa turmella paljon arvokasta. Kuollut kärpänenkin saa voiteentekijän öljyn pilaantumaan, ja vähäinen tyhmyys voi vaikuttaa enemmän kuin viisaus ja kunnia. ( Snl 10 :1 )

Erityinen kärpäslaji, tsetsekärpänen levittää unitautia. Suomessa sitä ei esiinny, mutta elokuussa ilmestyvät pistokärpäset jotka eivät nekään ole miellyttäviä. Kukkakärpäset
tekeytyvät mehiläislajien näköisiksi kun niillä on keltaista ruumiissaan.
Seuraavissa Raamatun jakeissa kärpästä on käytetty monilukuisuuden vertauskuvana :


 Ja sinä päivänä Herra viheltää kärpäset Egyptin virtain suulta ja mehiläiset Assurin maasta, ja ne tulevat ja laskeutuvat kaikki vuorenrotkoihin ja kallionkoloihin, kaikkiin orjantappurapensaisiin ja kaikille juottopaikoille.
(Jes 7 :18 )


Kohottakaa katseenne taivasta kohden, katselkaa alhaalla leviävää maata! Taivas hajoaa kuin savu ja maa ratkeaa kuin kulunut vaate, sen asukkaat kuolevat kuin kärpäset.( Jes 51:6)


Kärpäsen näkö on merkillinen, kun sen silmät ovat verkkosilmiä : yhdessä silmässä
on verkon tapaan monta pientä silmää. Jotkut ihmiset ovat joskus, kun uteliaisuus on pahimmillaan, toivoneet, että voisivat olla kuin kärpänen kiinnostavien ihmisten huoneen katossa ja seurata sieltä tapahtumia. Kärpäsen jaloissa on ominaisuus joka saa ne pysymään katossakin putoamatta.

 http://riittaahvonen.blogspot.fi/


Itseasiassa näin vielä toisenkin kuvan tuon kärpäsen jälkeen ... näin, kuin lukon aukko, josta pilkisti ulos jokin ohkainen, pitkä ja musta lanka, tai jotain, ... mietin oliko se tuon kärpäsen jokin osa, tuntosarvi/kärsä ... en tiedä, sitä on niin vaikea kuvata.

7.10.2017.
Shalom!
Tänään, kun heräsin hetkeksi ennen klo. 6:tta, näin tuiki tavallista unta,, joka sitten päättyi ihanasti heräämiseeni.
Ajoimme mieheni kanssa jollekkin avoimelle paikalle/ alueelle. Siellä piti olla jokin tapahtuma.
Kun kaarsimme auton tuolle alueelle, katselin kohti taivasta ja sen pilvirajoja. Josko siellä jo näkyisi jotain?
Ja minä näin, näin kuin pilvistä muodostuneita hahmoja ja niitä oli kaikkialla. Katsoin mieheni puoleiselle ikkunalle ja näin heitä sielläkin kaikkialla ja enkeleitä oli heidän joukossaan.
Sanoin miehelleni:
- ” He ovat jo täällä.”
Mieheni kysyi hämmästyneenä:
-” Ketkä ovat täällä?”
Kerroin että ne 144 tuhatta ja ylimpänä näin Kristuksen valtaistuimellaan, Pyhien ja enkeleiden kanssa. Sanoin:
-” En tiedä näetkö sinä heitä mutta minä näen..”
Sitten uneni loppui.Johanneksen ilmestys 7
 1. Senjälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun.
  2. Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta,
  3. ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan".
  4. Ja minä kuulin sinetillä merkittyjen luvun, sata neljäkymmentä neljä tuhatta merkittyä kaikista Israelin lasten sukukunnista:
  5. Juudan sukukunnasta kaksitoista tuhatta merkittyä, Ruubenin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Gaadin sukukunnasta kaksitoista tuhatta,
  6. Asserin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Naftalin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Manassen sukukunnasta kaksitoista tuhatta,
  7. Simeonin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Leevin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Isaskarin sukukunnasta kaksitoista tuhatta,
  8. Sebulonin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Joosefin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Benjaminin sukukunnasta kaksitoista tuhatta merkittyä.
  9. Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään,
  10. ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta".
  11. Ja kaikki enkelit seisoivat piirissä valtaistuimen ja vanhinten ja neljän olennon ympärillä ja lankesivat kasvoilleen valtaistuimen eteen ja kumartaen rukoilivat Jumalaa,
  12. sanoen: "Amen! Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti, amen!"
  13. Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?"
  14. Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.
  15. Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä.
  16. Ei heidän enää tule nälkä eikä enää jano, eikä aurinko ole sattuva heihin, eikä mikään helle,
  17. sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä."
   
   
   Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.