lauantai 30. kesäkuuta 2018

OLITTE KUULLEET TOTUUDEN SANAN ...

27.11.2017.
Veljeni laittoi juuri tällaista viestiä viime öisestä unestaan:
SHALOM
Tänäaamuna näin unen ja siinä sanottiin Johannes kuusi..kaksitoista ja kolmetoista. Unessa vielä muistutettiin miten muistan kun herään...johannes kuusi, niinkuin joulukuusi ja 12 niinkuin joulukuu, jonka jälkeen seuraava, eli kolmetoista.
Tämä on siis kohta

12 Kun kaikki olivat kylläisiä, Jeesus sanoi opetuslapsilleen: "Kerätkää tähteeksi jääneet palaset, ettei mitään menisi hukkaan." 13 He tekivät niin, ja viidestä ohraleivästä kertyi vielä kaksitoista täyttä korillista palasia, jotka olivat jääneet syömättä.
Mitä tämä kellekin puhuu. Itse mietin Jumalan tekoja...miten täydellisiä ne ovat. Hän antaa kaiken tarvittavan, jopa yli...
Lisää viestiä veljeltä:
Kopio ystävältä...

Hei kaikki Herran rakastetut! tuo uni on mielettömän profeetallinen! Luku 6.12 on Suomen itsenäisyyspäivä. Ja luku 13 on kapinan, synnin ja turmeluksen luku, toisaalta erityinen onnen luku. Koen, että todellakin nyt Suomessa tilanne, jossa leipä loppunut ( sekä konkreettisesti että hengellisesti) mutta meillä, joille on Jumalan voima ANNETTU, on RATKAISU tilanteeseen. Tehdään niinkuin Herra sanoo, ruokitaan nälkäiset ja KERÄTÄÄN kaikki tähteeksi jääneet palasetkin talteen. Eli joka muru talletetaan huolella omaan sydämmeemme! Herra halusi nimenomaan painottaa tätä asiaa Suomen 100- vuotisitsenäisyyspäivän kohdalla!
Ef.1:13." Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti"


28.11.2017.
Tänään, sain kolme kuvaa, mutta tuosta kolmannesta en oikein saanut selvää, joten sitä en voi lähteä harmikseni tulkitsemaan. Pyysin Herraa vahvistamaan sen jos oli Häneltä.

1. Näin taas niitä lentäviä ötököitä edessäni ja nyt niitä oli monta. En saanut selvää oliko ne kärpäsiä vai mitä. Jokin aika sitten näin tuon yhden kärpäsen. Ja kohta yhden ampiaisen.
Nyt nuo lentävät lisääntyivät.

2. Näin muutaman ihmisen keskellä kuvaa ja siinä kuin eroteltiin lampaita. Ajattelin että oliko niistä kuitenkin osa vuohia. Toiset niistä juoksi kuvan vasempaan ja toiset oikeaan reunaan.
Tästä tulee tietenkin mieleen Matt.25.
29.11.2017.

Eilen illalla mietiskelin tätä, että ihminen, uskova semmoinen, jolla ei sydämessä asu Pyhää Henkeä, ei voi nähdä Jumalan Sanaa Elävänä Totuutena. Hän lukee Raamattua kuin kuollutta kirjainta.
Mutta kun Pyhä Henki alkaa vaikuttaa, alkaa näkemään Sanan aivan uudessa valossa. Sen Sanoma avautuu aivan uudella tavalla. Sen luvut ja jakeet saavat uuden merkityksen ja ihmeissään saa huutaa: " Tätäkö tämä tarkoittikin? "
Näin minulle kävi ja niin monelle muille, jonka sydämeen Pyhä Henki sai tilaa, tulla asumaan.
Siis pyhitytään entisestään, että sydämessä on tilaa Pyhän Hengen tulla.
Amen. 

 

Tänään, rukous hetkelläni, näin samalla mustavalko kuvaa norsusta. Se oli kuin piirrettyä sarjakuvaa. Siinä kuvattiin tuon norsun kömpelöä olemusta.
Mietin, liekkö tuo edes näky, mutta ajatukseni kulkivat norsujen posliini kaupassa. Kyllä siinäkin Sanomaa löytyy, kunhan sitä syvemmin miettii.
Ehkä meillä täällä, on nyt tuollainen tilanne. Pitää varoa, sillä on niin paljon haurasta ja särkyvää. 


30.6.2018. Tänään kun heräsin aikaisin aamulla hetkeksi, näin kuvan, hyvin pitkästä pöydästä ja sen toista päätä en nähnyt ... ja jokaiselle oli oma tuoli.
Ehkä pian jo pääsemme taivaan kotiin ja Hääjuhla pääsee alkamaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.