torstai 28. kesäkuuta 2018

ANTAKAA KUNNIAN KUNINKAAN KÄYDÄ SISÄLLE


Näky - Valkoinen portti
19.11.2017.
Shalom!
Tänään rukous hetkessäni, näin Valkoisen, suuren portin. Seisoin sen edessä. Portin ovet avautui ja sain astua siitä sisään. Kuljin hyvin vaaleaa käytävää joka oli pitkä ja molemmin puolin oli korkeita valkoisia pylväitä.
Käytävän päässä tulin ovelle josta loisti valoa.
Sitten näky loppui.

Samalla nousi mieleeni Psalmi 24 sanat: " Antakaa Kunnian Kuninkaan käydä sisälle. "


Jeesuksen Kristuksen uhrikuoleman suojassa Jumala katsoo mei­dätkin vanhurskaiksi ja saamme Herran siunauksen ja pelastuksen. Vain hänen hallitessaan valheellisuus ja vääryys väistyvät, viatto­muus ja puhtaus voittavat. Meitä kutsutaan pyrkimään hänen luok­seen ja etsimään hänen kasvojansa. Vain hänen johtamanaan voim­me nousta Herran kirkkauden vuorelle ja astua kaikkein pyhimpään — Jumalan täydellisen kirkkauden läsnäoloon.


PSALMIT 24
1. Daavidin virsi. Herran on maa ja kaikki, mitä siinä on, maanpiiri ja
ne, jotka siinä asuvat.
2. Sillä hän on sen perustanut merten päälle, vahvistanut sen virtojen päälle.
3. Kuka saa astua Herran vuorelle, kuka seisoa hänen pyhässä paikassansa?
4. Se, jolla on viattomat kädet ja puhdas sydän, joka ei halaja turhuutta eikä vanno väärin.
5. Hän saa siunauksen Herralta ja vanhurskauden pelastuksensa Jumalalta.
6. Tämä on se suku, joka häntä kysyy, joka etsii sinun kasvojasi, - tämä on Jaakob. Sela.
7. Nostakaa päänne, te portit, nostakaa päänne, te ikuiset ovet, kunnian kuninkaan käydä sisälle!
8. Kuka on se kunnian kuningas? Hän on Herra, väkevä ja voimallinen, Herra, voimallinen sodassa.
9. Nostakaa päänne, te portit, nostakaa päänne, te ikuiset ovet, kunnian kuninkaan käydä sisälle!
10. Kuka on se kunnian kuningas? Hän on Herra Sebaot, hän on kunnian kuningas. Sela.Kuva


18.11.2017.
Shalom!
Tänään, herätessäni näin kolmen kuvan sarjaa, oliko näkyä, tiedä ....
Näin ihmisen kädet laittamassa ruokaa ja se näytti lihaisalle ruualle. Sitten nuo kädet alkoivat kirjoittaa valkoiselle paperille jotain.
Lopuksi nuo kädet viittoilivat tyhjää ilmaa edessään ....

Koetelkaa.
Kuva


Lukiessa Raamattua ensimmäistä kertaa on hyvä ymmärtää, ettei heti voi ymmärtää kaikkea. Vaikeat kohdat voi skipata ja katsoa tarkemmin sitten seuraavalla kerralla - tärkeintä on nauttia ja tulla ravituksi siitä, mitä ymmärtää nyt, tällä hetkellä. Sanan lukeminen ja ajan viettäminen Jumalan kanssa on meille hengellistä ravintoa. Syömme ja juomme Herraa ja nautimme Hänestä. Psalmien kirjassa 34:8 sanotaan: "Maistakaa ja katsokaa, kuinka Herra on hyvä. Autuas se mies, joka häneen turvaa!" Mitä enemmän syömme, sitä enemmän tulemme ravituksi ja sitä enemmän voimme kasvaa ja vahvistua. Kristityn elämä vasta alkaa uskoontulosta. Olemme alussa kuin pieniä vauvoja, jotka tarvitsevat ensin maitoa, sitten vähän kiinteämpää ruokaa ja sitten oikeaa aikuisten ravintoa.

Jumalan Sana tarkoittaa ensinnäkin Jumalaa itseään, aktiivista, toimivaa Jumalaa. Vanha testamentti alkaa kuvauksella, jossa Jumala luo maailman sanomalla sanansa. Jumalan Sana tuo olemassaoloon sen, mitä se sanoo: ”Jumala sanoi: ’tulkoon valo’ ja valo tuli.” Johanneksen evankeliumin mukaan Jumala itse on tuo Sana: ”Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumala.”JESAJA 55
1. Kuulkaa, kaikki janoavaiset, tulkaa veden ääreen. Tekin, joilla ei
ole rahaa, tulkaa, ostakaa ja syökää; tulkaa, ostakaa ilman rahatta, ilman hinnatta viiniä ja maitoa.
2. Miksi annatte rahan siitä, mikä ei ole leipää, ja työnne ansion siitä, mikä ei ravitse? Kuulkaa minua, niin saatte syödä hyvää, ja teidän sielunne virvoittuu lihavuuden ääressä.
3. Kallistakaa korvanne ja tulkaa minun tyköni; kuulkaa, niin teidän sielunne saa elää. Ja minä teen teidän kanssanne iankaikkisen liiton, annan lujat Daavidin armot.
4. Katso, hänet minä asetin kansoille todistajaksi, kansojen ruhtinaaksi ja käskijäksi.
5. Katso, sinä olet kutsuva pakanoita, joita sinä et tunne, ja pakanat, jotka eivät sinua tunne, rientävät sinun tykösi Herran, sinun Jumalasi, tähden, Israelin Pyhän tähden, sillä hän kirkastaa sinut.
6. Etsikää Herraa silloin, kun hänet löytää voidaan; huutakaa häntä avuksi, kun hän läsnä on.
7. Jumalaton hyljätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon Herran tykö, niin hän armahtaa häntä, ja meidän Jumalamme tykö, sillä hänellä on paljon anteeksiantamusta.
8. Sillä minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne, eivätkä teidän tienne ole minun teitäni, sanoo Herra.
9. Vaan niin paljon korkeampi kuin taivas on maata, ovat minun tieni korkeammat teidän teitänne ja minun ajatukseni teidän ajatuksianne.
10. Sillä niinkuin sade ja lumi, joka taivaasta tulee, ei sinne palaja, vaan kostuttaa maan, tekee sen hedelmälliseksi ja kasvavaksi, antaa kylväjälle siemenen ja syöjälle leivän,
11. niin on myös minun sanani, joka minun suustani lähtee: ei se minun tyköni tyhjänä palaja, vaan tekee sen, mikä minulle otollista on, ja saa menestymään sen, mitä varten minä sen lähetin.
12. Sillä iloiten te lähdette, ja rauhassa teitä saatetaan; vuoret ja kukkulat puhkeavat riemuun teidän edessänne, ja kaikki kedon puut paukuttavat käsiänsä.
13. Orjantappurain sijaan on kasvava kypressejä, nokkosten sijaan on kasvava myrttipuita; ja se tulee Herran kunniaksi, iankaikkiseksi merkiksi, joka ei häviä.Kuva


Teksti on pitkä, mutta suosittelen lukemaan, sillä kertoo niin hyvin tästä hetkestä, missä elämme. Hyvää miettimisen aihetta.

Luopumus: Lue lisää: http://www.uskonet.fi/artikkelit/187/luopumus

Daavid oli Jumalan mielen mukainen mies, mutta hän oli sitä vain silloin, kun hän vaelsi yhdessä Herran kanssa. Kun hän teki syntiä ja ryhtyi elämään siinä, niin hänestä ei enää voitu sanoa näin, ennen kuin hän oli katuen palannut kotiin tuhlaajapojan lailla. Herra ei hyväksy minkäänlaista syntiä ja niinpä tässäkin sanotaan, että se mitä Daavid oli tehnyt, oli pahaa Herran silmissä. Profeetta oli myös huutanut hänelle, että miksi sinä olet pitänyt halpana Herran Sanan?Shalom!
Eilen, 27.6.2018.
Herra taas yllätti minua iloisesti.
Aamulla kun heräsin ja rukoilin Hänen puoleensa, lopuksi pyysin niin kuin joka aamu: " Johdata ja ohjaa tänäänkin ja tee tästä hyvä päivä."
Oli taas työpäivä, ja kun kävelin kohti työmaatani, rukoilin siinä vielä:
- " Yllätä minut Jeesus tänään jotenkin, yllätä, en tiedä miten , mutta Sinä voisit tietää. Minä yritän olla avoin, että näen tuon yllätyksesi."
Kun sitten työ päättyi ja olin sopinut hyvän uskovan ystäväni/ siskoni kanssa, että pääsen tämän kyydillä kotia ja niin tapahtui. Ystäväni sanoi, että kävisimmekö eräällä paikallisella mansikka tilalla katsomassa mansikoita, oli lehdessä ilmoittanut ja niinhän me mentiin.
Sato oli kuitenkin vasta aluillaan ja mansikat oli loppu siltä erää. Olisi pitänyt jäädä odottamaan puoleksi tai 1 tunniksi jos olisi halunut saada mansikkaa. No, eihän me jääty. Muitakin asiakkaita tuli sinne ja kaikille oli sama vastaus.
Sitten näin tulevaksi erään uskovan siskon, jonka puolesta olen paljon rukoillut. Hän tuli pienen poikansa kanssa. Iloitsin tuosta tappamisesta ja sanoinkin että hän oli ollut mielessni ja oli pitänyt laittaa hänelle viestiä mutta aina se oli jostain syystä jäänyt.
Halasimme siinä jälleen näkemisen riemusta.
Ystäväni, jonka kyydissä olin, haki meille jäätelöt. Me juttelimme kuulumiset. Tiesin että hän odottaa vauvaa, mutta se oli vielä salaisuus. Nyt sain luvan kertoa siitä ystävällenikin ja tämän asian puolesta hän pyysi meiltä molemmilta rukousta, mutta sain kertoa siitä ystävälleni vasta koti matkalla.
Ystäväni iloitsi autossa:
- "tämäpä oli yllätys!"
Sanoin, että niin todella oli ja kerroin, mitä aamulla kävellessäni töihin olin Jeesukselta pyytänyt ja tässä se nyt tuli: "YLLÄTYS!"
Sain tärkeää tietoa niin vauvasta kuin perheestä, joka todella tarvitsi rukous apua. Vauvalla kakki oli hyvin, mutta perhe voi huonosti.
Mutta tätä kohtaamista ei olisi tapahtunut, jos emme olisi menneet katsomaan noita mansikoita, joita emme sitten edes saaneet. Mutta Herralla olikin tässä aivan toinen suunnitelma ja tarkoitus ...
Illalla sitten eräs ystäväni, jolla on tämä Nita tytär, ilmoitti, että Nitan Rippikoulu on miltei suoritettu ja elokuussa kirkossa pääsee ripille ... yksin.
Nita ei halunut suorittaa sitä ryhmässä, vaan yksin ja hyvä että se onnistui.
Pappi oli sanonut Nitan äidille:
- " Sinulla on ihana tytär. Kun luin hänen vastauksiaan asetetusta tehtävästä, itkin kokoajan lukiessani niitä, niin upeita vastaukset oli."
Olin antanut talvella Nitalle oman ISON Raamatun, josta hän iloitsi ja lupasin yllätys lahjan jos hän suoriutuu rippikoulusta ja nyt se tapahtuu ja minä saan ilolla lunastaa tuon lupaukseni. Nyt kerroin sen äidillekkin, sillä olin pitänyt tuon lahjan salassa tähän asti.
Olin ajatellut, että nuo uskon asiat on Nitan juttu ja tärkeät hänelle ja koen että ne tulee olemaan suuresti vaikuttava asia Nitan elämässä. Aivan kuin Jeesus olisi minua kehoittanut tuohon lahjaan. Päätin, että osta hänelle oman pienen Raamatun, jonka voi ottaa mukaan. Sellaisen valkoisen farkku Raamatun, jossa on vetoketju, se on lahjani ... tukea ja ravintoa uskon kasvuun ja eheytymiseen.
Sitten äiti lopuksi vielä kertoi, että Nita oli tässä juuri eräänä iltana alkanut puhumaan minusta, kuinka minä todella oikeasti välitän ...
VOI KUINKA MINÄ ILOITSENKAAN!!! Ja huomasin, että Herra yllätti minut kahdesti eilisen päivän aikana ja ILOISESTI!!!
KIITOS, KUNNIA JA YLISTYS, HERRALLEMME JEESUKSELLE KRISTUKSELLE!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.