torstai 14. kesäkuuta 2018

KAIKKI LIHA ON KUIN RUOHO ....

04 Kesä 2017
Tänään rukoilin ja pyysin anteeksiantamusta ja puhdistusta kaikesta vielä olevasta. Kiitin Hänen Rakkaudestaan ja siitä että on aina vierelläni.
Sitten yhtäkkiä näin pitkästä aikaa näyn, jossa pientä roskaa paloi pienillä liekeillä.
Kiitin Herraani, sillä koin että Hän puhdisti! Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Krsitukselle!!!

Pari yötä sitten, mökillä, tuo 3vuotias, joka oli mukanamme, nukkui alhaalla kanssani. Poika nukkui toisella sohvalla, joka on semmoinen levitettävä laatikko sohva.
Kuulin yöllä kahahduksen ja yritin siinä hämärässä katsella, mitä siellä sohva laatikossa tapahtuu. En nähnyt poikaa missään ja ensin vähän pelstyin, että nytkö hänet otettiin ja minä jäin tänne. Kohta liikahti uudestaan ja näin pienen vaalean pään pilkistävän peiton ja tyynyn seasta.
Hymyilin tyytyväisenä, ei siis vielä, ... mutta tiedän Jeesus, että Sinä tulet pian!
Amen.Eilen aamuna, kun heräsin ja olin rukouksessa ja pyytäen puhdistusta ja anteeksiantoa, mökillä, juuri ennen pois lähtöämme. Koin rukouksessa valtavan rauhan ja juttelin Herralle myös tuosta unesta ja koin vahvasti, että totisesti, pian tapahtuu jotain ja rauha lepäsi sydämessäni ja sydämeni oli kovin avoin ... olin valmis tulevaan, oli se minkälainen tahansa. Herra pitää huolen omistaan.


Apostolien teot 2, kuva aihe.
Kuva

05 Kesä 2017
Shalom!
Tänä aamuna, herätessäni, näin pilven, joka avautui kuin ovi ja sen takaa, eli tuosta pilven oviaukosta, loisti kirkas valo ....
Rukoillessani, kuulin kuin mieheni äänen: " Mennään katsomaan, minkalainen se Jeesus on ..."
Jatkoin hymyillen rukoustani.... pidän kiinni tuosta lähdöstämme, en voi laskea tuosta ajatuksesta irti, pidän siitä kiinni itsepintaisesti, kuin tuossa unessa hirveä sarvista, molemminkäsin, eli täysillä ...

Eli tuo hirvi unessani taitaa todella kuvastaa näitä luonteenpiirteitäni, joita hirvi symboloi:

Hirvi on itsekunnioituksen, itsepäisyyden, kestävyyden ja jatkuvuuden symboli. Sinulla on omanarvontuntoa, ja olet sitkeä. Sinussa yhdistyvät samanaikaisesti lempeys ja hurja voima.


Rukoilin Herralle, että jos kuitenkin, vaikka tuota jos sanaa en halua käyttää, olemme tulkinneet väärin, anna meille voimaa, siihen valtavaan pettymykseen, kun edelleen joudumme jäämään tänne, odotuksemme jatkuu silti edelleen, mutta vielä pidän kiinni tuon hirven sarvista ja kohta minut tullaan noutamaan ja meidät...
Kiitos, Kunnia ja Ylistys Kuninkaallemme ja Herrallemme, Jeesukselle Kristukselle!
Amen.ME JATKAMME JA NOUSEMME UUDELLEEN SIIVILLE KUIN KOTKAT; EMME ANNA PERIKSI; SILLÄ OLEMMEHAN TAIVAAN PERILLISET !!!

JESAJA 40
1. "Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani", sanoo teidän Jumalanne.

2. "Puhukaa suloisesti Jerusalemille ja julistakaa sille, että sen vaivanaika on päättynyt, että sen velka on sovitettu, sillä se on saanut Herran kädestä kaksinkertaisesti kaikista synneistänsä."
3. Huutavan ääni kuuluu: "Valmistakaa Herralle tie erämaahan, tehkää arolle tasaiset polut meidän Jumalallemme.
4. Kaikki laaksot korotettakoon, kaikki vuoret ja kukkulat alennettakoon; koleikot tulkoot tasangoksi ja kalliolouhut lakeaksi maaksi.
5. Herran kunnia ilmestyy: kaikki liha saa sen nähdä. Sillä Herran suu on puhunut."
6. Ääni sanoo: "Julista!" Toinen vastaa: "Mitä minun pitää julistaman?" Kaikki liha on kuin ruoho, ja kaikki sen kauneus kuin kedon kukkanen:
7. ruoho kuivuu, kukkanen lakastuu, kun Herran henkäys puhaltaa siihen. Totisesti, ruohoa on kansa.
8. Ruoho kuivuu, kukkanen lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iankaikkisesti.
9. Nouse korkealle vuorelle, Siion, sinä ilosanoman tuoja; korota voimakkaasti äänesi, Jerusalem, sinä ilosanoman tuoja. Korota, älä pelkää, sano Juudan kaupungeille: "Katso, teidän Jumalanne!"
10. Katso, Herra, Herra tulee voimallisena, hänen käsivartensa vallitsee. Katso, hänen palkkansa on hänen mukanansa, hänen työnsä ansio käy hänen edellänsä.
11. Niinkuin paimen hän kaitsee laumaansa, kokoaa karitsat käsivarrellensa ja kantaa niitä sylissään, johdattelee imettäviä lampaita.
12. Kuka on kourallaan mitannut vedet ja vaaksalla määrännyt taivaitten mitat? Kuka on kolmannesmittaan mahduttanut maan tomun, puntarilla punninnut vuoret, vaa'alla kukkulat?
13. Kuka on Herran Henkeä ohjannut, ollut hänen neuvonantajansa ja opettajansa?
14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, joka olisi hänelle ymmärrystä antanut ja opettanut oikean polun, opettanut hänelle tiedon ja osoittanut hänelle ymmärryksen tien?
15. Katso, kansakunnat ovat kuin pisara vesisangon uurteessa, ovat kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Katso, merensaaret hän nostaa kuin hiekkajyvän.
16. Ei Libanon riittäisi polttopuiksi eikä sen riista polttouhriksi.
17. Kaikki kansakunnat ovat niinkuin ei mitään hänen edessään, ne ovat hänelle kuin olematon ja tyhjä.
18. Keneenkä siis te vertaatte Jumalan, ja minkä muotoiseksi te hänet teette?
19. Jumalankuvanko? - Sen valaa valaja, ja kultaseppä kullalla päällystää, sepittää sille hopeaketjut.
20. Kenellä ei ole varaa sellaiseen antimeen, se valitsee puun, joka ei lahoa, hakee taitavan tekijän pystyttämään jumalankuvan, joka ei horju.
21. Ettekö te tiedä, ettekö kuule, eikö teille ole alusta asti ilmoitettu, ettekö ole maan perustuksista vaaria ottaneet?
22. Hän istuu korkealla maanpiirin päällä, kuin heinäsirkkoja ovat sen asukkaat; hän levittää taivaan niinkuin harson, pingoittaa sen niinkuin teltan asuttavaksi.
23. Hän tekee ruhtinaat olemattomiksi, saattaa maan tuomarit tyhjän veroisiksi.
24. Tuskin he ovat istutetut, tuskin kylvetyt, tuskin on heidän vartensa juurtunut maahan, niin hän puhaltaa heihin, ja he kuivettuvat; myrsky vie heidät kuin oljenkorret.
25. "Keneenkä siis te vertaatte minut, jonka kaltainen minä olisin", sanoo Pyhä.
26. Nostakaa silmänne korkeuteen ja katsokaa: kuka on nämä luonut? Hän, joka johdattaa esiin niitten joukot täysilukuisina, joka nimeltä kutsuu ne kaikki; suuri on hänen voimansa ja valtainen hänen väkensä: ei yksikään jää häneltä pois.
27. Miksi sinä, Jaakob, sanot ja sinä, Israel, puhut: "Minun tieni on Herralta salassa, minun oikeuteni on joutunut pois minun Jumalani huomasta"?
28. Etkö tiedä, etkö ole kuullut: Herra on iankaikkinen Jumala, joka on luonut maan ääret? Ei hän väsy eikä näänny, hänen ymmärryksensä on tutkimaton.
29. Hän antaa väsyneelle väkeä ja voimattomalle voimaa yltäkyllin.
30. Nuorukaiset väsyvät ja nääntyvät, nuoret miehet kompastuvat ja kaatuvat;
31. mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy.Pätee ilmestyskirjan 10 päivän ahdistuksessa olemiselle 5-15.6 saakka: "Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää."

Totuus on, kaikesta huolimatta, että Jeesus tulee ja varmaankin pian. Ei Hän petä lupauksiaan, me vain olemme malttamattomia ja siinä on meidän kasvun paikkamme!
.. ja vielä tuo: "Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää."

Aamulla juuri ajattelin, että jos emme vielä tänäänkään lähde, kuinka tuo perkele nauraakaan partaansa, koska olemme koetuksella ja kuinka moni meistä sen kestää. Pitäkää siis sitä hirveä sarvista kiinni, ettekä anna tuon vihulaisen tuhota uskoanne, me kyllä lähdemme, meidät haetaan pian, niinkuin uneni näytti ja itsepintaisesti pidän tuosta ajatuksesta kiinni. PERKELE ON JO VOITETTU; VAIKKA SE MUUTA YRITTÄÄ VÄITTÄÄ !!!
Nämä 2 untani, lopun kilvoittelu ja tämä hirvi uneni kertoo samaa asiaa, tätä mitä elämme, tuo tauko, kilvoittelu unessani, oli käyntini tuolla kainuussa, ja nyt, tuo lopukilvoittelu jatkuu ja olen täällä tukenanne, niin kuin tuossa unessa tuolle lihavalle ja tummalle naiselle (afrikkalais tyyppinen).
Näen nyt nämä unet aikas selkeästi. Nyt kilvoittelemme nämä loppu metrit, nuo 10 pv., emmekä anna piiruakaan periksi (hirvi),
AAMEN !!!... minulla oli tauko unessa ja oikeassa elämässä, tänään ja eilen, pitkästä aikaa sain nuo näyt, kun ei lasketa noita kahta unta, väheksymättä kuitenkaan niitä. Niissä on selkeä sanoma ja toivon että tekin näette ja ymmärrätte ne nyt.


Tänään, 14.6.2018. Kun heräsin ja aloin siinä joka aamuiseen rukoukseeni, näin kuvan rististä, joka oli muodoltaan, kuin muovinen kaukalo, vaaleaa muovia, ja siinä oli kauttaaltaan, mutta järjestyksessä, pieniä reikiä, johon oli istutettu vihreitä heinä tai kasvi tuppoja.
Mietin, mitä tuo tarkoittaa, onko tuo näky ollenkaan, mutta sitten tuota miettiessäni, minulle nousi tai se nostettiin minulle että tuo RISTI, on meidän uskovien kasvu alusta.
Kiitos, kunnia ja ylistys, Herrallemme, Jeesukselle Kristukselle!
Amen! 

 4. Kaikki laaksot korotettakoon, kaikki vuoret ja kukkulat alennettakoon; koleikot tulkoot tasangoksi ja kalliolouhut lakeaksi maaksi. 5. Herran kunnia ilmestyy: kaikki liha saa sen nähdä. Sillä Herran suu on puhunut. 6. Ääni sanoo: Julista! Toinen vastaa: Mitä minun pitää julistaman? Kaikki liha on kuin ruoho, ja kaikki sen kauneus kuin kedon kukkanen:
Jesaja 40. 

Ristillä on keskeinen asema Jumalan tahtoon liittyvissä päätöksissä. Tämä johtuu siitä, että Jumalan ikuinen tarkoitus sekä Hänen Pojalleen että Hänen seurakunnalleen voi toteutua ainoastaan ristin kautta. Sillä minä olin päättänyt olla teidän tykönänne tuntematta mitään muuta paitsi Jeesuksen Kristuksen, ja hänet ristiinnaulittuna, julisti apostoli Paavali (1. Kor. 2:2). Kristus tuli luoksemme ristin kautta, ja me voimme oppia tuntemaan Hänet ainoastaan tällä samalla tavalla. Ellemme hyväksy ristiä sekä objektiivisesti Kristuksen Golgatalla täyttämänä työnä että subjektiivisesti Pyhän Hengen toimintana meissä, meillä ei ole sanomaa tuotavana maailmalle emmekä ole kelvollisia sen sanansaattajiksi.
Risti on kaikkien hengellisten asioiden alkulähde. Siihen, että Kristus voisi olla kaikki kaikessa, ei ole mitään muuta tehokasta keinoa kuin risti. Meidän tarvitsee siis todella rukoilla: Tutki minua, Jumala, ja tunne minun sydämeni, koettele minua ja tunne minun ajatukseni(Ps. 139:23). Kun Jumala sitten vastaa tällaiseen hartaaseen rukoukseen, voimme saada todellista tietoa itsestämme. Hänen vastauksensa tarkoittaa, että joudumme kokemaan henkemme ja sielumme erottamisen, koska kaiken synnin alkujuurena on ihmisen langenneen minän oma elämä.


 Exit, Hymni (Sama vanha ristipuu) : https://www.youtube.com/watch?v=Xc3QwGUoPeo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti