lauantai 9. kesäkuuta 2018

JUMALALTA EI OLE MIKÄÄN SALATTUA

SHALOM!
JATKETAAN  ....Shalom!
10.4.2017.
Kun mieheni lähti töihin tänä aamuna, nukahdin uudelleen ja näin unta jossa oli kovin markkina hengeä. Minulta loppui tuossa rahat, joita ei liioin ollutkaan. Väkeä hääri paljon ympärillä. Sitten menin erääseen pöytään istumaan ja sain seurakseni vastapäätä, Paavin jolla oli päässään tuo korkea Paavinhattu.
Istuin vain kahdestaan tuon Paavin kanssa ja Paavi otti ruskeasta savesta tehdyn maljan, johon kaatoi jotain juomaa ja tarjosi sen minulle. En kuitenkaan suostunut sitä juomaan: - " En juo tätä, sillä tiedän siinä olevan sellaista, mikä ei ole sallittua."
Paavi katsoi minua kettumainen ilme ja hymy naamallaan: - "Voit kyllä juoda sen, sillä tuo ainesosa, jota siinä on, minä otan sitä tuosta pöydältä ja laitan sen tänne piiloon, niin kukaan ei näe sitä, mikä siinä on salattua."
Suutuin Paaville: - " En juo! Jumala tietää mitä tässä on, eikä Jumalta ole mikään salattua!"
Nousin ja lähdin vihaisena pois. Moni lähellä oleva, joka sen näki, ihmetteli, etten ottanut tuota suosion osoitusta Paavilta vastaan, sillä kaikki eivät päässeet Paavin kanssa tuohon samaan pöytään. - "MITÄ SIINÄ OLI ???" Minulle huudettiin. - " MIKSET JUONUT SITÄ?"
Sanoin vain menessäni, etten tiennyt mitä tuo juoma oli, mutta sitä en juo ....
Että tämmöinen uni ja tuo Sanomakin siinä on kovin selkeä, eli; JUMALALTA EI OLE MIKÄÄN SALATTUA!

KuvaSaatanan on helppo eksyttää Jumalan lapsia, kun hän tarjoaa heille totuutta ja Jumalan sanaa, mutta ujuttaa joukkoon valheita. "Vähäinen hapatus hapattaa koko taikinan" eli valhe totuuden joukossa pilaa koko veden ja hengen, mitä ihminen juo elääkseen. (1Kor 5:7.) Myrkky aiheuttaa vähitellen elimistön lamaantumisen ja kuoleman. Tämä on vertauskuva synnin ja valheen vaikutuksesta ihmisen henkeen. Jumalaton ihminen on kuollut hengessään synteihin ja rikoksiin. (Efe 2:1-3.) Hän osaa selittää syntinsä pois ja keksii perusteluita synnin tekemisen oikeutukselle.

Luukkaan evankeliumi:
8:17 Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon.Näky; Pelastus Tulossa!!!

21 Huhti 2017

Shalom! Te Rakkaat!
Illalla kun kävin maata ja olin siinä rukouksessani; sain yhtä aikaa näyn:
Näin edestäpäin, tulevan ambulanssin, joka tuli kovalla vauhdilla suoraa kohti ja sillä oli siniset vilkut päällä ... ja kun nyt sitä ajattelen, se tuli kuin jostain ylempää ... kiitos siitä.
Sitten näin myös piemeän porttikongin, jossa seisoi tummahahmo, musta huppu päässään ja pian näin sen kasvot lähempää ja se oli kuolema. Mutta kuitenkin koin että sillä oli hyvin pettynyt ilme, noilla luisilla kasvoillaan...
Jeesus tulee!! Jeesus Kristus, joka kuoleman on VOITTANUT !!! Kiitos ja kunnia Herrallemme, Jeesukselle Kristukselle, olkaat Siunattuja Hänen nimessään!
Amen!!!Äsken otin Raamatun ja painoin sen sydäntäni vasten ja sanoin Herralle : "Avaa tästä sanasta meille Sanomaa, Sanomaa jossa lukee tuosta Pelastuksesta, mutta jos siinä ei ole sitä, ei se ole siksi tarkoitettu ..."
Avasin Raamattuni ja tämä sieltä avautui:

JESAJA 49
1. Kuulkaa minua, te merensaaret, ja tarkatkaa, kaukaiset kansat. Herra
on minut kutsunut hamasta äidinkohdusta saakka, hamasta äitini helmasta minun nimeni maininnut.
2. Hän teki minun suuni terävän miekan kaltaiseksi, kätki minut kätensä varjoon; hän teki minut hiotuksi nuoleksi, talletti minut viineensä.
3. Ja hän sanoi minulle: "Sinä olet minun palvelijani, sinä Israel, jossa minä osoitan kirkkauteni".
4. Mutta minä sanoin: "Hukkaan minä olen itseäni vaivannut, kuluttanut voimani turhaan ja tyhjään; kuitenkin on minun oikeuteni Herran huomassa, minun palkkani on Jumalan tykönä".
5. Ja nyt sanoo Herra, joka on minut palvelijakseen valmistanut hamasta äitini kohdusta, palauttamaan Jaakobin hänen tykönsä, niin että Israel koottaisiin hänen omaksensa - ja minä olen kallis Herran silmissä, minun Jumalani on tullut minun voimakseni -
6. hän sanoo: Liian vähäistä on sinulle, joka olet minun palvelijani, kohottaa ennalleen Jaakobin sukukunnat ja tuoda takaisin Israelin säilyneet: minä panen sinut pakanain valkeudeksi, että
minulta tulisi pelastus maan ääriin asti.
7. Näin sanoo Herra, Israelin lunastaja, hänen Pyhänsä, syvästi halveksitulle, kansan inhoamalle, valtiaitten orjalle: Kuninkaat näkevät sen ja nousevat seisomaan, ruhtinaat näkevät ja kumartuvat maahan Herran tähden, joka on uskollinen, Israelin Pyhän tähden, joka on sinut valinnut.
8. Näin sanoo Herra:
Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut; minä olen valmistanut sinut ja pannut sinut kansoille liitoksi, kohottamaan ennalleen maan, jakamaan hävitetyt perintöosat,
9.
sanomaan vangituille: "Käykää ulos!" ja pimeässä oleville: "Tulkaa esiin!" Teiden varsilta he löytävät laitumen, kaikki kalliokukkulat ovat heillä laidunpaikkoina.
10. Ei heidän tule nälkä eikä jano, ei hietikon helle eikä aurinko satu heihin, sillä heidän armahtajansa johdattaa heitä ja vie heidät vesilähteille.
11.
Minä teen kaikki vuoreni teiksi, ja minun valtatieni kulkevat korkealla.
12. Katso heitä, he tulevat kaukaa! Katso, nuo pohjoisesta, nuo lännestä, nuo Siinimin maalta!
13. Riemuitkaa, te taivaat, iloitse, sinä maa, puhjetkaa riemuun, te vuoret, sillä Herra lohduttaa kansaansa ja armahtaa kurjiansa.
14. Mutta Siion sanoo: "Herra on minut hyljännyt, Herra on minut unhottanut".
15. Unhottaako vaimo rintalapsensa, niin ettei hän armahda kohtunsa poikaa? Ja vaikka he unhottaisivatkin, minä en sinua unhota.
16. Katso, kätteni hipiään olen minä sinut piirtänyt, sinun muurisi ovat aina minun edessäni.
17. Sinun lapsesi tulevat rientäen; s
inun hävittäjäsi ja raunioiksi-raastajasi menevät sinun luotasi pois.
18. Nosta silmäsi ja katso ympärillesi: he kokoontuvat, he tulevat sinun tykösi kaikki. Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, sinä puet heidät kaikki yllesi niinkuin koristeen ja sidot heidät vyöllesi niinkuin morsian vyönsä.
19. Sillä sinä - sinun rauniosi ja autiot paikkasi, sinun hävitetty maasi - sinä käyt silloin ahtaaksi asukkaille, ja kaukana ovat ne, jotka sinua söivät.
20. Vielä saavat sinun lapsettomuutesi lapset sanoa korviesi kuullen: "Paikka on minulle ahdas, tee tilaa, että voin asua".
21. Silloin sinä sanot sydämessäsi: "Kuka on nämä minulle synnyttänyt? Minä olin lapseton ja hedelmätön, karkoitettu ja hyljätty. Kuka on heidät kasvattanut? Katso, minä olin jätetty yksin. Missä nämä silloin olivat?
22. Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä nostan käteni kansakuntien puoleen, kohotan lippuni kansoja kohti, niin he tuovat sinun poikasi sylissänsä ja kantavat sinun tyttäresi olkapäillään.
23. Kuninkaista tulee sinulle lastenhoitajat, heidän ruhtinattaristaan sinulle imettäjät. Sinun edessäsi he kumartuvat maahan kasvoillensa ja nuolevat tomun sinun jaloistasi. Silloin sinä tiedät, että minä olen Herra ja että ne, jotka minua odottavat, eivät häpeään joudu.
24. Otetaanko sankarilta saalis, tai riistetäänkö vangit vanhurskaalta?
25. Sillä näin sanoo Herra: Vaikka vangit otettaisiinkin sankarilta ja saalis riistettäisiin väkevältä, niin
minä kuitenkin taistelen sitä vastaan, joka sinua vastaan taistelee, ja minä pelastan sinun lapsesi.
26.
Minä panen sinun sortajasi syömään omaa lihaansa, ja he juopuvat omasta verestään niinkuin rypälemehusta; ja kaikki liha on tietävä, että minä, Herra, olen sinun pelastajasi, että Jaakobin Väkevä on sinun lunastajasi. LOMA TERVEISET:
 04 Kesä 2018.
Kiitoksia teille kaikille ja terveiset täältä lomailun keskeltä.
Illalla rukouksessa ollessani sain ilahduttavan kuvan, Jeesuksesta Kristuksesta joka ojensi korkeuksista jotain isoa astiaa. Mietin oliko se jokin öljyastia . Sitä olemme häneltä rukoilleet.
Hän oli hyvin elävä ja lähellä näyssä ja tuo sumuinen ohut verho näkyi siinä välillä, mutta kuva oli silti valoisa.
Herra siunaa meitä, tuolla jollain, ehkäpä, sillä öljyllä. Ottakaa vastaan ...


8.6.2018.  Shalom!
Täytyi tulla kertomaan taas nämä loma terveiset.
Aamusta näin unta jossa menin ystäväni kanssa johonkin kirkko tapahtumaan ja siellä oli paljon väkeä. Hain meille virsikirjoja, mutta niitä oikeita ei ollut enää jäljellä.
Sitten katsoimme mihin istumme ja näin tuon 91 v. vanhan tätini ja menimme hänen viereensä.
Tälläisiä kirkko unia olen nähnyt ennenkin vahvistaen noita kaatuvia puita jotka kertoo minun elämässäni, läheisen pois lähtöä. Noissa kirkko unissa on yleensä mukana tuo pois lähtevä. Nyt vain odotan....
Sitten kun heräsin ja aloitin rukoukseni hiljaa ... näin kuvan jossa 3 ihmistä pienet reput selässä nousi ylös taivaisiin. Tämä on meille kaikille Herraa odottaville. Mietin miksi niillä oli reput, mutta ajattelin, että niillä ilmaistiin vertauskuvallisesti pois muuttoa. Ja miksi vain näytettiin vain kolmea ihmistä? Uskon että meidän joukko on pieni koko maailman väestöön nähden ja vielä tämä ... 3 on Joonaan merkki.
Kiitos kunniaja ylistys Herrallemme Jeesukselle Kristukselle!
Tule pian ! Maranata!
Huomenna lähdemme paluu matkalle kotiin ....
Siunausta teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.