perjantai 15. kesäkuuta 2018

SHOFAR & RUKOUSHETKI


12.6.2017. klo 21.
Kuunneltiin Valtakunnallisesti tuota Shofar videota, 12 min. Kuuntelin kerran noita videoita ja sain valtavan ajatuksen, että jos me KAIKKI uskovat kuuntelisimme tuota Shofaria yhtä aikaa, mikä voima sillä voisikaan olla tuolla henkimaailmassa. Lähdin sitä toteuttamaan ja niin se tehtiin. En voi tietää kuinka paljon meitä oli tuona iltana kuuntelemassa, mutta ymmärsin, että sana oli kiirinyt hyvin. Sitten jo kyseltiin jatkoa, niin julistin samasta aiheesta SOPIMUSRUKOUKSEN :SHOFAR & RUKOUS HETKI
Kuin
SOPIMUSRUKOUS, joka ilta, kunnes Jeesus Kristus, Herramme, tulee noutamaan omansa!
12 min. shofar musiikkia!!! : https://www.youtube.com/watch?v=EjU7XW5zpRc

Kaikki mukaan ja viestiä voi lähettää eteenpäin, yhteisestä Shofarin kuuntelu ja rukous hetkestä! Joka ilta, klo 21.Kuva


Tehdään tämä Herramme, Jeesuksen Kristuksen, Kiitokseksi, Kunniaksi ja Ylistykseksi! Ei ole Hänen vertaistaan! Tule Jeesus Pian!!!


... tässä tämmöinen lyhykäinen versio, omiin hiljaisiin hetkiin, kun haluat hetkisen läsnäoloa Herran kanssa: https://www.youtube.com/watch?v=DJwfsYxDgJ4


  14. Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan.
  15. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet.
  16. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
  17. sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
  18. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.
  1.Tess.4.

  51. Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,
  52. yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.
  53. Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen.
  54. Mutta kun tämä katoavainen pukeutuu katoamattomuuteen ja tämä kuolevainen pukeutuu kuolemattomuuteen, silloin toteutuu se sana, joka on kirjoitettu: "Kuolema on nielty ja voitto saatu".
  1.Kor.15.

KÄÄNNETTYÄ TIETOA SHOFARIN VOIMASTA:
LÖYTÄ TRUMPET (Shofar) Siionissa
Shofar ym
TEHOKAS HENGITYSARVO
SHOFAR - heprealainen trumpetti, joka on tehty Ramin tai Kudu-sarjasta

Uskomme, että Jumala on antanut meille ilmoituksen, jonka haluamme jakaa Messiaan ruumiin kanssa. Uskomme, että tämä tuo uuden ulottuvuuden rukoukseen ja hengelliseen sodankäyntiin. Herra on paljastanut SHOFARin tai Ram's Hornin hengellisen dynaamisen dynamiikan, jota israelilaiset käyttävät Vanhan testamentin aikoina. Pohdimme sitä paaston dynaamisuudelle, emme täysin ymmärrä sen voimia, miksi tai miten se toimii - mutta ...... IT WORKS!
Kaikkialla Vanhassa testamentissa, jossa se on käännetty trumpetti, heprealainen sana on SHOFAR. Herra johdatti meidät Gideonin (tuomarit 7) tarinaan - kuinka hän lähetti Gideonin 300: n taistelemaan voimakkaasti aseistetun vihollisen kanssa, joka oli lukuisia tuhansia. Hän kuitenkin kehotti Gideonia menemään yhdessä maljan ja taskulampun ja toisaalta SHOFARin kanssa. Aikaisemmassa ajassa 300 räjäyttivät SHOFARS: insa yhtenäisyyttä, joka aiheutti ensinnäkin levottomuuden vihollisen leirissä, mikä johti heidän täydelliseen sekaannukseen siihen pisteeseen, että he kääntyivät toisiinsa ja tappavat toisiaan miekallaan. Myös Joshua kertoo, että hän myös voitti sodan puhaltamalla SHOFARin. Pyhä Henki paljasti, että hengessä, SHOFAR-puhallus tuottaa saman vaikutuksen. Kokouksissamme, rakennuksissamme ja kaupungeissamme on taivasten vastustusta. Uskomme, että puhaltaminen SHOFARin aikana rukouksessa, välityksessä ja palvonnassa aiheuttaa häiriöitä ja hämmennystä yläpuolellamme olevaan henki-alueeseen, jolloin se hajottaa vastustuksen ja tuo avoimen taivaan Jumalan kunniaksi, voimaksi ja läsnäololle.
Olemme nähneet dramaattisia muutoksia ja hedelmiä SHOFAR: n puhaltamisesta meidän kiitollisuutemme aikana ja palvonnan aikoina. Emme käytä tätä työkalua uskonnollisena rituaalina vaan pelkästään Hengen johdatuksena. Olemme myös tietoisia useista kirkoista ympäri maailmaa, jotka alkavat sisällyttää SHOFARin käytön, ja Pensacola AOG on erinomainen esimerkki. SHOFAR-myynti Yhdysvalloissa kristillisellä alalla on kasvanut 70% viime vuonna. Meillä on myös todistuksia ihmisistä, jotka puhuvat SHOFARia kodeissaan rukousaikojen aikana, myös tuloksena läpimurtoa ja voittoa.
Uskomme, että Herra on parhaillaan palauttamaan kansalleen kaikki totuudet, jotka paholaiset ovat varastaneet viimeisten 2000 vuoden aikana. Jos paholainen teki sen otteen, voimme olla varmoja siitä, että siinä on valtaa - hän ei häiritse triviaaleja! Meillä on SHOFAR, voimakas väline palvontaamme ja voimakas ase hengelliselle sodankäynnillemme.
Raamatussa SHOFARin puhkeaminen kuuli ensimmäisen kerran, kun Jumala kutsui Moseksen Mt. Sinai vastaanottaa lain tablettia. Ja se tulee olemaan päivän päätyttyä julistamaan Messiaan paluuta ja hänen morsiamensa ottamista vastaan. (1 Thess 4:16)SHOFARIN BIBLINEN HÄVITTÄMINEN:
Kutsu kerätäkseen jumalanpalvelusta varten 2 Ch 29: 26-28, Ps 98: 6, Ps 150: 3, 2 Sam 6:15
Lähettäjät Herran läsnäollessa 2 Sam 6:15 1 Chron 15:14
Tee julistus 1 Sam 13: 3
Symbolisoi vapautta ja vapautta Lev 25: 9 & 10
Kun annettiin 10 käskyä Ex 19:16 & 19, Ex 20:18,
Kuulostaa hälytyksen sodan Josh 6: 4 -20, Joel 2: 1, Jer 4: 19,21, Jer 6: 1,17
Kuningas kuninkaan kruunauksella 1 Kings 1:34
Taistelu- ja sodankäyntinä. Num. 10: 9
Häiritsevät pelkoa ja sekaannusta vihollisessa Tuomarit 7:22
Ilmoittaa ja ohjata viikottaista sapattia ja vuosittain festivaaleja
HARJOITUKSEN MERKITYS SHOFARIN HÄVITTÄMISEKSI

Jumala itse puhaltaa sen! - Zech. 9:14 Silloin Herra ilmestyy heidän päällensä, ja hänen nuoluutensa tulee kuin salama; Ja Herra Jumala puhaltaa SHOFARin ja etenee eteläisen myrskyn tuulessa. "

Antaa käskyjä enkeleisille isännille - Matt. 24:31 Ja hän lähetti enkelinsä suurella SHOFARilla, ja he kokoavat hänen valitut neljästä tuulesta taivaan päästä toiseen.

Pyhän ylistyksen ja palvonnan väline - Chr. 29:26 Ja leeviläiset seisoivat Daavidin soittimien kanssa ja papit sarjakuvat. "2 Chr. 29:28 ". Vaikka koko seurakunta palvoi, myös laulajat laulivat ja SHOFARS kuulosti; Kaikki tämä jatkui, kunnes polttouhri loppui. "Ps. 150: 3 "Kiittäkää häntä SHOFAR-äänellä; Kiittäkää häntä harpilla ja lyreellä. "Ps. 98: 6 "SHOFARS: illa ja sarven äänen huutaa iloiten kuninkaan edessä, Herra." 2 Sam. 6:15 Niin Daavid ja kaikki Israelin heimo toivat Herran arkin huutaen ja huutaen. 27:13 Ja sinä päivänä tapahtuu, että suuri SHOFAR puhaltaa; Ja ne, jotka ovat kadonneet ja hajallaan, tulevat ja palvovat Herraa pyhällä vuorella ... "

Voimakas katalyytti Jumalan kunnian tuomiseksi - 2 Chr. 5:13 "yhdessä, kun SHOFARERS ja laulajat tekisivät itsensä kuulluiksi yhdellä äänellä ylistääkseen ja kunnianarvoisevansa Herraa, ja kun he nostivat äänensä mukana SHOFARS ja symbaalit ja musiikkisoitimet ja kun he ylistivät Herra sanoo: "Hän on todella hyvä, koska hänen rakkautensa on iankaikkinen", niin Herran huone oli täynnä pilviä. ""

Laite, jota käytettiin suuren juhlan aikana - 1 Chr. 13: 8 "Ja Daavid ja koko Israel juhlivat Jumalan edessä kaikella voimallaan, laulujen, lyrat, laulujen, tamburien, symbaalien ja sarjakuvien kanssa."

Olennaista menossa sotaan - Num. 10: 9 "Ja kun menet maallesi sotaa vastustajaa vastaan, joka hyökkää sinua vastaan, niin sinä huokaat hälyttäjillä, että sinut muistetaan Herran, sinun Jumalasi, edessä ja pelastuu sinun vihollisistasi."

Jotta puhaltaa jatkuvasti taistelussa - Josh. 6: 8-9 "Ja niin, kun Joosua oli puhunut kansalle, seitsemän pappia, jotka kuljetti seitsemän ovelta sarven sarvea, ennen kuin Herra lähti eteenpäin ja puhalsi SHOFARIT; Ja Herran liitonarkki seurasi heitä. Ja aseistetut miehet menivät pappien päälle, jotka puhalivat SHOFARSin, ja takavarmuus tuli arkun jälkeen, kun he jatkoivat sarjakuvien räjäyttämistä. "

Yrityspuhallus on voimakasta - Tuomarit 7: 8 "Joten 300 miestä veivät kansan määräykset ja heidän SHOFARSsa käsiinsä. Ja Gideon lähetti kaikki muut Israelin miehet, molemmat hänen telttaan, mutta säilytti 300 miestä; Ja Midianin leiri oli hänen allaan laaksossa. "Tuomarien 7:20" Kun nämä kolme yritystä puhalsi SHOFARS: iä ja rikkoivat kannut, he pitivät taskulamput vasemmalla kädellään ja SHOFARS oikeilla kädellään puhaltaa ja huusivat , "Miekka Herralle ja Gideonille" Tuomarien 7:22 Ja kun he puhalivat 300 SHOFARSia, Herra asetti miekan yhden toisensa puolesta koko koko armeijalle ja armeija pakeni. "

Ilmoittaa Herran Päivää - Joel 2: 1 "Puhuta Sion Zionille ja herättäkää hälyä minun pyhällä vuorellani! Kaikki maan asukkaat vapisivat, sillä Herran päivä tulee; Se on varmasti lähellä. "

SHOFAR ilmoittaa Messiaan toisen tulemisen - 1 Tess 4:16 "Sillä Herra itse laskeutuu taivaasta huutomalla, arkkienkelin äänellä, Jumalan SHOFARin kanssa ja kuolleet Kristuksessa nousevat"

SHOFAR puhalletaan ennen kuolleiden nousua - 1 Cor 15:52 "hetkessä, silmänräpäyksessä, viimeisenä SHOFAR: ssa; Sillä SHOFAR kuulostaa, ja kuolleet nousee vääjäämättä, ja meitä muutetaan. "
Shofar torven muoto, oinaan sarvi, on sama kuin DNA !!! Ehkä tuo ketoo meille myös jotain, sen voimasta ...

Kuva
https://st2.depositphotos.com/1011728/1 ... olated.jpg

Eilen, kun kuuntelin tuon, klo.21. Kuuntelin sen saunan jälkeen ulkona.
2 västäräkkiä alkoi lentää tuon soidessa innokkaasti, ne aivan kuin tanssivat ja tekivät juuri tuota kierteistä liikettä/muotoa ...
Ajattelin, että jos tuo vaikutti noihin lintuihin noin, se aiheuttaa myös sitä hajaannuttavaa kierrettä siellä henkimaailmassa.
Nuo linnut tosin tuntuivat hyvin iloisilta. Musiikin alkaessa, alkoi myös niiden tanssi ja ne lauloivat toisilleen paljon ja vahvasti .... tämä vain tämmönen oma kokemukseni.

22 Kesä 2017.
Eräänä iltana, kun olin kuuntelemassa tuota Shofaria ulkona ja rukouksessa, istuen sellaisessa "mummonkeinussa" ja mieheni oli ajanut auton nokkansa aivan siihen keinun eteen, tuli västäräkki taas auton katolle.
Ensin se katseli minua aivan auton takaa kattotelineiden välistä. Jatkoin kuunnellen tuota shofar musiikkia, seuraten samalla iloissani tuota lintua. Se katseli minua kuin myös kuunnellen, sitten se alkoi hyppiä paikallaan ylös ja alas, monta kertaa sitä toistaen. Se oli kuin tanssia.
Sitten se siirtyi etuosaan, telineiden väliin, kurkkien minua sieltä alta ja alkoi taas tuon hyppelyn siinä edessä, nokka kohti minua.
Minulle nousi siinä rukoilessani mieleen kuin kysymyksenä tuolle ihanalle pikkulinnulle,: "Onko tämä tuttua sinulle, oletko kuullut tämän ennenkin? Oletko tullut jostakin Israelista tänne ja kuullut siellä tämän samaisen musiikin ja nyt riemuitset siitä kanssani?"
Tuo oli lumoava ja riemullinen hetki. Kun musiikki oli melkein loppu, lintu hyppäsi siihen aivan eteen, ikkunan ylä reunaan katsellen minua siinä hetken ja lenti sitten pois.
Aiemmin, kun kuuntelin tuota Shofaria klo 21, tapahtui myös tällaista josta jo tuolla jossain aiemmin kerroin:
Eilen, kun kuuntelin tuon, klo.21. Kuuntelin sen saunan jälkeen ulkona.
2 västäräkkiä alkoi lentää tuon soidessa innokkaasti, ne aivan kuin tanssivat ja tekivät juuri tuota kierteistä liikettä/muotoa ...
Ajattelin, että jos tuo vaikutti noihin lintuihin noin, se aiheuttaa myös sitä hajaannuttavaa kierrettä siellä henkimaailmassa.
Nuo linnut tosin tuntuivat hyvin iloisilta. Musiikin alkaessa, alkoi myös niiden tanssi ja ne lauloivat toisilleen paljon ja vahvasti .... tämä vain tämmönen oma kokemukseni.
... halusin tämän vain liittää tuohon tämänpäiväiseen "västäräkki" kerrontaani ... västäräkkihän on muuttolintu ja talvehtii jossain Afrikassa asti, liekkö tuo shofarin ääni sille tuttu ...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti