maanantai 25. kesäkuuta 2018

LAHJAKSI OLETTE SAANEET ....


Näky - Vaatteita maassa
6.11. 2017.
Shalom!
Tuossa aamulla herätessäni, ennekuin kerkisin aloittaa edes rukoustani näin kuvan, joka oli selkeä piirteinen.
Silmieni eteen avautui kuvan täydeltä, maassa olevia erilaisia vaatteita, sikin sokin. Ne peittivät sen maan mihin ne oli jätetty/ jäänyt.
Sitten tuota kuvaa zuumattiin kauemmaksi ja se jäi minulle nääkyviin samanlaisena, mutta pienempänä kuvana jonka reunatkin näin, oli kuin olisin katsellut nyt noista vaatteista otettua valokuvaa ...

Kysyin Herralta mitä tämä tarkoitta: "Vahvista tämä minulle"!
Sitten näin himmeän kuvan Jeesuksesta ristillä ja tuokin näytti, että risti jossa Jeesus oli, makasi maassa ... ajattelin, että kun tuo kuva oli himmeä, Jeesuksesta ristillä, tarkoitti se sitä, että tämä on kauan sitten tapahtunut ja ilmoittaa meille tänäänkin: "Seon täytetty".

Ihmettelin mitä tämä on, sillä siitä ei avatunut mitään Raamatullista. Kohta kuitenkin mieleeni nousi ajatus, ehkä se annettiin minulle.
Nuo vaatteet maassa ovat niiden maalliset vaatteet, jotka Jeesus tulee PIAN hakemaan, ylös temmaten. Tuo kuva täytti terävästi katsanta alani, eli se voisi olla todella PIAN. Kohta näin sitten tuon jälkeen kuvaa zoomattii pieneksi valokuvaksi eteeni, joka voisi olla tuon ensimmäisen kuvan, jälkeinen hetki, kun jälkeen jäävät jäävät ihmettelemään tilannetta ja media täyttyy kuvista, joissa on nuo maahan jääneet vaatteet ...

koetelkaa ...

Siunausta päiväänne! Katsokaa vain Herramme kasvoja, Jeesuksen Kristuksen kasvoja!
Amen.

Lahjaksi olette saaneet …..


Shalom!
Tänään sain kolme kuvaa:
1. Näin lahjarasian, jonka sisällä oli kaunis, ja iso, hopeinen risti. Jeesus oli tuossa ristillä. Siitä nousi minulle ajatus Raamatusta; lahjaksi olette saanut, lahjaksi antakaa.
2. Näin uudelleen ristin Jeesuksineen kaikkineen. Mutta tuossa missä piti olla tuo inri kyltti oliki kaari ja ymmärsin sen kuvaavan sateenkaarta = lupaus.
3. Näin liiterin lautaoven joka oli harmaa. Sitten joku näkymätön laittoi oven haalla kevyesti kiinni.
Tätä mietin jonkin aikaa, kunnes tuli ajatus mikä on liiterin tarkoitus? Se on SUOJA puille. Ovi oli kiinni ja sisällä oleva SUOJASSA.
Huom. Tämä on minun tulkinta, koetella saa.

Siunausta päiväänne! Herra olkoon kanssamme!Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa https://youtu.be/eB1jeo24dcc


Ja missä kuljette, saarnatkaa ja sanokaa: 'Taivasten valtakunta on tullut lähelle'. 8. Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.
Evankeliumi Matteuksen mukaan 10
Veljeni juuri ilmoitti minulle että oli viime yönä kuullut unessa äänen ilmoittavan: Jesaja 61 ja Psalmi 24.

Hallelujaa! Vahvaa ja hyvää Sanaa Herran omille, heille, jotka USKOVAT Hänen Elävään Sanaansa, täytenä ja totena!
Amen.

Eilen.5.11.2017. Olimme taas uskovien ystävieni kanssa viettämässä ihanaa Rukousyhteys Hetkeä:

Rukousyhteys Hetki meni mahtavasti. Pyhä Henki oli vahvasti läsnä.
Minun sydämeni pursusi niin Herran rakkautta kaikkien rukoiltavien kohdalla, että välillä oli oikein vaikea hengittää. Se tuntuu hassulle, kun sydän alkaa täyttyä tuosta rakkaudesta, sen oikeasti tuntee! Halleluja!

Minulle Profetoitiin: " Olet kuin soihdunkantaja, ei sellainen kuin olympialaisissa näkee, vaan niin kuin tuolloin antiikin Kreikassa. Eikä vain yksi toisten joukossa vaan se joka ensimmäisenä johdossa kantaa tuota soihtua..."
Kiitos Herralle! Halleluja!
Sitten vielä sain tämän, mikä laittoi minut itkemään siinä paikassa: " Näen sellaisen täydellisen sydämen. Sellaisen jota meille kuvataan täydellisenä ja punaisena sydämenä. Tuo sydän on jossain kohtaa saanut särön, mutta nyt se on paranemassa ja vain pieni pala on enää parantumatta , hyvin pieni ... Se on rikkoutunut, kun olet taistellut uskosta miehesi puoesta, ja nyt tuo kohta täyttyy, vain hetki kun sydämesi on eheä ja miehesi tulee uskoon ..."
Totta, vuosia olen rukoillut tuon asian puolesta ja nyt tuossa rukoushetkessä, rukoustuolilla, aloin aivan itkeä siinä rukoiltavana ollessani, kaikkien edessä. Sydämeni itki, Jeesuksen kanssa. Tapahtukoon tuo PIAN!!!
8.11.2017.
Näky - 2 jätepussia


Tänään aamu rukoukseni jälkeen näin kuvan, jossa oli 2 sellaista pientä, läpinäkyvää pussia, mitä kaupoista saa kassoilta. Molemmat oli täytetty jollain roskalla ja sitten heitetty pois, turhaksi käyneenä.
Koen että nämä ovat joillekkin tai jollekin.
Jokin turha poistuu jonkun elämästä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti