maanantai 18. kesäkuuta 2018

OLE USKOLLINEN ...  "MINÄ OLEN OVI; jos joku minun kauttani menee sisälle,
niin hän pelastuu," Joh. 10:9

"Ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin MINUN KAUTTANI." Joh. 14:6

 

13 Elo 2017

Talentit
Tänään, 13.8. kuunnellessani täällä mökillä Jumalan palvelusta, minulle avautui jotain hyvin tärkeää ja uskon että se tarkoituksella avattiin, sillä Herra antoi siitä "merkin".
Tuo aihe oli ; Uskollisuus!"
Muistan kuinka viime toukokuussa näin unen; lopunajan kilvoittelu. Siinä oli tuo vanha evankelista, joka sanoi minulle:
-" sinua olenkin odottanut sillä minulla on salaisuus sinulle.."
Evankelista kuiskasi sen minulle mutta en tiedä mitä se oli. Aiemmin kun tuo evankelista oikeasti kävi meillä, hän sanoi minulle että tulen olemaan lamppu monelle ja lähtiessä sanoi:
- "Ole uskollinen..."
Minä nyökkäsin hänelle hymyillen:
- "olen uskollinen Jeesukselle Kristukselle. "
Vähän aika sitten sain tuon ajatuksen rukoillessani:
- " Tarkista Profeetta Eeli taivas kertymäsi "
Tänään tuo kaikki avautui, kun pappi avasi Matt.25 ja sieltä Talentum jotka Herra jakoi palvelijoilleen kun lähti pitkälle matkalle.
Hän joka sai vähiten laittoi talenttinsa maahan eikä uskaltanut käyttää sitä.
Noissa talenteissa on kyse Jumalalta saaduista lahjoista, joita olemme armossa Häneltä saaneet. Käyttääksemme niitä yhteiseksi hyväksi.
Olemmeko uskollisia Herralle ja käytämme Häneltä saatuja armolahjoja eli talenttejamme?
Tämä oli se tärkeä asia joka meidän tulee tarkistaa ennen Herramme Jeesuksen takaisin tuloa ja ottaa lahjamme käyttöön.
Amen !

Ps. Niin tuo "merkki" josta tiesin tämän itselleni saaduksi, oli tämä, kun pappi kertoi esimerkin noista talenteista, että kun tiedämme vaikka hyvän Marja paikan, emme hautaa tuota tietoa paikasta itsellemme vaan jaamme sen yhteiseksi hyväksi. Olimme mieheni kanssa tuosta puhuneet monasti tällä viikolla, ettemme halua salata hyviä marja paikkoja itsellemme vaan kerromme niistä muillekkin, sillä ei se ole pois meiltä... tämä oli se merkki. 


Vähässä uskollinen - Pekka Simojoki : https://www.youtube.com/watch?v=X4mYA_UlRxU

 

Lahjaa on se, minkä saimme, lahjaa hetki jokainen. Ole vähässä uskollinen. Se on kutsu Jeesuksen.

Anna unelmat, anna toiveet. Anna haavasi jokainen. Suuri Jumala hellyydellään käyttöön vielä ottaa sen. Anna se, mitä ehkä tänään vielä itket ja kapinoit. Kerran Jumalan salaisuutta muille murtuneille soit.

Lahjaa on se, minkä saimme, lahjaa hetki jokainen. Ole vähässä uskollinen. Se on kutsu Jeesuksen.

Tule kulkemaan vanhaa tietä. Se on polku niin rosoinen. Tule heikkojen valtakuntaan. Ristin mies on voima sen. Anna vähäsi, anna kaikki. Tämä päivä ja huominen. Älä menneisyyteen katso. Uudeksi Hän tekee sen.

Lahjaa on se, minkä saimme, lahjaa hetki jokainen. Ole vähässä uskollinen. Se on kutsu Jeesuksen.

-Pekka Simojoki & Anna-Mari Kaskinen-


Näky - Valkoinen Pakettiauto

    24 Elo 2017
Shalom!
Tänään kun heräsin sain pitkästä aikaa kuvan, jonka toivon olevan näky kuvan.
Tuossa kuvassa näin Valkoisen ison Pakettiauton ja sen perässä näin pieniä henkilöautoja. Ne ovat niitä meidän hengellisiä kulkuneuvojamme.
Mutta tuo pakettiauto oli suuri ja kuinka ollakkaan myös valkoinen.
Se oli lähdössä johtamaan tuota auto letkaa perässään.
Ymmärsin heti että tuo auto oli meidän muutto automme, jota seurasimme ja oli vertauskuvallinen Jeesuksesta Kristuksesta!
Tuo tapahtukoon pian! Olkaa valmiit, sillä Hän tulee millä hetkellä hyvänsä!
Kiitos, Kunnia ja Ylistys Jeesukselle Kristukselle, joka pian hakee omansa!
Amen.


Näky - Ristiin Naulittu

    01 Syys 2017
Shalom!
Olin tänään, tuossa rukous hetkessäni Jeesuksen kanssa ja kun olin lopettamassa, nostin käteni koholleen vastaanottaakseni, jos Hänellä olisi jotain annettavaa ... ja samassa näin ... ensin tuli kuin jokin vuorimäki ja kohta näin lisää ... oli pimeää ja näin sivusta katselleena, kuinka maasta nousi pystyyn puinen risti ja ristillä näin naulitun hahmon; Jeesuksen Kristuksen!!!
En katsellut Häntä edestä vaan sivulta ja näin Hänen tumman sivu profiilinsa, varjoisan siluettinsa. Tuon tutun kuvan, jossa Jeesus on ristillä.
Tuo oli se hetki, kun risti nostettiin ja Jeesus oli tuohon ristiin naulittuna ...
Hän haluaa meidät tuohon hetkeen kanssaan, tuohon hetkeen, jossa Hän oli kovin yksin.
Hän kuoli puolestamme, ristille naulittuna ....

JESAJA 53
1. Kuka uskoo meidän saarnamme, kenelle Herran käsivarsi ilmoitetaan?

2. Hän kasvoi Herran edessä niinkuin vesa, niinkuin juuri kuivasta maasta. Ei ollut hänellä vartta eikä kauneutta; me näimme hänet, mutta ei ollut hänellä muotoa, johon me olisimme mielistyneet.
3. Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet.
4. Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana,
5. mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.
6. Me vaelsimme kaikki eksyksissä niinkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme.
7. Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen eikä suutansa avannut; niinkuin karitsa, joka teuraaksi viedään, niinkuin lammas, joka on ääneti keritsijäinsä edessä, niin ei hän suutansa avannut.
8. Ahdistettuna ja tuomittuna hänet otettiin pois, mutta kuka hänen polvikunnastaan sitä ajatteli? Sillä hänet temmattiin pois elävien maasta; minun kansani rikkomuksen tähden kohtasi rangaistus häntä.
9. Hänelle annettiin hauta jumalattomain joukossa; mutta rikkaan tykö hän tuli kuoltuansa, sillä hän ei ollut vääryyttä tehnyt eikä petosta ollut hänen suussansa.
10. Mutta Herra näki hyväksi runnella häntä, lyödä hänet sairaudella. Jos sinä panet hänen sielunsa vikauhriksi, saa hän nähdä jälkeläisiä ja elää kauan, ja Herran tahto toteutuu hänen kauttansa.
11. Sielunsa vaivan tähden hän saa nähdä sen ja tulee ravituksi. Tuntemuksensa kautta hän, minun vanhurskas palvelijani, vanhurskauttaa monet, sälyttäen päällensä heidän pahat tekonsa.
12. Sentähden minä jaan hänelle osan suurten joukossa, ja väkevien kanssa hän saalista jakaa; sillä hän antoi sielunsa alttiiksi kuolemaan, ja hänet luettiin pahantekijäin joukkoon, hän kantoi monien synnit, ja hän rukoili pahantekijäin puolesta.19. Ja Pilatus kirjoitti myös päällekirjoituksen ja kiinnitti sen ristiin; ja se oli näin kirjoitettu: "Jeesus Nasaretilainen, juutalaisten kuningas".
20. Tämän päällekirjoituksen lukivat monet juutalaiset, sillä paikka, jossa Jeesus ristiinnaulittiin, oli lähellä kaupunkia; ja se oli kirjoitettu hebreaksi, latinaksi ja kreikaksi.
21. Niin juutalaisten ylipapit sanoivat Pilatukselle: "Älä kirjoita: 'Juutalaisten kuningas', vaan että hän on sanonut: 'Minä olen juutalaisten kuningas'."
22. Pilatus vastasi: "Minkä minä kirjoitin, sen minä kirjoitin".
23. Kun sotamiehet olivat ristiinnaulinneet Jeesuksen, ottivat he hänen vaatteensa ja jakoivat ne neljään osaan, kullekin sotamiehelle osansa, sekä ihokkaan. Mutta ihokas oli saumaton, kauttaaltaan ylhäältä asti kudottu.
24. Sentähden he sanoivat toisillensa: "Älkäämme leikatko sitä rikki, vaan heittäkäämme siitä arpaa, kenen se on oleva"; että tämä kirjoitus kävisi toteen: "He jakoivat keskenänsä minun vaatteeni ja heittivät minun puvustani arpaa". Ja sotamiehet tekivät niin.
25. Mutta Jeesuksen ristin ääressä seisoivat hänen äitinsä ja hänen äitinsä sisar ja Maria, Kloopaan vaimo, ja Maria Magdaleena.
26. Kun Jeesus näki äitinsä ja sen opetuslapsen, jota hän rakasti, seisovan siinä vieressä, sanoi hän äidillensä: "Vaimo, katso, poikasi!"
27. Sitten hän sanoi opetuslapselle: "Katso, äitisi!" Ja siitä hetkestä opetuslapsi otti hänet kotiinsa.
28. Sen jälkeen, kun Jeesus tiesi, että kaikki jo oli täytetty, sanoi hän, että kirjoitus kävisi toteen: "Minun on jano".
29. Siinä oli astia, hapanviiniä täynnä; niin he täyttivät sillä hapanviinillä sienen ja panivat sen isoppikorren päähän ja ojensivat sen hänen suunsa eteen.
30. Kun nyt Jeesus oli ottanut hapanviinin, sanoi hän: "Se on täytetty", ja kallisti päänsä ja antoi henkensä.
Joh.19.Minä uskon Jumalaan,
Isään, Kaikkivaltiaaseen,
taivaan ja maan Luojaan,

ja Jeesukseen Kristukseen,
Jumalan ainoaan Poikaan, meidän Herraamme,
joka sikisi Pyhästä Hengestä,
syntyi neitsyt Mariasta,
kärsi Pontius Pilatuksen aikana,
ristiinnaulittiin, kuoli ja haudattiin,
astui alas tuonelaan,
nousi kolmantena päivänä kuolleista,
astui ylös taivaisiin,
istuu Jumalan, Isän, Kaikkivaltiaan, oikealla puolella
ja on sieltä tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita,


ja Pyhään Henkeen,
pyhän yhteisen seurakunnan,
pyhäin yhteyden,
syntien anteeksiantamisen,
ruumiin ylösnousemisen
ja iankaikkisen elämän.

                                                   Ei näkyni mukainen sormus

18.6.2018. 
Eilen illalla, kun suunnittelin jo maata menoa vuoteelleni, otin vielä Raamatun ja pyysin Herraa lopettamaan päivän Sanallaan, jonka Hän halusi hyväksi jakaa ja Hän avasi tämän ja siihen niin ilahduin:

JESAJA 54
1. Riemuitse, sinä hedelmätön, joka et ole synnyttänyt, huuda ilosta ja
riemahda, sinä, joka et ole synnytyskivuissa ollut. Sillä hyljätyllä on lapsia enemmän kuin aviovaimolla, sanoo Herra.
2. Tee avaraksi telttasi sija, levennettäköön sinun majojesi seinien kangas. Älä säästele! Pidennä telttaköytesi ja vahvista vaarnasi.
3. Sillä sinä olet leviävä oikealle ja vasemmalle, sinun jälkeläisesi ottavat omiksensa kansat ja tekevät autiot kaupungit asutuiksi.
4. Älä pelkää, sillä et sinä häpeään joudu; älä ole häpeissäsi, sillä et sinä ole pettyvä. Nuoruutesi häpeän sinä olet unhottava, leskeytesi pilkkaa et ole enää muistava.
5. Sillä hän, joka sinut teki, on sinun aviomiehesi, Herra Sebaot on hänen nimensä, sinun lunastajasi on Israelin Pyhä, hän joka kaiken maan Jumalaksi kutsutaan.
6. Sillä niinkuin hyljätyn, syvästi murheellisen vaimon on Herra sinut kutsunut - nuoruuden vaimon, joka on ollut halveksittu, sanoo sinun Jumalasi.
7. Vähäksi silmänräpäykseksi minä hylkäsin sinut, mutta minä kokoan sinut jälleen suurella laupeudella.
8. Ylitsevuotavassa vihassani minä peitin sinulta kasvoni silmänräpäykseksi, mutta minä armahdan sinut iankaikkisella armolla, sanoo Herra, sinun lunastajasi.
9. Sillä tämä on minulle, niinkuin olivat Nooan vedet: niinkuin minä vannoin, etteivät Nooan vedet enää tulvi maan ylitse, niin minä vannon, etten enää vihastu sinuun enkä sinua nuhtele.
10. Sillä vuoret väistykööt ja kukkulat horjukoot, mutta minun armoni ei sinusta väisty, eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi.
11. Sinä kurja, myrskyn raastama, sinä lohduton! Katso, minä muuraan sinun kivesi kiiltokivellä, panen sinun perustuksesi safiireista,
12. minä teen sinun harjasi rubiineista ja sinun porttisi kristalleista ja koko sinun ympärysmuurisi jalokivistä.
13. Sinun lapsesi ovat kaikki Herran opetuslapsia, ja suuri rauha on sinun lapsillasi oleva.
14. Sinut vahvistetaan vanhurskaudella; sinä olet oleva kaukana väkivallasta, sillä ei sinulla ole pelkäämistä, ja kaukana hävityksestä, sillä ei se sinua lähesty.
15. Jos sinun kimppuusi karataan, ei se ole minusta; joka kimppuusi karkaa, se eteesi kaatuu.
16. Katso, minä olen luonut sepän, joka lietsoo hiilivalkeata ja kuonnuttaa aseen käytäntöönsä; mutta minä olen myös luonut tuhontuottajan hävittämään sen.
17. Jokainen ase, joka valmistetaan sinun varallesi, on oleva tehoton; ja jokaisen kielen, joka nousee käymään sinun kanssasi oikeutta, sinä osoitat vääräksi. Tämä on Herran palvelijain perintöosa, tämä heidän vanhurskautensa, minulta saatu, sanoo Herra.


Monena päivänä, on minunkin eteeni Herran Sanan kautta tullut viestiä tuosta muurista, aivan kuin korostetusti.
Tuossa Jesaja 54:ssa oli monta kohtaa mikä on mieltäni askaruttanut omalle kohdalleni ja Herra niihin vastasi. Jakeessa 11 Hän puhuu kuin suoraan minulle, vertauskuvauksensa kautta. Hän puhuu safiirista ja tuo safiirihan oli minun sinettisormukseni kivi, jota Hän minulle monasti näytti ja vahvisti moninaisten asioiden kautta.
Sain lukea tuon Raamatun luvun miehellenikin illalla, hän suostui yllättäen kuuntelemaan, vaikka jalkapallo olikin menossa ...
Golgatan veren voimassa ja Jeesuksen Kristuksen nimen kautta, on meidän hyvä kasvaa uskossamme, ei ole muuta niin pysyvää ja voimallista!
Amen.


18.6.2018. Äsken, pyysin Harralta Sanaa taas, kasvukseni ja Hän antoi 2 lukua jotka koen tämän kaiken jatkumoksi, tuohon eilen iltaiseen saamani Sanaan:

JESAJA 25
1. Herra, sinä olet minun Jumalani; minä kunnioitan sinua, kiitän sinun
nimeäsi, sillä sinä olet tehnyt ihmeitä, sinun aivoituksesi kaukaisilta päiviltä ovat todet ja vakaat.
2. Sillä sinä olet tehnyt kaupungin kiviroukkioksi, varustetun kaupungin raunioiksi; muukalaisten linna on kadonnut kaupunkien luvusta, ei sitä ikinä enää rakenneta.
3. Sentähden sinua kunnioittaa väkevä kansa, väkivaltaisten pakanain kaupunki sinua pelkää.
4. Sillä sinä olit turvana vaivaiselle, turvana köyhälle hänen ahdingossansa, suojana rankkasateelta, varjona helteeltä; sillä väkivaltaisten kiukku on kuin rankkasade seinää vastaan.
5. Niinkuin helteen kuivassa maassa, niin sinä vaimensit muukalaisten melun. Niinkuin helle pilven varjossa vaipuu väkivaltaisten voittolaulu.
6. Ja Herra Sebaot laittaa kaikille kansoille tällä vuorella pidot rasvasta, pidot voimaviinistä, ydinrasvasta, puhtaasta voimaviinistä.
7. Ja hän hävittää tällä vuorella verhon, joka verhoaa kaikki kansat, ja peiton, joka peittää kaikki kansakunnat.
8. Hän hävittää kuoleman ainiaaksi, ja Herra, Herra pyyhkii kyyneleet kaikkien kasvoilta ja ottaa pois kansansa häväistyksen kaikesta maasta. Sillä Herra on puhunut.
9. Ja sinä päivänä sanotaan: "Katso, tämä on meidän Jumalamme, jota me odotimme meitä pelastamaan; tämä on Herra, jota me odotimme: iloitkaamme ja riemuitkaamme pelastuksesta, jonka hän toi".
10. Sillä Herran käsi lepää tällä vuorella. Mutta Mooab tallataan siihen paikkaansa, niinkuin oljet tallautuvat lantaveteen.
11. Ja hän haroo siinä käsiään, niinkuin uija haroo uidessansa, mutta Herra painaa alas hänen ylpeytensä ynnä hänen kättensä rimpuilut.
12. Sinun korkeitten muuriesi varustukset hän kukistaa, painaa alas, syöksee maahan, tomuun asti.


JESAJA 26
1. Sinä päivänä lauletaan Juudan maassa tämä laulu: "Meillä on vahva
kaupunki, pelastuksen hän asettaa muuriksi ja varustukseksi.
2. Avatkaa portit vanhurskaan kansan käydä sisälle, joka uskollisena pysyy.
3. Vakaamieliselle sinä talletat rauhan, rauhan, sillä hän turvaa sinuun.
4. Turvatkaa Herraan ainiaan, sillä Herra, Herra on iankaikkinen kallio.
5. Sillä hän on kukistanut korkealla asuvaiset, ylhäisen kaupungin, hän painoi sen alas, painoi maan tasalle, syöksi sen tomuun asti.
6. Sitä tallaa jalka, kurjan jalat, vaivaisten askeleet.
7. Vanhurskaan polku on suora, sinä teet vanhurskaan tien tasaiseksi.
8. Niin, sinun tuomioittesi tiellä me odotamme sinua, Herra; sinun nimeäsi ja sinun muistoasi sielu ikävöitsee.
9. Minun sieluni ikävöitsee sinua yöllä, minun henkeni sisimmässäni etsii sinua varhain; sillä kun sinun tuomiosi kohtaavat maata, oppivat maanpiirin asukkaat vanhurskautta.
10. Jos jumalaton saa armon, ei hän opi vanhurskautta; oikeuden maassa hän tekee vääryyttä eikä näe Herran korkeutta.
11. Herra, sinun kätesi on kohotettu, mutta he eivät sitä näe. He saakoot häpeäksensä nähdä sinun kiivautesi kansan puolesta; kuluttakoon heidät tuli, joka sinun vihollisesi kuluttaa.
12. Herra, sinä saatat meille rauhan, sillä myös kaikki meidän tekomme olet sinä tehnyt.
13. Herra, meidän Jumalamme, meitä ovat vallinneet muut herrat, et sinä; sinua yksin me ylistämme, sinun nimeäsi.
14. Kuolleet eivät virkoa eloon, vainajat eivät nouse: niin sinä olet heille kostanut, tuhonnut heidät ja hävittänyt kaiken heidän muistonsa.
15. Sinä olet lisännyt kansan, Herra, olet lisännyt kansan, olet kunniasi näyttänyt, olet laajentanut kaikki maan rajat.
16. Herra, ahdistuksessa he etsivät sinua, vuodattivat hiljaisia rukouksia, kun sinä heitä kuritit.
17. Niinkuin raskas vaimo, joka on synnyttämäisillään, vääntelehtii ja huutaa kivuissansa, niin me olimme sinun edessäsi, Herra.
18. Me olimme raskaina, vääntelehdimme, mutta oli niinkuin olisimme synnyttäneet tuulta: emme saaneet aikaan pelastusta maalle, maanpiirin asukkaat eivät ilmoille päässeet.
19. Mutta sinun kuolleesi virkoavat eloon, minun ruumiini nousevat ylös. Herätkää ja riemuitkaa, te jotka tomussa lepäätte, sillä sinun kasteesi on valkeuksien kaste, ja maa tuo vainajat ilmoille.
20. Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi, lymyä hetkinen, kunnes viha on ohitse mennyt.
21. Sillä katso, Herra lähtee asuinsijastaan kostamaan maan asukkaille heidän pahat tekonsa, ja maa paljastaa verivelkansa eikä surmattujansa enää peitä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti