tiistai 13. maaliskuuta 2018

SEISON VARTIOPAIKALLANI

 SEISON VARTIOPAIKALLANI
( ..... edelleen, 2013)

15.12.2013. aamunäyssä, näin lasisen, läpinäkyvän, kuution mallisen astian, jonka sisällä oli toinen samanlainen astia, mutta sen sisällä oli jotain, kuin voima sensoreita ja johtoja … mietin mitä näky tarkoittaa, kunnes heräsi ajatus, että olen/ olemme Herran käytössä oleva astia ja tuo voima tulee Herralta, joka asustaa sydämessäni.
 Illalla tutkiskelin ennen nukkumaan menoa vielä profetioita netistä ja löysin tällaisen: Syyskuussa 2013, oli ryhmä matkailijoita Israelissa ja heidän matkanjohtajansa oli saanut näyn toukista jotka sitten muuttuivat kauniiksi perhosiksi …
minäkin näin näyn perhosesta, 23.10. eli muutos oli jo näyssäni tapahtunut. Halleluja! 
Tämä Israelissa saatu näky vahvisti omaa perhos näkyäni, joka avautui minulle todella mahtavana ja voimalla, kirjoitinkin siitä edempänä.
17.12. aamunäky jossa lapsi oli vyötetty neljästä kohtaa, ilmassa roikkuvaan sänkyynsä ja näytettiin että hän kasvoi aikuisuuteen siinä sängyssä vyötettynä … 
Ihmettelin näkyä ja pyysin vahvistusta ja selitystä jos se oli näky ja Raamattu avautui Jesaja 49, 50, 51, 52 luvut. Tämä kohta avasi minulle näyn,

49:20-21.
Vielä saavat sinun lapsettomuutesi lapset sanoa korviesi kuullen: ”Paikka on minulle ahdas, tee tilaa, että voisin asua.”
Silloin sanot sydämessäsi: ”Kuka on nämä minulle synnyttänyt? Minä olin lapseton ja hedelmätön, karkoitettu ja hyljätty. Kuka on heidät kasvattanut? Katso, minä olin jätetty yksin. Missä nämä silloin olivat?”19.12. Siskoni soitti minulle ja pyysi minua rukoilemaan ystävänsä puolesta, joka oli juuri käynyt tutkimuksissa rintasyöpä epäilyn vuoksi. Lupasin rukoilla. 
Siskoni kertoi että oli itsekkin alkanut rukoilemaan tämän puolesta, ja hänen kätensä lukkiutui rukousasentoon ja sormet olivat niin tiukasti ristissä, että niveliin ja rystysiin sattui, eikä hän olisi rukousta tahtonutkaan lopettaa. Sitten, yhtäkkiä, oikea silmä alkoi vuotaa vuolaasti kyyneliä ja vasemmasta silmästä ei tullut yhtään kyyneltä. 
Sanoin, että koin, että kun siskoni alkoi rukoilemaan ja antautui täydestä sydämestään Jeesukselle, ei Jeesuskaan halunnut päästää irti, ja nuo kyyneleet oikeasta silmästä koin, että Jeesus istuu Isän oikealla puolella ja hän itkee meidän vuoksemme, sillä hän rakastaa meitä mustasukkaisuuteen asti. Siskollani oli selvästi alkanut kasvu Jeesuksen puoleen ja sitä onkin rukoiltu, Halleluja! 
Siskoni ihmetteli ettei hänelle koskaan ole tapahtunut tällaista. Olen itsekkin pari kertaa kokenut myös tuon sormien lukkiutumisen, eikä silloin haluakkaan rukousta lopettaa, mutta oikean silmän kyyneleet olivat minullekkin uutta. 
Kerroin siskolle että näin Jeesus osoitti läsnäolonsa ja sen että kuuli rukouksen, ja sen yliluonnollisuuden. Jos ne olisivat olleet tavallisia kyyneliä molemmista silmistä, ei se olisi herättänyt kummastusta, vaan olisi mennyt omien tunteiden piikkiin.
20.12. aamunäyssä oli kauniisti paketoitu lahjapaketti ja näin käden joka piteli lahjassa olevaa pakettikorttia, näytti kuin siinä kortissa olisi ollut sateenvarjon kuva …. Kiitos Herralle! Mietin, mitä olisi tulossa?
 Nousin ylös aamukahville ja ulkona satoi lunta. Olin ihmeissäni kun mieheni lähti töihin n. 6.30. ja klo. 9.10. hänen tietokeneen näyttö oli auki, tämä oli tällä viikolla oinen kerta kun näin oli, eräänä iltapäivänä kun kävin ulkona, näin ikkunasta sisälle, että koneen näyttö oli auki? Olisiko kotihiiri käynyt heilauttamassa hiirtä? Outoa? 
Minä en ollut koskenut siihen kummallakaan kertaa. Mutta enivei, tiesin, että nämä eivät olleet se näyn lahja, vielä täytyy malttamattomana odottaa. Samana iltana näin vielä arvokkaan korun näyssä, en ole varma oliko se sormus vai kaulakoru, mutta muodoltaan se oli samanlainen kuin sormus jonka Herra on näyssä jo aiemmin minulle näyttänyt ja koen sen henkilökohtaisena näkynä, juuri minulle annetuksi. 
Tuo kaunis sormus neliö pohjalla ja sen sisällä olevalla ympyrällä on tuo kaunis sininen kivi.... ja joulun aikaan näyssä näytettiin myös sormusta, jossa oli kruunun kuva, kuninkaan kruunu. 
Jostain kumpusi ajatus että se saattoi olla kuninkaan sinettisormus ja näin hän sinetöi jonkun asian. Aamen. 
Myöhemmin löysin yllätys, yllätys, Esterin kirjasta tekstiä kuninkaan sinettisormuksesta, Ester 3 ja 8 luvut ja etenkin pysäyttävä oli Ester 8:8. joka kuuluu näin:
8. Ja nyt kirjoittakaa kuninkaan nimessä sellainen juutalaisia koskeva määräys, kuin hyväksi näette, ja sinetöikää se kuninkaan sinettisormuksella; sillä kirjelmä, joka on kirjoitettu kuninkaan nimessä ja sinetöity kuninkaan sinettisormuksella, on peruuttamaton.”

Löysin vielä tähän sopivan ja todella täydellisen sananpaikan ja tuo koko luku kannattaa lukea kokonaan, eli:

Jesaja 62:3
Sinä tulet kauniiksi kruunuksi Herran kädessä ja kuninkaalliseksi päähineeksi Jumalasi kädessä.

Vau, voiko tuota näkyäni paremmin selittää sanan kautta, tämä oli niin täydellistä ja jopa profetaalista. Halleluja! Aamen!
(minullehan oli profetoitu tuota Esteriä, että minua valmistellaan, niin kuin Esteriä)


26.12. Tapaninpäivän aamuna näin taas kultaisen, soikean mallisen, kivisormuksen, jossa oli kirkaskivi. Sitten näytettiin vielä kristallista viinilasia joka näytti tyhjälle tai sitten se sisälsi kirkasta vettä, sillä lasi näytti läpinäkyvän tyhjälle... 
Olen odottanut mitä seuraavaksi tapahtuu, sillä tunnen että jotain on tulossa, niinkuin näytkin ja muut tapahtumat ovat osoittaneet. Jouluna katselin tv:stä kuinka Paavi rukoili Syyriaan ja koko maailmaan rauhaa. Mieleeni kohosi Hesekiel kohta jossa Herra sanoo että; he julistavat rauhaa, rauhaa, vaikka sitä ei ole … 
Sitten seimen Jeesus nukke siunattiin ja kannettiin symbolisesti seimeen, näin tämän rituaalin ensimmäisen kerran ja ajattelin että he palvovat kuvaa, kumartavat kuvalle, eivät elävälle Jumalalle. Muistin uneni Jeesuksen kuvasta jota minulle näytettiin ja sanoin silloin Herralle:
- ”... minä tiedän että tämä on vain kuva sinusta, mutta sinä itse olet jossain kuvan ulkopuolella, elävänä ...”
Ja yritin katsoa kuvan taakse löytääkseni oikean ja elävän Jeesuksen. Tunsin että niin moni palvoo vain kuvaa ja kirjainta, eivätkä tunne elävää Jumalaa ja hänen elävää Sanaansa. Heillä ei ole yhteyttä häneen, vaan he uskovat häneen vain kerrotun ja opitun pohjalta. 
Ohjelman lopussa näytettiin Vatikaanin kirkon katolla olevaa ristiä, jonka päällä oli jokin musta lintu. Tunsin että oliko tämä ja muutkin ohjelman aikana nousseet ajatukset Herralta tulleita merkkejä, niin ne koin, ja Paavi, ensimmäistä kertaa, jätti joulun toivotukset sanomatta monella kielellä, muutosta on siis tapahtumassa. Iltapäivällä mieheni yhtäkkiä ehdotti että lähdetään viemään minun siskolle keinutuoli joka oli isämme vanha ja siitä oli ollut jo aiemminkin puhetta, ja niin me lähdettiin. 
Siskoni soitti matkan varrelta, että menee ystävänsä kanssa läheiseen baariin ja tarjoavat siellä meille kahvit. Kun olimme perillä, sisko juoksi siinä välillä ottamaan keinutuolia vastaan ja sitten mentiin porukalla sinne baariin. Aikamme juteltua, sisko ja tämän ystävä menivät tupakalle baarin takapihalle ja kohta minutkin haettiin sinne. 
Tällä ystävällä oli se pelätty syöpä epäily ja hän halusi että rukoilisin siellä ulkona hänen puolestaan ja sen teinkin ja pyysin myös siskoani laittamaan kätensä ystävänsä päälle. Meillä kaikilla nousi rukoillessani kyyneleet silmiin ja kun lopetin, hetken päästä koin Jeesuksen virtaavaa rakkautta ja sanoin tälle ystävälle ottaa vastaan tämän parantavan rakkauden virran. Siskoni kysyi vierellä:
- ”Rakastaahan Jeesus minuakin?”
Vastasin:
- ”Rakastaa, etkö muista kun kerroin siitä oikeasta silmästäsi joka vuosi kyyneleitä rukoillessasi, että koin ne kyyneleet Jeesuksen rakastaviksi kyyneleiksi, ...”
Kun sitten läksimme mieheni kanssa kotia, sanoin miehelleni, että tämä ollakkin tarkoitus, että veimme tuolin juuri tänään ja että Jumala käytti myös miestäni tässä työkalunaan. Aika näytää. 
Illalla yhtäkkiä ymmärsin sen tyhjän viinilasin merkityksen aamullisessa näyssä. Nämä kaksi naista, siskoni ja hänen ystävänsä ovat matkalla uskon tielle ja heidänkin astiansa alkaa pian täyttyä (viinilasi) ja tuo maallinen viinilasi jääkin kohta tyhjäksi. Halleluja! Aamen!
(myöhemmin, tuo nainen parani tuosta syövästä)
27.12. aamunäyssä oli virtaavaa vettä … Kiitos Herralle siitä! Psalmi 23:ssa ja hän johdattaa meidät virtaavan veden lähteelle. Siellä saamme levätä ja voimistua, hänen kauttaan ja hänen läsnäolossa. Se virta on hänen rakkautensa virta, josta me, hänen astioinaan saamme täyttyä.
28.12. aamunäyssä kolme isoa kivenlohkaretta.... ja illalla sain vielä näyn jossa jalkoihin laitettiin maastokengän näköiset, nauhalliset kengät ja sitten näin Jeesuksen aikaisiin vaatteisiin pukeutuneita miehiä ja he juoksivat jonkin kulman taakse, näkymättömiin, menivätkö he piiloon …? 
Mieleeni kumpusi siinä sängyllä ajatus varustautumista, jota nuo kengät kuvasivat ja sitten piiloutumista.

Minä seison vartiopaikallani, asetun varustukseen ja tähystän, nähdäkseni, mitä hän minulle puhuu, mitä hän valitukseeni vastaa … sillä näky odottaa vielä aikaansa, mutta se rientää määränsä päähän, eikä se petä. Jos se viipyy, odota sitä; sillä varmasti se toteutuu, eikä se myöhästy.”
Habakuk 2:1-3

Järkevä näkee vaaran ja piiloutuu, mutta yksinkertaiset käyvät kohti ja joutuvat kärsimään.”
Sl. 22:3 (RK) 


 Tänään, 13.3.2018. kun heräsin ja olin siinä Herran läsnäolossa, näin tavallisuudesta poikkeavan kuvan. Jos tuo oli näky, uskon sen olevan enne näky. Mietin, tuonko edes tätä tänne, mutta sitten ajattelin, että jos jotain tapahtuu, kuka minua uskoisi jälkeenpäin. En tätä tosin toivo tapahtuvaksi:

Näin naisen jonkin rakennuksen edessä olevassa sisään meno paikassa. Hänellä oli lyhyet vaaleahkot hiukset ja näin hänet takaa päin. Hän katsoi olkapäänsä yli taaksepäin. Hänellä oli pitkä vaalea takki yllään.
Sitten kiinnitin huomioni hänen takin selkään, jossa oli iso pyöreä punainen läntti. Ajattelin heti että oliko se verta? Sitten ajattelin, että ei kai, ehkä tuo on jokin iso punainen piirros takissa. Kun näin siinä ajattelin, kuva muuttui. Tuo punainen läntti hävisi ja sen tilalle ilmestyi valtava pyöreä aukko!
Ymmärsin heti että tuota naistä oli ammuttu!
Jos tuo tapahtuu, mitä en toivo, onko hän joku tärkeässä ja näkyvässä virassa oleva kuuluisa nainen? En tunnistanut häntä, mutta hius tyyliltään oli kuin Merkel tai tämä brittien nainen, May?
Mutta, tätä ei voi liioin spekuloida, tämä jää nähtäväksi?

Siunausta päiväänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti