torstai 15. maaliskuuta 2018

ARMONVUOSI 2014

ARMONVUOSI 2014

2.1.2014. näky mustista sormikkaista ja olin nähnyt ne aiemminkin, mutta silloin ajattelin ette se voi olla näky. Nyt näin nuo sormikkaat uudestaan ja ajattelin, että mitä ne voisi tarkoittaa, koska niitä näytettiin useasti oli niillä jokin tarkoitus?
Mieleeni kohosi elokuvista tuttu aihe, jossa mies heittää miehelle ”hanskat” eli haastaa tämän kaksintaisteluun. Olenko hengellisen haasteen edessä? Jos näin on, yritän ottaa sen kaikella ymmärykselläni vastaan. Hyvä aloitus uudelle, alkavalle vuodelle.
6.1. Loppiainen.
Olimme mökillä mieheni kanssa. Se oli vain pika käynti, koska yksi tädeistäni täytti 7.1. 100 vuotta. On se niin kova ikä ja saavutus ettei voinut jäädä niistä juhlista pois. 
Mieheni lähti aamulla heti ulos, herättyään ja minä jäin vielä vuoteeseen. Nostin ajatukseni Herralle, että antaisi näyn joka voisi olla kainuun sukulaisille, joiden välit olivat todella kylmät. Tätini kyseli käydessämme siellä kylässä, olinko nähnyt näkyä joka voisi olla heille ja jouduin ikäväksi vastaamaan kieltävästi. Kohta siinä silmät kiinni maatessani sain näyn joka oli hyvin selkeä. Näin aidanteen jonka sisällä oli paljon lunta. Se lumi oli aika isolla alalla, mutta kuitenkin aitauksen sisällä. Ymmärsin että se oli raja-aita joka syboloi ihmisen reviiriä ja sen sisäpuolella oli todella hengellinen kylmyys, siitä kertoi tuo lumi. Näky oli siis vertauskuvallinen. Sitten aita alkoi liikkua, aina vain pienemmäksi ja pienemmäksi ympyräksi ja lumi joutui puristuksiin sen sisälle niin, että se alkoi tilanpuutteesta nousta ylöspäin, korkeaksi lumimöykky patsaaksi. Sitten, aivan kuin jokin näkymätön olisi ottanut aidan toisesta päästä kiinni ja kiskaissut siitä todella kovaa, niin että sisällä oleva lumi möykky hajosi olemattomiin … 
Kiitin Herraa ja ymmärsin että hän näytti että raja-aidat ja tuo sukulaisten välinen kylmyys tulee rikkoutumaan. Nyt minulla oli tädille kerrottavaa.
- ”Kiitos Herra”.
Pyysin vielä sanasta vahvistusta ja pari kertaa sen tehtyäni, sain aina saman paikan: Paavalin toinen kirje tessalonikalaisille 2, 3.
(tuo näky toteutui myöhemmin, tätini miehen kuoleman jälkeen)
9.1. aamunäyssä oli korkiton viinapullo joka oli uppoamassa veteen … Ajattelin heti että tämä voisi olla siskolleni ja hänen ystävälleen, sillä tämä on ollut pitkään rukouksissa ja olin tätä juuri rukoillut kun sain näyn.
10.1. aamunäky jossa ensin näin kirkkaan, kultaisen ristin, sitten näin ihmisen paljaan rinnuksen ja siihen ihoon oli upotettu pieni medaljongi, kuva jossa oli joku nainen. Sitten näin kultaisen sydänkorun ja sen jälkeen iho oli muotoiltu keskeltä rintaa ristin muotoon. Näin vielä erillisen kuvan joka oli todella himmeä, mutta siinä oli ehkä todella iso kivikoru tai kruunu. Jouluna sain näyn sinettisormuksesta, jossa oli sinettinä kuninkaan kruunu ja sain myös näyn tuosta kauniista lahjapaketista joka oli viimeisen päälle kauniisti paketoitu ja sen nimilapussa oli sateenvarjon kuva ja tuota lappua kannatteli käsi … 
Nyt nuo näyt ovat alkaneet avautua. Sinettisormus avautui ensin Raamatun sanasta kahdesta kohtaa.

Ester 8:8.
Ja nyt kirjoittakaa kuninkaan nimessä sellainen juutalaisia koskeva määräys, kuin hyväksi näette, ja sinetöikää se kuninkaan sinettisormuksella; sillä kirjelmä, joka on kirjattu kuninkaan nimessä ja sinetöity kuninkaan sinettisormuksella, on peruuttamaton.”

Tiesin että minulle oli annettu 2x Ester profetia ja tuo sananpaikka toi mieleeni Jumalan sanan, joka on totuus, ainoa totuus ja se on sinetöity kuninkaan sormuksella ja on näin peruuttamaton. Toinen tärkeä sanan paikka löytyi, Jesaja 62:3 ja itseasiassa, jakeet 1 ja 2 avasi myös tätä sanomaa:

1. Siionin tähden minä en voi vaieta ja Jerusalemin tähden en lepoa saa, ennenkuin sen vanhurskaus nousee kuin aamunkoi ja sen autuus kuin palava tulisoihtu.
2. Ja kansat näkevät sinun vanhurskautesi, kaikki kuninkaat sinun kunniasi; ja sinulle annetaan uusi nimi, jonka Herran suu säätää.
3. Sinä tulet kauniiksi kruunuksi Herran kädessä ja kuninkaalliseksi päähineeksi Jumalan kädessä.

Olen useasti saanut Herran sanan kautta napakymppi vastauksia ja minulle eräs ihminen sanoikin tässä vuoden alussa:
- ” Olet saanut armolahjan, löytää Raamatusta, oikeaa sanaa, oikeaan hetkeen ...”
Lahjan, todellakin, näyssä oli lahja ja se saattoi tarkoittaa tätä armolahjaakin, niin hyvin se on alkanut toimia. 
Kerran sain vastaukseksi Jeremia 15 ja katsoin sen Raamatusta, jossa oli selityksiä, ja tässä kohtaa seltyksissä luki näin, kuin avaten asioita minulle:
Kutsuessaan Jeremian profeetaksi, Herra antoi hänelle sanansa, ne sanomat, jotka hänen oli julistettava. Hän ”söi ne” omaksi elämäkseen ja ohjeekseen. Hän ”sisäisti” ne ja ne olivat hänen sydämensä ilo. Vaikeina aikoina hänestä kuitenkin tuntui, kuin Herra olisi ollut ”kuin ehtyvä puro” eikä ”elävän veden lähde; ja niin hän joutui hengellisesti ”kuiville.” Herra muistutti silloin Jeremialle, että hänen oli käännyttävä hänen puoleensa, tuoden esiin vain jaloa eli saamaansa sanaa, ihmisten korvasyyhyä kysymättä. Tällä ehdolla hän sai edelleen olla ”Herran suuna”. Mahdollisesti Jeremialla oli hengellistä kuivuutta tuntiessaan vaara puhua omia tunteitaan ja ajatuksiaan. *
Tunsin tämän tekstin omakseni. Helposti lähdemme puhumaan omistamme, kun kuitenkin sanan julistus on tärkeintä. Tämä vuoden alku on alkanut vahvasti sanan parissa ja se on ollut todellakin osuvaa.
14.1. aamunäyssä jokin näkymätön selasi virsikirjan sivuja, tiesin, että Herra haluaa meidän ylistävän häntä virsien sanoin, sitten näin vanhan lautaseinän joka oli pahasti rikki, siinä oli alareunassa iso reikä, josta paistoi valo ulkoa sisään …
 Me ihmiset olemme usein nuhruisia ja rikkinäisiä, kuin tuo seinä ja ymmärsin että meidän tulee ylistää ja rukoilla Herraamme, että hän antaa meille kärsivällisyyttä ja voimaa elää hänen tiellään. (Jesaja 35).
15.1. yöllä näin ”ehkä unta” … olin vuoteellani ja tunsin että joku otti minua kaksin käsin kiinni, molemmista käsistäni. Yritin nähdä kuka se oli, mutta ensin kaikki oli vaalean utuista, olin kuitenkin jo melko varma kuka tämä oli ja pian näinkin selvästi kuinka Jeesus piteli minua molemmista käsistä kiinni. Olimme siinä käsi kädessä, Jeesus ei puhunut mitään, katseli vain minua silmiin, ja olin hyvin onnellinen, saadessani taas kohdata Jeesuksen, Herrani ja Jumalani. (Psalmi 23). Se oli hyvin todellista, olin saanut tavata Jeesuksen, kasvoista kasvoihin!
16.1.Näky kääröstä joka ojennettiin minua kohti. Se oli kirje tai lehtikäärö, siinä oli paljon tekstiä ja sen paperin väri oli jo vanhan ruskeaa. (Psalmi 19).
20.1. yöllä sain unisen viestin, unen keskellä, jossa Herra ilmoitti:
- ”Ihmiselle, jolla on syöpää sairastava ystävä, lue Jesaja 55.”
Aamulla sain vielä näyn, jossa näkymätön viipaloitsi vaaleaa leipää, eli hapatonta leipää … 
Jumala haluaa tarjota elämän leipää, eli sanaansa, kaikille sitä haluaville, sen avulla vahvistumme.
23.1. tänään näyssä oli kivinen seinä ja siinä ristin muotoinen ikkuna aukko ja aukosta näin naisen ulkopuolella, kuin Marian vaatteet yllään ja kuulin äänen sanovan:
- ”Eikä hänen tulisi olla siellä.”
Ja se näkyi myös kirjoitettuna tekstinä. Sananpaikka avautui Joh.3. Herra huutaa muurin aukkoon vartioita, mutta missä he ovat? 
Emme näe kuinka Jumala meitä johdattaa, meidän tulisi herätellä näkökykyämme, herkistää tuntosarvemme ja hakeutua avaralle paikalle … Me uskomme, mutta onko meistä tekemään muuta? Haluamme korvasyyhyisinä kuunnella yleisönä kaikkea kivaa, mutta olisiko meistä tekijöiksi? Heitä Herra kaipaa.
27.1 aamulla kaksi näkyä. Ensin, kun heräsin, eteeni ilmestyi sykkivä sydän.
- ”Kiitos Herra.”
Ja kohta oli näky, jossa käpy putosi lumiseen maahan ja se alkoi pyöriä tuulen mukana. Sen vierellä näin maassa myös vanhan, kuihtuneen kukan ruukussaan ja tuuli pyöritti sitäkin … 
Ajattelin, että näky oli vertauskuvallinen. Mietin oliko tuo pudonnut käpy vielä nuori, (ihminen) jos niin, ei se pystynyt siementään laskemaan tuohon kylmään ja tuuliseen maahan ja tuo toinen, tuo vanha kukka, joka voisi symboloida vanhaa, jo kuihtunutta ihmistä, jonka elämä oli mennyt turhaan, kasvanut ahtaassa purkissa, ja sekin eli tuossa lumisessa ja tuulisessa maassa. Oli sillä ollut kukoistuksensa aika, mutta se oli sen ajan käyttänyt väärin …
 tämä oli minun tulkintani ja pyysin vahvistukseksi sanaa ja se avautui Hesekiel 22.
 Eilen, 26.1. oli juuri veljeni ja hänen vaimonsa kanssa keskustelua sanan aiheesta.

Hesekiel 22:30:
Minä etsin heidän joukostaan miestä, joka korjaisi muurin ja seisoisi muurinaukossa minun edessäni maan puolesta, etten minä sitä hävittäisi, mutta en löytänyt.”

Herra alkaa olemaan epätoivoinen tämän maan uskon tilaan. Joka puolella maailmaa on sotaa, vihaa, väkivaltaa, himoja ja ennenkaikkea jumalattomuutta. 
Maailmassa on todella kylmä maaperä, niinkuin aamuisessa näyssä. Siitä on vaikea saada otetta ja saada siitä hyvää kasvua. Kaikki paha etenee suurella nopeudella, ravintola annoksia tuplataan, yhdysvaltain presidentti suosittelee huumeita ja viinaa, seksi on ykkönen, valitaan vuoden homot ja kuumimmat … jne. jne.
 Maailma on tukahtunut ja kyllästänyt itsensä synteihin.
- ”Herra ole meille Armollinen!”
28.1. aamunky miehestä, ilmeisesti koditon, joka oli rakentanut asuinsijakseen jonkinlaisen teltan ja hän katsoi teltan aukosta ulos ja hänen naamansa oli täynnä paiseita …
Vahvistukseksi sana avautui Matt. 12 ja se osoitti että tämä oli näky, epäilystäni huolimatta.
29.1. näyssä tänään oli kultainen sormus jossa oli kaunis, soikean muotoinen kirkas kivi.
- ”Kiitos Herra!”
ja sitten näytettiin vielä ruosteisia sormuksia, eli ne eivät voineet olla aitoja ja nuo sormukset upotettiin veteen … 
Näystä tuli mieleeni sanat: ja he saavat uuden kasteen... älkää kerätkö mitään maailmasta, jonka ruoste raiskaa vaan tavoitelkaa Taivaallisia.
31.1. yöllä, unessa, kuulin sanat jotekin näin:
- ”Huutakaa Herraa avuksi. Etsikää häntä sieltä missä hän asustaa.”
Etsitään taivaanvaltakuntaa ja yleensä etsimme sitä liian kaukaa, kun se löytyy itsestämme, silloin kun Jeesus on sydämessämme.
1.2.2014. kun heräsin ammulla, sain mitä ihanimman näyn. Sain katsoa Jeesusta kasvoista kasvoihin.
- ”Kiitos Herra!”
Sana avautui Psalmi 31 kohdalta ja sen jae 21 avasi näkyä:

Sinä peität heidät kasvojesi suojaan ihmisten salavehkeiltä; sinä kätket heidät turvaan kielten riidalta.
                                         klikkaa kuvaa niin näet isommin

 Tänään, 15.3.2018. olessani levossa ja rukouksessa, Herrani kanssa, Hänen läsnäolossaan, sain nähdä kuvan, jossa nainen makasi selällään vuoteessaan, valkoisessa vaatteessaan, kuin morsian ja hänen kätensä oli kohotettuna ylös, Taivaaseen!

Kiitos Jeesus Kristus, sitä Sinä toivot meiltä, että olisimme Rukouksessa ja Hänen läsnäolossaan. Me olemme Hänen. Olemme Hänen morsian! 



Kun Raamattu kuvaa ihmiskunnan ja Jumalan välistä suhdetta se käyttää suhteen ilmaisemiseen kuvaa sulhasesta ja morsiamesta. Kyseessä on rakkaussuhde. Jumalan sormenjäljet näkyvät jokaisessa hänen luomassaan ihmisessä, olemme hänen omaisuuttaan, josta hän on palavasti kiinnostunut.
Salomo kuvailee Jumalan ja ihmisen välisen suhteen loppuvaiheita näin: ”Ihminen palaa tomuun ja henki palaa Jumalan tykö joka sen on antanut.” Tämä tulee kerran tapahtumaan kaikkien kohdalla. Elämämme on täysin Jumalan alullepanema ja hän tuntee kiinnostusta sitä kohtaan loppuun saakka. Jeesuksen veli Jaakob painottaa että ”Kateuteen asti hän halajaa sitä henkeä jonka hän pannut meihin asumaan.” Tuo sana ”kateuteen” merkitsee sanatarkasti ”mustasukkaisuudella”.
Olemme Jumalalle niin tärkeitä että hän rakastaa meitä mustasukkaisella rakkaudella. Mustasukkaisuus termi esiintyy siinä yhteydessä jolloin kahden rakastavaisen ihmisen rinnalle on nousemassa kolmas henkilö, joka yrittää varastaa toisen osapuolen rakkauden itselleen. Jumalan mustasukkaisuus on osoitus hänen aidosta rakkaudestaan ja se kiintymys ei voi hyväksyä mitään kolmatta osapuolta. Hänelle ei ole yhdentekevää että jokin hänen ja ihmisen väliin tunkeutuva vieras varastaa hänen morsiamensa sydämen.
Tiedämme ja tunnistamme tämän kolmannen osapuolen. Kyseessä on sielujemme vihollinen. Hän käyttää kaikkia mahdollisia keinoja houkutellakseen meidät pois Jumalan huolenpidon rakkaudesta. Hän käyttää aseinaan lihan himon voimaa, silmien halua ja elämän mahtailevaa tyyliä.
Tämä päivä jota elät nyt, on Jumalan lahja sinulle. Se on hänen rakkautensa osoitus. Hän välittää sinusta. Olet tärkeämpi hänelle kuin parhaimmassa mielikuvituksessasi voit kuvitellakaan. Luomistyössään hän antoi sinulle edellytykset löytää yhteys häneen joka synnyttää opetuslapsi Tuomaan kaltaisen aidon tunnustuksen, tämän tultua vakuuttuneeksi Jeesuksen ylösnousemuksesta: ”Minun Herrani ja minun Jumalani.” https://finskafiladelfia.se/viikon-sana ... en-jumala/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti