keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

TAIVAAN KOTIIN ....TAIVAAN KOTIIN ....


7.11.2014.Tänä aamuna herätessäni näin avoimen kirjan, en saanut selvää mitä siinä luki ja mikä kirja se oli, tuli vain mieleeni että se oli kuin laki tekstiä tai jotain säädöksiä. Pyysin rukouksessa Herralta että hän vahvistaa tämän näyn jos se on näky ja vahvistaa sen tekstillä jossa kerrotaan tuosta kirja kuvasta. 
Nousin ylös ja avasin Raamatun ja se avautui Jesaja 34. Todella vahvaa sanomaa tuli, ajattelin uskallanko tänne jakaakaan, mutta tuossa tekstissä oli kaksi jaetta, 4 ja16 jotka vahvistivat pyyntöni mukaan tuon näky kuvan, joten ei ole minun kieltäminen sitä minkä Herra antaa. Lukekaa se ymmärryksellä.

 JESAJA 34
1. Astukaa esiin, te kansat, ja kuulkaa; te kansakunnat, tarkatkaa.
Kuulkoon maa ja kaikki, mitä siinä on, maanpiiri ja kaikki, mikä siitä kasvaa.
2. Sillä Herra on vihastunut kaikkiin kansoihin ja kiivastunut kaikkiin heidän joukkoihinsa; hän on vihkinyt heidät tuhon omiksi, jättänyt heidät teurastettaviksi.
3. Heidän surmattunsa viskataan pois, ja niitten raadoista nousee löyhkä, ja vuoret valuvat heidän vertansa.
4. Kaikki taivaan joukot menehtyvät, taivas kääritään kokoon niinkuin kirja, ja kaikki sen joukot varisevat alas, niinkuin lehdet varisevat viinipuusta, niinkuin viikunapuusta raakaleet.
5. Sillä minun miekkani taivaassa on juopunut vimmaan; katso, se iskee alas Edomiin, tuomioksi kansalle, jonka minä olen vihkinyt tuhoon.
6. Herran miekka on verta täynnä, rasvaa tiukkuva, karitsain ja kauristen verta, oinasten munuaisrasvaa. Sillä Herralla on uhri Bosrassa, suuri teurastus Edomin maassa.
7. Villihärkiä kaatuu yhteen joukkoon, mullikoita härkien mukana. Heidän maansa juopuu verestä, ja heidän multansa tiukkuu rasvaa.
8. Sillä Herralla on koston päivä, maksun vuosi Siionin asian puolesta.
9. Edomin purot muuttuvat pieksi ja sen multa tulikiveksi; sen maa tulee palavaksi pieksi.
10. Ei sammu se yöllä eikä päivällä, iäti nousee siitä savu; se on oleva raunioina polvesta polveen, ei kulje siellä kukaan, iankaikkisesta iankaikkiseen.
11. Sen perivät pelikaanit ja tuonenkurjet, kissapöllöt ja kaarneet asuvat siellä; ja hän vetää sen ylitse autiuden mittanuoran ja tyhjyyden luotilangan.
12. Ei ole siellä enää ylimyksiä huutamassa ketään kuninkaaksi, kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.
13. Ja sen palatsit kasvavat orjantappuroita, sen linnat polttiaisia ja ohdakkeita; siitä tulee aavikkosutten asunto, kamelikurkien tyyssija.
14. Siellä erämaan ulvojat ja ulisijat yhtyvät, metsänpeikot toisiansa tapaavat. Siellä yksin öinen syöjätär saa rauhan ja löytää lepopaikan.
15. Siellä nuolikäärme pesii ja laskee munansa, kuorii ne ja kiertyy kerälle pimentoonsa. Sinne haarahaukatkin kokoontuvat yhteen.
16. Etsikää Herran kirjasta ja lukekaa: ei yhtäkään näistä ole puuttuva, ei yksikään toistansa kaipaava. - "Sillä minun suuni on niin käskenyt." - Hänen henkensä on ne yhteen koonnut.
17. Hän on heittänyt arpaa niitten kesken, ja hänen kätensä on sen niille mittanuoralla jakanut; ne perivät sen ikiajoiksi, asuvat siellä polvesta polveen.


Tämä kohta näyttää puhuvan Harmagedonin sodasta, sillä sen sanat muistuttavat Kristuksen toista tulemista koskevia UT:n profetioja sekä ennustaa "Edom ja Bosra" ovat tässä nähtävästi Kristuksen seurakunnan vihollisten tyyppejä/ esikuvia, eikä niitä ole ymmärettävä maantieteellisesti. Villiharät tarkoittavat tässä nähtävästi oryxantilooppeja. Ne ja mullikat kuvaavat vihollisen päällikköjä ja sotilaita.
Marraskuussa äitini sairastui keuhkokuumeeseen ja sai myös laajan sydän infarktin ja näin alkoi hänen viimeinen matkansa tässä maallisessa vaelluksessa, sairaalan kautta. Kävimme katsomassa kaikki kolme jäljellä olevaa lasta, näin jättäen viimeiset jäähyväiset äidille. Äiti makasi vuoteella silmät kiinni tiukasti ja näki kuinka kipuja tuli aaltomaisesti, tuntui turhauttavalta kun emme voineet kuin hiljaa hyväillä ja rukoilla äitimme puolesta.
 Olimme juuri lähdössä, kun äiti aivan yllättäin avasi silmänsä suureksi ja hänen kasvoilleen levisi lempeä hymy. Hän etsi katsellaan meidät, lapsensa ja antoi meille jokaiselle henkilökohtaisesti hymynsä. Koin että tuolta ylhäältä annettiin meille vielä tämä viimeinen hetki jäähyväisiin ja siitä ja kaunis ja lämmin muisto. Tämän jälkeen äiti oli kaksi viimeistä viikkoa tajuttomana.
 Rukoilin Jeesuksen puoleen että Hän ottaisi äidin pian pois, taivaan kotiin ja että kivut olisi pois ja pyysin että Hän antaisi minulle näyn, tai jotain, ennen sitä viimeistä puhelin soittoa, ilmoitusta, äitini poistumisesta tästä maailmasta. Herra oli ollut hyvin hiljaa näkyjen suhteen ja niin oli silloinkin kun isä kuoli, ja siksi koen että Herra soi minun olevan tällaisina hetkinä levossa. Samaisena aamuna kun äiti vaipui tajuttomuuteen, sain kaksi näkyä jotka kertoivat minulle paljon. Ensin näin vuolaan virran, kuin elämän virran, joka meitä kuljettaa ja näin kolme tummanpunaista ruusua läpinäkyvässä sellofaani paketissa. Tuo paketti kulki virran mukana, jossa oli aika isojakin pyörteitä välillä, mutta paketti pysyi kasassa ja ihmeellisintä että se kulki eteenpäin myös pystyssä. Näky oli lohdutukseksi meille annettu ja koin meidän kolmen jäljelle jääneen olevan nuo ruusut elämänvirrassa, pysyen pystyssä ja koossa yhtenä pakettina. Olin nousemassa kun huomasin että vielä tuli näkyä ja se oli tumman puhuva kuva joka oli kuin jossain rannassa ja siellä oli kaatunut vanha lehdetön puu, latvus veteenpäin ja multainen juurakko minuun päin ja samalla ymmärsin että viimeinen napanuora oli katkennut. 30.11. ensimmäisenä adventti aamuna tuli sitten se ilmoitus, että äiti oli rauhaisasti pois nukkunut, klo. n. 8.30, aamu oli siis vielä siihen aikaan tumman puhuvaa kuin näkyni kuva. Isäni aikoinaan näki unia puista jotka kaatuivat ja se tarkoitti aina läheisen kuolemaa ja nyt olen saanut myös minä tämän lahjan. Sytytin kynttilän adventtille ja äidin muistolle. Herra piti kuitenkin huolen jaksamisestani, olinhan tänä syksynä ollut jostain syystä ertyisen väsynyt ja Herra kyllä tämän tiesi, sillä mieheni joutui pitämään pois lomiaan tammikuulle ja näin hän tarjoutui auttamaan hautajais järjestelyissä kun itselläni oli vielä töitä 10.12. asti. Hautaus päivä osui 13.12. ja huomasin siinäkin Herran johdatuksen, kun työni loppui muutama päivä ennen hautausta. Hän todella haluaa minun levätä ja pitää minusta huolen ja siitä häntä rakkaudella kiitänkin. 
Ennen äidin sairastumista näin unen jossa olin kotikirkossani, jossa äitikin siunattiin. Olin unessa tehnyt äidille urkuparvelle vuoteen ja tuolla parvella äitini oikeastikkin usein lauleli kanttorin tueksi ja myös kuoron kanssa. Nyt tuossa unessa tuli jo eläkkeelle jäänyt kaupungin isännöitsijä ja käski poistaa tuon vuoteen ja niin tapahtui (koin tämän tarkoittavan maallisen asumisen loppumista). Näin edesmenneen veljeni tulevan kirkkoon kysellen: - ” Mitä täällä tapahtuu?” Äiti seisoi takanani kuin turvassa, olinhan aina näinä viimeisinä vuosina hoitanut äitin kuin myös isäni maalliset asiat. Kerroin veljelleni mitä oli tapahtunut ja hymyilin tyytyväisenä vielä sanoen: - ” Ei se mitään, me emme tehneet mitään väärää, sillä meillä oli sille vuoteelle lupa ...” Näin Herra kertoi jo aiemmin mitä oli tapahtumassa ja kun näyt hiljeni, tiesin jo, mistä ole kyse. - ” Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle, iankaikkisesti!
Hautajaisten jälkeen siskoni ilmoitti että hänen tyttärensä oli joutunut sairaalaan yöksi. Veriarvot, eli hemoglobiinit oli pudonnut 50: neen. Hänelle annettiin siihen neljä veriplasma pussia ja olo kohenikin siitä. Mietin kuitenkin mistä tuo johtui ja kehotinkin siskoani ja veljeäni rukoilemaan tämän asian puolesta. Rukouksessa pyysin että Herra ilmoittaisi näkynä tai jotenkin siskon tyttären sairauteen liittyvää. Kun tuon eräänä iltana rukoilin, niin aamulla sain näyn ambulanssista. Pelästyin ensin, tarkoittaako tuo huonoa ja en ensin uskaltanut kertoa näkyä muuta kuin miehelleni, mutta sitten yhtäkkiä näky avautui minulle ja ei se paha ollutkaan. Mietin että ambulanssi on se avuntuoja ja se seisoi paikallaan ja ymmärsin että apu oli siis jo paikalla, sitten kiinnitin näyssä, ettei hätävalot vilkkuneet ja ymmärsin ettei ollut enää hätää. Kiitos Herralle että hän avasi näyn ja nyt pystyin kertomaan sen myös siskolleni ja ilmoitin että hänen tyttärensä on nyt Herran hoivassa, siihen tulee luottaa.
23.12.2014. illalla olin käymässä nukkumaan kun yhtäkkiä minulle tuli vuoteella ollessa huono ja vapiseva olo ja samassa näin näyn jostakin logon tapaisesta, jossa oli vaaleansininen tausta ja siinä luki jotain, en heti saanut siitä selvää ja samassa ääni sen minulle vahvisti:
- ” New York.”
Niinhän siinä lukikin ja kun näky oli ohi, meni huono olokin ohi ja siitä ymmärsin että tuo olotilakin kuului näkyyn, sellaista en ollutkaan ennen näyn yhteydessä kokenut. Mitä sitten tuo näky tarkoittaa, se jää nähtäväksi, mutta koin että tuli lähiaikoina tarkkailla tuota New Yorkin tilannetta ja mitä siellä tapahtuu. Herra oli siis vihdoin avannut äidin kuoleman jälkeen, nämä näkyni. Kiitos siitä Herralle.

8.3.2009 David Wilkersonin kiireellinen sanoma 7.3.2009

Koen voimakasta Pyhän Hengen kehotusta lähettää kiireellisen viestin postituslistallemme, sekä ystävillä ja seurakuntien johtajille, joita olemme tavanneet ympäri maailmaa. JÄRKYTTÄVÄ KATASTROFI ON TAPAHTUMAISILLAAN. SE TULEE OLEMAAN NIIN PELOTTAVA, ETTÄ SEN TÄHDEN KAIKKI, JOPA KAIKKEIN HURSKAIMMAT KESKUUDESSAMME TULEVAT VAPISEMAAN.
Kymmenen vuoden ajan olen varoittanut tuhannen tulipalon syttymisestä New Yorkin kaupungissa. Ne tulevat nielaisemaan suur-New Yorkin alueen, mukaan luettuna osia New Jerseystä ja Connecticutista. Suurimmat kaupungit kaikkialla Yhdysvalloissa saavat osakseen mellakointia ja roihuavia tulipaloja – sellaisia joita näimme Wattsissa, Los Angelesissa vuosia sitten.
Mellakointia ja tulipaloja tulee olemaan kaupungeissa ympäri maailmaa. Tulemme näkemään ryöväämistä—mukaan lukien Times Squarella, New Yorkin kaupungissa. Se mitä koemme nyt, ei ole taantumaa, tai edes lamaa. Olemme Jumalan vihan alaisuudessa. Psalmissa 11 sanotaan,
―Kun kaikki perustukset revitään, mitä vanhurskas voi enää tehdä?" (jae 3).
Jumala tuomitsee Yhdysvaltojen ja kansakuntien hillittömät synnit. Hän tuhoaa maalliset perustukset.
Profeetta Jeremia vetosi syntiseen Israeliin, ―Sano nyt Juudan ja Jerusalemin asukkaille: Näin sanoo Herra: Minulla on suunnitelma teitä vastaan, minä valmistan teille onnettomuutta. Kääntykää siis kaikki pahoilta teiltänne, tehkää hyvää ja eläkää oikein! Mutta he vastaavat: 'Vielä mitä! Me elämme niin kuin itse haluamme! Jokainen meistä tekee oman pahan ja paatuneen sydämensä mukaan‖ (Jer.18:11,12).
Psalmissa 11 jakeessa kuusi Daavid varoittaa, ―Hän antaa sataa jumalattomien päälle pauloja, tulta ja tulikiveä; polttava tuuli on heidän maljansa osa. Miksi? Daavid vastaa, ―Sillä Herra on vanhurskas (v. 7). Tämä on vanhurskas tuomio—aivan kuin Sodoman ja Nooan sukupolven tuomiot. Mitä vanhurskaiden tulee tehdä? Entä Herran kansan?
Ensinnäkin, annan sinulle käytännöllisen sanoman, jonka sain henkilökohtaiseksi ohjeistuksekseni. Varastoi ruokaa, hygieniatuotteita ja muita perustarpeita 30 päivän ajalle. Suurissa kaupungeissa tavaratalot tyhjenevät tunnissa kun merkit uhkaavasta katastrofista tulevat tietoon.
Hengellisellä tasolla voimme reagoida kahdella eri tavalla. Tämä tulee esiin Psalmissa 11. Joko pakenemme ―vuorelle kuin lintu tai, voimme tehdä kuten Daavid teki ja kiinnittää katseemme Herraan, joka ―on pyhässä temppelissään, hänen valtaistuimensa on taivaassa. Hänen silmänsä näkevät kaiken, hänen katseensa tutkii ihmissydämet (jae 4).―Herraan minä turvaan (jae 1). Sanon itselleni: ei ole tarpeen juosta tai piiloutua. Tämä on Herran vanhurskas teko. Katselen Herraamme hänen valtaistuimellaan hänen lempeän, rakastavan katseensa seuratessa jokaista askeltani—luottaen että hän pelastaa kansansa tulvien, tulipalojen, onnettomuuksien, kaikenlaisten koetuksien keskellä. Huom! En tiedä milloin nämä asiat tulevat tapahtumaan, mutta tiedän että se hetki ei ole kaukana. Olen vuodattanut sydämeni teille. Tehkää tälle sanomalle kuten parhaaksi näette.
Herra siunatkoon ja varjelkoon teitä.
Kristuksessa,
7.3.2009
DAVID WILKERSON http://davidwilkersontoday.blogspot.comTapaninpäivän iltana siskoni soitti minulle hätääntyneenä:
- Olin käymässä nukkumaan kun pääni yli heitettiin kuin mustahuppu. Nyt ahdistaa, mitä tämä tarkoittaa?”
Tunsin ja kerroinkin ettei se kuulostanut hyvältä, siskoni oli saanut ilmeisesti jonkin näyn kaltaisen, mutta se ei edustanut hyvää ja hänellä olikin suuri pelko ettei se vain tarkoittaisi hänen tyttärelleen tai muille läheisille mitään pahaa. Keskustelimme pitkään ja kehoitin häntä rukoilemaan, niinkuin sydämessään tuntee, rehellisesti, Jeesuksen puoleen, Isä meidän rukouksen kera ja siskoni suostui ja teimme sopimuksen, että kun molemmat käymme nukkumaan, rukoilemme yhdessä nämä sovitut asiat. Siskoni oli lopulta helpottunut:
- Kiitos että sain puhua kanssasi, nyt helpottaa ja on rauhallisempi olo, rukoillaan niinkuin sovittiin ...”
Lopetimme keskustelun ja lähdin vuoteelleni lepoon ja rukoukseen. Pyysin läheisilleni pelastusta ja parannusta, Isä meidän rukouksen kera:
- Kiitos Herra, että saan nojata sinun lupaukseen, että saamme sen mitä anomme ja tänään meitä on kaksi rukoilijaa samojen asioiden puolesta, siskoni ja minä, ….Aamen!”
30.12. aamulla kun heräsin sain näyn jossa oli kuin kirkas jalokivi ja ajattelin että saanko tuon kiven? Sitten kuvaa tuotiin lähemmäksi ja huomasin sen olevan kirkas maljakko/ malja jonka sisällä paloi valkoinen kynttilä ja näyn keskeltä kuului miehen ääni:
- ” Unohdin sanoa, että nyt on kuollut, … Helmi.”
Olin ihmeissäni tästä näystä ja tuo nimikin sanottiin pienellä viiveellä, mutta eniten ihmetytti se että jos sanoman tuoja oli Jeesuksesta, kuinka se oli voinut unohtua? Ääni kuului kyllä erilailla kuin normaalisti kuulemani tiedonsanat, jotka tulevat kuin aivan viereltä, tässä se tuli unenomaisesti. Ajattelin, että josko käy niin, että kun tuo viesti tulee, se tulee hieman myöhässä, kuin unohdettuna, aika omituista kyllä olisi sekin, mutta nähtäväksi jää, oliko edes aito näky?
Kerroin miehellenikin tuon näyn ja ihmettelin ääneen sen unohdusta ja miehenikin sanoi:
- ” Olisiko tuo viesti sieltä väärältä puolelta?”
31.12. Olin rukoillen pyytänyt Herralta lisää avausta ja tietoa tuohon New York näkyyni, mutta ei ainakaan vielä avautunut, mutta sain kuitenkin jotain. Olin juuri nousemassa aamulla vuoteeltani ylös, kun koin että jokin näkymätön juotti minua, koin selvästi että minulle juotettiin maljasta.
EHTOOLLINEN
Mt 26:26. Ja heidän syödessään Jeesus otti leivän, siunasi, mursi ja antoi opetuslapsillensa ja sanoi: "Ottakaa ja syökää; tämä on minun ruumiini".
27. Ja hän otti maljan, kiitti ja antoi heille ja sanoi: "Juokaa tästä kaikki;
28. sillä tämä on minun vereni, liiton veri, joka monen edestä vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi.
29. Ja minä sanon teille: tästedes minä en juo tätä viinipuun antia, ennenkuin sinä päivänä, jona juon sitä uutena teidän kanssanne Isäni valtakunnassa.

JEREMIA 25

1. Sana, joka tuli Jeremialle, sana koko Juudan kansaa vastaan,
Joojakimin, Joosian pojan, Juudan kuninkaan, neljäntenä vuotena, se on Nebukadressarin, Baabelin kuninkaan, ensimmäisenä vuotena -
2. sana, jonka profeetta Jeremia lausui koko Juudan kansaa ja kaikkia Jerusalemin asukkaita vastaan sanoen:
3. Joosian, Aamonin pojan, Juudan kuninkaan, kolmannestatoista vuodesta alkaen tähän päivään saakka - kaksikymmentä kolme vuotta - on Herran sana tullut minulle, ja minä olen teille puhunut varhaisesta alkaen, mutta te ette ole kuulleet.
4. Ja Herra on lähettänyt teidän tykönne kaikki palvelijansa, profeetat, varhaisesta alkaen, mutta te ette ole kuulleet, ette kallistaneet korvaanne kuullaksenne,
5. kun he sanoivat: "Kääntykää itsekukin pahalta tieltänne ja pahoista teoistanne, niin saatte asua maassa, jonka Herra on antanut teille ja teidän isillenne, iankaikkisesta iankaikkiseen.
6. Älkää seuratko muita jumalia, älkää palvelko ja kumartako niitä älkääkä vihoittako minua kättenne töillä, etten tuottaisi teille onnettomuutta." -
7. "Mutta te ette kuulleet minua, sanoo Herra, ja niin te vihoititte minut kättenne töillä, omaksi onnettomuudeksenne.
8. Sentähden näin sanoo Herra Sebaot: Koska te ette ole kuulleet minun sanojani,
9. niin katso, minä lähetän sanan, minä nostan kaikki pohjanpuolen kansanheimot, sanoo Herra, sanan Nebukadressarille, Baabelin kuninkaalle, palvelijalleni, ja tuon heidät tätä maata ja sen asukkaita vastaan ja kaikkia näitä ympärillä olevia kansoja vastaan. Ja nämä minä vihin tuhon omiksi ja teen heidät kauhistukseksi, ivan vihellykseksi ja ikuisiksi raunioiksi.
10. Minä hävitän heidän keskuudestaan riemun ja ilon huudon, huudon yljälle ja huudon morsiamelle, käsikivien äänen ja lampun valon.
11. Niin koko tämä maa tulee raunioiksi, autioksi, ja nämä kansat palvelevat Baabelin kuningasta seitsemänkymmentä vuotta.
12. Mutta kun seitsemänkymmentä vuotta on täyttynyt, niin minä kostan Baabelin kuninkaalle ja sille kansalle, sanoo Herra, heidän pahat tekonsa, kostan kaldealaisten maalle ja teen sen ikuiseksi erämaaksi.
13. Ja minä tuotan sen maan ylitse kaikki sanani, jotka minä olen puhunut sitä vastaan, kaiken, mitä tähän kirjaan on kirjoitettu, mitä Jeremia on ennustanut kaikkia niitä kansoja vastaan.
14. Sillä hekin joutuvat palvelemaan monia kansoja ja suuria kuninkaita, ja minä maksan heille heidän tekojensa ja kättensä töiden mukaan."
15. Sillä näin sanoi Herra, Israelin Jumala, minulle: "Ota tämä vihan viinin malja minun kädestäni ja juota sillä kaikki kansat, joiden tykö minä sinut lähetän.
16. He juovat ja horjuvat ja tulevat mielettömiksi miekan edessä, jonka minä lähetän heidän keskellensä."
17. Ja minä otin maljan Herran kädestä ja juotin kaikkia kansoja, joiden tykö Herra minut lähetti:
18. Jerusalemia ja Juudan kaupunkeja, sen kuninkaita ja ruhtinaita, tehdäkseni heidät raunioiksi, kauhistukseksi, ivan vihellykseksi ja kiroukseksi, niinkuin tänä päivänä tapahtuu;
19. faraota, Egyptin kuningasta, ja hänen palvelijoitansa ja ruhtinaitansa ja koko hänen kansaansa;
20. kaikkea sekakansaa ja kaikkia Uusin maan kuninkaita ja kaikkia filistealaisten maan kuninkaita ja Askelonia ja Gassaa ja Ekronia ja Asdodin tähteitä;
21. Edomia, Mooabia ja ammonilaisia;
22. kaikkia Tyyron kuninkaita ja kaikkia Siidonin kuninkaita ja rantamaan kuninkaita, jotka ovat meren tuolla puolen;
23. Dedania, Teemaa ja Buusia ja kaikkia päälaen ympäriltä kerittyjä;
24. kaikkia Arabian kuninkaita ja kaikkia sekakansan kuninkaita, jotka asuvat erämaassa;
25. kaikkia Simrin kuninkaita ja kaikkia Eelamin kuninkaita ja kaikkia Meedian kuninkaita;
26. kaikkia pohjanpuolen kuninkaita, läheisiä ja kaukaisia, toista toisensa jälkeen, ja kaikkia maan valtakuntia, mitä maan päällä on. Ja heidän jälkeensä on Seesakin kuningas juova.
27. "Sano heille: Näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Juokaa ja juopukaa, oksentakaa ja kaatukaa, älkääkä enää nousko, - miekan edessä, jonka minä lähetän teidän keskellenne.
28. Mutta jos he eivät tahdo ottaa maljaa sinun kädestäsi ja juoda, niin sano heille: Näin sanoo Herra Sebaot: Teidän täytyy juoda.
29. Sillä katso, siitä kaupungista alkaen, joka on otettu minun nimiini, minä alotan onnettomuuden tuottamisen; ja tekö jäisitte rankaisematta! Te ette jää rankaisematta, sillä minä kutsun miekan kaikkia maan asukkaita vastaan, sanoo Herra Sebaot.
30. Mutta sinä, ennusta heille kaikki nämä sanat ja sano heille: Herra ärjyy korkeudesta, antaa äänensä kaikua pyhästä asunnostansa. Hän ärjyy väkevästi yli laitumensa. Hän nostaa kuin viinikuurnan polkijat huudon kaikkia maan asukkaita vastaan.
31. Pauhina käy maan ääriin asti, sillä Herralla on riita-asia kansoja vastaan, hän käy oikeutta kaiken lihan kanssa: jumalattomat hän antaa miekalle alttiiksi, sanoo Herra.
32. Näin sanoo Herra Sebaot: Katso, onnettomuus kulkee kansasta kansaan, ja suuri myrsky nousee maan perimmäisistä ääristä.
33. Ja Herran surmaamia on oleva sinä päivänä maan äärestä maan ääreen. Ei heille pidetä valittajaisia, ei heitä koota eikä haudata; he tulevat maan lannaksi.
34. Parkukaa, te paimenet, ja huutakaa, vieriskelkää tuhassa, te lauman valtiaat; sillä aika on tullut teidän joutua teurastettaviksi. Te hajoatte pirstoiksi, te kaadutte niinkuin kallisarvoinen astia.
35. Mennyt on paimenilta pakopaikka ja pelastus lauman valtiailta.
36. Kuule paimenten huutoa, lauman valtiaitten valitusta! Sillä Herra hävittää heidän laumansa;
37. heidän rauhaisat laitumensa ovat tuhoutuneet Herran vihan hehkusta.
38. Hän on lähtenyt niinkuin nuori leijona pensaikostaan: heidän maansa on tullut autioksi hävittäjän vihan hehkusta, Herran vihan hehkusta."
Huomasin että raamatun sanat avasi sittenkin minulle tuota New York näkyä ja niin ollen tämän aamuinen näkyni liittyi kun liittykin tuohon näkyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti