maanantai 12. maaliskuuta 2018

ERHETYKSET KUKA YMMÄRTÄÄ?

 
 
ERHETYKSET KUKA YMMÄRTÄÄ?

31.10.2013. aamunäky; ylhäältäpäin näin maassa jotain oranssia, ajattelin että ne ovat ehkä syksynlehtiä, mutta kuvaa zoomattiin lähemmäksi ja näin paljon maasta esiintyöntyviä, oransseja kukkia jotka avautuivat nopeasti silmieni edessä, ne oli muodoltaan kuin liljat... Liljat edustavat puhtautta ja viattomuutta ja naisellisia hyveitä ja henkisyyttä. Profetaalisena värinä, ORANSSI = Ylistys. Siis meidän tulee entistä enemmän YLISTÄÄ, Herraa, meidän Jumalaamme! Sillä ylistys on vahva ase sielunvihollista vastaan.

Psalmi 80:1
Veisuujohtajalle, veisataan kuin: ”Liljat”. Aasafin todistus; virsi.

1.11.2013. aamunäky, jossa näytettiin koristeellista kynttilälyhtyä jonka sisällä paloi kynttilä ja kohta sitä näytettiin niin että myös ulkopuolella lyhytä oli palavat kynttilät... 
Meistä siis tulee loistaa teoillamme ja sanoillamme, Herralta saatua valoa, totuutta ja rakkautta, levittää niitä ympärillemme, niin, että se tarttuu myös lähellä oleviin ja näin tämä evankeliumi leviää kaikkeen maailmaan, että he tulisivat tunteman hänen rakkautensa ja valonsa, joka loistaa kaikille.

Matt. 5: 14-16 (vuorisaarna)
Te olette maailmanvalo. Ei kaupunki voi pysyä kätkössä, jos se on ylhäällä vuorella.
Eikä lamppua, kun se sytytetään, panna vakan alle, vaan lampun jalkaan. Siitä se loistaa kaikille huoneessa oleville.
Näin loistakoon teidänkin valonne ihmisille, jotta he näkisivä teidän tekonne ja ylistäisivät Isäänne, joka on taivaassa.

4.11. näyssä näytettiin vaaleaa leipää... 
Jeesus itse on elämän leipä. Hän jakaa lahjojaan meille ja opettaa meitä jakamaan omastamme tarvitseville. Elämän leipä on Jumalalta tulevaa sielun ruokaa. Ilman elämän leipää ihmisen sielua jäytää tappava nälkä. Jeesus on elämän leipä. Hän ruokkii sielun nälän.

Joh.6:48-51.
Jeesus sanoi: Minä olen elämän leipä. Teidän isänne söivät autiomaassa mannaa, ja silti he ovat kuolleet. Mutta tämä leipä tulee taivaasta, ja se, joka tätä syö, ei kuole. Minä olen tämä elävä leipä, joka on tullut taivaasta, ja se, joka syö tätä leipää, elää ikuisesti. Leipä, jonka minä annan, on minun ruumiini. Minä annan sen, että maailma saisi elää.

6.11. yöllä, näin unta, josta en muista kuin yhden kohdan, jossa Jumala oli antanut minulle ilmoituksen ja kirjoitin sen unessa tällaiselle palstalle:
Jumala voitelee meidät kaikki, olkaa armollisia.”
Luottakaa Jumalaan.”
Ajattelin unessa, ettei minun täydy kirjoittaa muuta, sillä siinä se oli, mitä Jumala halusi minun ilmoittavan, sitten heräsin …
Rukoilin Isä meidän, ja kun olin kohdassa, jossa sanotaan:
- ”Äläkä saata meitä kiusaukseen, vaan päästä meidät pahasta ...”.
Sain näyn pulloista, joita säilytettiin läpinäkyvässä muovilaatikossa. Minusta näytti, että ne olivat viinapulloja, sellaisia ”taskumatti” mallisia. Osa oli juotu tyhjäksi ja osassa oli punaiset korkit vielä kiinni. Kysyin, miksi Herra tätä näytti, enhän minä juo alkoholipitoisia enää, mutta samassa ymmärsin, että tämä oli Herralta viesti jollekkin toiselle, jonka haluaisi kääntyvän pois tästä pahasta ja ehkäpä näytti että tuo ihminen myös kääntyy, ja luopuu tuosta himostaan, Jumalan avustuksella …
8.11. aamunäyssä; joka oli katettu ruokapöytä...

Matt 26: 26-28.
Ja heidän syödessään Jeesus otti leivän, siunasi, mursi ja antoi opetuslapsillensa ja sanoi: ”Ottakaa ja syökää; tämä on minun ruumiini.”
Ja hän otti maljan, kiitti ja antoi heille ja sanoi: ”Juokaa tämä kaikki; sillä tämä on minun vereni, liiton veri, joka monen edestä vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi. Ja minä sanon teille; tästedes minä en juo tätä viinipuun antia, ennenkuin sinä päivänä, jota juon sitä uutena teidän kanssanne Isäni valtakunnassa.”

11.11. aamunäky; Jeesuksesta, hänen kärsivistä kasvoistaan jota huusivat kivusta ja tuskasta ja hänen päässään oli orjantappura kruunu...
Tämä näky kyllä kertoo mistä oli kyse, siitä, että hän antoi henkensä meidän vuoksemme, lunastaen meidät ja vapauttaen meidät synnin kahleista. Ei voi olla suurempaa rakkautta ja lahjaa! Ottakaamme se vastaan.
Esim. Matt. 27 kertoo tästä hetkestä ja etenkin jakeet, 46-50, noissa jakeissa Jeesus huutaa niinkuin näkyni kuvassa. Ja Joh. 19: 36-37 pysäyttivät minua:
Älköön häneltä luita rikottako.”
Ja vielä sanoo toinen kirjoitus: 
”He luovat katseensa häneen, jonka he ovat lävistäneet.”
Ilm. 1:7.
Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen.

13.11. aamuna näin unen lopussa, kun valkoiseen morsiuspukuun pukeutunut morsian juoksi keskellä maantietä itkien. Seurasin häntä ja yritin huutaa hänelle:
-”Mikä hätänä? Miksi itket?”
Morsian kuitenkin jatkoi juoksuaan itkien. Olisin halunnut lohduttaa häntä... sitten heräsin. 
Pyysin Herralta sanaa tähän vahvistukseksi ja Raamattu avautui sanasta, Jeremia 3. Oli aika osuva ja vahva sanan paikka tähän näkyyn.
16.11. aamunäky vanhasta junasta vaunuineen. Tuo juna kulki valtavalla nopeudella kuvan oikeaa reunaa kohti.... 
Tuo kulkusuunta ilmoittaa minulle aina sen, että Jeesus on Isän oikealla puolella. Ja hänessä saamme pitää katseemme, tapahtui mitä tapahtui. Häneen me saamme luottaa ja olla turvassa hänen käsivarsillaan/ siipiensä suojassa. Meidän tulee olla siis kärsivällisiä ja kuuliaisia Herrallemme, kiittäen ja ylistäen Häntä.
18.11. tänään näyssä oli ihminen jonkun kirkkaan energia spiraalin sisässä ja tuo energia hohti kuin kulta, tiesin sen olevan Jumalan voimaa. Kysyin vahvistusta sanasta ja Raamattu avautui kohdasta,

Hesekiel 12:13-14.
Minä levitän verkkoni hänen ylitsensä, ja hän takertuu minun pyydykseeni; minä vien hänet Baabeliin, kaldealaisten maahan, mutta sitä hän ei saa nähdä, ja sinne hän kuolee.
Ja kaikki, keitä hänellä on ympärillään apunansa, ja kaikki hänen sotajoukkonsa minä hajotan kaikkiin tuuliin, ja minä ajan niitä takaa paljastetulla miekalla.

Kerroin veljelleni tuosta näystä ja hän sanoi että hänelle oli juuri profetoitu että hän on niinkuin pyörremyskyn sisässä, keskellä sitä myrskyn silmää. Tuo näkyni spiraali oli todellakin kuin tuo pyörre jonka myrsky aiheuttaa ja koin että Jumala koettelee nyt veljeni uskoa. Tuo kultainen energia kertoi Jumalan voimasta.
19.11. tänään näyssä aamulla oli ulkona oleva parkki paikka, joka oli täynnä autoja … 
Mitä Herra haluaa sanoa tällä näyllä? Pyysin vahvistusta ja koin että tähän vastasi,

Psalmi 20:7-8.
Nyt minä tiedän, että Herra auttaa, voideltuansa, vastaa hänelle pyhästä taivaastansa, auttaa häntä oikean kätensä voimallisilla teoilla.
Toise turvaavat vaunuihin, toiset hevosiin, mutta me tunnustamme Herran, Jumalamme nimeä.

Tänään, noiden vaunujen ja hevosten tilalle on tullut nuo autot, ja peltilehmiksi niitä kutsutaankin, hevos voimat löytyvät moottorin puolelta. Joillekkin, ikävä kyllä, ne edustavat sitä, mikä tuntuu hyvälle näyttää ulospäin omasta hyvinvoinnista ja omaisuudesta. He haluavat kasvattaa maallista egoaan näillä asioilla. On siis hyvä miettiä mikä on elämässä tärkeää, siis oikeasti tärkeää, kylmät tavarat, esineet, ym. ym.?
 Vai olisiko sittenkin tärkeää olla Rakastavan Isän Suojeluksessa, hänen lapsenaan, kuuliaisena? Katsokaamme peiliin ja miettikää mitä sieltä heijastuu, mikä on peilistä katsovan ihmisen sanoma, tärkeimmät asiat, mille sijalle on jäännyt RAKKAUS, tuo taivaallinen Isältä saatu rakkaus?
Herra, auta meitä laittamaan asiat tärkeys järjestykseen, niin, että sinä olet siinä ykkösenä!
AAMEN!
Sitten tuona samaisena päivänä, 19.11. tapahtui minulle jotain uutta, jota olinkin usein rukouksessa pyytänyt Herralta. 
Veljeni oli yökylässä meillä, että saisivat avio elämäänsä miettimis taukoa, molemmat eritahoillaan. Veljeni nukkui tyttäremme huoneessa ja ikkunan ala olevan lipaston päällä oli pojan poikamme jättänyt piirustus välineet levälleen. Huoneen ovi oli auki, kun kuljin siitä ohitse. Katsoin lipastoa ja ajattelin heti, että veljeni oli siivonnut pöydän, sen päällä en nyt nähnyt mitään ja kun tulin takaisin päin ja katsoin taas huoneeseen, huomasin, että piirustus välineet olivat kuitenkin edelleen pöydällä. 
Kohta hämmästyksestä ymmärsin, että olin ehkä ensimmäisen kerran nähnyt näyn luonnollisin silmin ja kerroin siitä veljelleni ja sanoin hänelle näin:
- ”Ajattelin, että oli siivonnut pöydän, eli henkisesti olet tehnyt siivouksen avioliittonne nähden, tämä on profetia sinulle ...”
Herra on ihmeellinen, nyt täytyy olla tarkempi näkemästään, sillä sitä kautta voi tulla yllättäviä ja tärkeitä viestejä.
25.11.aamunäky; maa avautui ja se nieli maan päältä hiekkaa tai jotain maa-ainesta. Sitten huomasin että maalla oli kasvot ja se nieli tuota maa-ainesta, suu naurussa...

Psalmi 83:11.
Heidät tuhottiin Eendorissa, he joutuivat lannaksi maahan.

Jae 19:
Ja tulkoon tuntemaan, että sinun ainoa nimi on Herra, että sinä olet Korkein kaikessa maassa.

27.11. aamunäyssä oli tunneli, pyöreä kaariset seinät ja tukipalkit ja tunnelin päässä oleva suuaukko oli jo hyvin lähellä ja siitä loisti valoa. Muutaman kerran tunneli teki vielä mutkan lähestyessään tunnelin suuaukkoa, joka näkyi kuitenkin kokoajan, ja se kertookin näyn vertauskuvauksellisuudesta … 
Olemme pian perillä, muutama mutka on vielä matkassa, mutta me saavumme perille. Hain vahvistusta sanasta näkyyn, joka avautui, Jesaja 44 kohdalta.
28.11.aamunäyssä oli käsi, joka ojensi sormea täysin liikkumattoman ja kirkkaan veden pintaa kohti. Aivan viimehetkellä käsi vetäytyi pois, tuossa kädessä, nimettömässä, oli valtavan leveä sormus, jonka koristeesta tai symbolista en saannut selvää. Oliko veden pinta niin kaunis, ettei tuo hennonut koskea siihen …? 
Tuo sormus oli varmasti yljän, eli sulhasen sormus. Illalla lähdin käymään erään ystäväni kanssa Pirkko Vesavaaran tilaisuuteen. Ilta oli ihana ja Henkeä täynnä. Rukous palvelussa Pirkko profetoi minulle, öljyllä siunaamisen jälkeen:
- ” Sinä olet Herran astia, jonka hän on ottanut käyttöönsä, ja olet antautunut siihen täydellisesti. Rukoile ja kiitä, rukoile ja kiitä, rukoile ja kiitä, … Ensiviikolla sinun tulee tehdä jokin päätös ...”
Mitä tuo tarkoittikaan? 
Pirkko syksyllä eräässä tilaisuudessa profetoi että tulen joutumaan valintojen eteen, nytkö se alkaa? Mutta se tietää myös uuden saapumista ja eteenpäin menoa. Halleluja!
29.11. aamunäky; oli kuin kotkan kynsiä, jotka pitivät kiinni jostakin putkesta … Nyt tuo putki oli avoinna, kynnet edelleen kiinni reunoissa, mutta eivät enää kyenneet pitämään sitä kiinni. 
Tuon putken sisältä loisti valtavaa valoa, kuin auringon valoa ja tuon valon reunoilla oli ihmisiä, miehiä ja naisia … 
Vapauden hetki on koittanut ja TOTUUS PÄÄSEE VALOON! HALLELUJA! AAMEN!

Psalmi 19.
Jumala ilmoittaa itsensä luonnossa ja sanassa.
1. Veisuunjohtajalle; Daavidin virsi.
2.Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaan avaruus ilmoittaa hänen kätensä tekoja.
3. Päivä sanoo päivälle, ja yö ilmoittaa yölle.
4.Se ei ole puhetta, se ei ole kieltä, jonka ääni ei kuuluisi.
5.Niiden mittanuora ulottuu yli kaiken maan ja niiden sanat maanpiirin ääriin. Auringolle hän on tehnyt niihin majan.
6. Se on niinkuin ylkä,joka tulee kammiostaan, se riemuitsee kuin sankari rataansa juostessaan.
7. Se nousee taivasten ääristä ja kiertää niiden toisiin ääriin, eikä mikään voi lymytä sen helteeltä.
8. Herran laki on täydellinen; se virvoittaa sielun. Herran todistus on vahva, se tekee tyhmästä viisaan.
9. Herran asetukset ovat oikeat, ne ilahuttavat sydämen. Herran käskyt ovat selkeät, ne valaisevat silmät.
10. Herran pelko on puhdas, se pysyy iäti. Herran oikeudet ovat todet, kaikki tyynni vanhurskaat.
11. Ne ovat kalliimmat kultaa, puhtaan kullan paljoutta, makeammat hunajaa ja mehiläisen mettä.
12. Myös sinun palvelijasi ottaa niistä vaarin, niiden noudattamisesta on suuri palkka.
13. Erhetykset kuka ymmärtää? Anna anteeksi minun salaiset syntini.
14. Myös varjele palvelijasi julkeuden synneiltä. Älä anna niiden minua hallita. Niin minä pysyn nuhteetonna ja ole paljosta synnistä puhdas.
15. Kelvatkoot sinulle minun suuni sanat ja minun sydämeni ajatukset sinun edessäsi, Herra,minun kallioni ja lunastajani.

3.12.2013. tänään näyn omaisesti kuulin kehoittavan äänen:
- ”Missä olettekaan, Rukoilkaa Suomen Puolesta.”
4.12. näky miehestä, jota kuljetettiin polkupyörällä ja hänen suunsa oli sidottu … 
Tämä oli vertauskuvallinen näky. Ymmärsin, että minun tulee hiljentyä Herran eteen ja olla hänen läsnäolossaan, rukoilla ja kiittää, niinkuin Pirkko Vesavaarakin minua kehoitti. 
Koen että pian on tapahtumassa jotain suurta, siksi Herra kehoittaa hiljentymään hänen eteensä, henkilökohtaiseen rukoukseen ja kiitokseen. Tulisiko hän pian hakemaan omiaan, morsius seurakunnan?
 Eräänä aamuna näin sekalaisen joukon nuorisoa, joillain oli punkkari hiukset ja joillain linnun sulkiakin päässä. Mieleeni kohosi heti; hulikaanit. Sitähän näinä päivinä on ollut, huligalismia ja niin oli itsenäisyys päivänä Tampereellakin, kun Presidentti Niinistö piti itsenäisyysjuhlat siellä.
11.12. aamunäyssä oli matkalaukkuja, joita aseteltiin johonkin liukuhihnalle ja nuo laukut olivat kaikki samanlaisia …olemmehan uskossa, Jeesukseen Kristukseen samanlaisia.
 Halleluja! Morsius seurakunta valmistautuu matkaan, näin tuon näyn koin!
14.12. aamunäyssä näin eläimen, ehkä linnun kynnet ja sitten näytettiin suurta, ihmisen paljasta jalkaa ja tiesin sen herran jalaksi. Jalan päällä, eli jalkapöydän päällä oli taas nuo kynnet, kulkivat kai samaa matkaa …
Vahvistusta avautui Raamatusta, Valitusvirret 2 ja 3. Kohta näkyni jälkeen alkoi mielessäni soida vanhan virren sanat:


Tule kanssani Herra Jeesus ( virsi 548)

Tule kanssani Herra Jeesus, tule siunaa päivän työ.
Tule illoin ja aamuin varhain, tule vielä kun joutuu yö,
tule vielä kun joutuu yö.

Tule askele askeleelta, minun kanssani kulkemaan.
Sua ilman en saata olla, pysy luonani ainiaan,
pysy luonani ainiaan.

Nuo kynnet pitivät tiukasti kiinni Herran jalasta, ollakseen mukana askele askeleelta, kuin tuossa virressä. Aamen.

Tänään, 12.3.2018. Sain pari heikkoa näkyä, joita jo illalla pyysin lohdutukseksi ja vahvistukseksi, uskoville ystävilleni, siis meille jotka väsyneinä jo Herraamme odotamme:

Ensin näin koruja ja ne näyttivä rannekoruilta. Tästä nousi mieleeni heti Herramme kehoitus:
"Älkää maallisia rikkauksia tavoitelko, vaan taivaallisia ... teidän palkanne on Taivaassa"
(tämä vain näin ulkomuistista).
Ja juuri vähän ennen kuin olin nousemassa vuoteeltani ylös, näin vielä kuvan rististä, jonka keskellä loisti kirkasta valoaan, kultainen sädekehä. Sen ympyrän muoto kertoo "Iankaikkisuudeta" .. ja näin kuinka ristin juurelta kasvoi ylöspäin kaunis köynnön ruusu!
Kiitos Jeesus Kristus! Sinä vastasit rukoukseeni, näillä lohduttavilla kuvilla.
Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.