sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

SALLIKAA LASTEN TULLA MINUN TYKÖNI 
 
SALLIKAA LASTEN TULLA MINUN TYKÖNI 
(2013)

Jumala toimii meissä uskon periaatteen pohjalta. Hän antaa meille sanansa, odottaen, että toimimme sen mukaan. Luin vanhaa kirjaa; Nyt ymmärsin lisää kärsimyksestä elämässä.
 Kaikki kärsimys ja vastoinkäymiset vahvistaa meitä Jeesuksessa, niinkuin jo aiemmin kirjoitin, mutta me myös kirkastumme Kristuksessa, siksi on hyvä että niitä on uskovan elämässä. Jos yritämme vältellä niitä ja päästä helpompaa tietä, menetämme samalla hänen kirkkauttan. Niinkuin Jeesuskin saavutti täydellisen kirkkauden ristinpuulla, ylösnousemuksen jälkeen hän saavutti täydellisen kirkkauden, on tämä tie meillekkin kuolemassa portti hänen kirkkauteensa, taivaan kotiin. Meidän tulee elää hänen tahtonsa mukaan, ei omamme. Iloita kaikesta, vaikka olisi kuinka vaikeaa. Tätä kirkkautta en halua antaa pois! 
Jumala koettelee näin uskoamme, kuljemmeko nöyrästi tien loppuun vai käytämmekö mahdollisia oikopolkuja ja mukavampaa elämää. Meidän pitää unohtaa itsemme ja antaa majamme (itsemme) Jumalan käyttöön.

11.2.2013. Paavi ilmoitti eroavansa tehtävästään, samana iltana Pietarin kirkon kupoliristiin iski salama, josta oli saatu mediaan valokuvakin. Onko nyt antikristuksen aika? Aikanaan kun Paavin virka tehtiin, korotettiin siinä Paavi; Herra Jumala Paavi Kristuksen sijainen. Kuinka kukaan maanpäällä elävä voi ottaa tällaista titteliä itselleen, korottaa itsens Kristuksen sijaiseksi, tämän asemaan?Antikristus voi ja niin on ennustettu sen tekevänkin.
10.2. näin näyn, jossa maa aukesi ja nieli kaiken veden. Ajttelin, onko tämä näky, kunnes tämä Paavi asia avasi, että kyllä se oli. Tästä kertoo Raamatun kohdat:

Luuk. 10:18
Silloin hän sanoi heille: ”Minä näin saatanan lankeavan taivaasta niinkuin salaman.

- Salaman isku Pietarin kirkkoon -

Ilm 12: 9
- ”Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.

Sitten näkyyni sopiva kohta,
Ilm. 12:16
Mutta maa auttoi vaimoa, maa avasi suunsa ja nieli virran, jonka lohikäärme oli syössyt kidastansa.

Mielenkiintoista aikaa elämme, ainakin näin uskovan silmin, mutta ei helppoa aikaa, sillä tuon mukaan ongelmat ja vastoinkäymiset tulevat lisääntymään.
13.2. aamulla näin unta jossa ystäväni oli ohjaamassa joella ihmisiä jokikalastuksessa, etteivät liukastuisi ja valitsisi vääriä kiviä askelilleen. Ystäväni pyysi minuakin joskus joelle kalaan, minä kuitenkin vastasin, ettei ole minun juttuni. Ystävä oli iloinen ja yksi hänen tyttäristään oli myös joella ja heillä oli hauskaa. Laitoin unen tekstiviestillä ystävälleni, että ehkä tämä tarkoittaa että ylhäällä on suunniteltu hänelle paimenen työ. Kohta ystäväni soittikin ja keskustelimme antoisan keskustelun ja saimme vähän päivittää, mitä meille oli tapahtunut viime päivinä.
19.2. Sain aamunäyn; näin kuutiopalapelin palat levällään ja käsi alkoi koota niitä, ei vierekkäin maallisesti, vaan ylös, päällekkäin... Ymmärsin että meidän tulee koota elämämme osasia, ei maallisesti, vaan ylöspäin, että elämästämme muodostuu taivaskelpoinen. Olen ennenkin nähnyt käden ja pidän sitä Jumalan kätenä. Emme siis rakenna elämäämme oman tahdon mukaan, vaan Jumalan tahdon mukaisesti.
22.2. aamunäky; näin avoimen nuottikirjan, se saattoi olla virsikirjakin. Ymmärsin, että meidän tulee enemmän ylistää ja kiittää Herraa. Vähän myöhemmin, päivällä katsoin you tubesta ylistyslaulua Herralle ja kuinkas sattuikin, ensimmäiseksi osui kohdalleni kuva jossa oli samanlainen avoin virsikirja ja tuo virsi oli: Matkamiehen mieli palaa – virsi 621. Katsoin myös edesmenneen Hilja Aaltosen profetiankin ja Hilja puhui matkamiehen virrestä. Hän halusi että ihmisten pitäisi enemmän laulaa virsiä. Huomasin kuinka Herra taas johdattaa.
27.2. Sain aamulla näyn joka näytti isokokoista miestä kävelyllä, vauhdikkaasti minua kohti. Miehellä oli pitkät, ruskeat hiukset, jotka oli sekaisin ja löysät, hompsuiset vaatteet päällä. Vasen käsi oli sivulla levällään ja kädessä oli joku kassi tai jotain? Mietin mikä tarkoitus tällä olisi, onko siinä sanomaa? Minulle avautui että meidän uskovien tulee kohdata nuo kadulla liikkuvat, vaikka vähän hompsuisetkin lähimmäisemme, on aika siirtyä kaduille, jossa oikeat apua tarvitsevat ovat, eikä keskittyä niin paljon jo uskoviin.
1.3.2013. aamuyöllä sain näyn, kun heräsin hetkeksi kesken uneni; Jeesus oli pienen laivan ruorissa ohjaamassa laivaa. Hänen vierellään oli nainen, Jeesuksen ajan vaatteissa. Jeesus hymyili naiselle ja samalla kertoi tälle jotain kuin neuvoen ja nainen kuunteli tarkasti, hiljaa... Koin, että tämä tarkoittaa, että meidän pitää luottaa Jeesukseen ja antaa Hänen olla ohjaamassa meitä, johdattaa ja lempeästi opettaa. Meidän tulee kuunella ja olla avoimia Hänen neuvoilleen. Unohtaa itsemme ja kulkea kuuliaisina Hänen tahdossaan... Samalla viikolla, kun eräänä iltana menin saunaan, rukoilin lauteilla hartaasti, Isä meidän rukousta. Kun sain sen rukoiltua, hiljennyin, silmät kiinni. Silloin sain kauniin näyn; näin minua kohti tulevat käsivarret, joissa oli valkoiset, pitkät hihat ja kädet kannattelivat suurta sydäntä, kuin ystävänpäivä sydän. Sanoin ääneen:
- ” Minäkin rakastan sinua, Jumalani!”
4.3. aamulla sain näyn; hallitusta vedestä joka tuli vuolaana ja kirkkaana putken aukosta ja sitten näytettiin suurta rengasta, kuin kaivon rengas tai isompikin, sellainen, joka laskee vedet mereen ja sen sisältä tuli myös hallitusti vettä, mutta paljon, ja lopulta vesi ylettyi yläreunaan ja sitten yli, niin että se joutui veden alle... koko aamun olen miettinyt tuota näkyä ja sana on puhunut syvistä vesistä... sitten se avautui, kun oli pesemässä käsiäni, se tulvi mieleeni, kuin tiedonsanoina; ” nauttikaa Hänen kirkkaista, ylitsevuotavista vesistään, on kevät, kasteen aika ja kun olette luottaen ja uskoen Hänessä, menkää ja upottautukaa Hänen kirkkauteensa, siihen kirkkaaseen veteen ja nouskaa sieltä, uusina luomuksina!”
Kiitos Jumalalle tästä avauksesta!
6.3. aamulla näky, jossa sykkivät sydämet tulivat ihanasti minua kohti ja sitten näytettiin tyhjää kuvaruutua, jonka päälle oli piirretty ruksi. Ymmärsin tämän:
- ” Kiitos Herra, ymmärrän, että tämä on minulle, henkilökohtainen näky, Kiitos!”
Samana iltana sain näyn morsiammesta, jolla oli valkoinen mekko ja
valkoinen huntu ja hunnun päällä oli valkoinen ylioppilas lakki. Mietin sen merkitystä ja koin että morsian = seurakunta, on puettu ja lakki ilmoitti valmistumista, eli morsius seurakunta on valmistunut! Kiitos Herra!
8.3. näky aamulla; symbolinen neliö ja sen kulmat oli ylös ja alas ja sivuille, kuin salmiakkineliö ja kulmat oli yhdistetty toisiinsa viivoilla ja viivoille oli piirretty ympyröitä? Mitä tarkoittaa? Tuo muoto on esiintynyt minulle ennenkin. Tulee aina mieleen Ilmestyskirjan neljä tuulen suuntaa. Netistä löysin, että neliö voi tarkoittaa myös ristiä ja uuden ihmisen pelastuksen muotoa/ rakennelman perustuksia.
13.3. aamunäky; näin Jeesuksen lähetyvän pöytää. En nähnyt hänen kasvojaan, mutta näin hänen valkoisen pellava vaatteensa ja käden ojentuvan pöytää kohti ja hän siivosi pöydän rauhallisin ottein...
- ”Niinpä!”
Meidän kaikkien pöydillä ja perustuksilla on kyllä siivottavaa, sitä synnintörkyä, jota olisi hyvä pyytää Herralta anteeksi hänen alttarinsa edessä ja luovuttaa synnit ristin juurelle.
15.3. aamulla näin laajan jäätikön, joka alkoi sulaa nopeasti ylhäältä päin. Lumi ja jää ja vesi purkautui ruskeana sohjovetenä alaspäin...? Jää nähtäväksi, onko kyse hengellisestä sulamisesta vaiko jostain katastrofista varoitus? (Myöhemmin näytettiin tv:ssä samanlaisia kuvia Talvivaaran kaivokselta, oliko näky liittynyt siihen?)
18.3. aamulla näky; näin valkoisen paketti/ kuorma-auton, joka oli jo liikkeessä, kun sisään, juosten työnnettiin auton pituinen ja levyinen uunipelti, jossa oli irrallaan pullaa, kuin kransseja.... Kysyin, onko tämä näky? Ja näky näytettiin heti uudelleen ja näin lopuksi vielä auton perässä juoksijan, joka työnsi sitä peltiä, hänellä oli valkoinen leipomon takki päällään... Mitä tämä tarkoittaa? Mietin ääneen ja samalla tulvi mieleeni, että pidot ovat jo alkamassa, on jo kiire... Näyssä on vain yksi ihminen täyttämässä autoa matkaan... vain yksi, vaikka varmasti olisi tilaa ollut enemmällekkin väelle, mutta vielä ehtii... Leipä on Jumalan sanaa ja sen voimalla me kuljemme tiemme, joka vie meidät perille, juhlataloon! Mutta on jo kiire, auto on jo liikkeellä ja juhlat alkamassa.
19.3. aamunäkyjä; näin valkopukuisen miehen kyykistyvän lapsen viereen ja hän piteli käsillään hellästi lasta olkapäiltä. Sitten näin kuvan valkoisesta alttaripöydästä jonka keskellä oli kynttilänjalka/ koroke ja sen päällä paloi kynttilä kauniisti, mieleeni nousi heti:
- ”Sallikaa lasten tulla minun tyköni ja hän on meidän valo!”
23.3. illalla, nukkumaan mennessä, sain näyn; puu oli kaatumassa, mutta en nähnyt sen rysähdystä maahan. ( tätini 100 vuotis juhla). Sitten minulle näytettiin pyöreähköä, lyhyttä naista, jolla oli ruskeat hiukset, kuin itselläni. Hän katsoi iloisena ylös, päässään kultainen, kuninkaallinen kruunu. Näinkö itseni? Sain kerran profetian Johannalta, Peittämättömin kasvoin ohjelmasta, tai koin sen itselleni:
- ”Sinä, joka olet juuri käynnyt saunassa tai suihkussa ja nyt katsot ohjelmaani nojatuolin tapaisessa... näen että Jumala alkaa karsimaan sinulta asioita pois, sellaisiakin, jotka sinusta on ollut mukavia. Olet ollut avulias ja auttanut monin tavoin ihmisiä, mutta nyt muut saa tehdä nämä työt. Sinä keskityt nyt vain yhteen asiaan, joka on sinulle tärkein ja sinä syöksyt kuin raketinlailla, ylös, ensimmäiseen, toiseen, ja kolmanteen taivaaseen...”.
Ajattelin, että miten tämä on mahdollista? Olin juuri tullut saunasta, kun vielä hiukset märkinä katselin ohjelmaa. Jos tuo oli minulle, koin että keskittyisin vain Jumalaan, Jeesukseen Kristukseen, joka on minulle tärkeintä. Jos kaikki muu karsitaan pois, muiden tehtäväksi, onko minun aikani ohi tässä maailmassa... lähtö kolmanteen taivaaseen? Seuraavana päivänä kun menimme pojalleni, miniä ilmoitti:
- ”Pojille ei sitten puhuta enää Jeesuksesta...!”
Se oli hyökkäys henkivalloista, vaikkei he sitä ymmärtäneet. Se sattui sydämeeni. Alkuviikolla pojat sitten olivat kipeinä, kun oli itsekkin kuumeessa. He saivat etsiä toisen hoitajan, en ollut käytettävissä. Oliko karsinta alkanut?
24.3. näin ohjelman Sennasta, joka oli yksi suosikki formula kuskejani, ja hän kuoli eräässä kisassa 90 luvulla. Senna oli uskova ja oli sanonutkin ettei ole mitään, mikä olisi Jumalaa tärkeämpää. Sen päivän aamuna, kun Senna kuoli, oli hän rukoillut ja pyytänyt, että Jumala puhuisi hänelle. Hän oli ottanut Raamatun ja lukenut sitä. Hän oli saanut vastauksen Herralta:
- ”Saat parhaimman lahjan mitä voi saada, saat Minut”.
Ja samana päivänä Senna kuoli onnettomuudessa. Hän pyysi Jumalan luo joka oli tärkeintä hänellekkin, niinkuin itselleni.
25.3. yöllä näin todella ihmeellistä unta. Minut oli temattu taivaaseen tai johonkin välitilaan. Siellä oli muitakin ihmisiä ja rakennuksia. Jeesus käveli ihmisten keskellä ja keskusteli heidän kanssaan. Yritin myös päästä keskustelemaan ja kysyin kerran Herralta:
  • Olenko jossain välitilassa? Voiko täältä nähdä alas maahan, mitä siellä tapahtuu, kun tempaus on vienyt meidät pois sieltä?” Etsiikö edes mieheni minua?”
En saanut vastausta. Jeesus kävi välillä jossain muualla ja kun hän palasi takaisin, kaikki juoksivat iloiten häntä vastaan:
- ”Jeesus tulee!”
Minäkin juoksin häntä vastaan ja huusin, kädet sivuilla levitettyinä:
- ”Jeesus! Jeesus!”
Jeesus myös juoksi kädet sivuilla levällään ja hän tuli minua kohti, huutaen nimeäni. Kun pysähdyimme, katsoen toisiamme, kysyin:
- ”Menemmekö me naimisiin?”
Hän katsoi minuun ja vastasi:
- ”Mitä sinä minulle antaisit?”
Vastasin:
- ”Itseni!”
Jeesus vastasi minulle:
- ”Se ei riitä.”
Kysyin:
- ”Miksei?”
Jeesus vastasi minulle jotain, mutta en ymmärtänyt sanoista mitään, on kuin ne olisi puhuttu väärinpäin. Siihen asti olin ymmärtänyt kaikki hänen sanansa. Tämä oli tarkoitettu jostain syystä vielä salaisuudeksi. Uni oli todella outo? Oliko aika lähteä? Ajattelin puu näkyä, jossa puu oli kaatuamassa, mutta se ei mennyt näyssä maahan asti, niinkuin muissa puu unissani aina meni. Ne olivat aina unia, mutta tämä tuli näkynä. Jos minut tempaistaan raketin lailla kolmanteen taivaaseen. Siksi puu ei mennyt maahan asti? Maailmasta on tullut paha ja uskovien vaino alkaa jo näkyä ja pahimmalta se tuntuu, kun se tulee omilta, rakkailta, lähimmäisiltä. Muistin uneni n. vuosi sitten, jossa tyttäreni kanssa ajoimme kahdestaan avoautolla ja näimme enkeleitä taivaalla ja enkelit ottivat käsistämme kiinni ja rukoilimme enkeleiden kanssa. Olisin halunnut kysyä tyttäreltäni:
- ”Joko nyt uskot?”
Jostain syystä en kuitenkaan pystynyt? Tapahtuuko jotain sellaista, mikä aiheuttaa rukousta, avoimen taivaan alla? Haluaisin kysyä tuon kysymyksen, mutta en pysty, koska olen jossakin muualla? Nähtäväksi jää? Siksi kirjoitan tämän tähän, että jos näin tapahtuu, on tämä todistus siitä ja tämä teksti on kysymys itseltäni, läheisilleni:
- ”Joko nyt uskotte?”
Joskus hengellisissä tilaisuuksissa pääsee juttelemaan toisten uskovien kanssa. Tässä pari keskustelua, joissa näkyy Herran ihmeellisyys ja jopa todistaa hänestä. Eräs henkilö kerran kertoi minulle unensa jota kukaan ei
vielä ollut pystynyt selittämään hänelle. Hän kertoi, että oli erään uskovan saarnaajan seurassa kalastamassa. Saarnaaja meni pidemmälle veteen, mutta hän itse halusi jäädä lähelle rantaa, katsomaan saisiko ison lohen, jota oli jo yritetty tavoitella, ja hän sai sen ja uitti lohta hellästi vieressään, matalassa vedessä. Sanoin, että koin hänen saavan jonkun uskoon, hänen ensimmäinen kalan saaliinsa ja hän tulee tukemaan tämän ensimmäisiä uskon askeleitaan. Hän oli ihmeissään selityksestäni ja sanoi:
- ”Itseasiassa eilen illalla, minun tyttäreni tuli uskoon ja yritän nyt kannustaa häntä...”.
Ilostuin ja sanoin hänelle että tämähän vahvistui unen vastaukseksi, se oli jo tapahtunut, mutta ei kyennyt sitä näkemään. Hänkin iloitsi ja sanoi että oli itsekkin ollut kahden vaiheilla uskonsa kanssa, mutta oli salaa seuraillut minua sivusta ja minun puheeni oli vahvistanut hänen uskoaan niin että oli päättänyt mennä uskonkasteellekkin.
- ”Hallelujah! Kiitos Herra!”
Olin tästä hyvin iloinen, että olin voinnut johonkin näin vaikuttaa, tai itseasiassa, Herra sen teki kauttani, tämä pitää aina muistaa. Kerran eräs kertoi minulle, että oli nähnyt unessa kuinka Jeesus oli antanu minulle kultaisen sormuksen, jossa oli taivaansininen, kaunis kivi. Jäin suu auki. Sitten kerroin hänelle näyistä jotka sain; ensin vain kultainen sormus ja n. Puoli vuotta myöhemmin näin taas saman sormuksen, mutta nyt siinä oli taivaansininen, kaunis kivi. Kiitin iloiten että hän kertoi tämän minulle, sillä hänen unensa vahvisti minun sormus näkyjä iloisesti!
- ”Herran tiet on niin ihmeelliset!”
26.3.aamunäky; häkkiteline, jot täytettiin valkoisilla linnun sulilla. En tiedä mitä tarkoitti, liittyykö pääsiäiseen? Nyt on pääsiäisviikko, hiljaiseksi viikoksi nimetty. Illalla sain näyn junasta, se oli pysähtynyt ja yhdessä vaunussa ikkuna ulos levällään auki ja verhot hulmusi tuulessa...
27.3. aamulla näky; partainen ja aika pitkähiuksinen mies seisoi kuvassa, kohti minua ja katsoi minua hellästi hymyillen. Hänellä oli tummansiniset tai mustat vaatteet, kuin jokin virka-asu, muttei siinä ollut mitään virka merkkejä. Hän oli jotenkin tutun oloinen, mutta ei kuitenkaan...? Katsoin ensin että onko hän mieheni, kun oli tuo partakin, mutta ei ollut? Kohtaanko pian tuon miehen? Onko hän jonkin sanansaattaja? Luin kerran jostain tällaisen ihanan runon, tai säkeitä?


Ensimmäiset ja viimeiset

Kevyesti liehuvat helmat,
ilon ja juhlan soitto.
Minä harjoittelen, kohta hääkarkelot alkaa!

Kuraiset raskaat lahkeet,
varoitus sireenin pasuunan soitto.
Sinnittely vasten viimaista tuulta.

Mehän olemme samalla pellolla...
Miksi sinä kuulet jylyn kun minun korvissani soi tamburiini?
Viimainen tuulesi on minulle kevään ilon viesti.

Minä kerään pellolta häihin tanssivan joukon,
sinä vedät vielä viimeiset mutakuopista mukaan.

Minä olen Maria, sinä olet Martta.
Perillä saat sinä sen ensimmäisen valssin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.