perjantai 2. maaliskuuta 2018

"KIITOS HERRA!"


 "KIITOS HERRA!"
21.10.2012. aamunäky sunnuntai aamuna; näin hirsitalon huoneen joka oli ruokailutila. Toisessa päässä jossa oli ruokapöytä, huonekorkeus kohosi ja huomasin että pöydän yllä jossa aterioitiin ei ollut kattoa. Kattona oli avoin taivas. Mietin sängyllä oliko se näky ja kun nousin ymmärsin aivan heti että se oli näky ja ajatukset selityksineen alkoi pulputa. 
Ymmärsin että kun luemme Jumalan sanaa on se meidän henkinen ravintomme ja kun sitä syömme muuttuu ympärillämme oleva tila avoimeksi taivaaseen saakka. Herra sanoo:
- "Taivaan valtakunta on lähellä tai tässä…”
Ymmärsin samalla myös sen kun Jeesus sanoi että kun kolkutamme, hän tulee ja aterioitsee kanssamme, siinä samassa tilassa. Hengen ruokaa syödessämme hän todella on kanssamme ja voimme pyytää Pyhää Henkeä tulemaan ja antamaan ymmärrystä lukiessamme sanaa että se aukeaisi oikein meille. Sama pätee myös rukous tilanteessa. Olemme Herran läsnäolossa.
30.10. aamunäkyjä; näin kaivon jonka pohjalla oli vettä, sitten näin numerosarjan, mutta en kerinnyt tajuamaan siitä kuin lopun …./46. Tämä oli kirjoitettu valkoisin kirjaimin kuin tv ruudun tekstitys teksti.
1.11. sain näyn; mies ja nainen juoksivat iloisesti käsi kädessä kuin elokuvan loppukohtauksessa katua pitkin, kohti edessä
olevaa isoa kartanomaista taloa. Kuvan ylle ilmestyi sykkivän sydämen ääriviivat. Kuulin jonkun sanovan ääneen lauseen josta
kerkisin tajuta vain lopun… - ”…Jumala kantaa” Aamen. Laitoin veljelleni näyn tekstiviestillä sillä tunsin että tämä oli hänelle ja nais ystävälleen.
Sain myös Raamatusta sopivan kohdan tähän.

8. “ja siellä on oleva valtatie, ja sen nimi on “Pyhä tie” sitä ei kulje saastainen; se on heitä itseänsä varten. Joka sitä kulkee, ei eksy - eivät hullutkaan.
9. ei ole siellä leijonaa, ei nouse sinne raateleva peto; ei sellaista siellä tarvita: lunastetut sitä kulkevat.
10. Niin Herran vapahdetut palaavat ja tulevat siioniin riemuiten. päänsä päällä iankaikkinen ilo. Riemu ja ilo saavuttavat heidät, mutta murhe ja huokaus pakenevat.
Jesaja 35:8-10.

3.11.2012. aamunäky; näin miehen juoksevan kadulla. Hänellä oli lippalakki päässä ja ase olalla, mutta hän ei näyttänyt sotilaalle ennemmin metsästäjälle. Hän juoksi pää painuksissa ja kun kuva loppui jokin siirsi sormellaan kuin filmiä seuraavaan kuvaan ja mies juoksi edelleen. Kuvan oikeassa reunassa, koko sen kuvan täydeltä, miehen takaa ilmestyi jokin tumma valtava möykky, en tiennyt mitä se oli, jotain pelottavaa. Mieheni oli metsällä ja vahingossa soitti minun kännykkääni ja se katkesi samalla kun vastasin. Ajattelin näyn seurauksena että mitähän siellä on sattunut? Maltoin kuitenkin mieleni enkä soittanut takaisin. Iltapäivällä kun mies tuli kotiin, kertoi hän että se oli vahinko soitto. Kerroin näystäni ja tämä vastasi tuttuun tyyliin:
- “Minähän olen sanonut ettei tollasia tarvitse katsella, vaihda kanavaa!”
Ihmettelin että mitähän se näky tarkoitti ja samalla se siinä ääneen miettiessä avautui ja huomaamattani selitin miehelleni näyn:
- “… mutta jos se mies, ehkä metsästäjä juoksi pakoon tuota
mustaa möykkyä, mikä se sitten olikaan? Ehkä se möykky oli tämän miehen oma, häntä kiusaava asia jota hän ei halunnut
tunnustaa itselleen vaan juoksi sitä henkisesti karkuun… niin, siinähän se tuli, näyn selityskin.”
Mieheni vastasi:
- “Tarkoitatko, että minulla on jokin asia jota juoksen karkuun…?”
Vastasin:
- “Enhän minä tiedä kuka tuo mies on? En minä tiedä onko sinulla mielessä sellaisia asioita?”
Ajattelin itsekseni hiljaa että itse sen sanoit, josko mieheni taistelee näitä hengellisiä asioita vastaan eikä halua tunnustaa että ne vetää puoleensa ja takana tuleva möykky vain kasvaa. 
Se on turhaa kilpajuoksua ihmiseltä, sillä se möykky kyllä saavuttaa ja rimpuilu voi satuttaa, se on se nöyryytys kun kohtaa lopulta syvän uskon. Ja kun on antanut lopulta periksi, huomaa että on turhaan kuluttanut aikaa siihen mielessä liikkuvien asioiden väistämiseen ja karkuun juoksuun. Tällaiset ihmiset ovat kertoneet että kunpa he olisivat ennemmin ymmärtänet kuinka ihanaa on elää uskossa. Tämä on aivan toinen maailma kun se missä uskottomat elävät. Me emme elä enää itse vaan Jeesus meissä.
11.11. aamunäky; naula pystyssä ja kohta jokin näkymätön löi sen alas alustaansa. Naula oli aika lyhyt mutta sen kanta oli leveä. Kerroin miehelleni tästä näystä ja hän ajatteli että jonkun elämän tie päättyy. Ajattelin ensin itsekin niin, mutta sitten ymmärsin että se voi tarkoittaa myös sitä että jokin tavoite on saavutettu. 
Veljeni olikin ilmoittanut että hän ja hänen nais ystävänsä olivat päättäneet puolen vuoden seurustelun jälkeen että heidät vihitään 17.11. Heidän seurustelunsa alkoi 17.5. Seurustelu oli lyhyt mutta uskovina he olivat vahvoja josta naulan koko näyssä kertoi. Ensimmäinen naula lyötiin pystyyn 14.12.2011. josta veljeni eheytyminen alkoi. Jumala on näyillään todistanut kirkkautensa ja todellisuutensa… Hän todella kantaa.
15.11. aamunäkyjä; näin miehen tummassa puvussaan ja mikki
kädessä. Hän katsoi ylös ja uskon että hän ylisti. Sitten näin euron kolikoita muutaman ja ne oli sydämen muotoisia. Sitten
ilmeisesti lentoemäntä ohjasi ihmisiä ja näyn katsojaa hyvin kohteliaasti, kumartaen ja kädellään viittoen rapuille jotka olivat avoimen oven edessä.
17.11. Veljeni vihittiin uuteen ihanaan vaimoonsa joka on myös uskova. Olin onnellinen. Jumala oli vahvasti tämän toteen näyttänyt. Naula näyt ja näky jossa mies ja nainen juoksivat katua pitkin onnellisina kohti kartanoa ja sydän sykki kuvassa ääriviivoina ja ääni sanoi … Jumala kantaa… ne olivat todistusta heidän yhteen menostaan ja heille uuden alkamisesta.
 Illalla kun kävin nukkumaan sain pitkästä aikaa iltanäyn. Jeesus ilmestyi pilven sisästä valkoisessa vaatteessaan ja hyppäsi alas ilmaan vaate hulmuten…
18.11. illalla kävin kirkossa jossa oli Sana soi tapahtuma. Ihmiset istuivat jäykkinä ja kuuntelivat puheita.
 Ilkka Rytilahti todisti uskoaan ja minun olisi mieli tehnyt aina välillä huutaa Aamenta! Mutta minun täytyi vain malttaa ja leikkiä samanlaista patsasta kuin muut ympärilläni edustivat. Olin oppinut sisar seurakunnissa vieraillessani siihen ihanaan elävään ylistykseen ja mukana oloon. Oli vaikeaa vain olla hiljaa penkissä. Lopuksi sai jäädä puhumaan tai rukoiltavaksi eteen. 
Suurin osa ihmisistä kuitenkin häipyi kirkon ovesta ulos ja vain muutama meistä jäi eteen. Odotin vuoroani ja lopulta Anne Pohtamo-Hietanen tuli kysymään halusinko puhua jostain? Kerroin että halusin rukousta. Kerroin hieman itsestäni ja elämästäni Jumalan kanssa. Pyysin Annea rukoilemaan että Jumala näyttäisi eläväksi tien jota minun tulisi kulkea jos hänellä on vielä jotain varalleni. Pyysin myös puolisolleni uskoa. 
Anne kohotti kätensä oikean olkapääni ylle ja alkoi rukoilemaan ja siunaamaan. Tunsin ihanan lämmön leviävän olkapäälleni ja se kohosi ylemmäs poskelleni ja ohimolle. Kun rukous loppui kerroin tästä lämmöstä ja että meidät oli varmasti kuultu. Anne sanoi iloisena:
- “Sinun poskesi on aivan punainen, vasen poski ei ole mutta oikea on…”
Poskeani todella kuumotti. Kiitimme Jumalaa iloisina. Anne sanoi:
- “ Jumala käyttää sinua vahvasti ja olet saanut valtavan profetoimisen armolahjan.”
Lopuksi Anne pyysi vielä että saako halata minua ja totta kai halusin. Iloitsimme ja Anne vilkutti pois lähtiessään, hän on todella lämminsydäminen ihminen.
 Illalla kotona kun kävin nukkumaan sain näkyjä; näin ristin jonka yläosassa oli ympyrän muotoinen kehä kuin koristeena. Iankaikkisuus? Sitten näin miehen jolla oli kruunu päässä. Hän tuli ja otti käsiinsä toisen ristin ja sillä ristillä oli Jeesus. Hän alkoi laskea sitä johonkin alas… Kysyin kuka hän on? Jumala? Minulle näytettiin pelikorttia jossa oli Kuninkaan Kuva.
- “SIIS KUNINGASTEN KUNINGAS!”
Sitten näytettiin kuninkaallinen kruunu joka oli tarkoitettu naiselle…
- “ SIIS MORSIUS SEURAKUNNALLE!”
19.11. illalla sain näyn Jeesuksesta ristillä ja tämä risti laskettiin/upotettiin veteen… Uskonkaste? Olin saanut vahvoja taivaallisia näkyjä. Aamulla ymmärsin iltanäkyni 20.11-2010. minut kastettiin uskonkasteella ja nyt oli uuden elämäni 2vuotis syntymäpäivä!
- “KIITOS HERRA!”
Ymmärrän kyllä että tämä on tarkoitettu myös muille. On aika ihmisten valita Kuninkaansa.
20.11. iltanäyt jatkuvat ja edelleen Raamatullisina; näin valkoisen lampaan juoksevan kuvan oikeaan reunaan ja joku ohjasi niitä sinne lempeästi, näin vain kädet. Vuohikin yritti juosta lampaan perässä mutta se heitettiin vasemmalle ja sen pää katkaistiin. Tästä tulee mieleen Matt.25.
30.11. Aamunäky; silmälasit pöydällä. Siitä tuli mieleen profetia jonka koin saavani eräästä Johanna Tunturipuron ohjelmasta. Hän sanoi:
- “Tämä kuulostaa ehkä nyt hieman oudolta, kun aloin ylistämään näin näyn että joku teistä katsojista näplää
silmälaseja ja laittaa ne sitten pöydälle minun alkaessa ylistämään… Sinut tullaan nostamaan ylemmäs ja Herra vie
sinut vuorelleen kuin Eliaan ja puhuu sinulle kahdestaan ja sinulle tulee sen jälkeen ihanat ajat.”
Liittyykö näkyni tähän vai onko se jotain muuta joka liittyy ehkä hengelliseen näkökykyyn?
2.12.2012. aamunäky; leipälautanen jonka jälkeen näin ristin jonka keskusta oli salmiakki neliön muotoinen tyhjä aukko, kulmat ylös, alas ja sivuille. Mitä tämä kuvio symboloi? Olen nähnyt sen ennenkin… 
Aamupäivällä huomasin että olin saanut tekstiviestin ystävältäni edellisenä iltana. Olin varmaan ollut silloin saunassa ja se jäi huomaamatta. 
Hän pyysi minua Adventtikirkkoon ja joulupuurolle, joululaulujen kera, jossa hänen tyttärensä lauloi. Harmittelin etten taida päästä. 
Mieheni tuli ulkoa aamu kävelyiltään ja kerroin hänelle kutsusta ja hänkin harmitteli että ei enää kerkiä kun ei huomattu ajoissa. Hän meni takaisin ulos ja tuli pian takaisin:
- “Mutta voinhan minä viedä sinut…”
Ja niin lähdimme ja se oli onnistunut aamupäivä ja kirkossa oli ehtoollinen, siinä aamuisen näyn selitys.
- KIITOS HERRA!”
6.12. Itsenäisyyspäivän aamu. Suomi 95v. Sain näyn pyöreästä kyntteliköstä johon sytytettiin kynttilöitä. Sitten näin vielä pienen likaisen ikkunan josta hapsottivat eristeenä olevat muovit, mitä lie tarkoittaa?
 Yöllä en saanut oikein unta ja näin kumman näyn. Kolme kuvaa miehestäni jolla oli joka kuvassa eripituinen parta ja silmälasit silmillään ja yllään puku ja hän istui opettajan pöydän takana…. 
En vielä koskaan ole näyissäni tunnistanut ihmisiä joita niissä on… ne ovat olleet symbolisesti miehiä tai naisia tai lapsia… nyt tunnistin kuvista mieheni ja ilmeisesti opetus tehtävissä ja ilmeisesti aikaa kuluu koska parta oli aika pitkä keskimmäisessä kuvassa. Miehelläni on oikeastikin parta.
7.12. yrittäessäni nukkua illalla näin näyn; Olisiko ollut Jeesus, hän seisoi valkoisessa puvussaan kädet levällään sivuilla ja
sitten alkoi valo virtaamaan hänen yläpuoleltaan ja hän kohotti kätensä ylös ja valo virtasi hänen ylitseen, muodostaen kolmion
hänen ylleen… Hän kylpi valokasteessa.
8.12. aamulla herätessäni sain näyn punaisesta vedestä ja käsi tuli veden yläpuolelle ja huuhteli sormiaan vedessä…
11.12. aamunäkyjä; näin kauniin, pitkän helminauhan jossa oli isoja valkoisia helmiä. Joku laittoi sen esille mallinuken kaulaan. Sitten näin varaston jossa oli n. kymmenisen muovitynnyriä… en tiedä mitä niissä oli. Sitten vielä näytettiin jonkun kaulaa… oliko helminauha tarkoitettu hänelle? Kuvassa näkyi myös hieman vaatetta joka oli hänellä yllä, sen yläosan miehustaa joka oli valkoisesta kauniista kuvio kankaasta tehty… morsiamen koristelua? 
Joku on joskus hienosti oivaltanut; Ansaitsematon Rakkaus Meidän Osaksemme= ARMO
13.12. aamunäky; näin valkoiset hampaat ja ne oli kuin ihmisen mutta leukaluu jossa ne oli kiinni, oli hyvin pitkänomainen, ei ihmisen…
22.12. Sain ihanan, jouluisen aamunäyn; näin käden joka oli punaisessa joulukimalteessa ja vieressä oli valkoista vettä, kuin kalkkivettä. Käsi upottautui veteen. Sitten kuvaa näytettiin vedenpinnan alta ja sieltä nähtynä vesi olikin kirkkaan puhdasta ja käsi oli myös puhdas ja yhdessä sormessa oli sormus…
 Punainen ja valkoinen ovat hyvin profetaaliset värit, mutta näky voi kertoa meidän pinnallisuudesta joulun aikaan, kimalteineen ja koristeineen. Onneksi pinnan alla voimme kuitenkin olla puhtaita morsiamia ja ainakin voimme puhdistautua.
28.12. yöllä näin unen (?) joka oli ihmeellinen kokemus. Näin tekstejä, en tiedä oliko ne rukouksia vai mitä? Sitten koin että nousin sängyllä ilmaan ja palauduin heti takaisin. Yritin kohottaa käsiäni ja omin voimin kohota uudelleen, mutta en onnistunut. Sitten tunsin kun oikeaa jalkaani kohotettiin ilmaan ja sitten kohotettiin käsiäni. Yritin katsoa käsiä jotka pitivät minusta kiinni ja näinkin mutta hiukan epäselvästi. Aivan kuin heidän käsissään olisi ollut vain neljä sormea? Enkeleitä?
 Sitten huomasin vierelläni, oikealla puolella makaavan, pitkän hahmon
ja tämän pää oli taipuneena minun tyynyni takana. Tämän asento oli suojeleva. Huomasin myös hänellä parran eli hän oli miespuolinen. Parta ja vaatetyyli oli “antiikin kreikkalainen” Kysyin:
- “Kuka sinä olet?”
Mutta hän ei vastannut minulle. Kokemus oli hyvin toden tuntuinen mutta ei kuitenkaan pelottava. Seuraavana päivänä oloni oli hämmentynyt, oliko se totta ja mitä minulle tehtiin? Saattoihan se olla untakin, mutta se tuntui todelta ja se oli koskettavaa ja kaikki tapahtui sängyssäni ja myös “unessa” huone oli pimeä niin kuin yöllä on.
30.12. aamunäkyjä; piikikäs kaktuksen oksa jonka jälkeen näin punaisen tiiliseinän ja sitten kuin ohjelman lopputekstit, en pystynyt niitä kuitenkaan lukemaan vaikka yritin…
31.12.2012. aamunäky; näin naisen juoksevan ilmassa paikallaan, se oli kuin esitys, että näinkin on mahdollista tehdä. Raamatussa kerrotaan ihmeistä joissa siirryttiin paikasta toiseen ilmateitse, yliluonnollisesti. Ja jotkut kertoo että tenäpäivänäkin tätä tapahtuu…
 Illalla kun menin yksin uudenvuoden saunaan ja istuin löylyn puolella, rukoilin eri asioiden puolesta ja että Suomi saisi herätyksen. Minulle tuli hyvin voimallinen olo. 
Sain näyn jossa tuli valtava aalto, sitten se vaimeni valkoiseksi vaahdoksi. Ihmiset rukoilivat polvillaan valittaen ja sitten tuli uusi valtava aalto… sen jälkeen näin kaivon joka täyttyi vedestä valtavalla voimalla, pyörteen lailla ja vesi tuli yli reunojen… 
Minut täytti Pyhä Henki ja oli poistuttava saunasta sillä tuntui että lähtee aivan taju… Se oli voimallinen näky, kuvastiko se herätyksen tulemista?

Rukous
(kielillä puhuminen)

Isä, - Jeesuksen nimessä pyydän sinua täyttämään minut Pyhällä Hengellä päälaeltani aina varpaisiin saakka. Tahdon puhua yliluonnollisella kielellä. Haluan Profetoida. Haluan kaiken, minkä puolesta kuolit.
Isä, täytä minut tällä hetkellä Jeesuksen, Yeshuan nimessä, Aamen.Rukous

Herra, sinun luoksesi minä tulen, juuri tällaisena kuin olen, en sellaisena kuin tahtoisin olla.
Sinä tunnet minut paremmin kuin minä itse.
Sinun edessäsi en voi teeskennellä eikä minun tarvitsekaan.
Sinun rakkautesi ei koske joitakin ominaisuuksia vaan se koskee minua kokonaisena, ainutlaatuisena ihmisenä.
Saan levätä turvallisesti rakkaudessasi.
Saan kypsyä siinä aidoksi ihmiseksi.

( Vivamon kappelin alttarilla oleva rukous)

Elämme hyvin kallisarvoista aikaa, aikaa ei ole tuhlattavana. Meidän pitää valmistautua nyt. Joku on voinut ehkä ajatella että jos mietiskelee sitten eläkkeellä näitä, mutta onko meillä silloin enää aikaa?
 Jeesus sanoi että kun aika on, hän tulee kuin varas yöllä, yhtä yllättäin. Nyt on tullut hetki miettiä oikeasti mihin leiriin haluamme kuulua, Jumalalle vai sille vihtikselle? Ja tehdä sitten asioita sen mukaisesti. Olen surullinen niiden puolesta jotka eivät usko. 
Usein kyyneleet kirpoavat silmiini kun ajattelen heitä… Jeesus sisälläni itkee. He ovat kuitenkin minun siskojani ja veljiäni. Me olemme taivaan Isän lapsia, siis sisaruksia. Jeesus on vanhin veljemme, kuinka ihanaa! Olemme siis hyvin ainutlaatuisia ja Jumala haluaa päästä antamaan rakkauttaan kaikille lapsilleen mutta meidän lasten tulee ensin löytää Isän tykö. Hän on helposti löydettävissä jos sitä oikeasti haluamme. Anna hänen koskettaa sydäntäsi ja ottaa hänet sinne asumaan. 
Meidän tulee karistaa ylpeytemme, sillä se on synti. Ylpeässä sydämessä hän ei voi asustaa. Isän luo mennään nöyrällä luonteella. Rahaa siihen et tarvitse. Toivon että olen voinut antaa näillä omilla kokemuksillani sinulle arvokasta tietoa ja samalla saanut sinut uteliaaksi ja herättänyt tahtosi alkaa etsimään Jumalaa.
 Ala lukea vaikka Uutta Testamenttia. Ota Raamattu lempikirjaksesi ja ahmi Jumalan sanaa, sitä ei voi ylen syödä. Ota itsellesi aikaa ja rukoile ja ole vain Herran läsnäolossa. 
Ylistysmusiikki ja laulut avaavat ilmatilaa pahoilta hengiltä taivaisiin ja todistan sen vähentävän masennusta. Se on se salaperäinen Daavidin avain. Etsi itsellesi sopiva seurakunta jonka tunnet kodiksesi, sieltä saa hyvää sisarellista tukea. Tv7 antaa myös hyviä ohjelmia jotka opastavat Jumalan tuntemisessa. 
Itse asun maalla, metsän keskellä joten minun on vaikea päästä seurakunnan piiriin. Hengen nälässäni katselen näitä ohjelmia netistä ja kuuntelen myös ylistysmusiikkia sieltä. Lepään Herran läsnäolossa ja luen Raamattua. Kasvu ei lopu koskaan.
Jumala yllättää uudestaan ja uudestaan teoillaan. Näen kuinka minua koulutetaan tuolta ylhäältä ja aina kun saan sisäistettyä jonkun asian, huomaan kohta että on jo tulossa uutta.
Tämä vaatii avoimuutta. Tämä on tosi elävää! Tätä haluan sinullekin, kaikista parasta, Jumalan lapsena oloa. Anna se mahdollisuus itsellesi. En halua että kuulut niihin vuohiin joista Jeesus puhuu Matt.25:sää. Niiden osa tulee olemaan kurja kadotus. 
Haluan todistaa ja kirkastaa Herran nimeä kirjoituksillani, nostamatta itseäni jalustalle. Kuka tietää, rakas ystäväni, kun otat onkeesi näistä minun, siis keskenkasvuisen kirjoituksista, löydämme yhteisen tien taivaan kotiin. Odotan sitä tapaamista. Rakas siskoni ja veljeni, Herra siunatkoon sinua hänen tielleen. Tämä opus tuli päätökseen ja vain Herra tietää antaako hän vielä uutta kirjoitettavaa…

Kiitos!


Mutta tämä aarre on meillä saviastioissa,
että tuo suunnattoman suuri voima olisi Jumalan eikä
näyttäisi tulevan meistä. Me olemme kaikin tavoin ahdingossa,
mutta emme umpikujassa, neuvottomat, mutta emme toivottomat, vainotut, mutta emme hyljätyt, maahan kukistetut, mutta emme tuhotut. Me kuljemme, aina kantaen Jeesuksen kuolemaa ruumiissamme, että Jeesuksenkin elämä tulisi meidän ruumiissamme näkyviin. Sillä me, jotka elämme, olemme alati annetut kuolemaan Jeesuksen tähden, että Jeesuksen elämäkin tulisi kuolevaisessa lihassamme näkyviin.”

2.Kor.4:7-11("kirjani 3:s osa loppui tähän)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.