lauantai 10. maaliskuuta 2018

"HERRA, SINÄ TIEDÄT"

"HERRA, SINÄ TIEDÄT"

8.9.2013. aamunäky; hevonen oli selällään maassa, ihmettelin sitä ensin, mutta sitten näytettiin lisää ja tuo hevonen piahtaroitsi maassa, aivan kuin olisi iloa täynnä, siltä minusta näytti, maa pöllysi hevosen alla... Tänään itselläni on ollut tuollainen olo, eilisen tapahtumat vahvistivat taas minua paljon. Uskon että Herrakin on iloinen tapahtuneesta. Tätä haluan lisää... Iloiten hänen voimassaan saan olla.
- ”Kiitos Herrani!”
9.9. aamunäky; näin todella paksun ja jämäkän toukan... mitä lie tarkoittaa? Oliko edes näky? Pyysin kuitenkin Herralta sanaa vahvistamaan näkyäja tämä tuntui sopivalta.

Psalmi 127:3-4
3. Katso, lapset on Herran lahja, ja kohdun hedelmä on anti.
4. Niinkuin nuolet sankarin kädessä, niin ovat nuoruudessa synnytetyt pojat.

Mieleeni tuli näyn saadessani, juuri tuo, että pieniä lapsia usein sanotaan toukiksi. Poikani perheeseen juuri syntyi kolmas poika ja todella tomera onkin. Jumalan lahjoja he ovat meille.

Psalmi 93.
Jumalan valtakunta on vahva.
Herra on kuningas.
Hän on pukenut itsensä korkeudella.
Herra on pukeutunut, vyöttäytynyt voimaan.
Niin pysyy maanpiiri lujana, se ei horju.
2. Sinun valtaistuimesi on vahva aikojen alusta, hamasta iankaikkisuudesta olet sinä.
3. Vesivirrat nostavat, Herra, vesivirrat nostavat pauhinansa, niin, vesivirrat nostavat kuohunsa.
4. Mutta yli suurten, voimallisten vetten pauhinan, yli meren kuohujen on Herra korkeudessa voimallinen.
5. Sinun todistuksesi ovat aivan vahvat, pyhyys on sinun huoneellesi arvollinen, Herra, hamaan aikojen loppuun.

Herra on taas kerran todistanut itsensä ja tuon Psalmin 93 sanat sopivat siihen hyvin. Näkyni kiireisestä naisesta muuttui todistukseksi.
10.9. aamunäky; oli paljon hevosia erilaisine vaunuineen ja ne liikkuivat nopeasti... näky oli vahva ja vaikuttava. Herra antoi tähän sananpaikaksi, Jeremian luvut, 49 ja 50. Illalla menin saunaan ja rukoilin siellä itkien apua tarvitsevien puolesta:
- ”Herra, sinä tiedät, että olemme malttamattomia, kuljemme usein kuin erämaassa, mutta mitä on erämaa hetkemme, Israelin kansan 40 vuoden erämaa vaellukseen? Minä tiedän että sinä johdatat ja minun tulee vain luottaa sinuun ja katsoa sinua kasvoihisi. Pyydän sinulta lohduttavaa näkyä, jolla voin myös lohduttaa muita sitä tarvitsevia. Tapahtukoon tahtosi ja kirkastukoon nimesi! Aamen!”
11.9. aamunäky, joka oli heikko, mutta ymmärsin sen vastaukseksi; näin ristin, joka muodostui valon säteistä; vaikeuksien kautta me kirkastumme, olemme kasvun äärellä. Sitten näin kohti ojentuvan käden; Herra kantaa meitä käsillään, eikä hänen kätensä ole liian lyhyt auttamaan.
- ”Kiitos Herra lohduttavasta näystäsi; sinä annat avun ja saamme olla korkeimman siipien suojassa.”
12.9. aamunäky; näin kauempana, hieman epäselvästi, kauniin ristin, sitten eteeni ilmestyi kirkas, jalallinen juomalasi,kuin coctailasi ja siihen tippui ylhäältä kirkasta vettä. Sitten risti tuotiin uudelleen eteeni, nyt lähelle ja se oli hyvin kuninkaallinen ja koristeltu, varmasti kullasta tehty ja sen keskellä oli kirkas jalokivi...
 Hän tarjoaa meille virvoitukseksi lähdevettänsä, Hän, Kuningasten Kuningas, Ylösnousemuksessa Kirkastettu!
- ”Kiitos Herra, että näin rakastat meitä. Anna kaikkien maistaa tuota lähteesi vettä, sen jälkeen he eivät paremmasta tiedä, anna meidänkin kulkea tuota kirkastettua tietä, pelasta meidät, anna parannusta sairaille, anna herätyksen sateen tulla yllemme. Herra, tapahtukoon sinun tahtosi ja kirkastukoon nimesi.”
14.9. tänä aamuna näyssä oli iso, valkoisella kankaalla vuorattu kori, joka oli täynnä kirkkaita helmiä ja koria kallistettiin vieressä olevan pöydän päälle (pöytä symboloi aina alttari pöytää) ja siitä alkoi pöydän reunaa pitkin vierimään paljon noita ihania helmiä ja ne tulivat minua kohti/ näyn katsojaa kohti. 
Tiesin että Herra haluaa tänään jakaa joillekkin noita kirkkaita helmiään ja niitä on jaossa iso korillinen. Herra antoi vahvistukseksi sanastaan Psalmi 119. ja se avautui jakeista 45-105, toki koko tuo Psalmi on hyvää sanaa. Helmet kuvaavat kauneutta ja täydellisyyttä. Jeesus käyttää helmeä kuvaamaan taivasten valtakuntaakin (Matt.13:45-46) samassa kohdassa (Matt:7:6) jossa Jeesus neuvoo olemaan haittämättä helmiä sikojen eteen, hän myös kieltää antamsta koirille sitä, mikä on pyhää. 
Helmien heittäminen sioille merkitsee jonkin hyvän ja kallisarvoisen antamista sellaiselle, joka ei osaa helmiä arvostaa ja saattaisi käyttää sitä väärin. Huomion arvoista näyssäni tänään oli, että siinä ei ollut sikoja eikä muitakaan eläimiä.
- ”Kiitos Herra antimistasi.”
16.9. Näin Jeesuksen seisovan kuvan oikeassa reunassa ja hän kumartui nostamaan jotain, en nähnyt mitä. Pyysin että saisin sanan kautta vahvistusta ja huomasin että Psalmi 30, oli osuva tähän kohtaan.
 Olkoon se tämän aamun rukous. Etenkin jae 4 osoittaa tuohon näkyyn ja kokonaisuudessaan tämä sana on vastausta useisiin rukouksiin. Hän näin haluaa osoittaa, että on kuullut rukoukset.


Psalmi 30.
Pelastuneen kiitosvirsi.
Daavidin virsi; temppelin vihkimislaulu.
2. Minä ylistän sinua, Herra, sillä sinä pelastit minut etkä sallinut viholliseni iloita minusta.
3. Herra, minun Jumalani,sinua minä huusin ja sinä paransit minut.
4. Herra, sinä nostit minun sieluni tuonelasta, sinä herätit minut henkiin hautaan vaipuvien joukosta.
5. Viesatkaa kiitosta Herralle, te hänen hurskaansa, ylistäkää hänen pyhää nimeänsä.
6. Sillä silmänräpäyksen kestää hänen vihansa, eliniän hänen armonsa; ehtoolla on itku vieraana, mutta aamulla ilo.
7. Minä sanoin menestykseni päivinä: ”En minä ikinä horju.”
8. Herra, sinun armossasi vahvistit minun vuoreni. Mutta kun sinä kätkit kasvosi, niin minä peljästyin.
9. Sinua, Herra, minä huusin ja Herraa minä rukoilin:
10. ”Mitä etua on minun verestäni, jos minä hautaan vaivun? Ylistääkö tomu sinua, julistaako se sinun uskollisuuttasi?
11. Kuule, Herra, ja armahda minua, Herra, ole minun auttajani.”
12. Sinä muutit minun murheeni ilokarkeloksi, sinä riisuit minun surupukuni ja vyötit minut riemulla.
13. että minun sieluni veisasi sinulle kiitosta, eikä vaikenisi, Herra, minun Jumalani, sinua minä julistan iankaikkisesti.

Aamen!


19.9. tänä aamuna sain kaksi näkyä; ensin miehestä joka seisoi jonkin kaupungintalon edustalla ja katsoi kohti suoraan minuun/ näyn katsojaan. Miehellä oli peessin värinen miestenpuku yllään ja hän oli hoikka ja pienikokoinen ja n. Keski-ikäinen, vaaleahkot, lyhyet hiukset. Tuo talo taustalla, oli iso, vanhanajan tyylillä rakennettu, kellertävä rakennus. Sitten näytettiin isoa lohikalaa, joka ui kuvan oikealta vasemmalle ja jätti jälkeensä jotain pyöreitä merkkejä... koin että jollain uskovalla on viestiä minulle/ meille?
22.9. Lähdin Pirkko Vesavaaran kokoukseen. Hän on Oululainen evankelista. Ensin taas ajattelin, etten ehkä kuitenkaan lähde, mutta pääsin ajatuksesta yli. Mieheni suostui taas viemään minut. Pyysin kuitenkin Herralta itselleni merkkiä siitä, oliko tarkoitus että menin kokoukseen. Paikan päällä Pirkko kertoi, kuinka kesällä, kun oli kuumaa ja kuivaa, hän rukoili kotonaan Herralta sadetta. Samassa alkoi satamaan kunnolla. Hänen miehensä kun tuli töistä, valitti tämä kuumuutta ja kuivuutta. Pirkko oli melkein vetänyt saappaat jalkaan, kun oli siitä lähtenyt ulos:
- ”Ei ole totta, ulkonahan satoi!”
Ja tosiaan, ulos päästyään huomasi hän kaiken olevan edelleen kuivaa. Hän kuitenkin ymmärsi että Herra oli näyttänyt hänelle Hengen Sateen, sateen joka oli tulossa Suomen ylle. 
Sitten hän kertoi, että edellisessä kokouksessakin satoi taivaan täydeltä, sateen kohina oli valtava ja näitä kertoessaan alkoi meidänkin kokouksessa sataa, sitä tuli niin että kuului valtava kohina. Kiitimme Herraa ja Pirkko sanoi että tuntui että Jumala haluaa muistuttaa tuosta Hengen sateesta, että se on saapumassa.
26.9.aamunäky, jossa nuori, hoikka, n. 9-10 vuotias poika juoksi pikässä heinikossa. Hän juoksi kuvan oikeaa reunaa kohti, siis hengellisesti suunta oli oikea. Uskon että tuon pojan ikä, kuvasti uskovan ihmisen, hengellistä ikää...
27.9. aamunäky; läpinäkyvä, iso muovilaatikko, jossa oli pakattuna paljon valkoisia ruusuja... Sanasta vahvistukseksi:

Snl. 1: 9-10
9. Kuule, poikani, isäsi kuritustaäläkä hylkää äitisi opetusta,
10. sillä ne ovat ihana seppele sinun päähäsi ja käädyt kaulaasi.

30.9. aamunäky; oli pieni ja vanha hirsimökki ja sen hirret oli sateen jäljiltä märät. Mökki seisoi vankasti kallion päällä... Sain vahvistavaa sanaa:

Jesaja 65:21-22
21. He rakentavat taloja ja asuvat niissä, he istuttavat vinitarhoja ja syövät niiden hedelmät;
22. he eivät rakenna muitten asua, eivät istuta muiden syöddä; minun kansassani. Minun valittuni kuluttavat itse kättensä työn.

Jokainen joka uskoo Jeesukseen, seisoo kristuskalliolla ja hänellä on oikeus ja velvollisuuskin rakentaa elämänsä tuolle kalliotontille ja antaa Hengen sateen kastella pienen majamme. Sitten löysin tähän näkyyn sopivan:

Psalmi 15.
Kuka saa olla Herran yhteydessä?
Daavidin virsi.
Herra, kuka saa vierailla, sinun majassasi, kuka asua sinun pyhällä vuorellasi?
2. Se, joka vaeltaa nuhteettomasti, joka tekee vanhurskauden ja puhuu sydämensä totuutta;
3. joka ei panettele kielellänsä, joka ei tee toiselle pahaa eikä saata lähimmäistään häväistyksen alaiseksi;
4. joka halveksii hylkiötä, mutta kunnioittaa niitä, jotka pelkäävät Herraa; joka ei valaansa riko, vaikka on vannonut vahingokseen;
5. joka ei anna rahaansa korolle eikä ota lahjuksia viatonta vastaan. Joka näin tekee, hän ei ikinä horju.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.