lauantai 3. maaliskuuta 2018

ALKUSANAT (osa 4)

 

 

ALKUSANAT
(osa 4) 

 
Pienikin matka alkaa ottamalla ensimmäisen askeleen. Lähdetään matkaan totisesti, muttei vakavasti, vaan ilolla kuljemme matkaamme eteenpäin!
Joskus meitä kohtaa vaikeudet, mutta otetaan nekin ilolla vastaan, niinkuin Paavalikin teki, sillä nekin kasvattaa meitä ja kirkastumme niiden kautta.
Vaikeat asiat ja niistä selviytyminen, hioo meistä kirkastettuja timantteja.
Jumala kutsuu meitä ja meidän tulisi olla avoimia hänen puheellensa, olla kuuliaisia kun hän johdattaa meitä tiellänsä.
Jumala ilmoittaa itsensä moninaisesti, esim. rukouksessa, luonnossa ja lähellämme olevissa ihmisissä. Mikään ei ole sattumaa vaan Jumalan johdatusta ja mahtavaa suunnitelmaa, rakkaudessaan meitä kohtaan...
 

2013


Kuulin 1.1.2013. aamuyöllä äänen, joka sanoi:
-” Salakavala, tappava tauti leviää Suomeen”.
Kuulin tuon hyvin selvästi. Uuden vuoden saunassa, aattoiltana, sain näyn aalloista jotka olivat valtavia ja ihmiset rukoilivat ja lopuksi näin kaivon joka valtavalla vauhdilla täyttyi, pyörteen omaisesti. Lopulta vesi tuli yli reunojen. Oliko kyseessä molemissa kuvissa samasta asiasta? Onko Suomeen tulossa kaksi niin isoa asiaa, että ne saa ihmiset rukoilemaan ja lopulta tulee valtava herätys? 
 
7.1.aamunäky; näin maalatun muotokuvan miehen kasvoista, kysyin heti:

  • Onko tuo muka Jeesus? Ei!”
Kuva oli sekavasti maalattu ja värit oli ruman, likaisen ruskeat ja seuraavaksi käsi ojensi minulle ehtoollis leipää ja ojensin käteni tuota kuvaa vastaan ja otin sen leivän ja laitoin suuhuni, symboisesti.
  • Tämä on minun ruumiini..”.
Koin että meidän pitäisi kirkastaa Herran kasvoja, todistaa hänen tekojaan, eikä maalata hänestä puheillamme ja teoillamme tällaista rumaa, likaista kuvaa. 
 
8.1.aamunäkyjä; näin aivankuin Marian, Jeesus lapsi sylissään, sitten näytettiin Jeesus yksin, kapaloissaan ja lopuksi aikuinen mies, Jeesuksen aikaiset vaatteet päällään. Ajattelin että oliko se Jaakob, että minulle näytettäisiin koko perhettä, sitten ymmärsin, että hän saattoi olla myös Jeesus aikuisena. Kuvat oli hyvin pieniä ja epäselviä. Näin vielä kaulakorun, joka oli neliön muotoinen ja roikkui kulmastaan.Tämä symbolinen muoto tuo minulle mieleen nuo neljä ilman suuntaa Ilmestyskirjsta.
12.1.näin illalla näyn nukkumaan käydessä; hän tuli jostain kuvan taka- alalta eteen valkoisissa vaatteissaan ja kruunu päässään ja asettui istumaan kuvan edessä olevalle valtaistuimelleen...
15.1.aamulla kun heräsin, sain näyn jossa seinään laitettiin kimaltelevin kivin koristeltu peili ja sitä pystyi pyörittämään ympäri ja se liikkui myös sivuttain eri asentoihin, kuin partapeili. Pystymme siitä tarkkailemaan itseämme ja asioitamme eri suunnista. Ihminen on vetänyt rajansa Jumalan luomaan maailmaan. Mutta muistammeko sen arvoa? Käymme sotaa toisiamme vastaan sodassa ja arjessa. Me pidämme liikaa omastamme kiinni, näistä maallisista asioista ja tuijotamme omaan napaamme. Olemme niin itsekeskeisiä, että emme kykene heittämään vihaa pois.

16.1. aamulla sain näyn punaisen ruskeasta, komeasta hevosesta joka seisoi kahdella jalallaan, siis takajaloillaan. Sitten nousin sängystä ylös ja wc:ssä käydessäni, näin taas, neljännen kerran ja pitkästä aikaa, aaltoilevaa valoa itseni ympärillä ja se aaltoili minua kohti. Onkohan tämä sitä Kristus kirkkautta vai oliko enkelit ympärilläni? Minulla on vielä paljon opittavaa. 17.1. aamulla oleilin sängyllä ja olin Herran läsnäolossa ja sain näkyjä; eläin makaisi maassa, mutta se oli harmaa nahaltaan, kuin kuollut, näin erilaisia kakkuja ja niiden pinnasta kuorittiin jotain pois ja vaaleanpunaista, kuin vispipuuroa, joka sekin oli syvempää limaista, ja sitten näin jotain ruskeaa, kuin mämmiä, kulki virtanaan jollakin hihnalla, koin että sekin oli pilaantunutta ruokaa. Sitten näin joen, joka virtasi ruskeaa vettä ja se vaahtosi. Kysyin Herralta, oliko tämä todella aito näky? Jos oli, antaisi hän sanansa kautta vastauksen, Pyhän Hengen ohjaamana. Otin Raamatun ja aukaisin sen ja sain kohdat; Jesaja 65 ja 66. Todella Herra oli vastannut vahvalla sanalla. Tulee aika, että meillä on kyllä paljon ruokaa ja vettä, mutta sitä ei voi käyttää, koska se on pilaantunutta. Koittaa aika – sanoo Herra, Jumala – jolloin minä lähetän maahan nälän. En leivän nälkää, en veden janoa, vaan Herran sanan kuulemisen nälän. Aam. 8:11. 
Näin jälkeenpäin, muistan kun kohta tuon näkyni jälkeen, alkoi monista ruoka tehtaista kuulua, kuinka ruokaa niissä oli sapotoitu tarkoituksen hakuisesti. Ruuasta löytyi lasinsiruja ym. ym.
 
18.1.Herra antaa taas ahkerasti näkyjään ja minähän haluan ottaa vastaan. Näin aamulla ison käden, joka tuli ylhäältä ja kaapaisi maasta hiekkaa ja hiekan mukana nousi kädelle myös harmaapukuinen mies. Mies seisoi hyvin pienenä kädellä ja sitten hyppäsi tai putosi alas maahan... Sitten näin autojonon, joka kulki kuvan oikeasta reunasta vasemmalle. Jonon keskellä oli tummanvihreä henkilöauto, joka jostain syystä korostui jonosta ja sen katolla oli pieni nyytti. Pyysin Herralta vahvistusta näkyyni rukouksessa ja sain Raamatusta sanan; Sananlaskut 8 ja 9.
21.1. Herran läsnäolossa sain näyn Jeesuksesta, joka seisoi kädet levitettyinä ja hänen edessään oli pöytä ja pöydän ja Jeesuksen väliin ilmestyi nuoli jonka molemmisa päissä oli nuolenpäät, kuin osoittamaan kahteen suuntaan, ylös ja alas tai Jeesus ja minä/me. Yhteyttä Jeesukseen. Pyysin taas vahvistusta näylleni ja sain sanan kohdan:

- ”Katso, Herra, Herra tulee voimallisena, hänen käsivartensa vallitsee. Katso, hänen palkkansa on hänen mukanansa, hänen työnsä ansio käy hänen edellänsä”. 

22.1. Tänä aamuna sain näky kuvia. Näin hauta/ muistokiviä. Ensimmäisessä kuvassa mies laskeutui kiven juureen rukoilemaan. Toisessa näytettiin vain kiveä jossa oli jokin kuva ja reunassa oli koristeeksi tehty kultainen risti. Kolmannessa kuvassa näytettiin vanhaa,muotoiltua kiveä ylhäältäpäin. Ymmärsin että tämä tarkoittaa epäjumalanpalvontaa. Kumarramme kivipaasia. Rukoilin Herralta myös tähän vahvistusta ja hän antoi sananpaikan, Job. 21. Illalla sain vielä näyn kun yritin käydä nukkumaan; keski-ikäinen mies, vaaleanruskeassa takissaan ja saman värisessä lippahatussaan, oli kävelyllä ja hänellä oli myös parta ja pitkähkö tukka, vaaleanruskea. Herran käsi laskeutui hänen vasemman olkapäänsä ylle ja sormella hän hieroi olkapäätä hellästi. Paransiko hän miehen olkapään vai oliko se Herralta jokin muu kosketus miehelle? Sen vain tietää Herra ja tämä mies. Koin että tämä oli täsmänäky. Tämän kaltaista en ole ennen saannut.
 25.1. näin aamula aallon, joka tuli itseäni päin, ymmärsin sen varoitukseksi ja kiitin Herraa ja se toteutui. Muistin n. vuosi sitten näkemäni unen (12.1.2012). Olin unessa vieraisilla tuttavien luona ja minulla oli puolipitkä, valkoinen mekko päällä. Siellä oli juhlat ja kaikki oli juovuksissa. En halunnut jäädä sinne vaan lähdin pois. Talo oli rannassa ja siinä oli silta toiselle puolelle. Läksin kulkemaan sitä ja puolimatkassa huomasin mekkoni muuttuneen täysipitkäksi morsiuspuvuksi. Melkein perillä huomasin että taakseni ilmestyi ylös ja alas liikkuva hyllystö ja hyllyillä oli paljon erilajisia kaloja. Isoja ja pieniä ja myös isoja lohikaloja. Yritin palata sillalta takaisin, mutta huomasin että se ei enää onnistunut, sillä hyllystö täytti sillan koko leveydellään. Siis kuljin tieni loppuun. 
Tämä uni muistui minulle kun olin todella väsynyt, aivan kuin joku olisi minua muistuttanut ja uskon että niin olikin. Olin käynyt erään keskustelun ja oli luopumassa asian kohdalla, palaamassa takaisin kuin sillalla. Tämän unen muitaminen auttoi kuitenkin minua hoitamaan asiani loppuun. Huomasin myös unen kertovan entisestä elämästäni jonka halusin jättää taakseni kun lähdin kulkemaan tuota siltaa, joka on sovituksen silta. Näin Jumalan johdatuksen ja hänen suunnitelmallisuutensa. Hän ilmoitti tästä tapahtumasta jo vuotta ennen sen toteutumisesta, mutta silloin en vielä ymmärtänyt sen merkitystä ja nyt se avautui hyvin selkeänä. 
Unen alku kertoi siitä entisestä josta halusin eroon ja se oli oikeasti toteutunut, alkoholikin jäi pois minun elämästä, omalta osaltani. En kaivannut enää sellaisia rientoja. 
 21.1. saamani näky jossa Jeesus seisoi pöydän takana levitettyinä ja se nuoli siinä edessä osoittamassa ylös ja alas oli vahvistusta myös unelle jossa kalahyllyt menivät ylös ja alas. Se kertoi myös Jumalan yhteydestä. Kun pääsin tämän vaikean asiani ( keskusteluni) yli, vieden sen loppuun, minut valtasi rauha, mikään ei tuntunut enää pahalle, näin asiat nyt eri
valossa. 
 Olin kyllä väsynyt ja aivan kuin maahan tallattu. Sitten, kuin taivaanlahjana, sain kutsun pitkästä aikaa lähteä Ilmestysmajalle, ja tottahan otin kutsun iloiten vastaan. Siellä oli valtava henki ja illan puheet ja näyt kertoivat viikolla kokemastani ja vahvistivat Jumalan mukana oloa ja hänen johdatustaan. 
Siellä oli myös Open Heavenin ensimmäisen levyn juhlistamis ilta ja kun olimme siunaamassa näitä nuoria, rukoilin minäkin heitä heidän takanaan kielillä. Sitten kahden nuoren kohdalta lähti rukoilijat pois ja jäin yksin, kädet molempien olkapäillä. Kielillä rukoukseni alkoi muuttua hiljaiseksi ja rakastavaksi lauluksi. Molemmat rukoiltavat nytkähtelivät ja tyttö, joka oli rumpalipojan tyttöystävä, puhui myös kielillä hyvin nopeasti. 
Tunsin valtavaa Jeesuksen rakkautta. Tunsin että Jeesus helli heitä ja halusi silittää molempien hiuksia käteni kautta. Mutta poika pian vajosi maahan tajuttomana ja oli siellä pitkään ja tyttö jatkoi kielillä puhumista. 
Huomasin että eräs nainen seurasi sivusta tapahtumaa, pää kallellaan hymyillen. 
Rumpalipojan ystävät lopulta nostivat pojan ylös ja tämä hoiperteli vielä pitkään ystäviensä tukemana. Ilta oli ollut hyvin vahva ja antoisa. Sunnuntai iltana, ennenkuin lähdin saunaan, pyysin Herralta sanaa ja hän antoi Jesaja 33. ja sen luettua, Pyhä Henki otti minusta vallan. Saunan lauteilla istuessani, aloin hengessä laulamaan kielillä ja sain sanat:

- ”Katso puolisoasi; Hän rakentaa hänelle sillan, joka kulkee Hänen tietään”. 

Olin niin hengeä täynnä, että täytyi aivan puhallella suun kautta. Illemmalla katsoin IRRTV:n ohjelmaa ja sieltä tuli Dri Charles Stanleyn ohjelma: Vastoinkäymiset, taakka vai silta? Ja se ohjelma avasi minulle valtavan asian. Osin sen olin jo tiedostanut, mutta nyt huomasin että viikon tapahtumat muuttuivat tässä eläväksi, aivankuin yhteen veto kaikelle. Etenkin Raamatun kohta 2 Korint. 12 luku tuli kohdalleni eläväksi kuin Paavalilla itsellään. Täytyy sanoa kuin Paavali, etten kuitenkaan halua tällä kerskata. 
 Todellakin meidän taakkamme vain vahvistavat siltaa Jumalan tiellä, kun olemme sairaita, väsyneitä, ahdingossa, surussa ja lyötyinä maahan, nöyrimmillämme, olemme uskossa vahvimmillamme. Mitä pienempänä ja heikompana oma itsemme on, sitä voimakkaammin Jeesus voi tehdä työtään meissä. Ja sitä herkimmin voimme ottaa myös vastaan hänet. Vastoinkäymiset on piikki lihassamme, niinkuin Paavalikin koki. 
Voimme siis iloita niistä, sillä silloin olemme Jeesuksessa vahvoja. Mitä enemmän meitä lyödään, sitä voimakkaampi Jeesus on meissä. Olemme tottuneet rukoilemaan opitun kaavan mukaan, mutta kun jättäydymme
Hengen rukoukselle, rukoilemme kielillä, emme tee sitä itsessämme, vaan henki vie rukouksen voimalla Jumalan luo. 
Mitä me hengessä opimme jos kaikki on aina ympärillämme hyvää ja makeaa, eikä mistään ole pulaa? Emme voi näin kasvaa. Tämän opin nyt elävästi, itse kantapään kautta kokien, ilmestyksen omaisesti kuin Paavalli. Olin väsynyt, mutta Jeesus minussa oli voimallinen.
- ”Kiitos Herra!”
Kuolemme itsellemme, siis himoillemme, että hän voi asua meissä.

29.1. aamuyöllä tuli sana:
- ”Hän tulee pian ja taivaalliset sotajoukot tulevat hänen perässään”.
Edellisenäkin yönä sain Jumalan sanaa, mutta aamulla kun heräsin, en enää muistanut sitä.
5.2.2013. aamunäky; näin lumisen maantien edessäni, sitten se edetessään muuttui kumpuilevaksi, ylös ja alas meneväksi ja sitten huomasin että tie oli aivan kuin rullalla, sitä tuli sitä mukaan pyörivältä telalta, kun matka taittui eteenpäin. Olisikohan tulossa matka johonkin? Ehkä Kainuuseen, mäet kertoi siitä kumpuilevasta maastosta? Onko hautajaiset tiedossa? Nyt en nähnyt kuitenkaan kaatuilevia puita, joten ei verisukulainen?(Sivuhuomautus: nyt kun aikaa on kulunut, avautui tämä näky tarkoittavaksi, Kainuussa olevan tätini 100 vuotis juhlaksi, joka oli 7.1. 2014. vähän myöhemmin näin vielä näyn jossa monihaarainen lehtipuu, joka ei ollut lehdessä, oli kallellaan, mutta en nähnyt sen kaatuamista. Tädillä oli paljon lapsia, 12kpl joista nuo puunhaarat kertoivat.)

6.2. tämän aamun näky; Risti, jonka keskellä oli suu ammollaan (auki). Se aivan kuin huusi ja sitten jalopeura karjui suustaan tulenliskoja ja valtavan suuri aalto kohosi ylös ja kun se oli korkeimmillaan, se jähmettyi patsaaksi ja ihmisiä meni sen alle, kuin suojaa hakemaan. Pyysin sanasta vastausta tähän ja se avautui Sananlaskut 8 luku. Etenkin jakeet 4-8 ja 28-29 avasivat näkyä hyvin. Se on viimepäivinä avautunut sanasta usein ja se on kovin rakas.

Jakeet 4-8:
Teitä minä kutsun, miehet ja ihmislapsille kaikuu minun ääneni.
Tulkaa, yksinkertaiset, mieleviksi; tulkaa järkeviksi, te tyhmät.
Kuulkaa, sillä jalosti minä puhun, ja avaan huuleni puhumaan, mikä oikein on; sillä totuutta minun suuni haastaa, ja jumalattomuus on minun huulilleni kauhistus.
Vanhurskaat ovat minun suuni sanat kaikki, ei ole niissä mitään
petollista, ei väärää”.

Jakeet 28-29:
kun hän teki vahvoiksi pilvet korkeudessa, kun syvyyden lähteet saivat voiman, kun hän merelle asetti sen rajat, että vedet eivät kävisi hänen käskynsä yli, kun hän vahvisti maan perustukset”.


                                                                             


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.