lauantai 24. maaliskuuta 2018

AIKA ON .....

AIKA ON .....

11.9.2014. Eilen pääsin pitkästä aikaan kokoukseen ja jo ennen lähtöä rukoiin Herralta voimaa, viisautta ja ymmärrystä ja rohkeutta ja että hän näyttäisi sen tien minulle jonka hän tahdossaan haluuaa minun käyvän. Kokous oli Henkeä täynnä ja kyynelkin siellä vierähti Evankelistan puheista. 
Lopulta tuli rukouspalvelun vuoro ja nyt tämä evankelista tuli jokaisen haluavan viereen penkille rukoilemaan ja tuli minu vuoro ja kerroin hänelle tuon saman jota oli Herralta rukoillut. Hän aloitti puhumaan:
- " Näen kaksi ovea, mutta Herra, kumpi ovi? Nyt näen että toisesta ovesta tulvii paljon valoa ... ota tänään kotia päästyäsi Raamattu ja avaa se, se mitä siellä kehoitetaan voi olla tehtäväsi ... näen sinut jotenkin lasten parissa, …. näen sinut jotenkin lasten parissa."
Näin tein, iloisena, ihanasta ja henkevästä kokouksesta ja uskovien yhteydestä, otiin kotona Raamatun ja avasin sen ja se avautui Psalmi 22. Luin, ja huomasin jakeet 24-32 vastaavan pyyntööni:
 

Te, jotka pelkäätte Herraa, ylistäkää häntä. Kunnioittakaa häntä, kaikki Jaakobin siemen, kaikki Israelin siemen, peljätkää häntä.
Sillä hän ei halveksi kurjan kärsimystä, ei katso sitä ylen, eikä kätke häneltä kasvojansa, vaan kuulee hänen avuksihuutonsa.
Sinusta on minun ylistyslauluni suuressa seurakunnassa; minä täytän lupaukseni häntä pelkääväisten edessä.
Nöyrät saavat syödä ja tulevat ravituiksi; ne, jotka etsivät Herraa, ylistävät häntä. Teidän sydämenne on elävä iankaikkisesti.
Kaikki maan ääret muistavat tämän ja palajavat Herran tykö; kaikki pakanain sukukunnat kumartavat häntä;
sillä Herran on kuninkuus, ja hän on hallitseva pakanoita.
Kaikki maan mahtavat syövät ja kumartavat; hänen edessään polvistuvat kaikki, jotka mullan alle astuvat ja heidän sielunsa elävät hänelle.
Jälkeentulevaiset palvelevat häntä, tuleville polville kerrotaan Herrasta.
He tulevat ja julistavat vastedes syntyvälle kansalle hänen
vanhurskauttaan, sillä hän on tämän tehnyt.

AAMEN!


Nyt minun täytyy avoimin mielin kuunnella Herran johdatusta, tuo teksti kehoitti julistamaan ja ylistämään seurakunnan keskellä ja toisaalta sitä jo teenkin täällä teidän keskellänne, siksi tuo valo saattoi jo näkyä sillä ovi oli jo auki ja valo tulvi sieltä ulos. Voi kuinka Herrani oletkaan RAKAS!!! Aamulla näin myös näyn jossa oli kuin kylmähuoneen ovet jotka olivat kuin tinattu kiinni ja kohta toisessa kuvassa eteeni heitettiin polkupyörän renkas, vanteillaan ....
Herran ihanaa Rauhaa sydämiinne, älkää altistuko turhiin väittelyihin, vaan kääntäkää sille selkänne, niinkuin Jeesuskin teki ja hävisi kansan sekaan. Herran Siunausta uskon tiellenne.
Aamen.

 
14.9. Tänään näyssä oli kuin Taivaan valtakunnan portaat ...
Kyselin Herralta, oliko tuo näky, sillä kuva oli himmeä. Pyysin häneltä vastausta Sanansa kautta, joka avautui Jeremia 2 ja 3.
Tämä kohta pysäytti ja laittoi miettimään, Jeremia 2:11:


 Onko mikään pakanakansa vaihtanut jumalia, vaikka ne eivät olekkaan jumalia? Mutta minun kansani on vaihtanut kunniansa siihen, josta ei apua ole.

Tätä Jumala kysyy meiltä tänäänkin.

16.9. Tunsin Pyhän Henken lasketuvan ja avasin Raamatun, ollessani pitkässä keskustelussa Herrani kanssa ja tämän Hän haluaa jakaa, kuulkaa siis vihdoinkin Hänen ääntään, jättäkää kaikki muu maailman turhuus, panettelu, pilkka, älkää riidelkö Herran Sanasta, vaan syökää sitä. 
Jumala haluaa sanoa; että kaikki se mitä täällä on Hänen sanassaan julistettu, se myös vesittyy, kun emme voi rakentavasti keskustella, etenkin me, jotka sanomme itseä uskoviksi, asetutaan Herran eteen ja pyydetään anteeksi häneltä.
 Olkaamme rakentavia siinä mitä jaamme, että voimme olla uskottavia Hänen nimessään ja niin että kauttamme loistaa hänen valonsa, .... Hiljentykäämme miettimään jokaine kohdallamme, olemmeko julistaneet evankeliumia niin kuin Herramme haluaa?

19.9. Tänään näyssä, joita on tullut nyt harvakseltaan, näin pommin joka nousi sienen tavoin, siis jokin vahva pommi, .... puhuin Herralle, liekkö tuo näky ollutkaan, mutta jos oli, näytä sanastasi jokin sanoma tälle ja se avautui näin:

Kaikella on määräaika, ja aikansa on joka asialla taivaan alla.
2. Aika on syntyä ja aika kuolla.
Aika istuttaa ja aika repiä istutus.
3. Aika on surmata ja aika parantaa.
Aika on purkaa ja aika rakentaa.
4. Aika on itkeä ja aika nauraa.
Aika on valittaa ja aika hypellä.
5.Aika on heitellä kiviä ja aika kerätä kivet.
Aika on syleillä ja aika olla syleilemättä.
6. Aika on etsiä ja aika kadottaa.
Aika on säilyttää ja aika viskata pois.
7. Aika on reväistä rikki ja aika ommella yhteen.
Aika olla vaiti ja aika puhua.
8. Aika on rakastaa ja aika vihata.
Aika on sodalla ja aika rauhalla.
Saarnaaja 3:1-8.


Näin hän puhuu ja hyvän vastauksen antoikin, miettimään laittoi.


PSALMIT 62
1. Veisuunjohtajalle; Jedutunin tapaan; Daavidin virsi.

2. Jumalaa yksin minun sieluni hiljaisuudessa odottaa, häneltä tulee minulle apu.
3. Hän yksin on minun kallioni, minun apuni ja turvani: en minä suuresti horju.
4. Kuinka kauan te yhtä miestä ahdistatte, hänet yhdessä surmataksenne, niinkuin hän olisi kaatuva seinä, niinkuin murrettu muuri?
5. He vain pitävät neuvoa, miten syöstä hänet korkeudestaan. He rakastavat valhetta, he siunaavat suullansa ja kiroavat sydämessänsä. Sela.
6. Odota yksin Jumalaa hiljaisuudessa, minun sieluni, sillä häneltä tulee minun toivoni.
7. Hän yksin on minun kallioni, minun apuni ja turvani: en minä horju.
8. Jumalassa on minun apuni ja kunniani. Minun väkevyyteni kallio, minun turvani on Jumala.
9. Turvatkaa häneen joka aika, te kansa; vuodattakaa hänen eteensä sydämenne. Jumala on meidän turvamme. Sela.
10. Vain tuulen henkäystä ovat ihmiset, vain valhetta ihmisten lapset: kaikki he nousevat vaa'assa ylös köykäisempinä kuin tuulenhenkäys.
11. Älkää luottako väkivaltaan, älkää turhaan panko toivoanne ryöstettyyn tavaraan. Jos rikkautta karttuu, älkää siihen sydäntänne kiinnittäkö.
12. Kerran on Jumala sanonut, kahdesti olen sen kuullut: väkevyys on Jumalan.
13. Ja sinun, Herra, on armo; sillä sinä maksat kullekin hänen tekojensa muka
an.


27.9. Olin kerran serkkuni kanssa keskustelussa näistä synnin asioista ja serkku kysyi miksi tapahtuu pahuutta, miksei Jumala estä sitä? Olin aivan mykkänä ja serkkuni kävi katsomassa vesibaljun lämpötilaa ja kun tuli takaisin, olin saanut tiedon sanat, jotka sain jakaa hänelle:
- " Miksi sytätte aina kaikesta Jumalaa, sillä paholainenkin on olemassa, elätte himoissanne ja synneissänne jotka kuuluvat tuon alaisuuteen, siksi minä sallin teille sen, siksi, että saatte sen mitä kumarratte ...."
Serkkuni, joka ei myöskään ole uskova, mutta hyvin kiinnostunut näistä asioista ja ne puhuttavat häntä, oli näistä tiedon sanoista hämmästynyt:
- " Olihan hyvä vastaus, sinulla todella on yhteys."
Koin tämän tänään tärkeäksi aiheeksi. Jumala siis sallii meille asioita, vaikeuksia, koska itse synnissä elämme, hän haluaa näin meitä ojentaa, meidän ajatuksemme, eivät ole Jumalan ajatuksia. 

Joskus tuntuu että vaikeuksilla ei ole loppua, ehkemme itse ymmärrä parantaa tapojamme. Tiedän, että myös vaikeuksien kautta kirkastumme uskossamme ja lopullinen kirkastus tapahtuu ylösnoustessa, kuoleman portilla, silloin tapahtuu täydellinen kirkastuminen, niinkuin Jeesuksella, hänen tiensä on meille esimerkkinä, mutta kuinka moni siitä suoriutuu? Tämä ei todellakaan ole menestys teolokiaa .... Jobi on tästä hyvä esimerkki. Tänään elämme uudenliiton aikaa ja meillä on mahdollisuus saada syntimme anteeksi, Jeesuksen Kristuksen, Vapahtajamme kautta, jos niin tahdomme, voimme tehdä ryhti liikkeen ...
2.10.2014. Tänään näyssä oli oikeassa yläkulmassa suurennuslasi ja sen alla jotain tummaa silputtua, kuivaa roskaa....
Pyysin Herralta rukoillen sanan paikkaa tähännäkyyn ja Raamattuni avautui Jesaja 33 kohdalta, joten tarkatkaamme nyt sitä ja miettikää tuon sanan ja näyn yhteyttä?
Herra haluaa meidän olevan erikoisentarkkoina. Jumalan sanan julistuspaikkoihin vievät tie ovat paljolti miltei autioina. Herran sanansaattajat joutuvat murehtimaan sitä, että jo lapsina Hänen liittoonsa kutsutut ja otetut ovat rikkoneet sen omalta puoleltaan ja pitävät halpana Hänen seurakunta-Siioniaan. 

Ajan "humanistisen" muotiajattelun eksyttäminä he luulevat, että he kykenevät hoitamaan elämänsä ilman Jumalaa, ja että heidän ei tarvitse välittää Hänen sanastaan/ käskyistään. Tällaiset liiton rikkojat kantavat olkia kohdussaan ja synnyttävät akanoita, turhaa kirkollista ja uskonnollista touhua, jopa syntielämän orjantappuroita. Tulevan tuomion ja kadotuksen tuli on ne polttava.
Lain sattuessa omiintuntoihin pyhä Jumala on kuin kuluttava tuli "syntiselle Siionissa". Apu tähän hätään tulee parannukseen nöyrtymisestä ja syntien anteeksisaamisesta Jeesuksen veressä. Sen kautta uskovalla on turva Jumalassa, ja hän pyrkii kaikessa tekemään oikeutta ja vanhurskautta. Sellainen saa iskon silmin katsella Kuningasta, Kristusta omana Vapahtajanaan ja Herranaan.
Herra hallitsee uudenliiton armonvaltakunnan "Siionista" voimallisena, ja siinä vuotavat evankeliumin kautta armon elämänveden virrat. Kaikki sen asukkaat ovat syntinsä Jeesuksen veressä anteeksi saaneita ja siten omantunnon vaivan alta vapautuneita.
5.10. Näin heikon näyn; mies laittoi jalkoihinsa kenkiä ...
Oliko nuo vanhurkauden kenkät, joilla sai vahvana kulkea uskon tietään? Sana vahvisti tämän:
Tänään näyssä oli oikeassa yläkulmassa suurennuslasi ja sen alla jotain tummaa silputtua, kuivaa roskaa....
Pyysin Herralta rukoillen sanan paikkaa tähännäkyyn ja Raamattuni avautui Jesaja 33 kohdalta, joten tarkatkaamme nyt sitä ja miettikää tuon sanan ja näyn yhteyttä?
Herra haluaa meidän olevan erikoisentarkkoina ...
Herran Rauhaa ja Siunausta teille!
 

Jesaja 33:15.
Joka vanhursakaudessa vaeltaa ja puhuu siitä, mikä oikein on,
joka halveksii väärää voittoa, jonka käsi torjuu lahjukset luotaan,
joka tukkii korvansa kuulemasta veritöitä ja sulkee silmänsä näkemästä pahaa.

Jesaja 40:28-31:
Etkö tiedä, etkö ole kuullut: Herra on iankaikkinen Jumala, joka on luonut maan ääret? Ei hän väsy eikä näänny, hänen ymmärryksensä on tutkimaton.
Hän antaa väsyneelle väkeä ja voimattomalle voimaa yltäkyllin.
Nuorukaiset väsyvät ja nääntyvät, nuoret miehet kompastuvat ja kaatuvat;
mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman,
he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy.


Herra Siunatkoon teitä ja olkoon armollinen!
Herra, anna Suomen ylle sellainen herätys että se nähdään muuallakin maailmassa, laske vahva herätyksen voitelu tämän kansan ylle. Tätä me anomme, sinun lupauksesi mukaan ja myös siihen uskomme, sillä mitä järkeä olisi uskoa jos jossittelisimme, ei me uskomme siihen minkä olet luvannut ja kiitämme tuosta valtavasta herätyksestä kansamme ylle. ... Aamuyöllä hetkeksi herätessä, näin näyn kukasta, jonka nimi on enkelin siipi, halusn kuitenkin ohittaa tuon näyn, mutta äsken huomasin, kun avasin tv: n että tänään on Mikkelinpäivä ja puhutaan enkeleistä, noista palvelijoista, jotka Jumala on luoksemme lähettänyt: Olkoon myös Suomen yllä ja ympärillä suuri enkelivartio!
Aamen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti