sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

"ME MUUTUMME"

 "ME MUUTUMME"
1.10.2013. yöllä nähty uni: Olimme mieheni kanssa ajelulla juuri ostetulla pakettiautollamme. Aloimme nousta jyrkästi tietä ylös ja mäen päällä kulki suora tie ja jostain syystä se oli nimetty, tien yllä siis luki: IITTI.
Varoitin miestäni:
- ”Ei mennä tuolle tielle, siellä on paljon lunta ja voimme jäädä kiinni.
Mieheni vastasi:
- ” Ei hätää, kyllä me pääsemme läpi.”
Mutta lunta oli vastassa paksuna seinämänä, emmekä päässeet läpi, mutta emme jäänneet onneksi kiinni. Sanoin ettei kannata jäädä varttumaan auraus kalustoa, sillä ne auraavat aina isommat tiet ensin.
Yhtäkkiä auto alkoi lumen liikkuvasta voimasta liikkua alas rinnettä ja pelkäsin kaatuuko auto? Miten meidän käy? Auto pysyi kun pysyikin pystyssä ja alhaalla sanoin miehelleni että nyt pääsemmekin tästä läpi sillä lunta alhaalla oli vain vähän...
Me siis selvisimme tuossa unessa, mutta koin että tämä on samanlainen varoitusuni kuin veljeni ja minä näimme ennen heidän eroaan. Tuo lumi kuvastaa vaikeita olosuhteita joita saattaa tulla elämäämme, mitä ne sitten ovatkaan. Mutta me selviydymme niistä pystyssäpäin. Tämän kun ymmärtää on helpompi ottaa vaikeudet vastaan jos niitä on tullakseen, sen kertoo aika, ei pidä antaa pelolle valtaa...
2.10. aamunäky: oli kaksi valkoista pilveä, aivan vierekkäin ja niiden välistä alkoi loistaa valoa ja pian huomasin noiden pilvien välissä, valkoisen, valoa loistavan kyyhkysen... 
Tiesin sen olevan Pyhä Henki. Meidän tulee kuulla tuota Pyhän Hengen ääntä, joka on meidän Herramme ääni. Pyhä Henki kyllä kuulee meidät ja johtaa rukouksemme perille taivaaseen, Isän tykö.
4.10. aamunäkyjä: näin kome symbolia ja perättäin esitettynä. Ensin kolmion joka sykki ja siitä lähti joka sivulta kuin syke viivoja jotka esittivät tuota sykyliikettä. 
Tiesin tämän tarkoittavan Pyhää Kolminaisuutta, Isää ja Poikaa ja Pyhää Henkeä. Sitten näin neliön jossa kulmat oli ylös ja alas ja sivuille, tämäkin sykki samanlailla. Tiesin tämän tarkoittavan perustaa, sitä mille elämämme rakennamme ja lopuksi näin sykkivän sydämen ja sen tiesin tarkoittavan rakkautta. Jumala on rakkaus. Vahvat symbolit hän näytti:
- ”Kiitos Herra!”
Ja sitten, näin hyvin epäselvän kuvan, mutta minusta näytti että oli valoisa taivas ja sieltä ojentui yhteen liitetyt kädet, jotka ojensivat minua kohti jotain, en nähnyt mitä? Onko jotain uutta tulossa?

Gal 5:1-6
Vapauteen Kristus vapautti meidät. Pysykää siis lujina. Älkää antako uudestaan itseänne orjuuden ikeeseen.
2. Katso, minä Paavali, sanon teille, että jos ympärileikkautatte itsenne, niin Kristus ei ole oleva teille miksikään hyödyksi.
3, Ja minä todistan taas jokaiselle ihmiselle joka ymärileikkauttaa itsensä, että hän on velvollinen täyttämään kaiken lain.
4. Te olette joutuneet pois Kristuksesta, te, jotka tahdotte lain kautta tulla vanhurskaiksi, te olette langenneet pois armosta.
5. Sillä me odotamme uskosta vanhurskauden toivoa Hengen kautta.
6. Sillä Kristuksessa Jeesuksessa ei auta ympärileikkaus eikä ympärileikkaamattomuus, vaan rakkauden kautta vaikuttava usko.

8.10. aamunäkyjä; joiden uskon olevan veljelleni ja laitoin hänelle ne sähköpostilla. Sain neljä kuvaa ja kahdessa ensimmäisessä kuvassa oli veljeni ja hän seisoi sivuttain, pää käännettynä minua kohti. Ensimmäisessä kuvassa hänen taustallaan oli jokin iso lato tai ulkorakennus ja toisessa oli vain hän itse, samassa asennossa. Sitten näin vuollun puutapin joka oli teräväksi veistetty toisesta päästään.
 Mietin ensin mikä se oli ja hain tuota puutappi sanaa, mutta jostain sisältäni kumpusi useaan otteeseen sana; vaarna? Sekin tarkoittaa tuollaista puutappia. Oliko sillä jokin tarkoitus? Lopuksi näytettiin kuvaa kuin taivaasta johon oli piirtynyt valkoisesta pilvestä, iso, komea asumus ja sitten se hävisi. Pyysin Herralta vahvistavaa sanaa ja sain Aamos 9, ja siitä löytyi mielestäni näkyyn sopivia kohtia, esim. heti alussa; ….ja hän sanoi: lyö pylväänpäihin... ja jae 6: ”hän, joka rakentaa yliskammionsa taivaisiin...”
Tässä luvussa Profeetalle näytetän pyhäkön tuho. Israelin seulominen. Daavidin sortuneen majan uudistus ja tuleva onnen aika.
11.10. aamunäkyjä; sain kuvia erilaisista risteistä joissa oli kaularistejäkin ja erästä ristiä kieputettiin kovaa vauhtia ympäri. Ajattelin, että sitähän me teemme, yritämme tieteellisesti tutkia tätä ristin asiaa, emmekä usko sitä sen omassa yksinkertaisuudessaan, eli niinkuin sana sen sanoo. Meidän täytyy kaikesta tehdä niin vaikeaa... 
Lopuksi näin suuren enkelin, valkoisessa puvussaan, katsovan alas maahan ja hän seisoi jossain hyvin korkealla. Näin hänen mahtavat, valkoiset siipensä, kasvoja ei näytetty...
Herra sanoo:
- Kitkekää pois synti sydämenne pellosta, sillä se turmelee teidät ja voi estää teitä pääsemästä minun suurille illallisilleni. Minä rakastan teitä. Minä kätken teidät siipieni suojaan. Uskokaa siis minuun. Minä pelastan teidät.”
17.10. aamunäky; oli kuva, jossa oli tiiviisti ihmisten kasvoja, sikin sokin, kuin kuvakollaasi kasvoista...
 Ensin tuli mieleeni Facebook ja sanoin Herralle että; sinä tiedät että siellä en kirjoita. Pyysin vahvistusta sanasta jos tuo näky olikaan ja sain tämän näkyyn sopivan kohdan:

Jesaja 25:8
Hän hävittää kuoleman ainiaaksi, ja Herra, Herra pyyhkii kyyneleet kaikkien kasvoilta ja ottaa pois kansansa häväistyksen kaikesta maasta. Sillä Herra on puhunut.

19.10. tänään näyssä luki: -” minä puhun.”Sitten tuli risti jonka keskustassa oli taas tuo neliö, jonka kulmat oli ylös ja alas ja sivuille (kuin salmiakki neliö tai ruutu kortti). Pyysin vahvistusta sanasta ja minulle avautui Hesekiel 12, niin sen koin...

esim. jae 14:
Ja kaikki, keitä hänellä oli ympärillään apunansa, ja kaikki hänen sotajoukkonsa minä hajotan kaikkiin tuuliin, ja minä ajan niitä takaa paljastetulla miekalla.

Jae 25:
Sillä minä, Herra, minä puhun; ja minkä sanan minä puhun, se tapahtuu eikä viivy. Sillä teidän aikanne, uppiniskainen suku, minä sanan puhun ja sen myös täytän, sanoo Herra, Herra.

21.10 tänä aamuna näyssä oli vanhemman ihmisen silmät, ne näyttivät miehen silmiltä ja niissä oli tuuheat kulmakarvat, silmät oli kohotettuna katsomaan ylös... 
Kun nousin ylös, mielessäni soi vanha virsi:
- ”Mä silmät luon ylös taivaaseen ja yhteen käteni liitän...” Pyysin Herraa vahvistamaan tätä myös sanansa kautta, joka avautui;

Toinen Aikakirja 20 ja sen jakeet 5-9:
Ja Joosafat astui esiin Juudaan ja Jerusalemin seurakunnassa, Herran temppelissä, uuden esipihan edessä ja sanoi: ”Herra, meidän isiemme Jumala, sinä olet Jumala taivaassa, ja sinä hallitset kaikkia pakanakansain valtakuntia.
Sinun kädessäsi on voima ja väkevyys, eikä kukaan kestä sinun edessäsi.
Sinä, meidän Jumalamme, karkotit tämän maan asukkaat Israelin tieltä ja annoit sen ystäväsi Aabrahamin jälkeläisille ikuisiksi ajoiksi.
He asettuivat tänne ja rakensivat täällä sinulle, sinun nimellesi, pyhäkön sanoen: ”Jos meitä kohtaa joku onnettomuus, miekka, rangaistustuomio, rutto tai nälänhätä, niin me asetumme tämän temppelin eteen ja sinun eteesi, sillä sinun nimesi on tässä temppelissä; ja me huudamme sinua hädässämme ja sinä kuulet ja autat.”

Näin voimme rukoilla Jumalaa tänäänkn, meidän Herraamme, kiittää häntä ja ylistää häntä riemuiten.
22.10. aamunäkyjä; jossa oli 2-3 petonista valettua kivirappua asumuksen edessä ja ylimmällä portaalla oli kuin kahden villalangan pätkän muodostama risti. Sitten näin pienen lapsen vetävän kelkkaa perässään ja kelkan päällä oli kankaalla peiteltyä tavaraa... pyysin sanasta vahvistusta ja se avautui Psalmi 91 kohdalta. Se on Psalmi, Korkeimman suojeluksessa ja sanotaan että tämä on rukouksena voimallisin Psalmi. Kuuntelin You Tubesta – Psalmi 91 – Pekka Salminen.
Se oli kaunista ja päätteeksi luin se Raamatustakin ääneen.
Olin Herran edessä ja rukoilin:

Herra, tule kotiimme ja tuo sinne rauhasi ja rakkautesi.
Sinä tiedät, miten helposti riita ja epäsopu, epäluulo ja itsekkyys täyttävät kotimme.
Tule luoksemme ja auta meitä.
Anna meille anteeksi, että olemme suoneet sinulle, Vapahtaja, niin vähän tilaa kodissamme.
Opeta meitä kiittämään, rukoilemaan ja antamaan anteeksi.
Valaise sanallasi kotimme koko elämä.
Aamen.


23.10. näin ison , kauniin perhosen näyssä aamulla. Mietin, mitä Herra tällä haluaa sanoa. Sitten kävin lukemassa netistä, mtv3 uutisia ja löysin kirjoituksen: Suomeen saapuneesta kukkatilauksesta löytyi valtava salamatkustaja. Kasvi oli ilmeisesti peräisin Etelä-Amerikasta ja siinä ollut perhonen tai silloin vielä toukka, oli Pohjois-Amerikan itärannikolla Floridassa elävä, Papilio troilus troilus. Se oli vihreä toukka tullessaan ja tarvitsee +20 lämmön, pysyäkseen hengissä. Kukkatilaus oli tullut vielä Italian kautta joten perhonen teki melkoisen maailmanympärysmatkan. Tämä perhonen herkuttelee hedelmillä, eikä elä kuin kaksi viikkoa, muututtuaan perhoseksi. Sen erikoisherkkua ovat mm. omenat ja appelsiinit. Tällaista ei ole ennen tavattu elävänä Suomessa. Se on poikkeuksellisen upea perhonen ja meille todella harvinainen vieras. Perhonen kyllä näytti näkyni perhoselta, mutta miksi se minulle näytettiin? Pyysin Herraa avaamaan tätä ja hän avasi. Löysin sananpaikkoja:

2. Kor. 5:17
Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus. Se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.

1. Kor. 15: 50-55
Mutta tämän minä sanon, veljet, ettei liha ja veri voi periä Jumalan valtakuntaa, eikä katoavaisuus peri katoamattomuutta.
Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme. Yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasuunan soidessa; sillä pasuuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.
Mutta kun tämä katoavainen pukeutuu katoamattomuuteen ja tämä kuolevainen pukeutuu kuolemattomuuteen, silloin toteutuu se sana, joka on kirjoitettu:
Kuolema on nielty ja voitto saatu.””Kuolema, missä on sinun voittosi?” ”Kuolema, missä on sinun otasi?”

Psalmi 119:50
Se on minun lohdutukseni kurjuudessani, että sinun lupauksesi minua virvoittaa.

Rom.12:2
Älkää mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.

1. Kor. 15: 35-38
Mutta joku ehkä kysyy: ”Millä tavoin kuolleet heräjävät, ja millaisessa ruumissa he tulevat?”
Sinä mieletön, se , minkä kylvät, ei virkoa eloon, ellei se ensin kuole: Ja kun kylvät, et kylvä sitä vartta, joka on nouseva, vaan paljaan jyvän, nisun jyvän tai muun minkä tahansa.
Mutta Jumala antaa sille varren, sellaisen kuin tahtoo, ja kullekkin siemenelle sen oman varren.
42-44
Niin on myös kuolleitten ylösnousemus: kylvetään katoavaisuudessa, nousee katoamattomuudessa; kylvetään alhaisuudessa, nousee kirkkaudessa; kylvetään heikkoudessa, nousee voimassa; kylvetään sielullinen ruumis, nousee hengellinen ruumis. Jos kerran on sielullinen ruumis, niin on myös hengellinen.

Fil. 2: 12-15
Siis, rakkaani, samoin kuin aina olette olleet kuuliaiset, niin ahkeroikaa, ei ainoastaan niinkuin silloin, kun minä olin teidän tykönänne, vaam paljon enemmän nyt, kun olen poissa, pelolla ja vavistuksella, että pelastuisitte;
sillä Jumala on se, joka teissä vaikuttaa sekä tahtomisen että tekemisen, että hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi.
Tehkää kaikki nurisematta ja epäröimättä, että olisitte moitteettomat ja puhtaat, olisitte tahrattomat Jumalan lapset kieron ja nurjan sukukunnan keskellä, joiden joukossa te loistatte niinkuin tähdet maailmassa.

Varhainen kristillinen taide kuvasi ruumiin ylösnousemusta perhosen toukan muodonmuutoksen avulla. Toukka joka varttui kasvin lehtiä syöden, edusti kristityn ajallista ruumista.
 Kotelo, joksi toukka muuttui kehityksensä lopussa kuvasi kristittyä haudan levossa. Ja kotelosta kuoriutunut valmis perhonen edusti kristityn hengellistä ruumista. Vaikka Raamatussa ei puhuta mitään toukista, koteloista ja perhosista, ajatus olemuksemme muuttumisesta on kuitenkin Raamatussa. 
Kristitty, joka ei tiedä, että hänet on kutsuttu kasvamaan Jeesuksen Kristuksen tuntemisessa ja muuttumaan hänen kaltaisekseen, on vailla kaikkein tärkeintä kristillisen uskon sisältöä. Kasteessa saatuun lupaukseen kannattaa siis tarttua, kun on vielä kyky ja ymmärrys tehdä niin. 
Nyt ymmärsin miksi näin tuon näyn perhosesta ja sen jälkeen luin siitä oikeasti uutisista. Se herätti mielenkiintoni, tiesin ettei mikään ole sattumaa. Ilman tuota uutista olisin voinut jättää asian sikseen sillä mietin että oliko se edes näky? Kyllä oli! Mutta nyt, nyt tiesin että niillä oli jokin yhteys ja löysin sen ja sitten löysin vielä lisää. Löysin kolme näkyä/unta/profetiaa, joissa oli omaan näkyyni selvä yhteys. Herra puhuu nyt vahvasti.

Norjalaisen naisen näky Suomesta helmikuun alussa 2013.
Noin 1,5 viikoa sitten ollessaan ylistyksessä & rukouksessa Herran edessä Suomi-kiertueensa alussa tämä norjalainen nuori nainen näki aluksi näyn, jossa oli Suomen kartta, joka muuttui: ”Suomi-morsiameksi.”
 Tämä morsian istui alaspainettuna, maassa kolhittuna, likaisissa vaatteissa. Mutta Herra alkoi puhua elämää hänen sieluunsa & hengeensä (ja hänen identiteettinsä syvimpiin osiin) ja nosti hänet seisomaan.
Herra lähetti myös Pyhän Hengensä tuulet läpi koko maan ja ne ”resuiset” riekaleiset päällysvaatteet,mitä morsiamella oli yllään, lensivät tuulen mukana pois. Tämän jälkeen Herra puki Suomi-morsiamen kauniisiin, puhtaisiin vaatteisiin,”
Muodonmuutos tapahtuu Suomi neidolle kuin perhoselle, olin hengeä täynnä ja itkin ja vapisin, minua aivan huimasi...
Toinen uni josta Näkyilijä kirjoitti näin, 21.10.2013:

Ensin unessa kuulin kummaa ääntä ja mietin mitä se oli... uni toistui 2x ja tajusin sen olevan Sofar. Kuutelin Sofaria (torvi) ääniä netistä ja se oli kutsu huuto... Sen jälkeen minulle näytettiin n.2kk. Päästä seuraavaa... Unessa/näyssä toimittelin päivän askareita kuin yleensä kaikki toimittelevat. Ilma oli kuulas ja rauhaisa. Ei hätää mitään. Ja yhtäkkiä näin kun taivaalta tuli valtava kirkas valopallo ja ilma väreili ympärillä ja muuttui. Sen jälkeen valtava voima laskeutui päälleni ja näin näyssä kuinka musta hevonen päällänsä keskiaikainen sota-asu. Heräsin ja mietin näkyä/ unta, kunnes löyin vastauksen ilm. kirjasta.
Ilm. 6:5-6 sekä 8:10-11

Sitten Profetia ylöstempauksesta:
Israelin Jumala on puhunut kanssani tänä yönä n.2.00. Hyvin shokeeraavassa keskustelussa. Tässä keskustelussa näin Herran Jeesuksen Messiaan tulemuksen. 
Hän tuli mahtavassa kirkkaudessaan ja voimassaan. Se oli hyvin pelottava hetki kokea. Näin kalliin Herramme, Jeesuksen Messiaan Kristuksen, tulevan, kun olin unessa sängyssäni. 
Aivan sanoin kuvaamaton valtava voima löi minuun Herran kirkkaudesta siinä pedissä jossa makasin kasvot ylöspäin. Tämä voima muutti ruumiini kokonaan ja se muuttui hohtavan kirkkaaksi ja ymmärsin sen, että ylöstempaus oli tapahtumassa, että seurakunta lopulta otettiin ylös ja jätin maan. 
Sitten heräsin, kallisarvoiset ihmiset, Herra puhui minulle todella shokeeraavalla tavalla, historiallisella tavalla, seurakunnan ylösotosta.
1. Kor. 15: 50-56.
Dr. Owuorin sanoma Repent Finland sivulta.

Huomasin että hän oli saanut tuon sananpaikan mikä minullekkin tuotiin eteen vahvistamaan ja avaamaan tuota perhos näkyä.
23.10. Illalla näin vielä nopean näyn jossa näytettiin mustavalko kuvaa ja se oli todella pimeä, kuin myrskyn keskellä. Kuvan reunoilla oli joitain mustia puita ja keskellä valkoinen, n. 6-7 kerroksinen kerrostalo, jonka yksikulma oli alempana, oliko se sortumassa tai jo sortunut? Oliko kuva Suomesta vai jostain muualta? En tiedä, sillä noita taloja on kaikkialla maailmassa. Herra vahvisti näkyä sanallaan, Hesekiel 30.
26.10. aamulla menin nettiin katsomaan uutisia ja mtv 3 uutisista löysin jutun aamuyön tapahtumasta Helsingin Pitäjänmäeltä, siellä oli kerrostalo räjahdys, jossa yksi nainen loukkaantui. 
Etsin kuvia tapahtumasta, koska muistin tuon näkyni ja löysin IS:n uutisista lukijankuvan joka oli kuin näkyni kuva. Oli pimeää, joten puut näyttivät mustilta ja talo valkoiselta ja kuva oli otettu vinoon, siksi talo oli vinossa. Hätkähdin, miksi minulle tämä näytettiin? 
Ajattelin että kuva voi olla vertauskuvallinen, mutta nyt siihen löytyi todellinen uutinen ja kuva kuin näyssäni. Olisiko syytä alkaa rukoilemaan Helsinkiläisten puolesta, herätystä Helsinkiin? Herra yksin tietää. 
Eräs ihminen pyysi minua rukoilemaan puolestaan kun hän tunsi uskossaan olevansa heikko, eikä edennyt Herran tiellä, ja minähän rukoilin ja Pyhä Henki ja Rakkauden virta tuli aina ylleni kun rukoilin tämän ihmisen puolesta. 
Sitten hän ilmoitti, että on saanut avun ja päässyt eteenpäin Herran tiellä.- ”Kiitos Herrani!”
29.10. aamunäky; näyssä oli maljakko/lasi, joka oli läpinäkyvää ja kirkasta lasia. Sitä esitettiin ensin sivulta ja sitten päältäpäin. Päältä katsottuna sen muodot alkoi muuttua:
- Kolmioksi = Pyhäkolminaisuus/ yhteys
- Ympyräksi = Iankaikkisuus
- Neliöksi = Elämän perusta (kulmakivi)
- Ristiksi = Usko
Välillä meidän on vaikea uskoa ongelmien keskellä. Herra näkee lävitsemme (lasinen astia), hän tietää kaiken paremmin kuin me itse. Olemme läpinäkyviä hänen edessään. Välillä murisemme ja olemme malttamattomia kuin pienet lapset, mutta hän tietää paremmin, mikä meille on hyvää. 
Alussa uuden saaminen/ syntyminen voi sattua, kun se muuttuu näkyväksi, sillä vanhan pitää kuolla, nämä ovat ns. synnytystuskia ja kasvukipuja. Läpinäkyvyys rakentaa luottamusta eri ihmisten ja asioiden välillä. Sen välityksellä voidaan rakentaa uudenlaista avoimuuden ja rehellisyyden kulttuuria koko yhteiskuntaan. 
Vanha sanonta sanoo: - ”Rehellisyys maan perii.” ja ”Totuus ei pala tulessa.” Jumala tahtoo että elämme rehellisesti ja totuudessa, totuuden kypärä päässä. Usein piillotamme niitä luurankoja kaappien pohjille, mutta Herralta ei pysy mikään salassa, hän vain toivoo että me itse menemme hänen eteensä tunnustaen ja luovuttaen pois ne ikeet hänelle, joiden takia olemme kahleissa.

Mutta jos me vaellamme valossa, niin kuin hän itse on valossa, meillä on yhteys toisiimme ja Jeesuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.” 1. Joh. 1:7

Kaikki, mikä on paljastettu, on valossa. Sen vuoksi sanotaankin: Herää, sinä joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus on sinua valaiseva. Ef. 5:14
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti