maanantai 5. maaliskuuta 2018

".... HÄN TULEE PELASTAMAAN TEIDÄT"


 
 
".... HÄN TULEE PELASTAMAAN TEIDÄT"
 (2013)

30.3.2013. lauantai. Herran antama näky; heinäharava, jota esiteltiin piikit ylöspäin... Heinäharavalla kootaan satoa.

Matt.3:12
Hänellä on viskimensä kädessään, ja hän puhdistaa puimatantereensa ja kokoaa nisunsa aittaan (tempaa yläilmoihin omansa), mutta ruumenet hän polttaa sammumattomassa tulessa.

2.4. 2013.Herran antama näky; maata tallattiin jaloin, kyntöaura rivistö väänsi maan, sitten se tasoitettiin... näin valkoisen helman ilmoissa ja Herran paljaan jalan ja sitten näin hänen kätensä, joka viittoili vaaleaa vuoren rinnettä!
- ”Aamen, Kiitos!

Jesaja 40:3-5
Huutavan ääni kuuluu:
Valmistakaa Herralle tie erämaahan, tehkää arolle tasaiset polut meidän Jumalallemme.
Kaikki laaksot korotettakoon, kaikki vuoret ja kukkulat alennettakoon; kosteikot tulkoot tasangoksi ja kalliolouhut lakeaksi maaksi.
Herran kunnia ilmestyy:
Kaikki liha saa sen nähdä.
Sillä Herran suu on puhunut”.

Jae 9:
Nouse korkealle vuorelle, Siion, sinä ilosanoman tuoja: Korota, älä pelkää, sano Juudaan kaupungeille: ”Katso, teidän Jumalanne!”

- ”Herramme tulee! Kiitos siitä! Totisesti, on jo aika tulla!”
Tänä samaisena päivänä kun touhuilin askareitani, puhuin kielillä ja ne muuttui lauluksi ja lauloin Herralle. Yhtäkkiä, ajattelematta lauluni sävel muuttui nälkämaan lauluksi:
- ”Kuulkaa korpeimme kuiskintaa...”.
Edelleen kuitenkin lauloin kielillä. Sitten kiitin Herraa:
- ”Kiitos, tapahtuuko nyt jotain Kainuun sukulaisilleni?”
Olen usein rukoillut heidän puolestaan ja olisi jo aika että rukoukset muuttuisivat sillä taholla näkyviksi.
10.4. aamunäky; ihmiset juoksivat ja heidän jäljessään nousi vettä, välillä kantapäitä huuhtoen
11.4. näin ison kristallin tai timantin, joka oli telineessä ja se pyöri siinä silmieni edessä. Sitten kuva kaularististä ja huomasin että se oli samanlainen kuin minulla, rukousnauha, jonka isäni toi minulle Israelista. Laitoin sen päivällä kaulaani ja minulle tuli ihana rauhan tunne, ja sinä päivänä Pyhä Henki oli vahvana.
13.4. aamunäky; barbinukke oli lasisen, tyhjän vuoan pohjalla? Illalla katsoin ohjelman jossa eräs nuori nainen kertoi anoreksiastaan ja kuinka halusi olla kaunis ja hyvän näköinen, söi vain omenoita. Olisiko näkyni viitannut jostain syystä tähä ohjelmaan ja asiaan?
14.4.aamunäky; näin valkoisen joutsenen ja sitten hääparin, morsian valkoisissa ja lopuksi pappi lukemassa Raamatusta sanaa ja hän oli
aivankuin liekeissä. Vahvaa sanaa!
16.4. aamunäky; vanha, ryppyinen Raamattu avoinna ja sen alapuolelle laskettiin jokin pienempi ja ohkaisempi kirja, kuin tekstien vertailuksi toisiinsa. Sitten näin kumpuilevan ja kivisen maaston, mutta sen päällä oli suora ja tasainen tie, reunoilla oli vielä maata kasalla tien valmistumisesta jääneenä. Jesaja 35, tuli tästä mieleeni tai se nousi mieleeni. Se on yksi minun lempi Raamatun kohtia. Pyysin Herralta että saisin jonkin näyn, jonka voisin jakaa tänään kyläilemään tulevan, uskovan ystäväni kanssa.
18.4. aamunäky; näin pienen, lehdettömän pensaan tai puunalun ja tuli käsi ja piteli sen otteessaan...
 Mietin, oliko tuo näky, ja sanoin Herralle, että anna minulle sananpaikka tuohon näkyyn ja hän antoi Jesaja 17. Oli osuva näky ja sana ja tämä aika kyllä kertoo, että tuo kaikki on lähellä.
 Laitoin jakoon näyn myös uskoville ystävilleni, myös tälle uudelle uskon sisarelleni ja hän soittikin minulle ja kiitteli viimeisistä. Olin onnellinen hänen ystävyydestään ja toivon että Jumala johdattaa meitä eteenpäin, niin me ainakin tunnemme. Hän toi minulle valkoisen kiven, jonka oli tuonut Israelista ja kun hän ojensi sen minulle, mieleeni tulvi 2.4. saamani näky... näin hänen kätensä joka viittoli vaaleaa vuoren rinnettä.
- ”Kiitos Herra!”
Tiesimme heti että Herralla oli tarkoitus, että ystävystymme, sinällään hassua, että asuimme samassa kylässä ja tunsimme kyllä toisemme, mutta nyt sen oli tarkoitus syventyä, mitä se tuokaan tullessaan. Lähtiessään hän siunasi minut ja voiteli otsani Israelista tuodulla öljyllään. Olin rukoillut Herralta uskovaa ystävää lähelleni ja nyt se on kuultu.
- ”Kiitos Herra!”
Nyt rukoilemme yhdessä, että miehemme tulisi uskoon! Olemme molemmat käyneet uskonkasteella, joten ymmärrämme toisiamme ja meillä on sama Henki! Hän kävi kasteella eräällä Israelin matkallaan. Molemmille Jumala on antanut ihmeitään ja tiedämme hänet eläväksi Jumalaksi!
19.4. aamunäky Herralta; näin hänen vaatteensa helman ja hänen paljaat jalkansa, joissa oli nahkaiset sandaali. Hän tuli jonkin tasanteen reunalle ja otti sitten askeleen alaspäin. Sanastaan hän antoi vahvistukseksi;

Jesaja 35 edelleen:
- ”... hän tulee pelastamaan teidät”.

Jesaja 35, kertoo meidän uskontiestämme. Aloin miettiä ystävältäni
saamaa kiveä, joka oli Israelin maaperää, sieltä pyhältä maalta. Mitä tuo kivi olikaan nähnyt ja kuullut? Oliko se tavannut Jeesuksen? Pidin sitä käsissäni ja se oli sileä ja tuntui pehmeältä ja se lämpesi käteni puristuksessa. Löysin Raamatun kohdan.

1. Piet. 2: 4-5
4. ja tulkaa hänen tykönsä, elävän kiven tykö, jonka ihmiset tosin ovat hylänneet, mutta joka Jumalan edessä on valittu, kallis,
5. ja rakentukaa itsekin elävinä kivinä hengelliseksi huoneeksi, pyhäksi papistoksi, uhraamaan hengellisiä uhreja, jotka Jeesuksen Kristuksen kautta ovat Jumalalle mieluisia.

Ja Luuk. 19: 39-40
39. Ja muutamat fariseukset kansanjoukosta sanoivat hänelle: ”Opettaja, nuhtele petuslapsiasi”.
40. Mutta hän vastasi ja sanoi: ”Minä sanon teille: jos nämä olisivat vaiti, niin kivetkin huutaisivat”.

Tuon kiven kautta avautui ihanaa sanaa ja niin oli varmasti tarkoitettu! Tänä samaisena iltapäivänä aloin rukoilemaan Herraa ja pyysin häneltä:
- ”Puhu Herra minulle”.
Jatkoin kielillä rukoillen, joka muuttui lauluksi, katselin samalla ikkunasta taivaalle. Lauluni jatkuessa, huomasin taivaalla liitävän, tuulen mukana, kotkan. Se lensi talomme yli. Tiesin että Herra oli vastannut, sillä kotka on hyvin hengellinen eläin.
  • Tarvitsemme kotkan näköalaa. Se ei varsinaisesti lennä vaan liitää, odottaen kallion jyrkänteellä höyhenet pörhössä sopivaa tuulta. Jokaiseen puhuriin se ei lähde. Kun oikea tuuli tulee, kotka pudottautuu tuulen varaan ja levittää siipensä ja liitää tuulen kannattelemana. Tätä näkökulmaa tarvitsemme, kun uskomme uhkaa jäädä kanan pyristelyksi, sillä ”jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. Jes.40:31. Kotkan näköala perustuu siihen, että on olemassa varma kallio, jonka pohjalta voi heittäytyä elämän tuulten kannatelemaksi. Siinä on turvallista levätä. Sinua kannatellaan ja ”Hän kotkan siivin kantaa sinua taivaaseen ja vaivan jälkeen antaa hän levon lapsilleen. (virsi) 176;4.*
*lainaus eräästä nettikirjoituksesta joka löytyi onnistuneesti, kun lähdin etsimään tietoa kotkasta – Herra johdattaa!
20.4. aamunäky; näin kaksi leivänpalaa ja tuhdisti jotain täytettä niiden välissä... Jeesus on meidän elämän leipämme. Arki rakentuu ruuan ympärille, niin Jeesuksenkin pitäisi olla läsnä joka päivä ympärillämme.

Joh. 6:35.
Jeesus sanoi heille: ”Minä olen elämän leipä; joka tulee minun tyköni, se ei koskaan isoa, ja joka uskoo minuun, se ei koskaan janoa.”

22.4. aamunäky; näin lasisen kupin/kulhon, jonka pohjalla oli jotain valkeaa ja sen päälle valutettiin jotain keltaista, juoksevaa ainetta, oliko se juoksevaa hunajaa vai öljyä? Sitten näin kirkon joka oli valkoinen ja koristeelinen ja siitä esiteltiin lähinnä sen tornia ja sen jälkeen näin tien, päällystetyn tien, josta esiteltiin tien viittaa ja siinä oli Pietarin/Paavalintie, se meni niin äkkiä, etten kerinnyt sitä ajattelemaan, kumpi se oli? Mitä lie tarkoittivat jäi epäselväksi. Nyt kun kirjoitan tätä koneelle, on syksy, ja veljeni juuri kävi Loviisasta ostamassa jostain Paavalinkylän tieltä moottoripyörän kun haluaa mukaan Gospel Ridersiin, en tiedä kirjoitinko tuon oikein? Mutta tuossa tuli nyt vastaan tuo tie ja he sillä haku matkalla saivat jättää sinne kaksi Raamattuakin, mutta nyt takaisin kevääseen.... Pyysin silloin tuohon näkyyn sananpaikkaa Jesaja 39 ja 40. Edelleen tämä jäi sanankin jälkeen epäselväksi? Katsotaan, avaako Herra minulle tätä lisää? Olisiko Herra näyttänyt tässä veljeni julistus työtä, katsotaan?
23.4. aamunäky; kettu hyppäsi ilmaan ja siitä juoksuun... Ajattelin josko tämä oli näky, mutta selkeä se oli ja mietin sen tarkoitusta? Kettu edustaa viisautta ja iloisesti se hyppäsi juoksuun, näin meidänkin tulisi uskontiellä nyt tehdä, viisaudella, mutta ei pedon oveluudella.

Luuk. 13:32.
Niin hän sanoi heille: ”Menkää ja sanokaa sille ketulle: ”Katso, minä ajan ulos riivaajia ja parannan sairaita tänään ja huomenna, ja kolmantena päivänä minä pääsen määräni päähän”.

Ottakaamme ketut kiinni, pienet ketut, jotka viinitarhoja turmelevat, sillä viinitarhamme ovat kukassa. Kork. Veisu 2:15.

Raamattu puhuu ketuista varoittavaan sävyyn, se on ovela, ja siitä ei ole
kavaluus kaukana. Sen oikea luonto alkaa muistuttaa syntiä. Ihmisillä voi olla monenlaisia himoja, viina, pelit, anteeksiantamattomuus, katkeruus ja ihminen ei aina näitä itse edes tiedosta, ne ovat näkymättömiä hänelle. Ne ovat piilossa kuin ketut pesäkoloissaan. Kiitos Jumalalle, että pienten ja suurempienkin kettujen hengellinen pyydystäminen on sittenkin helpompaa, kuin luonnollisten kettujen. Pieni kettu on söpö ja pörröinen, mutta se on peto.

Matt.18:30
Mutta hän ei tahtonut, vaan meni ja heitti hänet vankeuteen, kunnes hän maksaisi velkansa.

1 Joh. 1:9
Totinen valkeus, joka valistaa jokaisen ihmisen, oli tulossa maailmaan.


Snl. 20:9
Kuka voi sanoa: ”Olen puhdistanut sydämeni, olen puhdas synnistäni?”

27.4. aamuna sain näkykuvia; näin keväisen pellon, jossa oli talven painamat, kuolleet, ruskeat heinät. Ojan reunalla, harvakseltaan, oli kukkia, jotka kukkivat taivaan sinisin kukin. Näin pienen pensaan tai puunalun, joka oli lehdetön ja olisiko ollut jokin käsintehty tyhjä kela, jonka keskipuu oli jäkälöitynyt. Sitten näin katsomon jossa oli paljon ihmisiä ja tien jossa kulki jokin kumma alusta, vähän kuin resiina, mutta ei siinä ollut mitään ohjaimia, se kulki kuitenkin eteenpäin, pieni ihmisryhmä kyydissään... Ihmettelin näky kuvien merkitystä? 
Jotain tällaista; - Hengellinen kevät alkamassa, kuitenkin muutamat harvat kukat jo vahvassa ja kauniissa kukinnassa, ne ovat ehkä niitä vahvoja uskovia, jotka ovat työtantereillaan. Pensaat eivät ole vielä puhjenneet silmuille, se odottaa lämpöä ja sadetta, hengen sadetta ja kun se tulee, ihmiset tulevat katsomoihin, kokoontuvat yhteen... herätystä ilmassa? Pienissä ryhmissä uudelleen syntyneet kulkevat Jumalan johdatuksessa olevilla alustoilla, uskon tietä. Vanha puinen ja jäkälöitynyt kela oli jäännyt tyhjilleen, ei tarvittu enää raja-aitoja...
30.4. aamunäky; jossa maahan heitettiin vanhareppu ja näin kyntöaurat keväisellä pellolla... Tutkin asiaa Raamatun pohjalta ja löysin yllättävän vastauksen.

Luuk. 9: 61-62.
61. Vielä eräs toinen sanoi: Minä tahdon seurata sinua, Herra; mutta salli minun ensin käydä ottamassa jäähyväiset kotiväeltäni”.
62. Mutta Jeesus sanoi hänelle: ”Ei kukaan, joka laskee kätensä auraan ja katsoo taaksensa, ole sovelias Jumalan valtakuntaan”.

SELITYS:
Tämä mies epäröi katkaista siteet kotiväkeensä, joka vastusti Jeesuksen seuraamista. Jos hän olisi mennyt sanomaan jäähyväiset heille, he olisivat koettaneet estää häntä lähtemästä Jeesuksen seuraan, ja hän olisi toden näköisesti taipunut heidän suostutteluunsa.
 Kuten Aabrahamin oli lähdettävä ”maastaan, suvustaan ja isänsä kodista” palaamatta sinne. Jeesuksen seuraan ja evankeliumia julistamaan lähtevän on oltava valmis katkaisemaan yhteytensä hengellisesti kuolleeseen ja sitä vastustavaan kotiväkeensä. Rakkauden huoli heidän pelastuksestaan, esirukous ja todistaminen heille on eri asia ja kuuluu kristityille. 
Kuinka moni on valmis jättämään reppunsa ja auransa pellon laitaan ja lähteä kulkemaan Herran tietä? Katkaista siteet kotiväkeen? Itseasiassa olemme saaneet jo kutsun:

Matt.28: 19-20
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kakki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti”.

                                                                            
                                                                                 
1 kommentti:

  1. Kiitos. Olen iloinen että tykkäät. Kerron tässä päiväkirjamaisesti, miten uskoni on kasvanut tuolta lapsuudesta. Olen vuosia näitä arkistoinut ja nyt ajattelin tuoda näin jakoon ...
    Siunausta sinun elämääsi. Olen iloinen, että uskalsit kommentoida.

    Sinettisormus

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.