lauantai 1. syyskuuta 2018

NYT MINÄ NOUSEN; SANOO HERRA


LOMA TERVEISET:
 

04 Kesä 2018.
Kiitoksia teille kaikille ja terveiset täältä lomailun keskeltä.
Illalla rukouksessa ollessani sain ilahduttavan kuvan, Jeesuksesta Kristuksesta joka ojensi korkeuksista jotain isoa astiaa. Mietin oliko se jokin öljyastia . Sitä olemme häneltä rukoilleet.
Hän oli hyvin elävä ja lähellä näyssä ja tuo sumuinen ohut verho näkyi siinä välillä, mutta kuva oli silti valoisa.
Herra siunaa meitä, tuolla jollain, ehkäpä, sillä öljyllä. Ottakaa vastaan ...

8.6.2018. Shalom!
Täytyi tulla kertomaan taas nämä loma terveiset.
Aamusta näin unta jossa menin ystäväni kanssa johonkin kirkko tapahtumaan ja siellä oli paljon väkeä. Hain meille virsikirjoja, mutta niitä oikeita ei ollut enää jäljellä.
Sitten katsoimme mihin istumme ja näin tuon 91 v. vanhan tätini ja menimme hänen viereensä.
Tälläisiä kirkko unia olen nähnyt ennenkin vahvistaen noita kaatuvia puita jotka kertoo minun elämässäni, läheisen pois lähtöä. Noissa kirkko unissa on yleensä mukana tuo pois lähtevä. Nyt vain odotan....
Sitten kun heräsin ja aloitin rukoukseni hiljaa ... näin kuvan jossa 3 ihmistä pienet reput selässä nousi ylös taivaisiin. Tämä on meille kaikille Herraa odottaville. Mietin miksi niillä oli reput, mutta ajattelin, että niillä ilmaistiin vertauskuvallisesti pois muuttoa. Ja miksi vain näytettiin vain kolmea ihmistä? Uskon että meidän joukko on pieni koko maailman väestöön nähden ja vielä tämä ... 3 on Joonaan merkki.
Kiitos kunniaja ylistys Herrallemme Jeesukselle Kristukselle!
Tule pian ! Maranata!
Huomenna lähdemme paluu matkalle kotiin ....
Siunausta teille!


Tänään, 10.6.2018. Kun aamulla heräsin rukoushetkeeni, näin tuollaisen kuvan Juudaan leijonasta, joka tyynesti minua katseli ... nimesin sen heti mielessäni: " Juudaan Leijona!"
Kun sitten sain rukoiltua ja odotin josko vielä saan jotain, ajattelin, että nyt sain vain tuon leijonan kuvan ... samassa, juuri kun olin ylös vuoteellani nousemassa, näin taas tuon Leijonan, mutta nyt se nousi ylös ja lähti juoksemaan kohti minua, KARJUEN!
Tuosta kuvasta minulle nousi tämä Sanan paikka, niin kuin Herra tämän olisi halunnut meille huutaa:

10. Nyt minä nousen, sanoo Herra, nyt minä itseni korotan, nyt minä kohoan korkealle.
Jesaja 33.

   1. Nouse korkealle vuorelle, Siion, sinä ilosanoman tuoja; korota voimakkaasti äänesi, Jerusalem, sinä ilosanoman tuoja. Korota, älä pelkää, sano Juudan kaupungeille: "Katso, teidän Jumalanne!"


    10. Katso, Herra, Herra tulee voimallisena, hänen käsivartensa vallitsee. Katso, hänen palkkansa on hänen mukanansa, hänen työnsä ansio käy hänen edellänsä.
    Jesaja 40.
Tänään, 11.6.2018. Näin herätessäni ja rukoillessani taas niitä iki ihania sormuksia, joita Herra tuon tuosta näyttää ja niiden kautta puhuu ...

Niin, tämä pitää vielä lisätä. En tiedä olinko hereillä vaiko jossain hereillä olon ja unen välimaastossa, kun olin rukoillut, mutta näin kuvan miehestä, tai ehkä vain ihmisestä, joka hyvin sairaana makasi vuoteellaan ja minä rukoillen pyysin Herralta tälle parannusta ja minut valtasi vahva ja iloinen tunne ja tiesin, että tuo ihminen oli parannettu … tuo tunne oli aivan päätä huimaava.
Toivon ja uskon että tämä on jollekkin teille! Herra siunatkoon sinua ja olkoon armollinen.
Amen.Tavoitteena eheä ihminen


'Jeesus lähti miehen mukaan, ja suuri väkijoukko seurasi häntä ja tungeksi hänen ympärillään.
Siellä oli myös nainen, jota kaksitoista vuotta oli vaivannut verenvuoto. Hän oli kärsinyt paljon monien lääkärien käsissä ja kuluttanut kaiken omaisuutensa saamatta mitään apua; pikemminkin hänen tilansa oli huonontunut. Hän oli kuullut Jeesuksesta, ja nyt hän väentungoksessa tuli Jeesuksen taakse ja kosketti hänen viittaansa. Nainen näet ajatteli: "Jos pääsen koskettamaan edes hänen viittaansa, niin minä paranen." Siinä samassa verenvuoto tyrehtyi ja hän tunsi ruumiissaan, että vaiva oli poissa.
Jeesus tunsi heti, että hänestä oli lähtenyt voimaa. Hän kääntyi tungoksessa ja kysyi: "Kuka koski vaatteisiini?" Opetuslapset sanoivat hänelle: "Sinä näet, millaisen tungoksen keskellä olet, ja kysyt: kuka koski minuun?" Mutta Jeesus katseli ympärilleen nähdäkseen sen, joka niin oli tehnyt. Nainen vapisi pelosta, sillä hän tiesi mitä hänelle oli tapahtunut. Hän tuli Jeesuksen eteen, heittäytyi maahan ja kertoi hänelle totuudenmukaisesti kaiken. Jeesus sanoi hänelle: "Tyttäreni, uskosi on parantanut sinut. Mene rauhassa, sinä olet päässyt vaivastasi."'
Mark. 5:24-3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti