tiistai 25. syyskuuta 2018

" ISÄ; SEISON KUPEET TOTUUTEEN VYÖTETTYINÄ , ...."

Eilen, 25.9.2018.  kävin keskustelua itseni kanssa tähän tapaan:

"Äsken tuossa tuota "terveellistä" päivä kahvia juodessani ajatukset lähti taas seikkailemaan, että itsekkin niille hymyilin, ehkäpä ne tarkoituksella laskettiin ylleni. Mietin, kuinka Jeesus eli elämänsä meille esimerkiksi. Mutta mitä jos ajattelisimme minkälainen Jeesus olisi ollut jos olisi elänyt kuin Me?  ... keskustelen Jeesuksen kanssa kun Hän istuu tuossa sohvalla ja kysyn Hänen vointinaan ja Hän vastaa:
-" No ei oo kehumista, masentaa niin vietävästi ja joka paikkaa kolotaa. Illalla olisi yks julistus keikka, mut en kyl nyt millää jaksa..joku toinen kerta .. ja sit naapurin vihtahousu, se ku pilkkaa .. Isä auta!"
Olisikohan sovitus työ jäänyt tekemättä jos Hän olisi elänyt kuin Me. Saatana meille nauraa ja iloitsee aina kun saa meidät tuohon yllä olevaan asemaan. Onneksi ja Siunaukseksi Jeesus jaksoi ja Hänellä oli voimaa. Sitä Kristus valoa meidänkin tulee loistaa. Emme saa näyttää negatiivisuutta itsessämme. Ihminen joka ei usko ja jolle kaiken välinpitämättömyyden ja väsymyksen keskellä yritämme kertoa uskosta, emme itse ole uskottavia. Ei he halua uskoon jos se on tuollaista, sohvan nurkasta huutelua. Että tällaisia tuossa mietin. Olisi se kauheaa jos Jeesus olisi ollut kuin Me. "

Kirkossa : https://www.youtube.com/watch?v=L-luhaadPNw

"Istun nojatuolissani, katsellen ulos ikkunasta, nähden auringon paisteen ja kirkkaan sinisen taivaan ja koen valtavaa iloa ja vapautta, Jeesus on suunnitelut elämässäni kaiken. Joka askeleella se toteutuu ja tuo yllätyksiä vastaan. Kiitos Jeesus! Kiitos Pyhä Henki!"

Kuva 

Me valitamme niin monesta ja on vaikeaa ottaa vastaan tuota Sanomaa, sillä se kolahtaa aivan meidän jokaisen kipu pisteisiin. Mutta kaikkiin niihin meidän ja ystäviemme valituksiin on Ratkaisu, hyvä Vastaus ja se on : JEESUS!!!
Voimme sanoa valittavalle minälle tai ystävälle, naapurille: " Jeesus voi PARANTAA, Jeesus voi PELASTAA, Jeesus voi VAPAUTAA, Jeesus voi MUUTTAA, Jeesus voi UUDISTAA ... kaiken kaikkiaan ; JEESUS VOI !!!!"
Uskotaanhan me siihen? Kyllä.. kyllä JEESUS VOI!!!
Hänellä on meille kaikille oma, hyvä suunnitelma, eikä meidän tarvitse siksi murhetta kantaa.


Nyt, Isä, seison kupeet totuuteen vyötettyinä, pukunani vanhurskauden haarniska ja kenkinä alttius rauhan evankeliumille. Kaikessa otan uskon kilven, jolla voin sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet ja otan vastaan pelastuksen kypärin ja Hengen miekan, joka on Jumalan Sana. Ef. 6:14-17

Ja Sinun Sanasi mukaisesti Sinun kunniasi seuraa minun suojanani. Jes. 58:8
Amen.

                                                         ****************
Eilen illalla kun kävin nukkumaan, näin kuvan kultaisesta Kuninkaan Kruunusta, jossa oli tuo punainen kangas sisällä ...


Kruunu

Kruunu merkitsee samaa kuin seppele eli se on iankaikkisen elämän vertauskuva.
...  nöyrtyminen ja Herran valtakunta,–risti ja kruunu, loistavat kaikkialla Raamatussa.

Kuva


... ja tänään, kun heräsin, näin kuvan, jossa mustiin puketuneet ihmiset, mustat kypärät päässään, ajoivat joillakin moottoriajoneuvoilla, kuvan vasempaan suunttaan, oliko moottorikelkat, pyörät tai jotain, niitä ei kunnolla näytetty. Mutta vauhti oli kova ja he ampuivat koko ajan eteensä, edetessään ... liekkö nämä näkyjä, mutta päätin jakaa ...
 Jos jotain tarkoittaa, niin itse koen tuon kertovan henkivaltojen taistelusta. Ehkä olen nämä pari päivää tallonut noiden valtojen varpaille.
JEESUS KRISTUS ON HERRA!!!!! KUNNIAN KUNINGAS !!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.